Mrtvački strojevi korak!Мртвачки стројеви корак!


-То је она непријатна бука, мртвачка-

Веза:


Извод из наслова из октобра 2010.:

-На дан 16.3.2008.г. у 13,28 ч. Група «Србих-888» је на несумњив начин утврдила да су наведене државе кажњене тако што су њихове активности, намере, богатство и све друго што их чини важним државама на Земљи, енергетски катапултиране из Равни Земље у друге димензије, у неповрат.

Цео текст је на:

Ко није хтео да види оно што гледа и чује оно што слуша, сада је доведен у ситуацију да слуша Мртвачки стројеви корак – од Америке преко ЕУ, па даље… ништа се није догодило изненада, ништа се није догодило само од себе. Све је део плана, заправо све је резултата сукоба два плана: Први, америчко-немачки, да се пороби свет помоћу новца и успостави владавина по основу илузија о моћи заснованој на лажном богатству исказаном у лажном новцу и други, онај који, не само сада, само сагледава и поставља замке на одређеним  местима, у које се хватају и ситна и крупна дивљач.

На дан признања Косова као независне државе 17.2.2008.г. на око 15% отете територије Србије, затражено је одобрење за постављање замки за крупну дивљач – добијен је то одобрење и замке су постављене!
Цео наслов је на:
http://komanda-540.blogspot.com/2015/03/mrtvacki-strojevi-korak.html
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.

 Д. Татомировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta