Ko nas svadja sa Rusima?



Ко нас свађа са Русима?

«Митар ми је свашта казиво, те је рекао да ће чоек плавијех очију, а са звијездом на челу прекинути љубав са нашом православном браћом, Русима. Он неће њима бити захвалан ни за то што седи на нашем престољу, на који су га они устоличили и попели. Настаће велика омраза између наске и Руса. Пашће крв у нама самима. Но, те ће се ране лако пребољети и ми ћемо се јопет са Русима измирити, али никада искрено, него онако, на ријечи и говору, да нас други не би разумјели, како једни друге притворујемо и лажемо».
 (Запис проте Захарија Захарића из Кремне, поводом разговора са његовим кумом, српским пророком Митром Тарабићем-објављено у Креманском пророчанству 1992.г.)

Креманско пророчанство је најпрецизније пророчанство на свету, по описима и времену догађања. То што је тада, пре 150 година, рекао видовити Митар Тарабић јесте најпрецизнија могућа описна слика наших прилика и сарадње са Русијом.

Лажемо се  и притворујемо, уверавамо једни друге у добре намере, никада не наступамо искрено-Руси купују буд-зашто србијански капитал, јер је Србија на ивици банкрота, Срби пак Русију уверавају како она није изгубила све савезнике у Европи, јер је Србија увек ту, потом се Србија, непозвана, гура и Европску Унију, а онда је шаљу да прође кроз ходник који се зове НАТО савез који је ту исту Србију сравнио са земљом само пре 10 година. Онда се  Србија обраћа Русији за помоћ, Русија је упозорава, полива хладном водом да се умије и прогледа.....И тако у недоглед.

Ко нас свађа са Русима?

«Чоек плавијех очију» пољски Јеврејин - комуниста, Јосип Броз Тито нас је са њима завадио до праве омразе. Титови наследници, конвертити у сваком погледу, наставили су Титово дело - Титово дело је преузео Слободан Милошевић, Црногорац; Војислав Коштуница, Црногорац; Борис Тадић Хрвато-Црногорац, а на црквеном плану: Наш великан Владика Николај Велимировић, Црногорац, а суви жиг и отисак печата ставља Мирослав Гавриловић-Црквено:Епископ Иринеј, Црногорац!
Значи: Тито, Јеврејин из Пољске по пореклу, започео, а Хрвато-Црногорац  Борис и Црногорац Мирослав, црквено: Иринеј, печате.

Овде се ређају српски главари и констатује њихово црногорско порекло. Ја им никако као србским држављанима не спорим легалност функција на којим се налазе, нити било која друга права, ја само констатујем да се Србија смањује и мучи за време њиховог владања-тешко ми је да ово подведем под стицај непредвиђених околности, јер их је много и за прихватање закона вероватноће! 

Ми мислили да је то црногорство само назив пасивних крајева из којих су се доселили, те да су они Срби, чак смо их сматрали да су бољи Срби од нас Срба из Србије, јер су нас, онако речити и хвалисави, у то убеђивали, а потом су по том основу заседали на столице из којих се влада. Нико не може а да ово не примети, ово црногорство и ово њихово владарско невођење рачуна о Србији.
Као да су овде на неком послу, који може да траје и стотинама година, али да се не види да су у Србији пустили трајан корен,  после којег се враћају у Црну Гору. И они удесише да се добијају двојна држављанства, да имају сва права овде и отворену одступницу у Црној Гори. Црногорци из Црне Горе су поштенији-траже да се Црногорци из Србије определе шта су. 
Нашим Црногорцима, правим и оним по пореклу, то не одговара. Хоће две сисе да сисају, две државе и два пасоша да имају, а потом и да се у две цркве моле! А, може им се, наивни и поштени, често и скоро неурачунљиви, Срби  у Србији им то дозвољавају. 

Нека ми неко укаже на постојање само једног случаја у последњих 100 година да је неки Србин из Србије отишао да живи у Црној Гори и тамо развио било који бизнис, да је задобио функцију макар Председника Месне заједнице, да не говорим о вишим функцијама и ја ћу се кориговати-нема тога, њему се лепо и јасно каже да он своје бизнисе и политичке амбиције може да оствари у Србији, и то је поштено, но ако би се то у Србији рекло било каквом неспособном и непоштеном Црногорцу, ступа на сцену полиција, тужилаштво, Наташа Кандић, Борис Тадић и мали "Буцко" који је "Први Полицајац" Србије, говорећи да "Нема места фашизму у Србији!" То је фашизам, другови Црногорци-да, у праву сте, нисте ви криви што вас Срби годинама бирају да владате над њима.

Знате ли ви Србијанци, пореклом из Црне Горе, зашто вас нема даље од Бранковине код Ваљева, гледано ка Шапцу и равној Мачви? Па стигли сте у мање негостољубива брда Србије, настанили део Западне Србије, па када сте из Бранковине погледали на равницу, која је као ваше море, уплашили сте се њива и воћњака и рада који треба уложити, па сте рекли: Доста, стој, довде ћемо се настанити, и ти који су се настанили, остали су прави Срби, са сећањем на Црну гору као место далеких предака, и ове моје опомене се не односе на њих. Други, проистекли из редова црногорских Срба из Западне Србије, Београда или Војводине, којима је милије  "да неђе руководе" су сигурно потомци оних који су из Бранковине гледали на Мачву, и њихов мото живота је и тада и сада "одавде ћемо руководити овим доле што као мрави гмижу по њивама". 

И остварује се то. Многи Црногорци из власти Србије, одређују и цене производа тих који као мрави гмижу, саде, плеве, заливају, жању и вршу, они су ту да то преузму и даље "ћерају" у свет. 

Ту су већ ваше улоге-улоге тих Срба из Црне горе који више нису Срби! Само се у Србији преко јавних медија међусобно опомињу и један другом прете Борис Тадић, Хрвато-Црногорац,као председник Србије, и Милан Беко, водећи бизнисмен из Србије-Црногорац! Моја намера није да заговарам да они треба да имају мања права од осталих држављана Србије, ја само истичем да се два Црногорца прегањају око пара и власти у њима страној држави, чији су држављани постали како би могли бити то што јесу. Србијанци треба да о овоме размишљају када оловком решавају своју судбину!
Срба нигде нема! А тако Србима и треба, када им је свакако милији странац од својих.

Народ бира за председнике Јевреје, Хрвато/Црногорце и Црногорце, а свештенство Црногорца!
Браћо Срби, тражили сте-гледајте! И ћутите, не жалите се, сами сте их изабрали-зашто, ви ваљда знате или се сетите! Зашто не препишемо амерички устав и друге законе о избору председника? 

Црква и држава Србија,  никада у бољим односима, јер су им на челима братственици пореклом из Црне Горе. 
Сада ће Борис, Хрвато-Црногорац, да се о српском Косову и Метохији  договори са Шиптаром Хашимом-Змијом, а Црногорац Мирослав Гавриловић, црквено: Епископ Иринеј, ће да се у име васцелог Православља  у Нишу мири и уједињује са отпадницима из Хришћанске Православне цркве, Римокатоличком црквом.
Сам чин мирења ће се обавити на имању цркве које је пре неки дан Град Ниш, чији је градоначелник демократа Милош Симоновић, Црногорац по пореклу, по дозволи председника Србије, Бориса  Тадића, Хрвато-Црногорца, поклонио СПЦ на чијем је челу новоизабрани патријарх СПЦ, Мирослав Гавриловић, Црногорац, по пореклу.

Хрвато-Црногорац из Београда, дао одбрење Црногорцу из Ниша, да Епископу Иринеју, Црногорцу на челу СПЦ, поклони 13 хектара србијанске земље на којој ће се градити Центар за помирење Православне и Римокатоличке Цркве! 

Странци дозвољавају странцима да србску цркву мири са црквом која је противник Србске цркве, а све то на србској земљи!!

Црногорци  из света бизниса, који сада живе у Србији, као и бивши (а они никада не могу бити бивши јер се и као пензионисани испод својих обвештајних извештаја потписују као «ОО»-што у преводу значи Обавештајни Орган Војне безбедности) војни обавештајци подржавају ове ујдурме странаца на власти у Србији, на србској земљи и у вези Србске цркве, која је у првом реду Народна црква, која је функционисала много боље када школованих свештеника у Србији скоро да није ни било. Сваки Србин-домаћин је свештеник у својој Цркви-Србском домаћинству, јер Срби знају за своје право да са Богом комуницирају непосредно!

Настави ли садашњи први Епископ Иринеј овако, Срби ће се масовно повући у «Своје Цркве», а он онда, са свештенством које буде са њим, нека сам одлази у Србске цркве.

Напомена: Ко не верује у постојање тајних договора и поступака Црногораца на челу Србије и Црногораца на челу СПЦ, нека провере како је Борис Тадић путовао на Косово и Метохију на устоличење Мирослава Гавриловића, као Епископа Иринеја, за Патријарха СПЦ. И све ће бити јасно. О томе се увелико прича, јер је велики број Срба присуствовао том догађају, али нико јавно о том Тадићевом доласку не прича, а није виђен да је у колима на улазној граничној рампи на уласку на Косово, јер су све полуге власти у Србији у рукама Црногораца.
Потом ће бити јасна и природа анатемисања и осталог око Владике Артемија, у чему су Црногорцима, Борису и Мирославу колико год је било потребно, на располагању биле побуњеничке шиптарске власти на Косову и окупационе власти Америке и осталих непријатеља Србије.

Велики мајстори масонске организације су огорчени на Владику Артемија којем се импутира криминал, јер ремети њихове планове да СПЦ почне од 2013. да једе Папи из руке, као свака добра демократска, несрбска,  куца.

Комуниста Дачић Ивица се ту подразумева. То је онај мали симаптични буцко, који се све ређе и ређе смеје, мада је у 42. години свог живота  постигао своје звездане тренутке (он је рођен 1966.г. у Призрену).
Шиптари су му, по основу места рођења које му омогућава да  лако добије и њихово држављанство, били при руци у «великој акцији србске полиције у разоткривању криминала Владике Артемија»!
Нашли му се том приликом при руци и Немци, Французи, Британци, Американци-све наши велики пријатељи.
Да су му тако помагали у другим случајевима, он би смео да се тиме поноси.

О масонерији

О овој старој, угледној, тајној и у свему антихришћанској организацији написано је много, у сваком случају довољно да о њој одговарајућа знања имају и они који колико-толико држе до свог општег знања и образовања.
Наш врли Владика Николај Велимировић, Црногорац по пореклу, (живео у времену 1880-1956.г.) који нам је оставио сјајне теолошке књиге и упозорења, који је после Другог Светског рата отишао у Америку и тамо живео до своје смрти – он је у Србији, а потом у Америци живео у годинама када се у Русији о масонима писало  као о убицама Руског Цара Николаја Другог, великог пријатеља и правог брата Срба, када се Св. Јован Кронштатски (1829-1908.г.) у времену пред сатанску револуцију у Русији која се догодила марта 1917.г., јавно препирао са комунистом и анархистом Лавом Толстојем кога је Руска Православна Црква изопштила из стада верника, па је неопојан и сахрањен.

То је онај Толстој кога су комунисти величали на сваком кораку, то је онај који има улицу у Београду, којој је становао Слободан Милошевић, то је онај Толстој који се изучавао у србским школама, то је онај Толстој који је легитимација ученим Србима из комунистичког доба које нам се, гле несреће, опет вратило под другим именом. 

Е, о том Толстоју је  наш Владика Николај Велимировић говорио као о много знатнијој вредности од простих сељака и чобана из Србије, поредећи њихов и Толстојев допринос развоју цивилизованог друштва.

Николај је у великане убрајао и јеврејског «научника» Дарвина-обојица су добијали сву могућу подршку и били промовисани у најзначајнијег књижевника, односно научника, све са циљем да се и научно докаже да Бог није моћан колико се мисли, ни заслужан колико би неки хтели да то кажу!

Тај наш Владика Николај, чији су посмртни остаци  донети у Србију када је у Влади Србије био познати масон и ротаријанац,  Душан Михајловић којег су полицајци међусобно, у мом присуству, због исказане стручности и комбинаторика на откривању убица Зорана Ђинђића, када је јавно запретио убицама "Ми ћемо се осветити!"-баш како се обраћају криминалне групе једна другој, називали «Инспектор Мегре»-касније ће бити објашњено и зашто баш тада а не пре или касније. Као што ће бити и речи да се на силу ништа не може, да се није добио на увид основни разлог да неко јесте светац, да га је Бог обележио за свеца – да се његов тело није распало (напр. Као што се није распало тело Светог Василија Острошког или тело Светог Кнеза Лазара), као што ће бити напоменуто и да се на гробу Владике Николаја Велимировића не догађају чуда, чиме Бог стално потврђује  или не потврђује да ли је тај, коме је тело из тог гроба било одело, за живота на Земљи био Божији Изабраник!

Ја који сам у више својих књига цитирао Владику Николаја Велимировића, који сам усвојио део његових сугестија,  који када стојим пред његовом иконом исказујем захвалност за то што нам је написмено оставио, али и  који никада нисам отишао на његов нови гроб у Лелићу, иако у близини имам кућу у којој сваког лета проведем по неколико месеци, и поред много наваљивања моје супруге, којој скоро увек чиним оно што пожели, па налазим за потребно да уз своје констатaције изнете у овом чланку, ове две контрадикторности у мом понашању објасним.
___________________


Препис писма које је Владика Николај Велимировић упутио надлежном пароху СПЦ у Америци, као одговор на његово питање, како да се поставља у разговорима са верницима, када су у питању масони (Штампано у књизи др Ратибора М. Ђурђевића, Србина-повратника из Америке, кога сам имао част и лично упознати и са њим разговарати и у четири ока, «Масонерија-Завера против Бога и човека кроз векова и данас» из 1993.г.):

«Фебруар 25,1956

Драгом брату Сави поздрав:
Питаш ме о масонерији. О томе би те неко могао тачно обавестити ко је ту у близини тебе, као на пр. Борко Борчић, који је сада у Чикагу. Исто тако и свешт. Поповић у Чикагу. Ту недавно био је чланак у Србобрану о масонима.
Грчка и Руска црква  отворено су осудиле то (не каже Шта су то осудиле -опаска аутора) као нехришћанску организацију, која поткопава Цркву Христову. Чувај се, дакле, од тога, брате Саво, и моли се да се и други сачувају у нашој светој вери православној. Много је глатких путова који воде у пропаст, а прави је пут спасења потежак али је прав и сигуран. Оволико о томе, па ти према овоме цени оно што се тамо догодило.
Чим добијеш од браће из Србије неки извештај, јави ми.
Многи се муче ове зиме. Усилимо наше молитве за њих.
Бог нека ти дарује здравље и мир.
 Е (пископ) Николај" *
_______________________
*(Болдирања су ауторова)


ПРЕПИС делова МАСОНСКЕ ЗАКЛЕТВЕ

(«Тајна друштва»  аутор Норман Мекензи,
страна 262 и 263, ИРО Нова Књига Београд, 1989)

«......................Никада нећу ниједног мајстора масона лично повредити, нити дозволити другима да га повреде, ако је то у мојој моћи. Такође се обавезујем да ћу поштовати част оних који су му драги, жене, сестре или детета.

Најсвечаније се заклињем да ћу све ово свим срцем, без икаквих резерви, да поштујем, а ако се огрешим макар о једну од ових заклетви, слажем се да моје тело буде рашчеречено на две половине, моја утроба спаљена, а мој пепео понуђен свим ветровима да га разнесу тако да не остане ни трага успомена на мене међу људима, а посебице међу мајсторима масонима. Тако ми Свевишњег, који нек ме подржи да останем веран свим ставкама из ове заклетве коју сам положио као мајстор масон.»

Масонске организација је строго хијерархијски устројена-најприближније је то организацији бившег Савеза комуниста, јер је та организација копија масонске организације, и садашњих политичких странака које све одреда имају комунистичку организацију-она подразумева да сви чланови ложе слушају и извршавају наређења старешине. 
Председник Владе неке државе може бити члан масонске организације и он је у целости дужан да, вршећи ту функцију, изврши свако наређење обичног грађанина  без икакве државне титуле, ако је он њему старешина у масонској организацији. Из овога је јасно да су тако постављени председници само пуки извршиоци или гласноговорници, под претњом смрћу садржаном у делу заклетве коју сам овде навео.

Идемо даље. Сада наводим делове  књиге аутора Зорана Ненезића, масона, «Масони у Југославији 1764-1980.г.» штампана у Београду 1984.г., како би свима било разумљиво зашто се Владика, тј. Е (Епископ) Николај није усудио да «Драгом брату Сави» да детаљнија објашњења и зашто је написао онако кукавичко писмо. Да сви видимо да човека треба да ценимо по свим делима, а не само оно што је он написао или рекао у намери да то чују само неки људи.

Масонска иницијација или произвођење у неки мајсторски степен је идентична заклетвама у мафијашким организацијама, где се издаја и непослушност кажњавају смрћу. Ћутање је најсветија врлина мафијаша и масона! У сектама је тај принцип такође заступљен. Разлика између таквих, писаних и потписаних, заклетви и србских заклетви је очигледана:

*Мафијаши и  масони кажњавају лично;
*Код Срба се кажњавање/награђивање оставља Богу, кроз текст заклетве:
 «Како право радио/говорио, тако ми Бог дао!"

Разлике су врло јасне и оне на најбољи могући начин сликају следбенике Бога и следбенике Сатане.

Ненезићева књига, страна 464:  «........ У доступним списковима, као слободни зидари (масони) из редова достојанственика Српске Православне Цркве помињу се Драгослав Страњаковић, Драгољуб Аранђеловић, Николај Велимировић, Иринеј Ђорђевић, Иринеј Ћирић, Валеријан Прибићевић  VII Недићева грађа, К. 20 А, Ф 23, Д. 2-12-21 и АЈ, Ф 100, 14, 50, 4).

Напомена: У оквиру ових података на истој страни се наводи податак да је 6000 свештеника СПЦ и 30 епископа и архиепископа било учлањено у енглеску масонску ложу!!

Енглези су имали утицај на 6000 свештеника и 30 епископа, и сви су они по наредби и плану Енглеза подржавали комунисте! После Другог Светског рата нова тајна полиција је имала старо и добро припремљено упориште, па се не треба чудити да је већи део свештенства СПЦ у бившој ЈУ републици  Б и Х сарађивао са УДБОМ-тајном полицијом. Како је сада,  у Србији, не треба бити видовит!


Ненезићева књига, страна 468:  « .......Индикативно је да је британско посланство у Београду, 17.априла (1941).г. добило поруку  «да се ради будућег британског утицаја у Југославији учини све што се може  да из Југославије изађу следећа лица: епископ Иринеј Ђорђевић; Драган Милићевић; М. Ћурчин; професор Владета Поповић; Никола Станојевић; Сл. Јовановић; Мештровић; бивши министар Милојевић; Кошутић; Николај Велимировић и Илија Јукић» (Ј.Марјановић, н.д., с. 37). Сви поменути и значајни за остваривање британског утицаја, осим Кошутића, били су слободни зидари (масони);

Ненезићева књига, страна 507/508:

«...............Елаборати са неритуалних масонских састанака који су одржавани у становима  Бранковића, Самарџије и Арновљевића ................. достављени су посебним каналима  политичким емигрантима (Константину Фотићу, Николају Велимировићу, Божидару Максимовићу и другим. Део тих елабората је  искориштен у хладноратовској пропаганди против комунизма у Југославији.

Сада је из наведених цитата јасно да је наш Владика Николај Велимировић био масон, да је положио наведену (или врло сличну заклетву), да је масонским каналима извучен из Југославије, да је постао епископ СПЦ у Америци, и да  никада није погазио масонску заклетву. Ви то тумачите како хоћете: 
Прави човек који не издаје своју земаљску тајну организацију која му је, очигледно, из разлога страха или уверења, била изнад оне у Христовој Цркви у којој је био епископ, или недостојни Христов пастир.

Није ово лако изрећи-али факта су неумољива и ја немам право да их тумачим никако друкчије, зато што је у питању високи црквени достојанственик и сада и светац!
Људи прогласили човека за свеца-свог друга, јер су тако одлучили. Нема свеца без Божијег Прогласа!!
Наравно, када неки новинар упита Владику Ваљевске Епархије, Милутина, да ли је тачно да је Владика Николај био масон, добиће одговор да то није тачно и да те лажи проносе непријатељи српства и СПЦ! Па, наравно, неће ваљда Милутин причати о тајнама организације која за одавање тајни кажњава смрћу, знао нешто о њој или не знао!

А новинарима је лакше да иду у Ваљево него да нешто прочитају-ово посебно ако се има у виду и да је већина новинара у неком сарадничком односу "Са Службом"! А она помаже у напредовању, за већу плату, за добијање награде....чудо је та "Служба"!
Сада је јасно и зашто су га масони донели из Америке и сахранили у велелепни храм у селу Лелић.

Јасно је и да га, од Америке организоване, НВО, у циљу отклањања сумње у интегритет њега као епископа, србског патриоте и сада и свеца, повремено нападају као српског националисту! Српски националиста, масон!  

Прави националиста, Србски или било који, не може бити масон јер тиме аутоматски свој национализам подређује циљевима тајне масонске организације! Свештеник не може бити члан антихришћанске организације као што је масонска-буде ли он њен члан он више нема никаквих могућности да се за неког моли и измоли то што тражи. Може да се моли сваког дана, то је обредно и без резултата!

Али!

Нема никаквих чуда на гробу масона у Лелићу! Ни навале народа, осим посета у организацији црквене туристичке агенције «Доброчинство». Ми, незналице, о Владики Николају можемо мислити шта хоћемо, али чуда нема, нема ни посета које су неминовне ако се прочује да се негде догађају чуда. 
Ја то и лично знам: На извор лековите воде у мом дворишту, у селу Планиница, долазе људи из целе Србије и наши из иностранства! Шаље се вода аутобусима, колима по комшијама, у Холандију, Аустрију и Немачку...... Вода са Извора Св. Јована Крститеља, коју сам ја, грешан и недостојан, открио, прочула се, јер су тако хтели Бог и Свети Јован Крститељ.

Ето, наш Владика Николај који је написао на хиљаде страна књига религиозне и филозофске природе, који нас упућује да будемо слуге Божије-Теодули, како је волео да се изражава, који је знао да укаже како не треба, како треба, када је живот мање а када више вредан,  није имао смелости да «Драгом брату Сави», којем је био надређен, напише једно поштено писмо, није смео да буде мушко, није веровао у оно што нам је сугерисао, и нема чуда који би од њега проистицала, и ко зна на којем спрату је добио стан, када се 1956.г. преселио у кућу Онога којем је на Земљи служио.

Ово што сам набројао, ове који су кварили наше односе са браћом Русима, својим печатом покрива недавно изабрани Патријарх СПЦ, Мирослав Гавриловић, црквено Иринеј, који је без обнародоване црквене или било које одлуке, који се понаша као да је и сам масон, у тајности, без истраживања шта би о томе мислили верници због којих црква треба и да постоји, увезујући се тврђе него што је здраво, са Борисом Тадићем, намерава да ускоро изгради Центар за помирење два крила хришћанске цркве и то тако што ће СрпскаПравославна црква да се уједини са Римокатоличком а Папа буде Поглавар такве Хришћанске цркве! 
Јер је она бројнија и богатија, у новцу који се стиче на веома различите начине. Можда он има идеју да се мири са отпадничком струјом некада јединствене Христове цркве у име целог Православља, ја то у овом тренутку не знам, али је сигурно да он може то да говори само у име СПЦ, и то у име свештеника који деле његово мишљење, али не и народа који о свему паметније размишља, ако у томе не буде спречен, као што је био случај са Конкордатом потписаним у време масона Карађорђевић Александра краља Караљевине СХС, са Ватиканом. Човек, Гавриловић, подиже (од којих пара, не говори) крст као знак помирења онога што се не може измирити, у знак покушаја да се помеша вода и уље што је немогуће јер се раздвајају због веома различитог хемијског садржаја. 

Крст ће бити висок 80 метара, јер мисли да ће што виши крст сагради бити ближи Богу, не водећи рачуна да Богу не требају ни цркве ни крстови, да му не требају постови ни гладовања, ни жртвовања, а прескачући оно што Бог тражи од свих, посебно од оних који су добили улогу Пастира Божијег стада, тражи њихово срце у које може навратити или се у њему настанити, тражи да се поступа Праведно и Поштено.

Двојац Хрвато/Црногорац-Црногорац чине све што могу да се уједине са Римокатоличком црквом, ризикујући да се Српске Православне Цркве одрекне једина битна Православна црква-Руска Православна црква, једина која се својом величином и државом Русијом у залеђу залаже код држава које су напустиле Христа, за интересе Срба и Србије. 
Борис Тадић честита бискупима и папама, као да им је род рођени, празнике иако они никада нису одлучно стали на страну Срба и на страну Правде. За њега су су сви они исти са нама, са нашом црквом а она је за сада различита и он је због тога и уједначава са црквом својих ујака, јер, по њему, Црква је црква.

Мирослав/Иринеј, намерава да нам запечати судбину, намерава да нас и званично приведе у стадо којег се Христ одрекао јер су се они пре тога одрекли Њега (Христа). Мирослав Гавриловић, као да намерава,  да на Србе стави суви жиг - Али, Мирославе Гавриловићу, Иринеју и Патријарху, пази шта радиш!

Немој Мирославе да ја теби причам оно што би ти требао да знаш и примењујеш, и сигурно је да то знаш. Па зашто журиш у "тешке" преговоре са одметничком Римокатоличком црквом, која те је мука или обавеза на то принудила, на то брзање-све радиш брзо Брате Иринеју, рашчињујеш, подижеш крстове, планираш разговоре, о чему, и због чега, у чије име, да ли ти представљаш само Српску или и све друге Православне цркве, имаш ли ти од њих одобрење, да ли те је Руски Патријарх Кирил овластио да и њега заступаш, човече, шта се то догађа

Због чега си умислио да ми треба да одметнике враћамо? Или то мораш само ти? 
Зар не треба да се претходно договоримо са осталим Православним црквама, зар треба да као што то чине србски политичари који гурају прст у око Русији, јединој држави која нас је бранила и никада није ратовала против нас,  и ти сада да гураш прст у око Руској Православној Цркви и зашто

Што не одеш у Русију и поразговараш и видиш како гледају на ову твоју чудну  идеју? Идеш у Аустрију, и треба да идеш у наше цркве тамо, а шта то очијукаш са католицима, јесу ли те уверили да су се променили и да ли си почео да верујеш Латинима,  и знаш ли да су нас вечито варали? 
Знаш и пристајеш да се упусташ у тешке раговоре са њима које ти иницираш! 
Па, пусти их да моле Кирила Руског, па друге, веће, и на крају да тебе моле и клече пред тобом данима, јер су нам много зла нанели. 

Мирославе, Брате, Србине, Црногорче, Свештениче, Патријарху, зар си заборавио Јасеновац, Јадовно, Косово, НАТО бомбардовање на које је позивао Папа претходник овог, наоко, живог римског папе? Какав си ти то човек? Зар неко  може бити  свештено лице а да је све ово што сам поменуо заборавио? И чији је он свештеник? Да ли је он народни свештеник, ако није, па шта то чини и шта је он, заправо?

Зар си заборавио како су протерали пре 15 година све Србе из Хрватске, шта су нам радили у време санкција..... Шта ми добијамо ако се толико трудимо око одметника, а шта можемо да изгубимо? Шта ако нас остале Православне Цркве осуде на бојкот, шта ако останемо потпуно сами? 

Кога ти представљаш, господине Иринеју, имаш ли представу како ми србски верници на то гледамо? Какву Пресуду ће нам Христ изрећи - нама, народу, баш ме брига за тебе лично?!

Ево док ово пишем стиже ми информација о експлозију у магацину муниције у твом Чачку, док си рашчињавао свог колегу Артемија имали смо земљотрес на подручју Старе Рашке-наше старе државе, у Краљеву, шта ли ћеш Нишу донети? Са тим твојим крстом и Центром, са тим твојим друговима из Демократске странке-огранак Ниш. 

Хоћеш ли исто као твоји пријатељи из Демократске странке да се без питања народа ортачиш и спрежеш са онима који нам отимају 15% територије и који жмуре на све оно што нам се догађа на Косову и у целој Србији? 

Пази шта радиш! 

Знаш ли ти да је наша Црква у првом реду народна и да је нико не сме водити мимо жеља и хтења народа, а народ је паметнији од сваког свештеника посебно, зар не? 
Народ је паметнији и од политичара и он их и кажњава тако што их шаље у заборав, хоћете ли и ви који спрежете са одметницима да одете у заборав или одете у заборав на начин на који могу да оду политичари? 

Шта ако растерате и ово мало преосталог верног народа из Цркве? Хоће ли цркве онда бити цркве или грађевине као и свака друга, као што су у и гробнице грађевине? 

Да ли си сигуран да се не огрешисте о вашег друга, Владику Артемија, и шта ћете радити ако га народ узме за Патријарха, а ти му ускратио благодат Духа Светог па више није Епископ, а сигуран си да он сада долази ка свештенству кроз тебе?  

Е, мој Мирославе, знаш ли колико је свештеника а колико обичних људи имало својство Божијег Изабраника, или ти имаш начина да неког протежираш, да некога произведеш у неки чин па да га потом рашчиниш! Ако  Владику Артемија народ узме за Патријарха, хоћете ли се жалити  комунистима, Дачићу и Тадићу, и молити да полицијом успоставе ред и натерају народ у вашу цркву? Много је питања Мирославе, и зато пази шта радиш! 
Види имаш ли снаге да покосиш што си опкосио - мени не личиш на таквог косца, а време ће показати!

"Не упрежи се у исти јарам с неверницима; јер шта има 
праведност са безакоњем; или какву заједницу има светлост са тамом". 
(Друга Посланица Коринћанима, гл.6 стих 14)


 Не надвлачи се клипка са Богом, јер ће те бацити преко себе у провалију, када изгубиш то надвлачење и када се увиди да си загубио део стада које ти је поверено на чување.

Црногорци,

Ви, који владате Србијом, као прави Црногорци или прикривени у Србе црногорског порекла, који сте од давнина или од скоро у Србији: ми, Срби без резервних пасоша,  мислили смо да сте  ви Срби. 
И тако се и понашали према вама. Ви сада кажете да нисте Срби, односно не показујете јавно и гласно да то јесте. Добро, ви боље знате. 

Ако сте само Црногорци а не и Срби, ви који као такви, владате Србијом, не свађајте нас са Русима и Русијом  - то су наша браћа, браћа која се оправдано љуте на Србију мислећи да сте и ви Срби. Нисте, а Русија ће дознати ко мути воду! 
Ни ми Срби нећемо стати уз вас у вашим лудим наумима да нас натерате, силом или на превару, да почнемо да једемо из руку својих убица и мрзитеља. А преварама сте склони и вични!

Пазите се, још девет је месеци до пропасти овако уређеног света. 
Неће бити никаквог смака света али ће се свима народима света смакнути са грбаче они који служе новцу-Србима ће се са грбаче смакнути они који су зајахали Србе и Србију, и у томе ми Срби нећемо учествовати. 
Држите се реда у којем стојите ради одласка пред Судију!
Ви знате да сте на чекању, то је тај Пакао којим су лоши свештеници плашили вернике који су бољи од њих самих - то чекање и неизвесност и знање да вас чека казна, то је Пакао! Заслужили сте га браћо Црногорци, који више нисте Срби, који владате у Србији.

Браћо Руси
ви који сте Србског рода, опростите нам што изабрасмо странце, или оне Србе који се не понашају као Срби, за главаре - лагали су нас да су прави Срби - они ће отићи и ми ћемо се са вама стварно измирити. Будите и ви искрени и поштени према нама. Не светите нам се, велики део кривице је и на вама, јер сте трговали са овим који нас свађаше!

Др Драгољуб Татомировић, криминолог

Постављено 27.12.2010.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta