Pripreme za parastos Americi!


Припреме за парастос Америци!

 

Ближи се 40 дана од дана економске смрти Америке!

 

Веза: Наслов на «Златном Билтену» «40 дана!»

 

Нека их, нека сами причају о себи -  није важна прича, важна је суштина! Сада ће се овај предводник геноцида над Србима, онај који се стално изругивао Богу и тлачио људе широм света – Злочинац Америка, под разним изговорима правити да није злочинац, да је донео одлуку да то више не буде, осим понекада, јер су наводно свој луди наум и завршили. Убили су, наводно, Осаму Бен Ладена, и њиме, мртвим, шминкали себе за смрт, и сада ће се на Парастосу опет помињати овај Злочинац, Америка/Нато!

Гледајмо како ће овај силник, скрушен, подвијеног репа, седети у ходнику испред Судијине Канцеларије, где ће му бити одмерена казна, онакву какву је зслужио!

 

А мислили и понашали се као да су велики и моћни!

Гледајмо кога ће све, и како ће, повући за собом!

 

Слава нашем Живом Богу!

Бог са нама – Пристани Боже!

 

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права – криминолог и теозоф

 

Постављено 01.7.2011.г.

 


"

KRAJ AMERIČKOG „RATA PROTIV TERORA”




Nova antiteroristička strategija SAD u fokusu ima samo Al Kaidu, njene filijale i sledbenike 


sadcenarataSAD nisu više u „globalnom ratu protiv terora”, sudeći po upravo objavljenoj antiterorističkoj strategiji, konciznom dokumentu od 16 strana na memorandumu Bele kuće, sa potpisom Baraka Obame. Umesto toga, „rat” se nastavlja samo protiv konkretne pretnje koju predstavljaju Al Kaida, njene filijale i sledbenici.


Nova strategija zamenjuje Bušovu iz 2006, kojoj se zamera da je bila „preširoka” i nedovoljno fokusirana na to da se porazi glavna pretnja Americi oličena u organizaciji Osame bin Ladena i njenim regionalnim partnerima u Avganistanu, Pakistanu, Jemenu i severnoj Africi.


U tom kontekstu dokument konstatuje da je likvidacija vođe Al Kaide „strateški međaš”, ali ne i kraj te terorističke centrale niti američkih napora da je potpuno onesposobi i rasturi.

«


Оде Злочинац Америка, као пусти сиромашак, а пљачкао и отимао целог свог живота! Све му изгоре у пожару који је сам потпалио!

Отето – проклето!

Д. Т.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta