Završni put pokušaja obnove Rimskog Carstva



Завршни пут покушаја обнове Римског Царства


-Хало, Папо, јеси ли готов?-


Човека не чини крв и вода од чега је тело претежно састављено, јер је оно само краткотрајно одело Душе - Божије Честице, која човека у телу као оделу, учини човеком какав нам је познат - и због те непобитне околности, непрекидно, више хиљада уназад, а посебно од времена Исуса Христа, у циљу овладавања људима на Земљи, предузима се низ мера да се овлада Душама људи како би се на тај начин владало и самим делом Бога, преко власти над Божијим Честицама датим људима на одређено време, из одређеног разлога!
По одласку Исуса Христа са Земље, низом мера се профилише свест људи кроз веру, образовање, изградњу обичаја који у својој суштини чине и морал, како би се на тај начин учинило да људи прихвате веру, обичаје и морал који сугеришу они који би да овладају светом, да постигну да преко људи буду супарници Богу чији би један део (људи и Божијих Енергија као Честица смештених у Душу људи)  држали у својој власти.


Људи су у својој бити добра, осећајна бића са усађеним основама доброг морала и свега онога што им  је сам Бог уступио преко дела Себе самог и они се никада не би бавили профилисањем човека - противника Бога. 


Профилисањем се баве Пали Анђели, који поседају извесене људе и преко тако поседнутих људио остварују своје намере. (Детаљи на овом Бллогу у наслову «Туга Зомбија»)

После Исуса Христа ширио се верски покрет који је у највећој мери био изворно гледање Исуса Христа на постојеће вере, односно на веру коју је требало наставити по Његовом одласку.

Он се, тај Христов Покрет и звао «Богу Мили - Богумили» јер им је сам Исус тако рекао, упућујући их у веру са врло мало шематизма и ограничења у самим ритуалима. 
Тај ритуал се могао свуда и увек упражњавати, није било потребно зидање цркава, посебно украшавање таквих верских објеката, није било посебних школа за свештенике, и жене и мушкарци су могли бити свештеници - био је увек важан само Дух неког човека - Божија Честица и начин употребе те добијене Божије Честице од стране онога коме је поверена, односно делатност те Честице Божије, коју ми сагледавамо као делатност неког конкретног човека!

Али, она, вера Богумилска, није признавала ни уређене државе, ни покорност било каквој власти, што ће рећи да је није хтела ни плаћати и то је био разлог да се она прогласи безбожничком, и слободном за уништење. 
Ако је то тако, онда је разумљиво и да се она ширила највише међу Србима који су и пре Христа имали своју веру, своје  Тројство које је и пре Христа представљало свето Тројство, (Српска држава Троја и истоимени главни град те државе означавао је  да је то света држава најстаријег народа на свету, названа по Тројству снаге Српског Бога Триглава. Тај Српски Бог Триглав је исто што и Тројство поново потврђено доласком Христа.

Значи:
Триглав, Троја, Трова, Тројство, потврђено Тројство!
Због тога је Троја и уништена од оних који су касније и самог Божијег Изасланика распели на Крсту.

Значење  глава Српског Бога Триглава:
*Прва-горња, означава моћ или силу над силама, над горњим или небесним светом;
*Друга-средња, означава моћ над средњим, земним светом;
*Трећа-доња, означава моћ над подземним светом у којем  се налазе умрли и које Бог Триглав увек може да оживи!

Није ли ово хришћанство и пре доласка самог Исуса Христа?!
Није ли и сам Исус Христ дошао да помогне да се одржи стара српска вера, која је била она коју су Расани/Рашани-Срби, добили од самог Творца, после Великог Потопа?
Много је коинциденција да би се ово подвело под случајност.

А много је и индиција и доказа да је извршено кривично дело фалсификовања у спрези свих народа који се боре против учења Исуса Христа.

Јасно је и због чега је Прва Српска Патријаршија у Охриду, основана од самих Христових Апостола Петра, Павла и Јакова.

Први Српски Патријарси, у времену по Христу, били су млађа браћа Светих Апостола, Петра, Павла и Јакова, такође Апостоли, Епенет, Андроник, Иринеј и други,  -Изводи из моје књиге «Јеванђеља-фалсификати» из 2005.г. која је написана 2004.г.-), али без стега које су наметале нове цркве,  правдано околношћу да   је на челу Нове Цркве, Христове Цркве, ученик Исуса Христа, кога су касније преименовали у Петра,  Исусовог Заменика, односно да су Владари Света, оличени у неколико европских породица из којих су се регрутовали краљеви као Владари Света,  на то полагали право јер су било и крвни сродници Исуса Христа - заправо да потичу од његове крви, а крв су прогласили светом уместо да то постане душа!

А да је чак и тачно да је Исус имао пород на Земљи нема никакве потврде да су они добили и посебне Свете Душе - душе у неком телу одређује сам Бог, а Христ је био Богић, био је човек са Душом, човек са Божијом Честицом, која је имала одређени задатак, коју ни Он сам, иако Богић,  није могао да преноси, да је раздељује или некоме остави!
Душа човека је Божија Честица, Божије власништво која му се (Богу) поново враћа на слободно располагање и само је Бог поново може упутити у неко одело - тело човека, никако то не може да учини сама Душа, било би то противправно поступање, а посебно то не може да одлучи неко одело душе, неко тело, да видевши да ће ускоро да остане без живота, без Божије Честице, да ће остати без душе, да оно сам одреди где ће душа да иде после њега!

Па није то Борис Јељцин који одреди да га наследи Владимир Путин, а овај опет одреди Димитрија Медведева!

То у овим пословима не иде тако!

Тако да нема никакве гаранције да су његова деца, наводна  деца Исуса Христа, била света деца односно да је у њима била душа са посебним задацима! Да јесте, па знало би се за то кроз њихова дела!

Дела, наводне, Христове деце, су дела злочина, крви, силе.... свега онога због чега би их се Исус Христ, сасвим сигурно одрекао. Јер бар Он зна да је Душа човек, а не крв и вода од чега се састоји тело!

Управи Римског Царства је била позната Историја ове Цивилизације, знали су они врло добро да су Срби Божији народ и да нису они без разлога смештени у Средиште Планете - знали и због тога су на све начине покушавали да тај Божији Народ униште или  бар учине другоразредним. 
Мењали су имена србских крајева, градова, имена њених становника, религију су присвојили и преправили те је потом и самим Србима наметали као нову и као своју.


Србске земље су поделили на два дела - река Дрина је река која је отприлике делила србске земље на два дела, ово, ако се узме да се Србија простирала од Далеке Азије, на истоку и  Енглеске и Данске, на западу. 
За ово су искористили Србина, цара Константина, Нишлију по рођењу, којом приликом се у и донели строге прописе који су обезбеђивали да се новоустројена Хришћанска вера има сматрати једином правом - све остале су постале секте са правом и обавезама владара да их забране, а ако треба и да искорене оне који би се том вером служили, као могућношћу држање везе са самим Живим Богом. Србија је подељена. Део је припао Источном Римском, а део Западном Римском Царству у којем су неговане различите културе, језици, обичаји. 
На западу су чињене страшне мере геноцида и асимилицаје и протеривања србског народа, на остатак се утицало до мере да се они одрекну свог генетског наслеђа и свега онога што им је пренето од предака, док је на истоку створена нова религија – Исламска, којој је циљ био исти као и оним на западу, када су у питању србска племена.

Србска Династија Немањића за коју недостаје карика-спона, са старим србским владарским породицама Свевладовића и Дрвенаровића, имајући у виду добре односе са западним царевима добила је прилику да влада остатком Срба и србских земаља уз услов да енергично истребе Богумиле - стару србску веру, те да створе нову која је заправо вера старојевреја, адаптирана применом извесних форми затрте србске Триглав вере!
Немањићи су, по непровереним подацима, за свог доба убили у Македонији, Србији и Босни око 260 хиљада људи, светосавска црква је ту обавезу стално имала на уму па се и наш Епископ, иначе масон, Николај Велимировић бавио докрајчавањем тог геноцидног посла. У данашње време тај посао наставља тзв. Патријарх СПС Мирослав Гавриловић, црквено Иринеј, којем је запало да за свог живота помери унутрашњу границу Римског Царства које се сада зове Европска Унија, ово је западни део, док ће се Источни део овог царства реализоватои и заокружити кроз тзв. Евроазијску Унију са Русијом на челу!
Наследник Немањића, Душан, звани Цар Душан Силни, свестрано је радио на разблажавању праве србске криви и то тако што је своје војнике, на походима у освајању старих србских територија до Индије, венчавао са странкињама - замислите та масовна венчања  у којима се истовремено, под царским надзором, венчава неколико хиљада војника са неколико хиљада девојака из Индије, које се потом врате са војницима-својим мужевима, то се чинило непрекидно и на западу, тако да се добио данашњи претендент на бивши србски краљевски трон -  добио се Александар Карађорђевић који ни по чему не личи на србски расни тип и који уопште, као странац по крви и менталитету, никако не може да савлада србски језик! 

Такав нам је и народ, у већини, сада се народи мешају масовним женидбама девојкама из Албаније, и имамо ситуацију да се Срби више не би побунили било шта да им се догоди или уради - само да им се не дира у новчаник!
Ето, сада на крају завршнице пута ка померању унутрашњих граница садашњег Римског царства, када је србска војска распуштена, када је србска црква престала са својом функцијом и улогом и када су полицији везане руке, екумениста Мирослав Гавриловић, звани Иринеј,  јавно пропагира постављање ознаке границе западног дела Римског царства ка Источном делу, на брду Виник  у Нишу - и сви ћуте!

Хало, Папо, готово је , артиљерија је непотребна, напред католичка пешадија!

Србијом владају у последњих 700 година - масони, углавном несрби које Срби или прихватају као наметнуте или их добровољно изаберу, као Тита и Бориса Тадића.
Човек који је имао само оца, јер се мајка нигде не помиње, Војислав Коштуница спроводио је план  да преосталим делом Срба у Србији владају Срби по крви, а странци по менталитету, они из Западног дела србских крајева које је у саставу Западног дела Римског царства-Србима из Хрватске, Босне и Црне Горе!

Сада су разне Мацуре, Дрче, Ушљебрке, Масникосе, Лисице, Бухе, Пувалићи, Кењала, Крнете, Алпрцовићи, Кркобабићи, Никчевићи, Божовићи, Јочићи, Симовићи, Ускоковићи Ђуровићи, Влаховићи, Мркоњићи, Беко, Вељовићи, Булатовићи......., они који владају Србијом.

Слободана Милошевића, који се изјашњавао као Србин из Пожаревца, издали су Срби Прекодринци, Улемек, Буха, Станишић, садашњег србског владара-несрбина чувају Дачић, Вукадиновић и један што је на челу војске али му нико не може да упамти ни лик ни име..... и то тако иде.

И померило би се то око обележавања, поставио би Мирослав тај знак - крст католички,  на брду Виник код Ниша, и наместило би се да се сада владар Источног дела римског царства налази у Москви..... да је то по плану људи, али није, постоји један други план који се убрзано спроводи, како би се видело да су Пали Анђели који су као Демони запосели неке људе, владаре на западу и истоку, само побуњеници против Бога, који су у Србији већ изгубили битку.... тако да ће се о овом плану само причати. О  Плану померања унутрашње границе римског царства!

 Јарбол Светосавља, који је исказан речима српског Светог Саве, 1221.г. на Сабору у Жичи, који је чинио шта се договорио али и био свестан улоге која је Србији додељена од самог Бога - То је Сава, светац, онај који је у име вере убијао Србе-Богумиле, онај који је постао светац, а да се не зна чиме је то заслужио. Не зна се ни за једно његово чудо које неког обичног човека препоручи за свеца-произведен и тачка!:

«...А ми смо Срби, кажем ти Иринеју, судбином предодређени да будемо Исток на Западу и Запад на Истоку, и да признајемо изнад себе само небески Јерусалим а на Земљи – никога....»


Наставак делатности династије  Немањића, преко Карађорђевића, који су, не зна се како и због чега, постали краљевска лоза:

Штета се континуирано наносила од 1933.г. када је Краљ Краљевине Срба Хрвата и Словенаца,  Александар Карађорђевић присуствовао, са својим најстаријим сином Петром, минирању Споменика Незнаном Јунаку на Авали који је био подигнут на темељима српског града Жрново, по српским правилима и са српским обележјима, и на том месту изградио несрпски споменик који је заправо био Споменик масонској организацији која је у целости антихришћанска.

Масонско здање Споменика Незнаном Јунаку на Авали је уствари мач са имитацијом капеле на врху тог мача(гледано из птичје перспективе) и магијски обрађеним кровом капеле која је непрекидно, 70 година (завршена 1938.г.), слала нејнегативније могуће енергије ка првобитном Споменику који се налазио у порти цркве у подавалском селу Бели Поток и ка Винчи као центру цивилизацијске културе и српског доказа на право на првенство међу свим народима.


Шта штити Србију?

«8.  КАКО ЈЕ ОТКРИВЕНА ЕНЕРГЕТСКА ЗАШТИТА СРБИЈЕ?

Било је нормално претпоставити да је Бог своје дело и свој народ – Божију земљу Србију/Расију, и Расе/Србе на неки начин заштитио. Околност да се Срби никада нису смањивали испод пет милиона у својој прапостојбини – данашњој Србији где су увек дежурали «Чувари ватре», односно да их увек има око 10 милиона без обзира на искушења кроз која су пролазили, била је потврда исправности постављене хипотезе - од почетка неуспеле Мисије по целом свету, до искушења живота под окупацијама различитих народа.

Поредио сам ту околност са околностима из историја других народа – нема ни приближне сличности. Установио сам да су се у једном тренутку (1998. и 1999.г.) против Србије поставили сви народи и све земље, чак и они за које смо сматрали да су нам браћа! Овде се мисли на Русе.
Недвосмислено се овај период од 1992. са кулминацијом мржње Срба, од стране скоро целог света, и њихове све мање државе, у 1998. и 1999.г. поклапа са делом приче Исуса Христа ученицима Његовим као:

«И сви ће мрзети на вас имена мојега ради;
али који претрпи до краја благо њему.»
( Глава 10, под 22 Јеванђеље по Матеју)

Наравно, сматрао сам немогућим да је Бог склон да трпи оволико дуго оволику количину неправде коју чини западни свет. Сматрао сам да ће Он у једном тренутку подвући црту и развејати жито од кукоља. Сматрао сам да западне државе владају по основу скривања нечега што је битно – нечега што ће када се открије, њима избити главни адут из руке којим су аргументовали своје тврдње да им је суђено да управљају светом и да га уређују по својој вољи. 
Мислим да је откривање и верификовање «Винчанског писма» била потврда речи Исуса Христа из приче Његовим ученицима, када каже;

«Не бојте се дакле, јер нема ништа сакривено
што се неће открити, ни тајно што се неће дознати».
(Глава 10, под 26, Јеванђеље по Матеју.)

Ја ћу се, када окончам ову криминалистичку истрагу, држати упутства Исуса Христа, које је било намењено Његовим ученицима:

«Што вам говорим у тами казујте на видику;
и што вам се шапће на уши, проповедајте са кровова.»
(Глава 10, под 27, Јеванђеље по Матеју.)

А онда сам, не својом заслугом, дошао у ситуацију да добијем мапу садашње Србије са уцртаном заштитном енергетском оградом која у целости покрива српску прапостојбину, Расију /садашњу Србију, и која ће сама по себи показати ко треба да остане у садашњој Србији ако хоће да буде сачуван. Никога не треба наговарати да остане у Србији, свако треба да чини оно што мисли да је по њега најбоље.
Шиптарима не треба желети никакво зло, доста им је ово које их је снашло и оно које им се спрема. Када нестану они и многи други, не жалимо због тога. Само ће примити плату за дела своја. Када дође време да велики моле мале, имајмо у виду да им се све догађа по вољи Божијој. То важи и за оне које до скоро сматрасмо браћом – они нас никада тако не доживљаваше. Увек смо им служили да буду у игри великих. Ово посебно, ако се убрзо недвосмислено не изјасне поводом овога што фалсификатори чине Србији!

Нека се запитају Манџури/Маџари/Мађари ко су били/и ко су «Раци», нека се запитају сви «Расими» из Србије, муслиманске вере, откуда неким мушкарцима, муслиманима у Србији такво име? Шта се хтело тиме рећи?

Нека се запитају сви европски народи који научише да пишу и читају на основу расанског /српског писма и језика, шта значе имена њихових градова која у корену говоре о Србима. А не морају. Ја ћу Кривичну пријаву свакако поднети!»


О Богумилима:


«Богумили у средњовековној Србији су били словенски хришћани  које нису признавали власт византијске  нити римске цркве. 
Њихово учење, богумилство, проширило се Рашком из Македоније, која је била њихово средиште. Називани су и бабунима, по македонској планини Бабуни.[1]
Православна црква и немањићка држава су их прогла-силе за  јеретике, кажњавајући их телесним казнама, спаљивањем на ломачи, сечењем језика, жигосањем по лицу, прогоном из земље, одузимањем имања и другим драконским мерама.[2] У овим погромима су спаљене и словенске апокрифне књиге, које су представљале најстарије споменике рашке и македонске школе[3][4].


 Богумили у тадашњим србским земљама-постојали до Немањића, који су их геноцидом уништили, тако да се једва нешто очувало преко Стећака, споменика Богумила


Симболи који се везују за Богумиле, идентични су са симболима данашњих Масона, из чега је лако закључити да су их масони из одређених, магијских и симболичких, разлога присвојили 
(Неко је избрисао фотографије које сам овде поставио па Вас упућјем да сами све погледате и стекнете сопствени утисак о свему.
(Кликни овде)

Богумили су имали знања о значају и моћи нашег трећег ока које нам је у почетку било потпуно отворено и служило за сталну и непосредну комуникацију са Богом и Вишим Бићима, које нам је потом, за казну, затворено, да би сада делимично било отворено код врло малог броја људи
Они су знали и шта значи спирала која увлачи или избацује Енергије у главу човека, те су је овде држали на начин који нам јасно указује да се све заснива на улазним Животним Енеријама-Божијој честици датој људима
(Неко је избрисао фотографије које сам овде поставио па Вас упућјем да сами све погледате и стекнете сопствени утисак о свему.
(Кликни овде)


Стећак-Споменик заостао иза геноцида који је у име Бога и вере извршила динанстија Немањића и њихових наследника
(Неко је избрисао фотографије које сам овде поставио па Вас упућјем да сами све погледате и стекнете сопствени утисак о свему.
(Кликни овде)


  
Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 14.5.2011.г.








1 comments:

Анониман,  20. мај 2011. 15:58  

Уместо коментара:
“… Nego drugo uci bogumilska vera, rekoh mu, a to je, da Isus imase Boziji dar, ali da taj dar imadne i svaki muz, a i svaka zena da nosi Hrista u sebi i da pred Bogom je isto sto i muz, a ne od rebra Adamova da je napravljena. I jos mu kazah da Bog, pored Isusa sto u svakome od nas je, napravi i carstvo nebesko, a Sotona napravi telo covekovo i ovaj svet zemaljski. Pa Sotona lovi svaku dusu andjeosku i isusovsku, sto Bog je na zemlji salje da izvidi delo Sotonino, a ovaj svaku dusu andjeosku u telo ljudsko zatvara pa je drzi dok sama se ne oslobodi i vrati sas nebesko odelo u carstvo nebesko. A sve zato sto je to trud duse svake i muza svakog da iz sebe Hrista otpremi nazad na nebo, jer Drugi dolazak Isusov nece nikad da bude, niti Strasni sud Gospodnji sas sta se narod plasi. Te svako ko nameran je Hristov saucesnik i nebeski gradjanin da bude da se gradi takvim danonocno, postom i umnom molitvom, a cerkva da mu ne treba jer ni Isus je nemase. I cerkva da je dusa covekova, pa svako u svoju da se sklanja i moli
...
Eto kako bogumili vide zivot zemaljski: da se odvija u opscine po sve zemlje raske, a ne po dvorovi za velmoze, a ne pecine i krletke za narod. Roblje da ne bude u zemlju ovu i na ovaj svet, a ne kao stoka da se prodaje pored cerkve gde grcki popovi poju na svoje pismo nerazumljivo, umesto u polje i sume po paski da se Bogu molimo, kao nasi stari.
...
Mac Nemanjin svaki cas ce da se spusti na glavu moju bogumilsku i na sve bogumilsko ovde sto je u zemlje nisavske. Nego sine, jedini, u Svetu Goru da bezis, da glavu mladu zalud ne izgubis. Tamo da se zamonasis i nasu veru bogumilsku, sto ista je kao nasa staroslovenska, da siris i knjige bogumilske da prepisujes. Na vjeki vjekov za nas da se zna: ko bismo mi, a ko Nemanja i njegovi.
...
Ne prodje mnogo i iz zemlje nisavske stize do mene Svetogorca da mi Nemanja umori oca Vojislava, ali tako ti je kad Sotonin sluga gradi djavolu dom.”
Цитати из књиге
«Житије Савино од Богумила монаха»

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta