Ah, Kina!



Ах, Кина!

-Пропаст Кине.... па редом-


Веза: Наслов на Зл. Билтену


Велике државе, Кина и Русија од пре неколико година, па до пре неколико дана, словиле су као државе које могу спречити да овако уређен свет пропадне.

Америка, држава која је задужена за оперативне послове у рушењу других држава, искористила је само своје право да брине о себи, да искористи слабости Кине, Русије, ЕУ.... што свако паметан иначе и треба да ради.
Издавала је масовно државне обвезнице које су куповали сви они који су се богатили на ономе што им је Бог подарио – Русија се богатила по основу нафте и гаса, Кина по основу робовског рада скоро милијарду својих становника, Немачка по основу технике коју је производила и продавала у складу са ценама које су јој једно време омогућавале да буде у игри превара великих.

Сви се осилили, сви заборавали ко им је то, и зашто, омогућио – и све вишкове добијеног новца, сву зараду, претварали а Америчке Државне обвезнице, како би се осигурале од губитка вредност изазваних девалвацијама сопствених валута, односно да би зарадиле на  камати и да би помогли Америци да и даље масовно купују руски гас и нафту, кинеске производе широке потрошње, односно немачке аутомобиле и друге машине.... како би се покренути замајац одржавао у покрету и добијао на убрзању, на убрзању стварања све већих количина новца и нових количина таквих државних обвезница.

Америчке Државне обвезнице су била основа за масивну хипнозу и илузију – те обвезнице су откупљивали они који су их и издавали - сада за новонаштамапне доларе, чиме се изазивала потражња за обвезницима, којим је расла  цена.
И када се у Америци проценило неопходним, донета је одлука да она (Америка) престане да купује сопствене обвезнице!

То је био гром!

Гомиле обвезница, чуваних као највећа могућа вредност у депоима националних банака Русије и Кине, постале су само папир – вредности исписане на њима су само одраз некадашњих жеља да се заради, да се обогати, да се онај други претекне, оне сада не вреде ни папира на којима су исписане, не вреде трошкова обезбеђења.... али су веома вредне у смислу умивања ради прогледавања и сагледавања шта су чиниле, куда су се упутиле и докле су стигле, односно да сада већ јасно сагледају своју успешност и крајњи пут на који морају да ступе – а то је пут пропасти овакве организације света, због његове бездушности и одбијања да се чини онако како би то и Богу и људима било мило.
Сада свет одјекује од Ђавољег кикота – тако он награђује своје присталице.

Пре неколико дана је у Санкт Петербургу у Русији, одржан међународни економски форум – један од многих који се организују у Европи, Азији, Русији, Швајцарској, на којима се углавном уздише, консултује и закључује да је крај овако организованог света савим близу, да се он јасно види, да се не располаже никаквим инструментима за поправку, оздрављење и стабилизацију, па се размењују искуства о мерама којима се тај тужни крај о богатству, моћи и памети, одлаже.

*Русија је признала да је у тешком положају – цене нафте и гаса падају, рубља пропада у односу и на овакав долар и евро;

*Кина је обнародовала да су њене банкарске институције на граници ликвидности, да је унутрашња задуженост 39,5% БДП, да банке за које је гарантовала Државна централна банка иду у стечај, због немогућности функционисања, да годишњи раст БДП пада са пројектованих 8,5% (некада се то кретало око 12-15%) на 4,5% са тенденцијом даљег падања, јер је прошла само једна половина фискалне године, па ће чувени патент србских експерата који су били директори великих предузећа у Србији «да Фабрика аутомобила Црвена застава послује на ПОЗИТИВНОЈ НУЛИ!» - одавно је у Србији нула постала позитивна, а сада ће том мером бити задовољне и Русија и Кина, али и сви остали.

Ја нисам никакав пророк ни чаробњак, пажљиво пратим догађања, закључујем са врло мало емоција, уграђујем у закључке и ставове теозофа.... и како год, моји закључци се остварују. Наравно, ни на крај памети ми није да занемарим информације које добијам од мени непознатог и истовремено и врло познатог ми човека, који не жели да о њему знам уобичајене информације, којег сам ја назвао «Монах без манастира» - верујем да ће се све то што је он рекао у целости остварити. Као и све оно што је измолила србска Група «Србих-888» - све доступно на овом блогу.
Сада ће се о Кини писати најразличитији експерти, странци и Срби, који ће објашњавати како су пале Русија и Кина – смо они то виде када се догоди, њихове прогнозе су као једнодневне временске прогнозе.
Пре две године су им певали славопојке!

Америци, Кини и Русији се догађа све оно што им је одређено 1999.г., а постављено овде на Зл. Билтен, почетком и крајем 2011.г.:

Не бојмо се, све иде како треба – све што је измољено, догодило се, догађа се и догодиће се!
Ускоро ће србска Група «Србих-888» добити већи број помоћника које ће «Команда-540» из Братства «Срби и ја» дати у откоманду у ту Групу.
http://www.komanda-540.blogspot.com/2013/06/vidovdanska-smotra.html
Група «Србих-888» се ојачава, послова је све више – иде се у сусрет ненасилном преузимању власти у Србији од стране војника који ће бити искључиви специјалци за ненасилне методе борбе!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 24.6.2013.г. у 13,10 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta