Šta nam je činiti-6?



Шта нам је чинити-6?


6. Ко може и ко треба да се ангажује око 
    поврaтка државног имања

О државном имању теба да брину сви њени грађани, о чувању тог имања и повратку нелегално отуђеног морају да брину надлежни државни органи, по законима које ће донети легитимна, од народа изабрана скупштина.

7. и даље: налази се у образложењу Предлога стварања политичке странке «Србија Јача»-целовит Елаборат је на овом Блогу. Отворен је и сајт "Србија Јача" под www.srbijaca.com

Интересовање је минимално, Срби још нису спремни да се упусте у борбу за опстанак - сачекати па ће се видети.
У усменим разговорима дознајем да је Елаборат прихватљив из скоро сваког угла, али, као што рекох - још се чека.
Чекајмо браћо Срби и умишљајмо да ће наш проблем решавати неко други. Расписао сам Конкурс за око 1000 Срба који би били будући руководиоци странке и руководиоци у полицији која би се формирала. За прву групу је било потребно 15о Срба/несрба, свеједно, важно је да им је Србија Отаџбина, требало је да плате годишњу чланарину од 100 евра, да се за тих 100 евра организује обука за стручњаке за рад у странци и полицији, по Програму "Алтер-инфо" после чега би се добила диплома са којом се могу пружати одговарајуће услуге из делокруга рада Пословно-обавештајне службе-и нико се  није јавио! 
Значи, нема у Србији ни 1000 ни 150 Срба спремних да се нешто мења на поштен и правно регуларан начин! Жао ми је, али је тако! 
Ја сам миран, своје знање, време и искуство ставио сам на располагање Србима и Србији - никоме не треба, и можда је то тако и за мене боље, а сигурно да тако и треба - Бог има са нама неки Његов План - какав, видећемо!

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 13.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta