Njih dvojica i Gazda!



Њих двојица и Газда!

-Финале-


Веза: Већи број наслова на овом блогу којим је разјашњавана укупна ситуација у Србији  и корелације са глобалним догађањима – сада се пажња посвећује само Великом Финалу

Уназад на 2000 година и раније, на Земљи је увек био само један Газда. Било да је то људима било јасно или су живели и заблуди – Газда је један, владао је преко новца, развијањем најприземнијих људских порока, гордости, сујете, илузија о сопственој величини или величини народа којем припада – и сада је остало још две непуне године да се Велико Финале, припремано хиљадама година, оконча.

Свет је подељен на два битна дела и на врху власти је Газда.
Сваким делом управља један, који је у суштини подређен Газди, којем Газда понекада, ради лакшег спровођења својих замисли, дозволи извесно сучељавање са оним који влада другом половином, некада им се дозволе и сукоби у које увуку многе народе и државе, али се они никада нису директно сукобили – па како би изгледало да се два дела истог царства сукобе, то би личили да су незадовољни својим  статусом, да би да постану Газда, а Газда зна шта то значи и никада им прави и отворен сукоб није дозволио – када нису слушали, организовани су атентати, изненадни смртни исходи, смењивање, оставке, суђења, затвори.... све оно што би остале слуге нижег ранга потсетило на потребу сталног и беспоговорног поступања по налозима Газде.

У више наслова говорио сам да је Газда Света онај који је власник новца, објашњавао сам да је сав новац овог света у власништву и под контролом Газде, говорио сам да је сво злато и други ретки метали у његовом власништву, те да ће се у оквиру Великог Финала, самом Живом Богу супротставити Газда, истурајући у прве редове ову двојицу којим је условно додељено да владају Земљом.
Газда ће последњи погинути, и будући да није човек неће погинути од човека – њега, Газду, ће уништити сам Бог, лично!

Пре неколико дана сам дошао у своју кућу у којој проводим летње месеце, и још док сам износио ствари из аутомобила, појавио се, мени вазда симпатични, млади сарадник УДБЕ из Ваљева, «да види како сам, шта има ново и сл.», започињући причу о проблемима које имају државни органи због све мање новца за њихово уобичајено функционисање.
Хтео сам да га оставим без информација за извештај који мора да поднесе, али гледајући га уплашеног, омршавелог, са гласом који се једва чује и без икаквих својих мишљења о било чему, одлучио сам да му пружим информације које је он до сада већ преточио у Извештај, поентирао онако како је то уобичајено, а сада те информације, по сећању, претачем у овај чланак како би и сви остали читаоци «Златног Билтена» били информисани колико и неки из УДБЕ, којим је важно шта мисли један мали, обични, Србин, који нема никакву функцију, капитал, контакте од интереса за оне који ми шаљу младе људе «да виде шта има ново» - јер, рекао сам да је «Златни Билтен» електронско гласило са ексклузивним информацијама, читано широм света:

Рекао сам том младом полицајцу да се још овог лета може догодити да држава дође у ситуацију да не може да сервисира своје обавезе, да се буџет пуни позајмицама, да лако може да се догоди да ни они у полицији не примају плату редовно, да се  може догодити да неки од многобројних полицијских синдиката убеди бар део полицајаца да ступе у штрајк, да тада онај ко може изврши прерасподелу преосталих лојалних полицијских снага, да их преко ноћи ојача ловцима који су наоружани и опремљени, да им се дају дневнице или плате и да буду произведени у помоћну полицију, да тако буду распоређени да се сачувају витални инфраструктурни објекти, објекти власти и суда, те да потом сви они буду остављени без посла, као и да се ништа битно неће променити, будући да основне послове сузбијања кривичних дела гурају на последње место - а сваки наоружан човек може да чува Електро-трафо, Водовод, суд, општину и власт се очувала.

Указао сам му да се може догодити понављање догађаја од пре 13 година који су омогућили наоружаној банди из тадашње опозиције да силом оружја запоседне све што чини државу, привреду, власт и да је потом опљачкају доводећи и народ и државу на ово стање о којем нема потребе да се говори – свима у Србији је све познато.
Наша Црна Тројка је обавила своје задатке и она сада гледа како да преживи ових наредних неколико месеци, мада на њих више не треба ни обраћати пажњу.
Они су се ставили у самопритворе!
Неки ће окончавати животе на различите начине, али самоубиства су весеље за Газду!

Рекао сам младом сараднику УДБЕ, да више Србија није тако важна, да смо погубили оно материјално, 20% територије, да се ментални склоп изменио, али да је остао довољан број Срба који се боје Бога, и неће пропасти ни Срби ни Србија – отето ће нам бити враћено, вратићемо то ми, биће нам нуђено или напуштено, јер тамо живих људи неће бити!
Објаснио сам оволики притисак да се Косово призна као засебна држава због немогућности западних држава да успешно, даље, прикривају епидемију смрти од рака на Косову, првенствено  на подручју Метохије!

У страху да се изманипулисани, а лукави и покварени, Шиптари не досете ко је кривац за епидемију, пожурили су да то све забашуре давањем државности територији на којој живота нема! Наравно, без великих новчаних улагања и чишћења земљишта. Али то је процес!

Да не бих младића разочарао, говорио сам да је слична ситуација и у другим државама, говорћи му да се влада помоћу новца, дајући му, будући да је полицајац, и доста додатних објашњења како би схватио суштину.

За читаоце Златног Билтена:

Газда је донео одлуку о реформи својих борбених ешалона – на невидљивом, али и нама људима, видљивом плану – генерално се врши замена Јевреја Ашкеназа, Јеврејима  Сефардима.

Генерално се терају Русија и Америка у јединствен фронт против тзв. тероризма, измишљотине који с однеговали Американци – и овом приликом се неће гледати где се налазе државне границе неке земље – у оквиру «Виших потреба» оне ће се занемаривати, специјалне јединице Америке и Русије ће се удружити, радити на истом задатку борбе «против тероризма», који је у својој суштини борба људи за Правду и Истину, у Србији,  у Калифорнији, Тексасу, Авганистану, Чеченији, Русији – где буде требало, стари и одувек, само прикривени, савезници ће наступати заједно.
Критични месец је август 2013.!

У обе земље се врше трансформације постојећих војно-полицијских служби све са циљем да буду способне да спроводе мере из времена Јосифа Стаљина – то је била Генерална проба овог што се спрема -  у Америци и у Русији.
Обе враћају формације које су пре скоро 100 година омогућиле да се огромна Русија држи под строгом контролом, сада да би се држале под контролом Русија и Америке – остале државе су неважне у смислу неког посебног ангажовања, све ће бити елиминисане новцем. Новац је оружје.

Немачка је елиминисана кратким обавештењем да више и не сања о ступању у посед некада њених 3.500 тона злата датих «на чување» у Америку и Енглеску – то су они од Немаца одузели, али на папиру нису тако навели већ да се стављају у депозит ради чувања.

Немачка је обезглављена, уплашена, поново је враћена америчка војска у касарне широм Немачке – Русима је лако, они могу у Немачку тенковима из Белорусије, успут доводећи у ред Пољску и још неке државе које се сада бацају камењем на Русију – Газда им  неће бранити, јер: Што горе то боље!

Русија нема стварну контролу над својом Централном банком, главна валута јој је амерички долар и сме да емитује само ону количину рубаља за коју им обезбеђену противвредност у доларима!
Потписала је уговор о билатералној финансијској сарадњи са Америком по којем ће се све трансакције учинити доступне Газди, преко Америке, јер су Газдини Трезори код ње.

Русија је јуначки оћутала пљачку од 30-50  милијарди долара на Кипру и нема намеру да било шта мења на том плану, има неке новчане резерве у тзв. «Резервном Фонду», око којег се сада врте сви који одговарају за финансије – и он ће бити убрзо утрошен, цене нафте и гаса падају, потражња се смањује, Русија ће бити мирна као бубица, као у време Бориса Јељцина када није имала новца за заставице на својим борбеним возилима на Косову, после чега се крадом и ћутом отуда повукла.

И баш ми је жао оноликог разочарења у Русију нашег уметника Емира-Немање Кустурице! Био и он подлегао емоцијама и жељама – морао лично његов пријатељ Владимир Путин да му два пута каже «да Руси не могу бити већи Срби од Срба».
Па онда, следствено том ставу, подржавају власт Србије која је распарчава и поклања!

Америка је доведена до стања, нама овде добро познатог, када је све неизвесно, она се узда у интернационалне плаћеничке јединице састављене од бивших војника и полицајаца из целог света, уз чију помоћ ће ставити под контролу сваку земљу за коју процени да још није под контролом, уколико се то не буде могло помоћу снага те државе, које су  у суштини и сада снаге Америке и њених савезника.

Када се то догоди, а хоће после хаоса на финансијском плану, успостављаће се ред по Газдином  плану.
И тада - да је до људи и њихове памети, Газда би овладао Земљом, али у последњим  тренуцима он ће бити елиминисан, после чега ће се они, ипак врло малобројни, питати шта даље чинити.

Навео сам да је за Русију критичан август, Америка се својим филмовима о терористичким актима, које пласира као стварне догађаје, припрема да покори Американце, Србија позјамљује новац «месец за месец» - продукује непрекидно обавештења о потреби смањења трошкова рада државних органа – све личи на 1989-90. годину које су претходиле проблемима у које смо тада ушли и из који се не види неки прави излаз.

Било би добро – ко хоће, ко може, ко верује, да се самоорганизујемо у оквиру сопствених породица па онда шире, како би се тај наредни двогодишњи период преживео са што мање мука. 

Купујте неопходно, не продајите оно што ће вам требати!

Пазите се да не дођете у ситуацију да се у јулу, августу, септембру.... пешице враћате у Србију!

Олује долазе – прво финансијска, па онда редом!

Од оних који су пре годину дана изабрани на власт у Србији, не очекујте ништа што би било у супротности са вишом командом, закључно са Газдиним Планом!
Ово је година 1944. лудо је ићи сада у четнике – не везујте се за власт да се не обележите, јер ће се одговарати.

Она Организација и Братство, као део који њоме управља, спремају се за време у којем ће се Србија ускоро наћи.

Свима вам желим срећан Ускрс – (Х)Ристо(с) васкрсе!

Драгољуб

Постављено 04.5.2013.г. у 15,30 ч.

1 comments:

Brat Srbin 4. мај 2013. 17:44  

Ваистину (Х)Ристо(с) васкрсе ! Свако добро !

др Зоран Новаковић , дип.инж.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta