Šta nam je činiti-2?



Шта нам је чинити-2?

2. Стање државног имања 

-Наследници пролетера опљачкали Србију!- 

Наследници било каквог имања који нису учествовали у његовом стварању и одржавању, првом повољном приликом то наследство продају. Колико год добију они су на добитку. За ништа уложено добију нешто!
Друга врста наследника, оних који су то имање стварали, неговали и одржавали, у цену често уграђују и оно невидљиво, прошле муке и напоре, емоције, сећања, успомене па се каже да од таквих не вреди ни куповати.


Владар државе је на неки начин представник и заступник државе и њеног имања, њене части и ауторитета, њеног народа, њене историје.... и ако је у питању такав владар онда се он према свему набројаном понаша као нечему у шта је уграђен живот његових предака, као према нечему у шта он уграђује свој живот  и као према нечему што неокрњено и неупрљано треба предати следећим генерацијама.


А ако је у питању владар доведен од стране побуњеника који власт приграбе насилно, он заједно са њима, знајући да је на туђем поседу, да је узео нешто што му не припада, што није платио, што није гајио, што нија добио на поклон, стрепи и сваког тренутка очекује да му се то, нелегално присвојено, одузме. 
У време чакања, које је заправо време страха, он нема времена ни жеље да то заузето одржава, побољшава, проширује, уређује - он као и сваки шумокрадица сече без реда, највредније, не водећи рачуна да ли има дозволу шумара, да ли је време за сечење, да ли ће се то у хладовини околног дрвећа омладити - он сече, пакује, продаје и бежи да га не ухвате... 
Ето то је основа менталног стања вршилаца данашње власти као и оне од 1944.г. И због таквог менталног стања од сваког шушња мисле да је вук или медвед, на зеца би да пуцају изблиза из сачмара највећег калибра да не промаше, они би да се ограде и од свега што у својим страховима виде као опасност. 


Некада хук побуњеног народа који их доводи на власт називају праведним и природним, сада када стрепе да тај хук не доводи неког другог он им се чини да потиче од нечастивих сила и да је свакако неправедан. 


А против нечастивих сила дозвољена је употреба свих средстава, па тако и чине.

Они су илегалци, лопови, и они о државном имању не брину. Напротив, растачу га, умањују, деле међусобно, поклањају, чине све да народ буде завистан од онога што они држе у торби што ће делити према својим критеријумима и на местима која они одреде.

Комунисти су пролетери. Пролетери су сиротиња, нешколовани, напустили посао, нерадници, хоће да живе изнад својих могућности. Они су потомци оних који су испали из трке када се у Србији «забељивало» када је свако могао да заузме одређену површину шуме, обележи је тако што са међног дрвећа  огули кору и тако направи бели стуб-међаш, они су потомци оних који су мало обележили, мало искрчили или се определили да раде код неког другог а да тај други брине о свему па и о њима самим. 


Они не воле лепе њиве, шуме, ливаде, куће. У протеклим ратовима, а и данас, на Косову српске куће не пале и не пљачкају домаћини, они који су некада нешто зидали јер они знају како је тешко направити и најмању кућу.


Нису српски полицајци-домаћини пљачкали шиптарске куће на Косову, нису то били ни полицајци који су се бојали Бога - били су то синови пролетера из 1944.г. или њихови унуци, то су они из чијих пушака су побијени мирни Шиптари-сељаци које би неки, као да сада врате под власт Србије. 


Нису Шиптари из побуњеничких одреда који су палили и пљачкали српска имања и куће, били домаћини - и то су били пролетери. Пролетери свих земаља су истог менталног склопа. Због тога су их комунисти уједињавали паролом «Пролетери свих земаља, уједините се!».


Пролетерска власт оличена у садашњој власти у којој су пролетери из времена Јосипа Броза и Слободана Милошевића, којим управљају «Чувари уставом утврђеног поретка» који га чувају све док се не промени, а онда иако су се борили против могућности таквих промена, када се оне догоде, одмах те промене подведу под ту наказну светињу «Заштите уставом утврђеног поретка» па чувају и њега, "нови Уставни поредак" - и хапсе, прислушкују, уцењују, по потреби и убијају, све у име таквог поретка.


Војска и полиција Србије је попуњена децом пролетера, углавном атеиста и тиме је лако објаснити да приликом пада «Уставом заштићног поретка» 2000.г. ниједан официр нити полицајац није дао оставку - сви су се покрили речју «Ја сам професионалац» и наставили да раде за нову власт, пренебрегавајући да су допустили рушење тог светог «Уставног поретка» насилном и оружаном побуном
Сада ти исти, народном бићу продају старе приче, али је народно биће глуво, не чује их као што не чује ни оне које  такви, као, штите. 

Народ  Србије је постао мудар, стрпљив, истрениран. Више неће да се подиже на буне и доводи разне пролетере у мајицама друге боје!

Пустиће трулу државну грађевину да сама падне, потом ће то рашчистити и направити нешто прилагођено његовим потребама и вољи да финансира. Неће народ имати 50.000 полицајаца да би га они спречавали да пре времена редовних избора смени оне који не чувају државно имање!

Пролетери-комунисти-социјалисти-демократе генетски су хендикепирани глађу која се као непријатно сећање пренела преко сперме оца на сина. 
Та глад није само глад за храном, мада је и то видљиво после сваког скупа комуниста, поставља се «Шведски сто» где другови пролетери гурају ноге под сто иако то није за то намењено, јер је прилика да се наједу


Они су гладни имања, нечег свог, немају другог начина да га стекну, а нестрпљиви су да они од своје зарађене плате ударе неки породични темељ, и то је објашњење оваквог безобзирног растакања и присвајања народне имовине.

Срећа је:  Гладни поједу и попију, дају курвама и певачицама и то је оно што се не може вратити. Остало је доступно, применом устаљених процедура све се може вратити - и оне ће бити примењене.

Значи: Без бриге, све покрадено је могуће вратити. 


Када ће то бити? 
Када се ова Студија од стране 100 поштених Срба буде почела оживотворавати!

Има ли Србија 100 поштених Срба? 
Има.

Хоће ли се састати, договорити и кренути? 
Они не би, али ће бити натерани, јер оволико растакање државе неће моћи да гледају. А они који би их спречавали бавиће се својим бригама.

 Следеће:
 3. Како је сада распоређено државно и мање


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права - криминолог и теозоф

Постављено 10.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta