O МЕНИ



Уводна реч Оснивача Блога, 
др Драгољуба Татомировића:

(Детаљи биографије су у наслову
 А.Г.А.Криминалистичка школа-Оснивач)
http://zlatnibilten.blogspot.com/p/blog-page.html



На дан 23.11.2010.г. у времену од 04,35 до 06,20 потпуно ми је било јасно како треба искористити почетну идеју званичног администратора мог професионалног сајта (www.krimskola.rs - пребачен на Златни Билтен) да моју анализу Нострадамусових пророчанстава из 2005.г. постави на посебан "сајт", заправо Блог, на који би се како он каже «качили» и други слични материјали.
Потом сам на укупно 13 мобилних телефона упутио СМС поруку, коју преписујем и која је уједно и објашњење те замисли и упутство за поступање.
Позивам све оне који буду сматрали да је овај и овакав вентил подобан за објављивање онога што на другом месту не могу да објаве, да ме контактирају ради договора око преузимања њихових материјала које ћу ја давати администратору да их «окачи» где треба.
Захвaљујем се администратору сајта на идеји и на показаној спремности да сада, за почетак, овај сајт одржава бесплатно. А касније ћу се са њим договорити око плаћања или другог вида компензације.

Препис СМС поруке:

«Поздрав од Д. Татомировића! 
Обавештавам да сам поставио Интернет сајт на адреси: www.zlatnibilten.blogspot.com   и на њему се сада налазе Нострадамусова пророчанства - моја анализа из 2005.г. Намера је да су ту објављују чланци, анализе, прогнозе, интервјуи, научни извештаји, сугестије, песме, приче, путописи, чудесна излечења и догађаји - све оно што се у Србији не штампа и ништа од онога чиме нас медији бомбардују. 
Свако одговара и брани оно што је написао. Свако свој прилог потписује својим или кодним именом. Сваки прилог ми се доставља потписан правим именом и назнаком кодног имена, на папиру и ЦД-у. Ако Вам се ово чини погодним да Ваша размишљања/резултати буду доступни неограниченом броју читалаца, без уредничких цензура, нудим Вам ову опцију за то.
Молим и за Ваше сугестије да се ова моја замисао побољша, а сајт буде посећенији. 
Прилози се не плаћају. Д. Татомировић)».

Ево,
то је то што нас ослобађа одлука многих Главних Уредника, њихових мишљења о подобности садржаја, о странкама, Америци, ЕУ, или о некој другој држави.
Да се ослободимо њихових очекивања захвалности у различитим облицима, што су објавили неки наш прилог и тиме попунили своје новине које су на самом издисају.

Будимо своји на своме
! »Будимо људи!» како је често опомињао наш Патријарх Павле, каквог нисмо имали и каквог још дуго нећемо имати.)

Напомена:
Захваљујем свима који су ми у међувремену доставили своје радове, или ме упутили на неки сајт на којем се налази неки интересантан материјал. Али, овај сајте не објављује већ објављено.

Значи: Хоћемо на овом сајту нешто ексклузивно, разумљиво, не преопширно, не са много цитата других аутора и извора - хоћемо овде оригинална мишљења и закључке које не можемо да пласирамо ка јавности на неки други начин.


Овај сајт није намењен за препричавање већ обја-вљених књига, новинских чланака или научних радова, али се и они могу обухватати кроз нов и свакако оригинални став о неком питању.

Захваљујем на труду, на уважавању озбиљности замисли, али молим  и све вас да се држите задатих критеријума - да се објављују оригинални ставови, налази, закључци и свакако да нису до сада негде објављени.


Истовремено, користим ову прилику да поред исказане захвалности онима који су ми достављали своје материјале који не испуњавају задате критеријуме за објављивање на овом сајту,  исте упутим на отварање сопственог сајта на којем би се могли објављивати материјали по неким другим (њиховим) критеријумима. 

Овај сајт је за (до данас, 18.4.2011.г.) за његових 144 дана живота, посетило 9.836 читалаца који су прочитали 30.901 страницу објављеног материјала, задржавши се просечно по 5,27 минута/посета  и прочитавши просечно по 3,14  стране по једној посети. Сматрам да је раст посета читалаца, са, у почетку рада Блога, просечних 9 на просечних 68 посета/дан, са сталном тенденцијом да се број од око 110-150 посета/дан устали, од стране озбиљних читалаца, потврдило оправданост моје замисли
. Број од преко 100 посета/дан,  достигнут је 24.2.2011.г., а максимум од 357/дан достигнут је 6.3.2011.г.


Имам читаоце у времену од поноћи до 08 часова ујутро, што све  и сами можете проверавати на статистици сајта простим кликом на подлогу статистике на десној страни и потом гледати шта вас занима, узбунио сам неке категорије из масонске организације који су писмено протествовали и давали објашњења молећи да њихова писма не ставим на сајт-њих сам упутио да своја мишљења пишу испод чланака у рубрици "Коментари" како би и други читаоци о томе могли да дају суд. 


Коментара скоро да и нема, ово се некако чита као у илегали
, као што су се 1988/89 и 1990.г. читале копије Шешељевих писама, оптужби и анализа. 



Браћо Срби, Србијанци, па покажимо да је време у којем је прогањан др Војислав Шешељ иза нас, критикујте ме, пишите своје коментаре, нападајте ме, браните оне које ја нападам, нападајте оне које ја браним, сучелимо ставове, оцењујте, радите било шта, али изађите из илегале, ослободите се страха. 

Шта ће човеку живот ако га проведе у различитим страховима?!


Поставио сам и страницу "Одговори и питања", позивам вас да је искористите. 


Поставио сам и целовит елаборат за организацију странке "Србија Јача" - погледајте, ако сте заинтересовани за извесно ангажовање по овом питању, огласите се.



Поздрављам вас и желим вам свако добро.
Бог са нама - Пристани Боже! 


Ваш, Драгољуб Татомировић

(18.4.2011.г.) 


_____________________________
Снимљено 10.11.2014.г. у 16,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta