Osmatračnica - Raport



Осматрачница-рапорт:


-Божије се не може делити ни отимати-



Веза: Наслови на овом сајту под 
          «Луда земљо и луди роде" 
            и «Извидница»


Србија је Божија земља, ограђена невидљивом енергетском (читај:Божијом) заштитом која је приказана на корици књиге «Заштити силом читану реч»-овде под «Књиге» са додатним објашњењима и на сајту www.slikeizakonpostanja.blogspot.com-постоји линк ка том сајту, са сајта "Златни Билтен"-, коју непрекидно у последњих 8.000 година покушавају да освоје, покоре или међусобно разделе различите државе и народи, религије или моћни појединци - сви они којима је командант сам Ђаво.
У насловима «Луда земљо и луди роде» и «Извидница» објашњено је шта и како се то отимање, практично, покушава извести. И непријатељи Срба и Србије уочавају да је они не могу грубом, видљивом, силом покорити и разделити, па покушавају језуитским знањем људских слабости, лицемерјем и ефикасношћу, уз ослонац на домаће издајнике србске државе и србског народа, које су претходно поставиле да врше власт у Србији.

Међународни масонски конгрес у Србији је одржан  је по први пут у историји масонерије, 22.6.1940.г. – после 9 месеци  и 14 дана, Србија је  6.4.1941.г. тешко бомбардована од стране Немачке, са изазивањем грађанског рата који је довео до подела Срба које ни дана-данас нису превазиђене. Творци грађанског рата кроз формирање два општенародна одбрамбена покрета  у Србији, четничког и партизанског, били су масони из Британије. Последице су свима добро познате.

Јуче, 13.3.2011.г. после 71 годину од претходног масонског конгреса, у Београду је, како то злослутно звучи!, одржан по други пут у историји масонерије-  Конгрес Француске масонске ложе "Велики Оријент Француске" под називом «Конгрес Париз 4» уз учешће по једног представника сваке од масонских ложа у Србији, њих девет, којим је Француска масонска Ложа «Велики Оријент Француске», ложа-мајка, (значи: Надређена),  представници масонерије из Русије, Пољске, Македоније и Бугарске.
Будући да је тај Конгрес благовремено најављен и људима, онима којима се, понекада, неке молбе услишавају, од којих ја неке повремено виђам у оквиру мојих послова из делокруга криминологије, рекли су ми да је предузето је све оно што је детаљно описано у наслову «Извидница».
Састали су се са учесницима овог Конгреса и руски масони који се већ неколико недеља налазе у Србији, под изговором припрема за посету Владимира Путина, Србији,  предвиђену за 23.3.2011.г. Јавно, француски масони су одржали тзв. филозофска, уствари спољнополитичка, предавања на Мега тренд Униве-рзитету у Београду, у којима су Србији и србском народу желели све најбоље.
На тајном масонском састанку, због чега је он баш и одржан у Београду, како би се постигло да се понове резултати онога из 1940.г. донете су и одговарајуће одлуке које се тичу Србије и Срба, и о тим одлукама ниједан масон не сме да каже ни реч, јер су сви потписали заклетве-сагласности за смртне пресуде за ослучај одавања тајне или непослушности  (ближе у «Ко нас свађа са Русима»). Донели су одлуке које су се пре састанка крстиле као «Писање историје». Аналогијом са масонским  Конгресом из 1940.г. може се закључити да су одлуке у свему противне интересима Србије и србског народа, да су за спровођење тих одлука задужене власти Србије, масони у власти Србије, масони из Србије који нису официјелна власт, али као чланови масонске ложе јесу надређени онима у власти Србије, што ће рећи да ће све те планове спровести масони-директно или индиректно. За спровођење тих одлука биће задужени масони Русије, Пољске, Македоније, Бугарске и, наравно, Србије!


Сви ће они бити задовољени: Македонија ће уз помоћ македонских и бугарских масона убрзо бити подељена између Бугарске и Албаније, Пољској ће се обезбедити превентивна заштити од Русије, односно опасност ће бити отклоњена уз помоћ пољских и руских масона, док ће Русија бити Тројански коњ масонерије који по ко зна који пут треба да обмане Србију, лепим причама и стављањем у изглед да Русија буде заштитник интереса Србије. За узврат Русија ће свирати у НАТО оркестру који изводи своје концерте у Либији и другим државама од интереса за Америку, но будући да је масонерија капа и Америке и Русије, то је онда у планираном интересу масонерије, који ће се исказивати преко Америке или Русије, или Европске Уније, по потреби! 
И добиће због тога Русија чланство у СТО (Светска трговинска Организација). Џозеф Бајден, амерички високи спољнополитички функционер је баш у дане Конгреса масона «Париз 4» у Београду, био у Москви и са нашим братом Путин Владимиром утврђивао правце сарадње. Путин је тражио међусобно укидање виза за грађане њихове две земље и подршку за чланство у СТО, чиме су маске у наводном супарништву Америке и Русије спале и сада је та прича права лакрдија.
Наравно, договорена  је ту још много што-шта, али је ово довољно за илустрацију тимарења могућег Тројанског коња који ће, вероватно, са великом помпом, причом и лицемерјем  да стигне у Србију 23.3.2011.г.!

И договорили се велики: Кројила се судбина Србије у Београду, да Срби више не причају да им се судбина кроји негде далеко у белом свету - Масони у Београду исписали судбину Србије, Руси и Американци као прави другови, договарају се око будуће сарадње и начина још једне обмане Срба, Борис Тадић добија обећање од Јапана за кредит који му (Борису Тадићу) сигурно, као миљенику Америке и НАТО пакта, омогућава продужетак живота на власти, НАТО се паркирао у Средоземном мору одакле прети и плаши...., Димитриј Медведов, Димитрије, сине Митре................. забранио пуковнику Гадафију улазак у Русију, јер би му то (Димитрију) сметало у сарадњи са Америком, а интерес је интерес, а и да се покаже колико је Русија "тврд" савезник било коме и било када - рекло би се -Ђаволу све иде о плану. 
Одмах након кретања председника Србије из Јапана, где је ишао да прецизира добијање великог јапанског зајма за Србију, у јутарњим часовима, а  пред сам почетак Масонског Конгреса "Париз 4" У Београду, Јапан је доживео катаклизму-снажан земљотрес са огромним људским жртвама, и немерљивим другим  материјалним штетама. Јапан је пробао да се склони са пута Стреле "Правде" тако што је помагао србски народ у ономе што Јапанци највише цене, и што је за њих највећа могућа жртва-материјалном помоћи, зашта им је србски народ неизмерно захвалан, али је хтео (морао) по масонским плановима да својим новцем одржи на власти оне за које масони имају интерес да владају Србијом, у наредном периоду када су намеравала и да у Србији спроведу своје планове!
Стрела их је погодила! Она их је погодила и што већ три целе године својим новцем задржавају предвиђену брзину кретања Америке, низ стрму раван-сада је тај подметач од новца, избијен и Америка ће убрзано да слети у провалију, коју је намењивала многим другим народима, посебно Србима! То је казна за Јапан, али и пример за друге који задржавају Америку од пропасти - посебно за Русију и Кину. Кина је ућутала на бомбардовање своје амбасаде у Београду, 1999.г, за чланство у СТО, а шта ли ће за такво чланство да прећути/прогута наша братска Расија/Русија?!
У памет се народи - не слушајте оне који од вас праве "Луде земље и луди род!"


Упитајте се зашто су се масони окупили у Србији, у Београду, на Калемегдану, у "Кули Небојши", мислили да ће резервисати место у овом граду, када, ускоро, њихови градови буду срушени, због њихове верне службе Ђаволу! Само, неће имати пропусницу за улазак-остаће ван Србије. 
Не ометајте Божије Планове, Он зна када руши неку земљу, зашто то руши, не узимајте себи за право да Њега исправљате, јер ће он ваше Грађевине од магле срушити благим поветарцем!


Србија је упала у клопку и из ње не може да изађе-тако мисле неки људи, можда много људи, али тако не мисле Бог!

Да, било би то тако, да је Ђаво остављен да преко својих службеника из масонске организације неометано спроводи своје замисли.

Али није!

Сукобиле су се војске, Ђаволова и Божија. Анђели Божији, на измољену дозволу неких од Срба којима се молбе испуњавају, учинило су оно што је измољено! А молба је била прецизна, дефинисана су средства ометања и стављена су та  средства ометања у приправност за случај да је Извидница брата Путин Владимира, Тројански коњ који треба да обмане Србе.
Масонске Извидница и њена војска су потучене до ногу-видели су масони, учесници Конгреса да име је моћ са којом су наступали, одузета још 8. марта, те су овде били само реда ради. Отаљавали, нису указивали, претили нити било шта обнародовали. Отишли као побеђени кучићи, са подвијеним реповима!

Делови Извиднице брата Путин Владимира, уочили су недостатак моћи као и они који се, као, налазе у другом, за свет: супарничком, табору, обавестили брата Путин Владимира, и сада се редефинишу понуде на које би Срби могли бити намамљени, када он 23.3.2011. дође у Србију - али, нема ништа од намамљивања и нема ништа док не крену ка Србији отворено, а неће, јер им је Србија само жетон, додуше вредан, у коцкању са Америком. А не коцка се Русија и Америка, већ они који управљају и једном и другом државом у крајњем интересу овладавања светом.
И ништа више. Истовремено, Русији треба, и тек ће јој требати, храна. Тражиће од масона у власти Србије да се цене хране фиксирају за неку валуту,  док ће њихов гас и њихова нафта имати променљиве цене због цена на берзама, које држе/увећавају они и Американци. 
Србија са њима треба да постигне цену у пропорцији нафта-кукуруз, без обзира на кретања на берзама, како би избегла да буде преварена и опљачкана и остављена без хране за своје потребе. Кукуруз треба да буде светска валута, а не злато или нафта, јер се кукуруз може произвести и без нафте, нафта се не може јести, а злато има вредност само у стварању илузије да неко ко га поседује, има неко богатство и та илузија траје само док постоје купци за то злато, иначе је то, практично, безвредан метал. 
Не дајмо наш кукуруз за  нафту која без икаквог људског знања и труда (осим пумпања) долази у посед оних који би да овладају светом преко те нафте.


Доћи ће брат Путин Владимир и неће се приметити, отићи ће из Србије, а да трага неће оставити, а када одапета стрела Правде,  која је полетела 31.1.2011.г. као коса с десна на лево буде покосила оне које треба, у Русији, Европској Унији, Британији, Америци и потом и у Србији, и буде уништен труд да се Србија покори тако што ће се у Нишу поставити католички крст, сви ће видети да је борба окончана и да је Ђаво изгубио.
До  31.5.2012.г. планови масона, Америке и Русије одвијаће се као у зачараном укрштеном ланцу,  а половином септембра 2011.г. то ће бити већ врло видљиво, час ће изгледати да им се нико неће моћи супротставити, час да су опет на почетку, а потом иде коса и откоси. 
Широк откос снопља у лику ђаволових војника-министара, председника, богаташа, бискупа и епископа*, падаће под ноге косаца којим ће коса бити невидљива стрела, од Бога измољена, и ови невидљиви косци ће ногама газити преко палих царева и краљева, богаташа, председника и осталих, а то ће бити видљиво, то да су покошени, што не значи и физички уклоњени, већ енергетски онеспособљени за даљу борбу.  Јер тако треба!  


*епископа...
-У интервјуу са Великим Мајстором Француске Ложе "Велики Оријент" који је, по окончању масонског Конгреса "Париз 4" одржаног у Београду од 11-13.3.2011.г., објавила београдска "Политика" читаоци су из уста тог Мајстора обавештени да та Ложа, француски  "Велики Оријент" има добре односе са СПЦ (Српском Православном Црквом) на чијем је челу Патријарх Иринеј Гавриловић (који се у последње време не чује, негде се загубио). Ово треба поредити са податком који је неспоран, и  изнет је овде у наслову "Ко нас свађа са Русима", да је пре Другог Светског рата, 6000 свештеника и више десетина Епископа СПЦ било учлањено у масонерију!
У том  светлу треба сагледавати и овај мук СПЦ на оно што нам се догађа, што нам се спремило од стране масонерије још 1969.г., разрађивано почетком 1980-1984.г. и реализовано растурањем СФРЈ 1991.1995.г, печаћењем кроз бомбардовање Србије 1999.г. и довођењем на власт анационалних личности и анациналне политичке странке-Демократске странке, чланице Европске Социјалистичке Интернационале и потом  и преприраних комуниста, оличених у лику Милошевићеве странке, СПС, коју сада води његово духовно дете, Ивица Дачић, који редовно бива у Америци где остаје ради непознатих послова, по неколико недеља. Ово ради правилног постављања у односу на СПЦ, СПС и ДС. 
У памет се браћо, Срби, да не буде да нико ништа није знао-склони смо ми таквим изговорима.


И показаће се да је Србија Божија земља која се не може покорити, победити, отети, присвојити - Божије се не дели и не отима!


Слава Живом Богу нашем!


Др Драгољуб Татомировић,
Криминолог и теозоф

Постављено дан после масонског
Конгреса «Париз 4» у Београду, 14.3.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta