Šiptarska zahvalnost


Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф

Пословно-обавештајна служба Београд

03.3.2011.г
Б е о г р а д


Шиптарска захвалност



В е з а: 
Поднаслов «Ђавоља посла» у наслову  «Шиптари 
као оружје Немачке и    Америке» на овом сајту

Објашњење догађања која следе: У наслову на овом сајту под «Луда земљо и луди роде»


На дан 2.3.2011.г  (дан Светог Теодора Тирона) у Франкфурту-Намачка, Шиптар, Ариф Ука, 21 годину стар, син исламског свештеника на служби у Немачкој, пореклом са Косова и Метохије, србског подручја коју су од Србије насилно одвојиле Немачка и Америка, у намери да себи ту створе основу за остварење својих интереса  – Американцима је потребна војна база на том подручју, а Немачкој: Нестанак Срба и Србије као матичне државе некадашњих становника на територијама садашње Немачке, које су они понемчили, побили или протерали, Немачкој треба и  вода, руде олова, сребро, злато, хром, манган, молибден и друго из србског рудника «Трепча» у Звечану,  старој престоници србских краљева. Немачкој треба и угаљ, струја, нафта које има у врло великим количинама, и др. што се може несметано пљачкати и возити у Немачку.
Млади Ариф Ука, запослен на франкфуртском аеродрому, ушао је у аутобус америчких војника који су са тог аеродрома требали да буду транспортовани у Авганистан, можда Ирак или неку од држава које су у припреми за америчко-немачку окупацију, због нафте, а под изговором увођења реда преко уобичајених метода за ове две криминалне државе-бомбардовања. Изговорио је свете речи исламских ратника и из пиштоља пуцао на америчке војнике на тлу Немачке-изразио им захвалност што су покушали да на територији србске државе-Србије, створе Шиптарима државу. Прави начин, на правом месту у право време - Захвалност Американцима, у Немачкој!


Пре неколико година, Немачкој, Америци и другим државама ЕУ  нуђена је Студија «Албански тероризам -логистичка подршка и мере за елиминисање» у којој је јасно дефинисан тренутак када ће Шиптари-миљеници ових држава «Изјавити захвалност» онима  који их помажу. Нису реаговали.
Лудим земљама и лудом роду, Америци и Немачкој, а ово је превасходно усмерено на Немачку, сада се та зхавалност испољава. Чувајте се Шиптарске захвалности, а тражили сте је и заслужили сте је!
А Бог свакоме даје оно што жели и тражи!

Ја не волим неправедне, непоштене и лицемерне појединце, групе, организације, народе и државе, и ја ово што пишем не пишем да бих вам помагао или да  знате, не чиним да бих  спашавао вас, Немачку и Америку, или Шиптаре, међу којима имам пуно познаника и пријатеља, или да бих Шиптаре ометао у њиховом плану и науму - ја ово пишем како бих још једном указао да се нико од непоштених, неправедних и лицемерних неће извући без казне коју је заслужио.
Казна вам је одређена: У међусобним сукобима са Шиптарима, иза којих ће стати сав муслимански свет, извршиће се казне коју су одређене Америци и Немачкој и Шиптарима!
Ту се Срби неће мешати, неће вас жалити ни помагати, то међу вама, то неће бити србски рат! Тражили сте-добијате!

А, планирано је:
(Ја то поуздано знам, ја сам приватни истражитељ-криминалиста, који врши криминалистичке истраге у вези опојних дрога, за рачун Шиптара-појединаца или група, које се транспортују из Турске и Сирије у државе ЕУ, мени морају да говоре истину, мене пуштају у њихове «Оде» - собе за разговоре, мене питају, од мене траже објашњења, мени исказују своје наде, жеље... а на основу тога није тешко донети закључке о плановима.
Ја немам намеру, сада када сте моју Студију, и ви сви и Руси, превидели и нисте били заинтересовани за њу, да вас обавештавам о детаљима - ово не чиним због вас, већ због Срба и других који верују у Правду, Срби, неспорно је то, верују у Правду, како би знали шта ће се све догодити).

*Ово што се јуче догодило у Франкфурту јесте почетак правог, озбиљног и пре седам година испланираног, онда када сте се ви довијали на који начин да одвојите Косово и Метохију од Србије, а ја радио неке истраге око опојних дрога и био случајно у току, прошириће се на друге европске државе, превасходно оне које имају војнике у муслиманским државама и на Швајцарску, из других разлога, нападом на објекте које служе војним потребама и објекте који су погодни за напад ради ширења страха међу грађанима тих земаља;

*Мере Шиптара у Европи довешће до хлађења подршке квази косовској држави на територији Србије;

*Хлађењем подршке Америке и Немачке ствара се празан простор у којем се шири, већ дубоко присутна, Саудијска Арабија, Турска и Иран;

*Врше се припреме за озбиљније захвате ка Американцима и Немцима на Косову и Метохији - методи припрема су врло добро познати србској полицији и само им се она може супротставити, а сада, искрено се надам,  неће бити обавезна да то чини;

*Припреме које се врше резултирају истовременим нападима на америчку базу «Бондстил», Команду ЕУЛЕКС-а и регионалне војне и стране полицијске команде, закључно са деловима у општинама;

*Ал Каида признаје да је активирала ћелије белих војника, и наговештава да је ово нова фаза, упозорава и делује, тражи да се Америка исели са Косова и Метохије и других муслиманских држава;

*Америка је већ предала Косово ЕУ, на свако старање и тражи од ње да стање доведе у нормалу како би америчка база «Бондстил» могла да буде у пуној пројектованој функцији - одмор војника са фронтова у Авганистану, Ираку, Либији и другим који ће се отварати, и транспорт на ратишта у Азији и Африци;

*Немачка, као искусна ратничка, освајачка и геноцидна држава, покушава својим «швапским», Србима јако добро познатим, методама да заплаши косовске Шиптаре, од стране Амерканаца и институција које је формирала Америка, бива проглашена правом наследницом Хитлерове Немачке, помиње се нацистичка држава, корени нацизма у генима Немаца, неуспех денацификације, ограничавање људских права и слобода мањина у ЕУ, посебно у Немачкој где јача воља да се странци протерају, те јој се на далеко измиче столица сталног члана Савета Безбедности УН,  а тиме се и Европска Унија чини неподобном као претендент на ту столицу, истовремено се предузимају мере да се уруши заједничка валута Евро-ЕУ се распада и наставља да функционише као и раније, уз отварање низа међудржавних, етничких конфликата који се покушавају решити по методу Косова, применом методе «Реалност на терену», које европским државама када су оне у питању не одговара, потом америчке службе инструишу своју муслиманску агентуру, сва заврбована у вези послова са опојним дрогама које надзиру америчке полиције, међу Шиптарима, Турцима и другим муслиманима у Немачкој, Француској, Швајцарској, Холандији и где буде требало, да траже одређени степен аутономије за свој етнички корпус, у европским државама, и то се догађа.
Примају плату за дела своја - Америка разара монолитност ЕУ средствима којим је Немачка разорила бившу СФРЈ. Ствара се метеж у Европи па се испоставља се да ред у Европи могу да заведу само две силе - Америка и Русија, које иначе са Немачком још нису потписале Мировни уговор по окончању Другог Светског рата, већ су Немци потписали капитулaцију.....  ствара се полигон какав буде одговарао Русији и Америци - дају се аутономије муслиманима на теритријама других држава (европских), притисак муслиманског фактора у Русији попушта и усмерава се ка Европи, Русија и Америка деле своје интересне сфере у Европи, Азији и афричким земљама - велики никада међусобно неће ратовати, али ће стално показивати да се спремају за то. Спремање њиховог сукоба је катализатор за сврставање држава на једну или другу страну, руску/америчку, (Римокатолички Папа, Рацингер или на србском:Србенда, је сагласан или је ово све његов план, што у овом тренутку није предмет анализе), пошто им је командант и газда исти. Ово сврставање је, за тог команданта и газду,  само олакшавајућа околност како би се свим државама лакше управљало.

Србија се двоуми око НАТО-а, око неутралности, око чвршћих веза са Русијом. Она не може да се договори, и та позната србска неслога ће је спасити - Србији ће се све нудити и све дати, само да она не остане ван блокова и утицаја, јер би таква била стални извор инфекција оличених у захтеву и других држава да имитирају Србију. А, то се не сме дозволити-постојање тог жаришта такве инфекције!

Косово ће, како је већ објашњено у поднаслову «Смртовница за Шиптаре» у кратком временом остати без Шиптара, и Србија са њим неће имати проблема. Масонски планови ће се редефинисати из простог разлога што Албанија неће имати довољан број људи да настани просторе на којима сада живе Шиптари, а Јевреји коју дођу у Србију неће имати ништа против да Косово и Метохија остану у саставу Србије, јер ће они већим делом нестати, део Шиптара из Албаније ће се утопити у Европске државе, а када их оне почну протеривати они ће се селити из земље у земљу, и доживеће оно што су лажно твдили да им  је спремала Србија. Шиптари ће бити масовне избеглице које ће у том  сељакању нестати. То ће им бити награда за «захвалност» Србији.

Ето, тако је отпочела, тако ће тећи и тако ће се завршити Шиптарска захвалност. Тако ће проћи и они који су шиптарску «захвалност» подржавали - у мојој Студији је јасно упозоравано да се Косово и Метохија мора вратити Србији «да Европа не постане Косово» - слушали а нису чули, гледали а нису хтели да виде, упозоравани а нису се освртали.  

Могао би неко поставити питање, а шта са Америком?

Да се не понављам: Погледајте на овом сајту наслов «Мисао као оружје».


Др Драгољуб Татомировић

Постављено 03.3.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta