Tuga Zombija!



Туга Зомбија


(Зомбирани је онај чија је душа замењена-запоседнута  неком другом силом, па човек у свeму чини оно што тај нови командант, нова сила, жели.)

Пали Анђели су бестелесна бића која на Земљи нису могла опстати без да се послуже телима људи, који су од Бога створени тако да могу да опстају на Земљи на којој је све материјално и на којој се и сам живот људи одвија кроз стварање материјалног-људима треба храна, вода, куће, превозна средства, разни алати... ватра за грејање, струја за освтетљење и разни други уређаји којим се човек служи.
Бог зна шта је људима потребно, па је одређеним људима, у тела одређених људи, слао душе са одређеним техничким, медицинским, духовним и свим другим знањима која су људима чинила живот подношљивијим на Земљи.

Пали Анђели, су део Анђеоске војске која се побунила против Бога и хтела да преузме Његову улогу, то су они који су после те побуне протерани на Земљу, са намером Бога да ти побуњеници буду катализатор за људску врсту-постали су они (оно) који искушавају људе у смислу њиховог, људског, опредељења за Добро или Зло.

Сила Палих Анђела је умањена на меру да сами ништа не могу учинити, већ, и само, уз помоћ људи које наговарају на одређена чињења, било да им се то ставља као избор али и уз присилу која се огледа у упорном убеђивању људи да другог решења нема, како би их навели, или натерали, да чине по вољи Палих Анђела. 

Они људе не могу да присиле да тако чине али их убеђивањем и различитим комбинивањем са неким  од људи који су пристали да им служе, или у које су се Пали Анђели непосредно уселили, ради давања примера како се све људи могу понашати, наводе на чињења која су по вољи Палих Анђела!

Сада је популарно и модерно, нажалост све више и у Србији, говорити и дискутовати о пореклу људи, у уверењу како су људи потомци, или још чешће, како су они производ генетског инжењеринга рептила! Можете мислити докле су неке људе довели, да верују како су неки рептили правили људе!! Или како су рептилска бића управљала техником, градила објекте и слично, правила атомске бомбе - а пошто је јасно да ти њихови рептили нису имали руке, ноге, већ репове и пераја, онда се каже како су они били генетичари који су све створили мишљу!

Циљ свих тих брда књига и «студија» је да се негира постојања једног Бога, коме се не спори постојање, али уз напомену да је он само један од многих Богова! Објашњава нам се како смо, ми људи, створени од генетичара тих рептилских врста које су као цивилизација настањене на другим планетама и другим планетарним системима, па се већ сада људи гурају да своје порекло уграде у оквир порекла са неке боље планете - о томе постоје читава брда «студија», књига, објашњења која су, заправо резултат рада тих Палих Анђела да људима убаце мисао да су их (људе) створили они (рептили) а не БОГ! 


Упознао сам до сада овде у Србији, господина апостола Светог Тому, наводног брата близанца Исуса Христа, који се сматра будућим Владарем Света, човек има свој блог на Интернету, поставио је око себе и Марију Магдалену, и све остале свеце, пише, објашњава, црта, рачуна, плаши....

Неки дан сам своју књигу «Опојне дроге - Насилно улажење у Више светове», којом сам покушао да објасним узроке због којих се број наркомана повећава из дана у дан - послао једној госпођи у Србску Војводину, добила је књигу и том приликом ме питала «Ко су, по Вама, Виша Бића?» а потом ми је рекла и да је она једно од тих бића и да је она са Планете/планетарног система Плејаде, да често тамо одлази и тд. итд.

О томе говоре и магистри квантне физике, значи научно потковани Срби, којим је одузета моћ да својом људском и божанском логиком, јер је логика део моћи самог Логоса-Живог Бога нашег - прво себи, а потом и другим, објаснe ово што је се обичном људском логиком може лепо објaснити.

Истина о рептилима, Палим Анђелима, је једноставна: Пали Анђели са својим преосталим моћима по доласку на Земљу, хтели  да имитирају Бога-Живог Бога, Творца Неба и Земље и свега на Небу и на Земљи, те су на основу тих знања покушавали да створе телa  у којим би се настанили и могли да преживе на Земљи. Требало је том енергетском бићу одговарајуће одело у облику људског тела. Експериментисали су и стварали, у оквиру својих моћи, различита жива створења, трудећи се да она личе на људе како би се, тако помешани са људима, прикрили и радом из илегале чинили шта им је воља, због чега су и протерани на Земљу. 

Али, Пали Анђели нису имали никакве могућности да новоствореним бићима, чак и када су она личила на људе, подаре душу човека, јер је душа човека, делић Божије Енергије, која је немерљиво велика и која je, као таква,  Палим Анђелима била недоступна. 


Остало им је:
Да сами улазе у новостворена бића, ма на шта та новостворена бића личила, па и ако су личила на гуштере, диносаурусе, лавове, рибе, или да на погодан начин изналазе начин да улазе у тела људи, када ти људи, ликом непромењени, настављају да живе нов живот у истом телу, када чине оно што је Палим Анђелима воља.
Заправо, то тада и не чини човек, то чини тело некадашњег човека у којем се сада налази неко друго биће. У сваком запоседању тела, ако се оно врши за живота човека, у телу запоседнутог од друге силе, остаје и душа тог човек али је она окупирана, надјачана, стиснута у неки ћошак да никако не може да се појави у улози команданта свог тела-али она постоји и она тражи прилику да се врати на место команданта свог одела-тела у којем се и налазила и које јој је одређено као одело, што значи да се увек може очекивати оснажење те пригушене људске душе и преузимање команде.

То је обично када се каже:
Покајао се и кренуо како ваља! Исправно је: Надвладала потиснута душа душу страног бића-окупатора тела, и поново тело постало човек са људском душом!

Прва могућност - могућност стварања људи, од стране Палих Анђела, није до данас напуштена, сада је то обнародовано кроз покушаје стварања живота клонирањем, кроз развој знања на производњи матичних ћелија, кроз оживљавање ћелија давно несталих врста које су на Земљи створили први Пали Анђели - Диносауруси нпр.
И на том плану се виде одређени резултати - они су данас на вишем ступњу од првобитних генетских мутаната које су стварали Пали Анђели, али и сада, као и тада, тим створењима, ма она били и клонови самог Хитлера или Клинтона и других светских злочинаца-заправо човеколиких Палих Анђела, недостаје оно што је у поседу самог Бога - нема душе у којој је Дух Божији. То што недостаје бићима које би стварали Пали Анђели-душа са Духом Божијим, а то човека издвaја од осталих живих бића који имају само душу без Духа, јер су она створена да служе човеку.  Дух Божији је јединствен и не може клонирати! 


Ни једнојајчани близанци немају истоветан дух, имају често сличан, али је он увек довољно различит да људи уочавају разлике, мисли се на разлике Духа, које се рефлектује различито на два скоро идентична тела! Клонирањем би Пали Анђели, можда, могли да клонирају много истоветних човеколиких бића, али они немају моћ, знање ни начин како у новостворена људска тела да уграде људске душе, душе које имају и Дух Божији, па им остаје првобитна могућност да се у та новостворена тела лично они уграђују.

Ово је разлог што се број Палих Анђела не може повећавати, колико их је пало толико их је и сада, па чак ни при њиховим покушајима да рађају децу са женама које су нормално створене од Бога. И у тако рођену децу они не могу да уграде било шта друго до да сами запоседају тело своје деце - ако то ураде то је опет: Један Пали Анђео - Једно тело у облику човека! 

Та баријера је за њих нерешива и тако остаје до краја њиховог постојања.

Будући да се труд Палих Анђела у времену од више стотина хиљада година - то нико тачно не зна, јер нема података о тачном настанку људске врсте, па се као оквир може узети оно што је сачувано у предањима сваког народа и сваке религије - али је он оквирно у времену отпочињања експеримента Палих Анђела да овде, на Земљи - створе свој свет, пандам и такмац самом Богу и свету Виших Бића која живе на Небу, који није успео, тај њихов труд није успео, па су они  гневни због тога, схватили да се морају послужити другом својом мајсторском особином – лажима и обманама, јер је прва њихова мајсторија Гнев, а друга Лаж, те су планским мерама, у дужем времену, учинили много тога да се људска раса унифицира, да постане једна, подобна за извршење њиховог плана борбе против Бога, како би људска раса од Бога створена, била њихова војска уместо оне коју су хтели да самостално створе.

Њихов план је да једноставно од Бога преотму људе, као Божија створења, и користе их у борби против њиховог, људског оца.

Као и сваки људски план и њихов план, условно назван «Пројектни задатак», исказивао је потребу смишљања и реализовања оперативних мера за спровођење таквог Пројектног задатка.

*Од тренутка пада на Земљу, Пали Анђели непрекидно раде на два пројекта:
  1. Стварање човека, имитирајући самог Бога;
  2. Придобијањем људи на своју страну, као војске против Бога.

1.1.            Стварање људи је имало различите фазе - данашња је: покушају клонирања, матичне ћелије, оживљавање матичних ћелија давно изумрлих врста чији се остаци налазе у под ледом, у вакумима и другим просторима, које су учиниле да се оне не распадну и изгубе своје основне  физиолошке карактеристике.
Када се боље погледа, није тешко уочити да Пали Анђели у својим активностима понављају оно што су предузимали од самог свог доласка на Земљу, и не треба се због тога секирати - они не могу у томе да успеју, они не могу да тако створена бића снабдеју душом са Духом Божијим, без чега човек не може постати човеком;

1.2.   Придобијање људи уз добровољни пристанак служења у њиховој војсци.

Овај метод је опасан, даје резултат и могао би представљати праву опасност по људску расу на Земљи, да се није надгледао «Пројектни задатак» Палих Анђела и њихов рад на том плану. Сам Исус Христ је боравио на Земљи један кратки људски век, као Више Биће, ради детаљнијег и непосредног упознавања људи и разлога њихових одлука да се прикључе палим Анђелима, добровољно - јер се само добровољно служење сматра успешним, гледано из угла Палих Анђела и самог Бога.

Људи који су натерани, присиљени, они који нису могли да се одбране нису они којима се суди! 


Важно је да су се борили-губитак борбе уз предузимање свих могућих мера, губитника оправдава!

Основе «Пројектног задатка» Палих Анђела:

*Увести међу све људе, или у најпретежнији њихов број, један обичај, једну етику и целокупан морални став, један обичај, једну религију, једну валуту, једну војску, једну полицију, један језик, једноврсно мерење времена у току једног дана, спремност на једновремено и истоврсно поступање свих људи на Планети поводом нечега што је важно за План Палих Анђела - било у прво време као тренинг, било да је то нека одлучујућа битка.

Битка између Бога и Палих Анђела води се за људске душе
, у суштини за отмицу дела Божије Енергије која се, као дарована, налази у души људи - ко овлада том Енергијом, том огромном енергијом, раздељеној  људима, постаје стварни Господар Свемира, Неба и Земље!

Људи, појединци,  својом, на дар примљеном, енергијом, својом мишљу, могу да чине све што пожеле, јер се тој количини енергије усмереној на неки циљ, кроз жељу-молбу неког појединца, једновремено у помоћ, и као придружене, стављају на располагање све Енергије Бога, и оне учини што се мишљу неког обичног човека пожелело.

То је оно када се каже да се неком жеље или молбе испуњавају! Оне не морају да буду изречене, оне се само помисле и све се одвија како сам и навео.

Ако би Пали Анђели успели да толико Божијих Енергија лагерованих, одложених и стављених у људске душе, преокрену и користе за остварење свог плана-Ђаволског Плана, они би победили! 

Бог је људима несебично разделио део Себе, рачунајући да се дељењем умножава, као када човек посеје 300 кг пшенице/хектар и очекује да добије, и обично и добије, десет-петнаест пута више, па оно што се чини у тренутку сејања губитком, уствари је план за добитак - и то би функционисало и то и функционише, то дељење Божије Енергије се увећава кроз стицање искуства људи и укључивање тог искуства, које је сада и снага и моћ, у укупну количину свих Божији Енергија, што значи да се оно дељење претвара у умножавање! И  то је оно што овај и овакав свет и држи и што га спашава од пропасти. 

Није пропаст света пропаст Америке, ЕУ, Русије, не пропада свет ако дође до економског или валутног слома, па то се  већ више пута догађало, при свакој пропасти неког светског царства, при неким планетарним елементарним непогодама - земљотресима, потопима, сушама, зимама, и сл.

Пропаст света је одбијање људи, оних јединих живих бића код којих су депоноване Божије Енергије-душа и Дух, да те Енергије стављају на располагање Богу за остварење Његовог Плана
.
Пропаст света настаје у тренутку када се они, људи, у претежно већем делу, определе да примљене депозите Божије Енергије, противправно, ставе на располагање неком другом. 

Ово се не односи на ситуације када се она ставља на располагање једном човеку уместо неком другом, без обзира какво земаљско својство неки такав човек има, важно је да то није Пали Анђео! 

Важно је да се претежна количина депонованих Божијих Енергија не стави на располагање било коме, мимо Воље
Власника тих Енергија, а кажњиво је стављање такве енергије на располагање онима који спроводе или одобравају планове Палих Анђела!

Када се то догоди, да се те Енергије ставе на располагање неком човеку, који није и Пали Анђео, догађају се планетарни потреси и знатне промене света, али не и његов нестанак или пропаст!

Ако би се догодило да се претежна количина Божијих Енергија, депонована код људи, стави на располагање Палим Анђелима, за спровођење њиховог плана, тада би настала пропаст оваквог света, света какав је Бог створио, и тада би људи имали другог команданта и тада би морали да чине и чинили би оно што им тај нови командант наређује - јер би се одрекли права слободног одлучивања. Пристали би на гашење Слободарског Генома - дела Божије Енергије који је саставни део укупних депонованих Божијих Енергија код сваког човека.

Пали Анђели живе међу људима од њиховог самог стварања на Земљи, јер су и људи и Пали Анђели избачени из Неба на Земљу у приближно исто време.
Људи су живели на Земљи на начин непознат Божијим Анђелима који су бринули о њима - некима се то свидело, свидело им се и дело Божије, резултат тог стварања-људи, који су имали тело, живели друкчије од Анђела, водили физичку љубав, размножавали се и били миљеници Божији, јер је Он у сваки људски заметак, у тренутку оживљавања заметка у утроби мајке, уграђивао по једну спремљену душу - део себе Самог, одређујући том свом делу задатак који ће спровести у времену  једнако дужини боравка те душе у телу у  које га Он уграђује. 

Видели су да је човек савршеније биће од њих, Анђела који су пали, да су постали део самог Бога, да су људи клон самог Бога у безброј примерака! 

Чувари људи - Анђели, неки од њих, позавидели су малим Богићима-људима, створени по Лику Бога, са особинама Бога и слободом на самостално одлучивање, као привилегијом Бога, пожелели су оба: Да стварају жива бића-Богиће у које би се уселили, да живе као људи и задрже и моћи Анђела. То је било противправно!
До тога су могли да дођу само силом, а Побуна Анђела  jе сила - побунили се, изгубили и били бачени на Земљу, постали Пали Анђели, међу оне којима су завидели, како би једни другим завидели и тиме показивали колико су захвални или незахвални Богу.

Зомбији-Пали Анђели су тужни - иако су предвиђали брзу Коначну Победу, враћају се увек на сами почетак! 

Змија гута свој реп-Пали Анђели не могу да се умноже, не могу да науде ником другом до себи, могу да опстану у облику у којем су и дошли и биће овде још једно време док се не оконча и њихов крај.

Све оно што су користили као опсену за придобијање људи на своју страну, пада, сада падају маске са Палих Анђела који су принуђени да сада наступају у телима одређених људи, који су приграбили овоземаљску моћ и богатство, све им се урушава, потиснуте душе из поседнутих људи се опорављају, одбијају да буду оруђе  Палих Анђела, причају о томе кроз исповести и покајања, нема радости у служењу Палим Анђелима, а то је један од услова да се послови Палих Анђела на Земљи обављају не присилом већ уз добровољни пристанак и радост људи, многе душе се кају за оно што су чиниле, многе уништавају своја одела-тела, вршећи самоубиства која су посебне обзнане шта чека душе које су служиле Палим Анђелима,  што су су се двоумиле коме да служе, почињу да се трезне од обмана којим су биле излагане, део оних људских душа којима се молбе испуњавају извршио је своју обавезу, све иде ка коначном поразу Палих Анђела, злих Духова, Рептила, Владара света у којима су тзв. Рептили, губе ову Коначну Битку кроз губљење сваке мање борбе, чарке и свега оног што је представљало њихову моћ, којом су плашили и придобијали људске душе. 

Крај се већ назире - ућутале се тајне организације, без трага долазе и одлазе силни у Србију, објекти којим су се људи клањали почињу да се заобилазе и празне, цркве без Благодети Божије се празне, све већи број људи постаје «Покретна Црква-Човек», цркве које су биле у служби Палих Анђела, незнано како, за њих, одустају од својих планова - сада је на делу само још Гнев Палих Анђела, који пале, руше, убијају, отимају, али то не привлачи људске душе већ их одбија од њих!

Лаж је откривена – Слава Богу Живом-Нашем Богу!

Напомена:
Ово сам написао углавном захваљујући ТВ «Студију Б» из Београда, која је ноћас вршила посао за Пале Анђеле, до бесвести притискајући својим извештајем о померању времена за један сат унапред и светској манифестацији «Искључења светла на 1 час» у име спаса наше Планете" - невиђене будалаштине коју нико не уме да објасни, а која је заправо тренинг за идентично понашање целог света по налогу оних који покушавају да тим светом овладају, и оваквим дебилним, манифестацијама, као и уједначавањем времена, равнањем по некој «рептилској» зони и равнањем нас Срба по тим "рептилима", чиме се негирају посебности сваког дела Планете, сваког народа и чиме се приклањамо Плану Палих Анђела.

Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено, 27.3.2011.г. у 16,15

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta