Lečenje vodom sa Izvora Svetog Jovana Krstitelja


Извор Светог Јована Крститеља,
село Планиница у подножју Равне Горе,
подручје општине Мионица

*Лековита Стронцијумска вода:

(Приступ слободан  непрекидно у уверењу власника дворишта, на којем се налази Извор, да ћете се придржавати и писмених молби написаних на улазу у двориште и код самог извора - Хвала!)

Обавештење као прилог:

У дворишту куће, на парцели број 277/3 Катастарска општина Планиница, Општина Мионица, власништво Драгољуба и Љиљане Татомировић из Београда, Нехруова 131/28, налази се извор благорадиоактивне, лековите воде:
Анализа Института за технологију нуклеарних и других минералних сировина, Београд, под бројем 18/45 од 27.6.2003.г. Заснована на Извештају за хемијску карактеризацију истог института, под 7.2.2./114 од 27.6.2003.г. (Лаборант Бранковић, Шеф Централне лабораторије Др Мирјана Стојановић) – изводи...




-Вода је делимично муријатична што значи да садржи дисосовану кухињску со.Овакве воде се препоручују за купање и пиће. Помажу у подизању општег стања, смањивању жлезда, поправци апетита, повећању хемоглобина а посебно се препоручују деци заосталој у развоју јер представљају одличан градивни материјал за младе ћелије.

                                               

Ова вода садржи Стронцијум 90, (0,72 Мг/л) који преставља радионуклеид и у медецини се користи за лечење проблема везаних за вид. Радиоактивне воде се примењују у лечењу вида, артритиса, хроничних гнојних процеса, екцема и др.
Извештајем о испитивању бр 2005/37 од 16.1.2006.г. Катедре за радиологију и радијациону хигијену Факултета ветеринарске медицине у Београду – (Шеф Катедре проф. Др. Гордана Виторовић) утврђено је одсуство штетних радионуклеида.


На основу наведених Извештаја научних установа, вода са извора у селу Планиница, Општина Мионица, који је посвећен Св.Јовану Крститељу, може се користити за пиће у неограниченим количинама и на одговарајући начин за лечење различитих болести.
Власници плаца су, водећи приручну евиденцију и доласком до информација од самих корисника воде са извора Св.Јована Крститеља, закључили да ова вода  помаже у следећим случајевима:



- Доток воде је 1.500 до 15.000 литара на дан, зависно од годишњег доба и године, и ефикасна је у уклањању екцема на кожи, ефикасно зауставља крварења на спољашњим и унутрашњим органима тела људи и животиња, елиминише живе ране, неке облике псоријазе, смањује и регулише рад, штитне, лимфне и других жлезда као што је простата код мушкараца, ефикасна је као средство за дезинфекцију људи, животиња и простора, не може да се поквари и не смрзава се до – 8 степени Целзијусових, даје одговарајућу снагу и крепкост, повећава сексуалну потенцију мушкараца, пријатног је укуса и веома хладна у летњем периоду.

Како наћи Извор?

Са пута Љиг-Мионица: Из правца Љига ка Мионици, скрене се лево на асфалтни пут ка кући Војводе Мишића и Равној Гори, сада је ту, бар је до недавно била и дрвена табла-стрелица са натписом "Планиница" а на самом углу за скретање ка Равној Гори, нов велики маркет-продавница. Прво се наиђе на село Струганик и ту се наставља право путем ка Планиници још неколико км.
Из правца Мионице ка Љигу: на истом месту се скрене десно-После 11 км вожње по добром планинском кривудавом асфалтном путу, стиже се до села Планиница, вози се до табле-обавештења "Црква Покрова Свете Богородице у селу Планиница" продужи се  право, АСФАЛТОМ (не ка цркви) још око 100 метара и на узбрдици у левој кривини искључи се са асфалта, на десно, на пут обележен плавом уличном таблом "Улица ИЗВОРА" ,  вози се до краја, тамо се и окрене, па кућа са ознаком о Извору на самој капији. Кућа је беле боје са десне стране обележена бројем 46, окрените и паркирајте испред дворишта код капије. Пазите идући путем ка кући имате рачвање пута, држите се пута -леве рачве поред обале, не идите на десно и низбрдо-Држите се путоказа ка Извору и препоручујем да понесете канте,  5,10,15 литара.

Д. Татомировић

*Напомена: У времену од Ђурђевдана (6. маја), до Митровдана (8.11.), у дворишту са Лековитом водом, у времену од 12-18 часова радиће и Криминолошко-теозофска амбуланта у којој ће се ВЕРНИЦИМА свих религија, бесплатно, пружати помоћ и на здравственом плану, уз најаву дан раније и потврду оквирног термина посете. 
*Детаљи око пружања услуга налазе се у наслову овог блога "О А.Г.А *Контакт: Телефон број 060 3 175 371
_________________________________
 


10 comments:

Анониман,  24. јануар 2017. 12:40  

SRBIJA Biljana Batar

Imajuci u vidu lekovitost *Svete vode*sa izvora Sv.Jovana Krstitelja*iz Planinice, odlucih da verujucim ljudima, prenesem svoje iskustvo.

2014.godine, avgusta meseca, imala sam probleme sa stitnom zlezdom, sa pulsom-brzo sam se zamarala, prekomerno znojila, tako da sam dosla u situaciju da nisam mogla da napravim par koraka a da ne gledam gde cu sesti, jer mi je srce tsko brzo kucalo, da sam mislila da ce da iskoci.Osecala sam strahovit zamor-usled tahikardije, pa sam potrazila savet lekara.Za pocetak sam uradila analizu krvi, ultra zvuk srca,EKG srca, ultra zvuk regije vrata.
Dg:EO4-HiperTireoze-Strumaatoxica alia
Medikamenti; Tiastat-2omg

Drugo vadjenje krvi nakon 3 meseca
Dg; EO5-Thyreotoxicosis
Medikamenti; Tiastat 2omg
Propanolol -3 x 1o mg
Dr. Nevena Paunovic

2o15.godine, septembra meseca,ponovo se javljaju problemi,
Dg: EO5 Thyreotoxicosis santana
Dr.Aida Afgan-specij.nuklearne medicine
Savet: bez medikamenata 1 mesec, nakon toga ponovna analiza krvi.
Ucinjeno, stanje se poboljsava. Opet savet: jos 2 meseca bez medikamenata, jer su mi razorili tiroidnu zlezdu-zakljucak-predozirano.

Bozjom promislju, setih se clanka sa Bloga * kOMANDA 54O* o lekovitoj vodi,Sv.Jovana Krstitelja, pozvah gosp. Tatomirovica i vec nakon 2 dana poceh sa konzumiranjem iste.
Osetila sam boljitak, nisam vise imala ubrzan puls, glas mi se povratio, nisam imala osecaj zategnutih struna u predelu vrata, nisam se znojila, zamor je iscezao. Osetila sam veliko olaksanje. Stanje se normalizovalo i rezultati su to pokazali.
Od decembra 2015-januara 2017 pijem ovu *Svetu Vodu* i problemi sa tiroidom su nestali. Stanje se normalizovalo.
Da bi se covek izlecio, mora da ima vere, da bude verujuci, a onda sve ide mnogo lakse.
Ovo je *Sveta Voda* i ona pomaze samo ljudima koji veruju.Bog nam je dao za nase dobro,za izlecenje, za zdravlje.Ako Vi vise volite da uzimate medikamente, njima vise verujete bez obzira szo njihovo konzumiranje nosi i nezeljena dejstva, pa dobro....svako ima pravo izbora. na Vama je. Razmislite kome cete dati primat...bez obzira sta odlucili, zelim Vam svako dobro, da ste zivi i zdravi!!!!!!
Napisah ove redove 19.o1.2017.god.kao zahvalnost Sv.Jovanu,mojoj Krsnoj SLAVI, NA OVOM DARU, i kao jedno iskustvo,koje ce mozda i nekom od Vas koristiti, ..Zdravi bili-ma gde bili!!!

Srdjan Nikolic 6. јануар 2021. 10:19  

Svaka čast na savetima i znanju prirodne medicine i na vašem radu i razmišnjanju. Nikolic Srdjan 14.12.1963. Treba mi pomoc za zdravlje.

Анониман,  6. јануар 2021. 16:17  

Горан Гомиджелович (крунислав) 02 12 1969

Unknown 6. јануар 2021. 18:31  

Nenad Antic (Nikola) 27.06.1983

Unknown 6. јануар 2021. 21:47  

Горан Славковић (Миломир) 6.7.1967.
Саша Славковић (Миломир) 21.4.1965.

Анониман,  7. јануар 2021. 16:13  

Ljubinka Gomidzelovic (Milisav) 02.01.1950

Unknown 14. јануар 2021. 16:52  

Postovani,ja sam u inostranstvu ali se nadam vasoj pomoci! Moje ime je Vesna Jovanovic rodjenja 05.02.66 od majke Ranke ! Zahvaljujem se unapred od srca i zelim vam svako dobro. Zivi bili

ljiljana 16. јануар 2021. 21:59  

Ja sam Ljiljana Baroš, rođena 20.10.1956.gofine. Otac Rajko, majka Bozica.U januaru i decembru 2020. prelezala virus.Od ovog decembarskog se jos oporavljam.Slusala sam Vas pre neki dan i srecna sto postoji Komanda 540.

Анониман,  18. јануар 2021. 12:44  

Pozdrav za gos.Tatomirovica i komandu-540 hvala na ovim savetima za prirodno lecenje koji su veoma vazni pogotovo za ovo vreme kada vidimo dejstvo farmakomafije u celom svetu odavno vas pratim i saglasan sam sa stavovima komande-540 jedino mislim da ovo zlo kod nas i u svetu bez sile necemo eliminisati vas verni pratilac Goran Gomidzelovic.S pomocju arh.Mihajla!

Анониман,  28. јануар 2021. 19:04  

Bojana Ninić (Timoš) 21.12.1949.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta