Šta nam je činiti-3?



Шта нам је чинити-3?


3. Како је сада распоређено државно имање

Како су пљачкаши делили плен? 

Плен до којег се долази крађом или пљачком дели се по разбојничкој хијерархији. Вођи банде и његовим најближим сарадницима-највише, други круг нешто мање, а даље колико ко ухвати у лету, јер су то мрвице које се бацају и за које се ти пси транзиције боре. Но, гледано из угла оних који су све то стварали, то уопште и нису мрвице!

Неки глупљи разбојници у жељи да се што пре покажу да су успели показују плен док је роба још врућа, док се о томе говори и док се у сећањима описује, и тај успех показују кроз куповине кућа, обавезан је развод од жене са којим су живели пре разбојништва, купују аутомобиле, пробају да се пробију у друштвену класу којој не припадају, носе одела у којим су смешни, путују по свету где им се смеју вратари и рецепционари светских хотела у које би да улазе тако што би да врата отварају ногом, кад их сажаљевају  као простаке.

Србија има 167 општина – малих локалних заједница у којима су сви разбојници познати, до детаља да полиција не треба ништа да истражује већ само да се распита и прибележи – сви знају за начине крађа, расподеле, давање мита, љубавнице, куће у градовима..... све се зна и због тога је те послове могуће завршити са било којом полицијом. 
Чак и са младим поштеним приправницима који би били примљени пошто би се садашња полиција «ради проветравања» у целости распустила једног дана у 12 часова и потом у истом дану у 13 часова оформила нова у коју би ушло око 25% оних из распуштене, те би се за неколико дана могло приступити послу.

Државна имовина се може комплатирати у року од годину дана, без икаквих преких судова, без смртне казне, без ванредног стања, мада би овај посао целу Србију на неки начин држао у ванредном стању, уз редовне судске поступке, после којих би све осуђене требало послати на рад на имање ПКБ у Падинској Скели и свакако организовати ђачке екскурзије из целе Србије како би се видело да и разбојници умеју да раде, што би васпитно деловало на будуће политичаре из редова ђака на екскурзијама. 
Наравно, у оквиру ове Студије, којој је то и основни циљ, биће дат предлога мера које треба предузети да би се држава довела у ред, да се расуто прикупи, повеже, подмаже и пусти погон.

Следеће: 
4. Где се налази државно имање које су 
присвојили и приграбили појединци 
и интересне групације у времену  1944-2000-2011.г.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор прва - криминолог и теозоф

Постављено 10.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta