Đavolja posla



Ђавоља посла
(15.12.2010.г.)


Анализа оснивача А.Г.А. Криминалистичке школе Београд и Пословно-обавештајне службе, 
др Драгољуба Татомировића, криминолога и криминалисте,  као одговор на питање "Зашто је само један дан после смрти америчког дипломате Ричарда Холбрука, 13.12.2010.г., у Савету ЕУ обнародована информација која недвосмислено потврђује да је Хашим-Змија Тачи, председник Владе Косова, државе која је створена на територији Србије коју је за сопствене потребе створила Америка, шеф криминалне организације која сада има и државу?"

У одговору су инкорпорирана знања аутора из његових различитих периода живота и активности - док је руководио полицијском линијом за сузбијања кријумчарења опојних дрога, из  времена када се као криминалиста - приватно лице ангажовао на одређеним истрагама на разјашњавању кријумчарења наших држављана у иностранству, ангажујући се у пределима Србије настањеним Шиптарима, подаци добијени изучавањем објављених или необјављених оперативних података, анализом књига, новина, резултата трибина и др. како би се на ово питање, које захтева глобално сагледавање улоге Америке  у трговини опојним дрогама и сузбијања те трго-вине, те учешће у таквој трговини - држава, организација, група, појединаца.....
Аутор напомиње да је Америка дала дозволу за објаву одавно припремљених информација из два разлога који нису чекали одлагање: 


1.  Да се спречи да Змија-Хашим Тачи поново 
постане председник Владе Косова и 

2. Да личност која је заступала Америку у
 договору са Тачијем око стварања криминалне организације то не мора да потврђује или 
демантује-Ричард Холбрук ће о томе врло брзо бити  испитан на неком  другом месту, на којем нема лагања нити заштите имунитетом ни кишобраном Америке.


Ђаволски уговор

Ђаво је преко Змије преварио Еву, она наговорила Адама, па су избачени из Раја!
Тада је сам Рај послужио као полигон за борбу Добра и Зла-Змија је победила.

На Планети Земљи, Србија је полигон и катализатор Добра  и Зла. Они који у то не желе да поверују нека се сећањем врате уназад само 200 година - видеће шта се догодило са Отоманским, потом са Аустроугарским, преко Хитлеровог Немачког царства, до овог најновијег које никако да успостави крајње границе - јер су жеље Америке - овладавање  целим светом.

Наравно, у оквиру тог овладавања било је неопходно војно и свако друго лоцирање у средишту Планете Земље, у Србији.

За овладавање овим делом Планете, Ђаво, оличен у  Америци и НАТО-у, потпомогнут  државама ЕУ и многим другим, између осталих и поштоваоцима Ђавола, који су из Србије, склопио је договор и са човеком којег су његови сународници веома добро уочили када су му дали надимак «Змија»-Змија-Хашим Тачи,  у само предвечерје рата свих против Србије. 
Тада су из Србије  побегли поштоваоци Ђавола-Аждаје и вратили се када су се стекли услови да их Аждаја постави на власт када су постали њени прави робови.


Шиптарска Змија-Хашим,  преварила је све Шиптаре на Косову и Метохији тако што их је наговарала да послушају Ричарда Холбрука, изасланика самог Ђавола, или Аждаје, у чије име је тада, па све до пре два дана, када је позван да положи рачуне Судији који праведно суди, подносио најразличитије предлоге.


Шиптари су га послушали - отпочели рат против државе која их је, као планинске чобане «Маљоку-е», по ослобођењу од Турака оставила на подручју К и М уместо да их је протерала са окупатором-Турском, хранила, лечила, уважавала, просвећивала и образовала, а потом је то био добар изговор да сама Аждаја, у свом правом изгледу, маскирана у забринути лик Ричарда Холбрука и Била Клинтона у лик  Анђела назвавши се чак «Милосрдним Анђелом» нападне Србију.
Одвојила је Аждаја 15% територије Србије и истом наградила Змију која га је послушала и пристала да уништи сопствени народ.

*Змија у лику Змије-Хашима поверовала Ђаволу- Аждаји у лику Ричарда Холбрука!

*Змија преварила Еву. 

*Аждаја-Америка, преварила Змију-Хашима!

*Змија-Хашим, преварила Шиптаре!

Прво у Небеском  Рају, а сада у Србији! Шиптари поверовали да ће им то изаћи на добро! Као и кад је у то поверовала Ева. Да су Шиптари бар мало веровали у Бога, размислили би о Змијином-Хашимовом предлогу и предлогу Аждаје-Ричарда Холбрука....

Аждаја-Холбрук склопила са Змијом-Хашимом, уговор о међусобном помагању.
 И то је у почетку функционисало.
__________

*Сва трговина стратешким сировинама и сировинама чијом се трговином остварује екстра профит налази се под надзором Аждаје (Америке)!


Остало, што се чини да није под њеном контролом, представља бацање прашине у очи свим народима Планете, да поверују да Аждаја није једини кривац за зла на Земљи, већ да има и других.

Опојна дрога није стратешка сировина у смислу да је неопходна за живот људи. Она је стратешка јер је Аждаја користи за остваривање екстра профита, за манипулисање државама и народима, за остварење својих стратешких - војних, економских и политичких циљева, обједињених у јединствени План овладавања Планетом, или остварење Плана за успостављање Новог Светског Поретка.

Примера ради наводим, да је још пре 30 година, када је створена ЕУ, Аждаја преко Шиптара са К и М снабдевала целокупно европско тржиште опојним дрогама, остваривала екстра профит који је користила за остварење сопствених циљева на другим деловима Планете, истовремено делићем тог профита је поткупљивала шефове шиптарских трговаца дрогом, који су, опет, део тог профита користили за реализацију плана исељења Срба са К и М. 
Ова тврдња је квалитетно документована полицијском акцијом «Мадрид» у којој је аутор овог текста непосредно учествовао.

Аждаја је под контролом и тада држала целокупну мрежу трговаца опојном дрогом, на релацији Алеп (Сирија) - Истанбул (Турска) – Приштина, и даље ка Европи и делом Америци.
Подразмева се да су и тада као и сада и трговци опојном дрогом из Србије били под Аждајином контролом.(Шарићева група која се, по плану Аждаје, претвара у метлу којом ће Аждаја да чисти по Србији, а то је матрица Аждајиног поступања, коју Срби којим је ушла вода у уши никако да схвате), 

И то је функционисало све до доласка на власт Слободана Милошевића, чији је први министар полиције укинуо линију за сузбијање кријумчарења опојних дрога тако што је оперативце српске полиције (у Централи полиције) који су ту трговину држали под контролом, заменио младим и неискусним, који се нису мешали у свој посао.
Тада је  део српских трговаца опојном дрогом покушао да поквари устаљене односе и улоге у трговинском ланцу -  опомене Аждаје нису имале ефекта, па је одлучено да се мрежа Шиптара са К и М очува, осамостали и подигне на виши ниво. Читај: Да се Косово направи државом!


Те догађаје сам детаљно објаснио у ауторском тексту из 1998. под насловом «Због белог, Србија завијена у црно» који је објавила тадашња београдска дневна новина «Политика».

У оквиру очувања и унапређења рада кријумчарске мреже за транспорт опојних дрога из Турске у Европу, посредством транспортне мреже Шиптара са К и М, донета је одлука о рату против Србије, који је имао за циљ:

*Осамостаљење кријумчарске мреже на К и М;

*Овладавање територијом К и М због војних интереса Аждаје;

*Избацивање Србије из посла око кријумчарења опојних дрога јер се њени кријумчари нису држали договора;

*Уништење кријумчарске мреже Шиптара са К и М када Европа већ буде на коленима и преузимање те мреже под непосредну контролу;


Објашњење реализације Аждајиног плана:

*Прављењем независног К и М кријумчарска мрежа Шиптара на  К и М се осамосталила (од кријумчарске мреже остатка Србије) и почела да ради као мрежа на нивоу једне државе;

*Аждаја овладала територијом К и М и на располагању су јој транспортне могућности већих количина опојне дроге или сировина за њу, ваздушним путем, без учешћа српске контроле лета у, бар, евидентирању прелета К и М;

*Аждаја изградила сопствену војну инфраструктуру на К и М и знатно се приближила пољима мака у Турској, Авганистану и Сирији;

*Србија избачена из посла са опојним дрогама, трговци који су кршили договор ликвидирани или уз помоћ тзв. «полицијске сарадње» (чиме се Слобин «Мали од палубе» сада у својству министра полиције и умишљеног зналца свега и свачега што има везе са полицијом, хвали као својим великим успехом - а ради се о чињеници да је Америка од Србије тражила додатне информације о Шарићевој групи), стављени у затвор;

*Створене могућности да се употребом монопола на трговину опојним дрогама на К и М остварују политичке жеље Аждаје


Змија-Хашим  Тачи и Аждаја-Америка, после 
10 година сарадње, у завади.

Изасланик Аждаје, Ричард Холбрук, на дан 15-годишњице насилног потписивања Мировног споразума у Дејтону, штетног по Србе, позван на полагање рачуна пред Судију који увек праведно суди. Од тренутка када је на полагање рачуна позван Холбрук-Ђаволов изасланик, Аждаја обнародује да је Змија-Хашим, криминалац!(?) 
Јер: Змија-Хашим, се осамосталила, умислила да је велика, постала председник владе у држави коју јој је обезбедила Аждаја, ојачала и почела да ствара сопствену мрежу за дистрибуцију огромних количина опојних дрога у Европу. Постала конкурент Аждаји!


Почела да стиче новац мимо одобрења и знања Аждаје, почела да тај новац користи за ојачавање сопствених политичких позиција.... и то је било превише, баш као када су у времену 1990-1997.г. српски кријумчари почели да стављају под контролу кријумчаре са К и М и да раде мимо контроле Аждаје, због чега је Аждаја уништила целу Србију.
Сада је, надам се, свима јасно колики је значај опојних дрога!

Трговина опојним дрогама је, за Аждају, планетарни, глобални, а  стратешки за Аждају и за сваку државу посебно.
Да није, не би Милошевићев први министар полиције одмах укинуо линију Криминалистичке полиције која се бавила својим послом и сузбијала кријумчарење опојних дрога! 
Она је требало само да постоји, да се не бави својим послом или да се бави када то некоме значајном  затреба - да чисти падобранце и уљезе из кријумчарске мреже, да Србија буде мала Аждаја на том плану!  
Да је то тако потврђује потврђена околност да је СДБ држала у сефу Комерцијалне банке више од 300 кг заплењене опојне дроге, која је по законским прописима по утврђивању да је у питању опојна дрога требало да буде комисијски уништена. 
Погодите, зашто се није поштовала законска процедура?


Ја сам се бавио пословима сузбијања кријумчарења опојних дрога у комунистичкој Србији, пре доласка на власт Слободана Милошевића. Руководилац Јавне и Државне Службе безбедности је био добри, паметни комуниста, економиста из Аранђеловца, Светомир Лаловић и ја одговорно тврдим да су све заплењене количине опојних дрога уништаване на законима прописани начин.

Његов наследник је само после годину дана седења у министарској фотељи истерао на народ у Београду, тенкове! 

Потом се СДБ (сада БИА) осамосталила, није одговарала министру унутрашњих послова, почела се занимати за опојне дроге и остало је већ добро познато.....

Као да је то могуће и као да је то паметно - то да се дрога не уништава већ да се користи за нешто друго!

Али Србијом су тада завладали неокомунисти који су се назвали социјалистима - сада Србијом опет владају неокомунисти СПС И Демократска странка шта нас чека од Аждаје, а шта од Бога, ускоро ћемо сви јасно видети!

Срби и Шиптари су слични, и једни и други када им се џепови напуне парама добију зујање у ушима и престану да пажљиво слушају, добијају самоубилачке жеље....  онда им се догађају ликвидације, компромитације, суђења за ратне злочине  и сл.

Кога занима нека на овом сајту прочита текст под насловом «Ко је гајио и заливао Шарића» па ће схватити колика је моћ Аждаје која проистиче из држања под контролом трговине опојним дрогама.

Позната београдска новинарка  јуче, 14.12.2010. г. питала ме је: «Откуда сада заокрет у односу на Тачија?» мислећи на изношење података којим су америчке службе располагале од самог припремања за рат са Србијом.

Нема ничег изненађујућег - сада ће многи тзв. аналитичари или професори одговарајућих факултета бити довођени у ТВ Студије да одговоре на ово питање. Биће ту најневероватнијих закључака, што је и за очекивати од «салонаца» који се о трговини и уопште о проблему опојних дрога, искуључиво информишу преко телевизија на којима гостују, они и  неки њима слични! Ти аналитичари не знају како се овај бизнис на релацији Аждаја-Америка–Змија-Хашим, одвија, какви су постављени циљеви и посебно које су могућности.


Они, заправо ништа и не знају, једино воде рачуна да не кажу нешто што се садашњим, али и будућим, властима не би свидело


Они у Београду машу визит картама америчких сенатора и конгресмена причајући да су са њима пријатељи, да су са њима седели и причали, да су од њих у поверењу много тајни дознали, да су се напили са њима и ишли у проводе, да могу када год хоће да их позову.... не говорећи да је приступ у Конгресну Библиотеку слободан и да се на полицама налазе визит карте сенатора и конгресмена и да их свако може узети. 

Многи их узимају као сувенир и не пада им на памет да искористе могућност да се јаве на наведене телефоне - на које се јављају службеници или телефонска секретарица, само се у Србији, настањеној добрим и наивним људима оне продају као улазнице на ексклузивна места, као потврде уживања поверења и, наравно, као препорука да неки од тих носилаца визит карти постане уважавани аналитичари и експерти или  професори о тероризму на државном факултету у Београду. 
А многи од њих су прва и једина знања стекли тако што сам им поклањао уџбенике моје Криминалистичке школе, за обуку кандидата са средњом школом, за послове приватних детектива и агената обезбеђења. 


У међувремену су постали доктори, ко зна којих и каквих, наука, бесплатно пију виски "Чивас" по београдским кафићима и чине част власнику што се у истим појављују. 

Такве експерте позивају исти такви експерти-новинари у различите емисије да Србима објасне шта их све може снаћи. 
Једног су данима описивали као кандидата за начелника БИЕ, и он се примио, па ми је причао каквих је све проблема имао јер је то била скоро свршена ствар. Као, да се не зна да су неки од таквих, пре доласка у Србију, по Босни и Книнској Крајини били писмоноше!

Змија-Хашим  добио је одобрење да на К и М оформи тајне службе, и он је то учинио. Те службе, сада у име државе, надзиру део послова који би по уговору са Аждајом требали да се врше искључиво под контролом Аждаје. У Швајцарској живи 300.000 Шиптара. 

У својству криминалисте-физичког лица вршио сам истраге у неколико случајева у којима су на десетине килограма хероина из Турске биле транспортоване, у личној шиптарској режији, без знања Аждаје, до познаника у Европи. То функционише.

Изграђен је паралелан транспортни систем у које Аждаја нема увид, али Аждаја уочава да се нешто догађа, да је тржиште опојних дрога Европске Уније, иако је то и нормално због скоро катастрофалног стања економија у тој вештачкој парадржави, које србске власти упорно игноришу, затрпано количинама већим него што је планирано. 


Аждаја више не може да одржава постојеће цене хероина у Европи. Она не може планским изазивањем несташица да диже цену те опојне дроге. Истраживањем је утврђено да је кривац за превелику понуду и дампинг цене, Змијина-Хашимова мрежа.

Просто је то: Аждаја зна колико се произведе, у Турској, Сирији и Авганистану - држи под контролом монополисте за испоруку већих количина. Они сву примљен количини морају да оправдају извештајем о предаји одређеним лицима-дозвољавају се ситни «растури због мерења» од по 10-20 кг. које монополиста или главни магационер има право да преда лицима по свом избору јер му се на тај начин омогућава да у резерви, за потребе Змије-Хашима, односно Аждаје-Америке, има увек довољно нових транспортера.

Упозорења које даје Аждаја, Змија више не чује баш најбоље, осилила се Змија. Сада ће Аждаја поентирати. Сви у Србији, који владају у интересу Аждаје, поентирају извикујући «Велика победа Србије», Срби опет не разумеју, и надају се да ће Аждаја скренути поглед са њих те да ће моћи да продишу пуним плућима, Аждаја поентира у свету причом о борби против кријумчарења дрога, све ставља под контролу, шаље поруке свима онима са којима има уговор да воде рачуна шта и како раде, а на К и М ставља одбеглу шиптарску кријумчарску мрежу под своју контролу. Јер је Змија пуштена низ воду.         

Познат је до у детаље новоразрађени систем транспорта паралелне транспортне мреже коју је оформила Змија, од Косова до Швајцарске и других европских држава. Познате су базе у Европи у којима  се налазе магацини из којих се снабдевају локалне мреже, познате су трасе и начини транспорта опојне дроге овом паралелном мрежом. 

Та мрежа ће једном бити искоришћена и за пренос нечега због чега  ће Европу заболети глава, нешто што ће је натерати да стави прст на чело и запита се куда је то и зашто кренула.
Европи је  ова информациј нуђена за новац, али је она рекла да је то не занима! 

Нуђена је она и најугроженијим државама: Холандији, Швајцарској, Немачкој..... никога то тада није занимало. Сада када би их то и занимали, није за продају. Нуђен и  је кључ за образац по којем се мрежа откључава и закључава. Нису били заинтересовани.  Холанђанин из Амбасаде Холандије у Београду, се чак и љутио и отворено писмено потврдио да га тако нешто не занима, ни Чехе то није занимало, ни Русе који су целу Студију о албанском тероризму и логистичкој подршци, хтели да купе за 1000 Евра па су оном (Русу) са којим је договарано плаћена  два пива и београдској кафани и затим му је речено да то више није на продајау «ни њима» будући да су они увек код Срба, без икаквог разлога, у некој предности у односу на друге.

Ето, госпођо новинарко: 
Змија-Хашим, изиграо уговор са Аждајом! Аждаја суче пламен ка Змији-Хашиму - она ће га уништити али ће са другом Змијом са Косова наставити тај посао. Она ће ову мрежу користити за сваки свој циљ и одржаваће јој живот само због тога.


Али ти о овоме нећеш смети да пишеш, због будног ока и уха уредника из једне од 15 владајућих странака у Србији, који ти одређују плату и све друго у вези посла којим се бавиш.

    Др Драгољуб Татомировић, криминолог                                                                                                                                   

Постављено 15.12.2010.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta