Pete kolone - Zbor!



Пете колоне – Збор!

-Нова окупациона доктрина западних држава-



В е з а: Наслов "Изборни слогани"



   merkel-und-sarkozypropertyposter
Саркози и Меркелова
(како су само љупки и добронамерни)

Јадни Свете и јадна Србијо - Ово су ти спасиоци!
Ово су о ни који су од Србије отели 15%, који су нас бомбардовали уранијумским бомбама, ово су они који над Србима извршили геноцид-ово су они код којих иду Славице и Бориси, које смо изабрали да владају Србијом, да им НУДЕ, да траже помоћ, ово су они чијим државама подижемо споменике по Србији!
Ово су он и који се ругају Богу – ово су они који су осуђени на пропаст,
ово су они чије ће Грађевине од магле Бог срушити благим поветарцем,
ово су они којим би и ми да се прикључима на путу у Пропаст!

Требамо ли мо то да учинимо?

(Одговор је у наслову «Обавештење Србима на Богојављење 2011.г.»























Ја сам је у ранијим насловима назвао 
"Црна Ангела"!! 
Да ли је то она са горње фотографије? 
Ко овде, уствари, говори, да ли је ова дама сасвим сама? 
Ко каже "Желимо мир на Косову!"
Ко у Србији жели у ЕУ у којој влада ова дивна дама?


На Србији и Либији су дефинисани будући модели освајачких ратова Америке и Еу – модел ратовања подразумева доктрину јефтиног, кратког, ефикасног рата који ће увек бити означен једном од многобројних флоскула ЕУ и Америке – демократске промене, ослобођење, право народа, слобода, праведност, поштење.....
Рат против Србије их је много коштао – да Србија има србијанску власт, тужила би их за стотине милијарди долара штете коју су јој нанели, за геноцид, за кршење ратног прва и за много што-шта што они неоправдано импутирају државама које окупирају и помоћу којих остварују своје глобалне циљеве, а Циљ свих Циљева је поробљавање Планете Земље и успостављање Новог Светског Поретка са Америком на његовом челу!

Због тога су се определили за коришћња Петих Колона у свакој држави која их занима.

Пете Колоне – Збор!

На дан бацања тела нашег, србског, посебно  Зорана Лилића, пријатеља, Моамера Гадафија, у либијску пустињу  «да му ни трага не остане» у Москви су уз помоћ руске Пете Колоне одржане и Прве демонстрације против намере Владимира Путина да се кандидује за новог председника Русије!
Из кабинета његовог, Путиновог великог «пријатеља и друга», Димитрија Медведева, стижу информације које имају за циљ да укажу да Путин ипак није право решење за Русију - то се поклапа са мишљењем «руских западних партнера», како они почесто удворички називају своје односе са Америком и ЕУ, да ће Русија упасти у нерешиве проблеме ако се Путин устоличи на место Цара Русије у наредних 12 година!

У те нерешиве проблеме амерички политичари убрајају и реалну могћност да се у Русији догоди исто оно што се догодило Либији!

Медведев настоји, да користећи се правним и законодавним могућностима, децентрализује Русију и одузме овлашћења централној власти коју персонификује Председник Русије - тај посао би требало да обави док је још он на месту председника Русије, како би Путин био председник протоколарног типа! Око овога ће се водити Главна битка у Русији!

Тада би Медведев вероватно могао да обавести руски народ да им је он поклонио демократију, која је жељно чекана 1000 година! Како би се та новотарија користила у Русији, могуће је само претпостављати! Мене је страх од те претпоставке!

Владимир Путин је, у суштини, изгубио власт пре неколико година, у свом другом мандату, када је Руској Думи – Парламенту, у којем су две трећине посланика из његове «Јединствене Русије» предложио Закон о поклонима посланицима» - са клаузулом да посланици не могу примати поклоне скупље од 100 долараЗакон није усвојен!!
Речено му је, тада и тако, да он више није њихов командант, да није ни руски цар, да се прерачунао... његово, Путиново, царство се заљуљало, љуља се и може лако да падне због корупције у државном апарату којег је он, Путин, моделирао и оформио!
Ближе под «Плава светла пропасти-претња поретку Русије!» на овом блогу.

Уз комбиноване мере западних држава, мере економске природе, првенствено оне које се тичу отказивања уговора о преузимања одређених количина руског гаса од више земаља као и одбијање Кине да Русији плаћа скупљи гас од онога који купује од других (200 долара за 1000 кубних метара : 350 долара колико Руси траже), следи потом и нафта, а будући да се Русија ослонила на хипотетичке приходе од ових сировина, ствара се страх од нове кризе, а сам Путин је недавно изјавио да се Русија за само/на само 1-2 корака од ситуације повратка на Русију из 1990.г.... када није било плата, пензија, хране, бензина, када је Русија опљачкана! 
Погледајте анализу руских стручњака о вероватној будућности руске економије и њене валуте-Рубље, у руским новинама "Јутро", на www.utro.ru од 26.10.2011. вест у 12,56 па ме онда критикујте због песимизма и страха за нашу Русију!

Путинова власт од осам ефективних година послужила је увођењу онога у шта се Потпуковник Путин, најбоље разумео – озидао нову зграду централе КГБ, повећао за неколио пута администрацију, која се по природи свог увећања уваљује у све већу корупцију, успео је да покрене производњу основних животних намирница, али без државних резерви у храни за бар једну годину, па се појављују као повремени купци хране и у Србији, која је својим капацитетима ипак минорни снабдевач Русије, радио је на свом имиџу који му је кварио већи број различитих информација о његовом животу мимо форме која се жели убацити у меморију Руса - Говорило се о његов замку - Летњој резиденцији од  милијарду долара на обали Црног Мора, за његова доба је из Московске банке нестало 100 милијарди долара – сада се и огранак те банке у Украјини и Србији продаје, а ми Срби се порадовали могућности да пренесемо своје рачуне у њу(!) - дружи(о) се са боемом и бизнисменом Силвијем Берлусконијем, кажу да се развео и да има сина са невенчаном женом, да је у вези са личном фотографкињом, пецао, јахао коње обучен као каубој, тренирао џудо за који је причао да му помаже у обављању царских дужности, возио мотоцикле и авион за гашење пожара, налазио амфоре из 14 века у мору на месту где су га водили људи из његовог обезбеђења, лично истраживао терористичке нападе, критиковао глумце који су играли улоге уплашених КГБ агената, јер они су, по Путину, надљуди и они се никада и ничег не плаше, реформисао обавештајне службе, ишао на сахрану морнара из потопљене нуклерне подморнице «Курск», претио свету «да је време јефтиних енергената прошло» не наводећи разлоге, ваљда се то подразумева да када неко има нешто што треба целом свету, тај свет тиме и уцењује и тера на размишљање да ли им то треба оставити.... држао конференције за штампу пред по 1000  новинара, кружио око Србије, мењао амбасадоре у Србији и на крају поставио генерала Конузина, да би му он припреми долазак у Србију на неколико сати - дошао одмах после његове екипе која је дошла три недеље пре њега и била у Београду и у време масонског конгреса у Београду - пре тога је, наравно, стигао да посети Римског папу....да се лепо испричају на немачком језику.....  било га свугде.

После свих ових година, «руски западни партнери» са великом дозом сигурности типују да ће Русија проћи као Либија! Руска Пета колона, а у њу улазе многи и из саме власти коју чини и Путин Владимир, отпочела је са извршењем добијених задатака!

Шта је наш брат Владимир у свему томе?

Кривац, жртва, саучесник, и како ће се то завршити са последњом великом србском државом Расијом?


Русија се на руском зове Расија - то је од Рашка, Расанска, Раска – Руска Пета Колона се активирала, још само фале неки нереди, осуде у светским медијима, а онда је ту и одлука да се спроведу Наредбе америчког Председника о непосредном америчком ангажовању у било којој држави света у којој се налазе криминалне групације - у Русији, кажу Американци, има их око 10.
Уз одгајене Пете Колоне то и није тако тежак проблем!

Руски Председник, Димитриј Медведев, је себи дао у задатак унапређење школског програма - Донео је,  за стање у којем се Русија данас налази, кључно потребну наредбу - Указ о обавезном увођењу «Бадмингтона» као предмета у руским школама – каже Медведев, који то зна (и) да игра, да је то јако корисно за развој спортског духа у деци, а помаже и онако, како је њему помогло!
Чудо је «Бадмингтон»!
Овог зналца и  игре «Бадмингтон» одабрао је за свог наследника, сарадника и размењивача функција, лично Владимир Путин!
Ко је ту ко, зашто и како ће се то окончати?

Сетимо се како су наше Пете Колоне одиграле своју улогу 5.10.2000.г.!
А скупило  се само око 150.000 грађана жељних бољег и праведнијег дељења колача, али и неколико стотина инструисаних и од Пете Колоне наоружаних – поробили Србију и сада нас терају да о њима причамо као о несумњивој демократској појави!

А Србија?
Народ се, у добром свом делу, одмакао од Бога – Бог никога не призива, сви самостално одлучују.... 

Србијанске Пете Колоне су признате у свету - ангажују их и као инструкторе у
иностраним државама, што ће рећи да оне овде могу да изврше сваки задатак!

Наше официјелне власти, чланови странака Европске Социјалистичке Интернационале, СПС и ДС: Слави(чи)ца и Борис, одлазе у Америку и Немачку – нико не зна којим поводом се иде на ноге непријатељима, са ким су се договорили, шта ће тамо тражити и нудити, да НУДИТИ, и како ће се то остварити.
  
Наш министар полиције се плаши сваког окупљања грађана, наша Скупштина партијских посланика не сме да на дневни ред стави питање Косова – кажу да би то био увод у Ванредно стање! Како? Шта они намеравају са нашим Косовом, када се плаше Ванредног стања које би проистекло из неког окупљања грађана?!

Знаће Слави(чи)ца како и шта када се врати из Америке, мада може као и Дачић што је, да тамо остане неколико недеља, па ћемо се начекати, а знаће и овај који се зове Борис или Борац, или Борец, шта ће и како ће када се врати и када анализира оно што ће му Црна Ангела поновити, преко својих подчињених јер она са њим више нема шта да прича - примио је наређења и од њега се очекује Извештај да је по њима поступљено!!


И пробаће тако - а добиће задатак да Србију уведу у ред држава које се буне против постојећег поретка, које траже НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК! Тражиће од Бориса да организује демонстрације против себе!
Јер, у целом свету само су три државе битне, две су периферне - Америка и Русија и средишна, Србија!

Американци су успешно покрили своју територију «Демонстрантима», као и територију још 82 државе - тачно онолико колико их је под присилом Америке признало независност Косова - није ли то довољан аргумент мојој тврдњи да Америка управља "Светском Побуном"?! - У Русији се врше припреме за масовне и масивне демонстрације, само Србија ћути... а њих плаше нечујне хуке, њих плаше они који не слушају, који их не имитирају, који не желе да буду «у тренду», па су позвани Славица и Борис! Да поднесу рапорт и приме задатке! Од Спасиоца!

Демонстрацијама у свету рукује Америка, проба да утренира начине тих демонстрација, да одржава приправност како би, када се Петим Колонама Света нареди, цео свет букнуо у исто време, како би се изазвао хаос и жал свих, за лошим али бар мало мирнијим временима, када би се ови што командују Петим Колонама промовисали у Светску Владу.

Зашто Србе терају на демонстрације, и зашто се власти Србије боје тих демонстрација?

Срби неће да учествују у диригованим демонстрацијама. Срби су стари, најстарији, домаћински народ који је нападан од ових који сада иницирају демонстрације, Срби неће команду ДЕМОНА – Србија је  пре више хиљада година,  од тих који заговарају Светску побуну, ради довођења Света у хаос, отерана са својих територија, Срби су хиљадама година различитим облицима геноцида уништавани - Срби су схватили о чему се ради, Срби знају Тајну и Срби на све ово одмахну руком - пију пиво, пуше, слушају музику и спремају се  «да и ово претуре преко главе».

Срби нису Грци, или ови из Америке - сви лепо обучени, неговани - који по задатку изађу на неколико сати да галаме, пале контејнере и  потом, без ичег конкретно постигнутог или дефинисаног, као после сваког посла, иду кући!

Срби ако крену не враћају се без завршеног посла!


Ако Срби процене, или на то буду принуђени или на превару наведени, да је потребно ову власт насилно сменити они ће то учинити за један дан - србске политичаре који су главни кривци за стање у којем је Србија, и њихове другове «Бизнисмене» нико у Србији не може сакрити нити сачувати.

Србија је једна овећа варош у којој се све зна - нема овде никаквих тајних база, склоништа тунела нити водоводних цеви..... све се зна, и ако затреба увек ће изаћи на место где треба 100.000 наоружаних ловаца..... значи веће силе од народа у Србији нема, а ових 50.000 у војсци и полицији, па ко још иоле озбиљан на њих рачуна?!
Овако организовани, опремљени, плаћени, кадровски попуњени, мотивисани, па они једва чекају да свој посао не могу да обаве!

Боје се србске власти правих, недиригованих, демонстрација, када ће се подвлачити црта испод њихових активности!

И отишли код непријатељ Срба - Американца и Немаца - да траже помоћ за случај да се деси да они (власт) организују демонстрације, а да се демонстранти не разилазе.... па да им Америка и Немачка прискоче у помоћ!


Пазите се ви србски политичари, војници и полицајци!


Не играјте се ватром! Не палите, јер је не можете угасити!
Не уздајте се у помоћ осуђених – Америке и ЕУ!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 26.10.2011.г. у 14,20 часова

2 comments:

Zlatni bilten 28. октобар 2011. 17:03  

Ivana Radojevic, Postovani g.Tatomirovicu ,bas juce su ponovo pokusali da spasu ono sto se spasiti nece ,bas juce su mnogi slavili SVETU PETKU i bas juce je Istina izabrala svoj put ,put da bude izgovorena .Istina ne bira svog trenutnog domacina i programi uzivo nisu podlozni cenzuri i nije moglo biti spreceno !Recenica je izgovorena od strane jednog coveka koji ne pripada nasoj veri sto istoj daje za pravo koliko je bitna .Glasila je citiram:,,Onda sam prvi put cuo da je ISUS HRIST bio Srbin ",kada je dodao da mu je to saopstio bivsi ministar vera (bivsa vlada)u jednom razgovoru.To sto je tako nama svakako ne daje za pravo da radimo sta hocemo vec imamo mnogo vecu obavezu ,a videce se u nastavku da li ce i ta recenica biti podlozna sprdnji od istih onih koji su shvatali kao sprdnju recenicu :,,SRBI NEBESKI NAROD".To sto smo izabrani nismo dobili zrebom jer se neko tako dosetio i palo mu na pamet ,vec to ima svoje daleke korene u dalekoj proslosti.Pravo da znamo o sebi polako nam se vraca zato mnogo vise treba da se vodi racuna o tome sta se prica i kako se radi ,jer (vasa recenica),,Samo onaj ko se BOGA ne plasi ,njemu je sve dozvoljeno ".Pozdrav!

Zlatni bilten 28. октобар 2011. 21:58  

Драгољуб Татомировић, Одговор на Ивана Радојевић-Хвала Вам што своја запажања смештате на Србијачу кроз коментаре. Не успевам и да Вас наговорим да узмете учешће у писању чланака, али Ви знате разлоге. Поздрав из Новог Београда!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta