Srbska molba kao oruzje od kojeg odbrane nema!



Србска молба као оружје од којег одбране нема!

-Пропаст Кине, као државе на списку за пропаст-


Веза: Наслов: "Србском молбом на Америку" 


Ево, вама читаоцима «Златног Билтена» опет ексклузивна аналитичка информација, која је у својој суштини објашњена у наслову «Србска молба као оружје» - ексклузивна је јер је о њој давно говорено, о Кини је говорено као о држави осуђеној 1999.г. на пропаст, у свим овим годинама њеног вртоглавог успона и снажења, али и гордељивости што убрзано иде ка трону глобалне велесиле - не видећи да је то трон са којег ће убрзано кренути  у пропаст.
О пропасти Европе сам писао још 1997.г. у мојој књизи «Ко врти Србе», а  низом наслова на «Златном   Билтену» то писање је прецизирано, превођено на свима разумљив и видљив начин. 
Наравно, сада на хиљаде тзв. аналитичара, професора, економиста, објашњавају и узроке и последице пропасти Америке и ЕУ - али је то све препричавање већ објављеног на овом блогу.

Сада се све наде полажу у две преостале државе које су, такође, на списку за пропаст од 1999.г.- Русију и Кину!

Очекује се од њих да спасавају Америку и ЕУ, тражи се од осуђених због греха да држе лекције о правди, тражи се од осуђених на пропаст да говоре о успонима и благостању.....

О Кини се могу прочитати славопојке, јер људи имају потребу да верују да ће их спасити неки човек, на челу неке државе - не верујући  у одређеност судбина и људи и народа и њихових држава, не верујући у Бога!
 ___________________

«Богу није стало толико до држава колико до људи; 
и Богу није толико стало до народа колико до спасења појединих живих душа.»
-Владика Николај Велимировић у «О Богу и људима», страна 10-
 __________________

Русија, настањена нашом браћом Расима (мада они то више и не знају, а сопствену историју су подешавали тако да они буду Стуб-Матица некаквог Словенства), како су се некад Срби искључиво и називали - по Постојбини, по њиховој држави Рашкој настањеној Расанима, Новој Раси – (ближе у «Заштити силом читану реч» која се може преузети са овог блога из наслова «Књиге»), је и даље (Русија) на некој врсти чекања, на њу се не сручује пропаст свом снагом, све у очекивању да се дозове к себи, али авај!

И они су попустили Ђаволу – данас у Москви парадирају њихови, руски, хомосексуалци!

Србија се за длаку измаче – а била је предвиђена за истовремену и истоврсну казну какву ће добити наша браћа Руси и Русија!

А парадирање хомосексулаца у Србији је забрањено из страха да се не изгуби власт, а не из осуде да се таква настраност јавно пропагира и велича, због чега ће ови који су је из себичних разлога у Србији забранили, изгубити власт! Ма шта да чине, ма ко да им помаже, они власт губе!

У Русији са 140 милиона и Кини са више од 1,2 милијарди становника, нема данас ниједног познатог светитеља, мудраца, Божијег човека, којем  се жеље испуњавају, а ако такви и постоје, у шта ја дубоко и снажно верујем, владари Русије и Кине су их гурнули у анонимност, плашећи се повратка становника тих држава вери и Истини/Богу.

На челима Русије и Кине нису људи иза којих стоји Божанска Сила – на њиховим челима су трговци, комерцијалисти, бивши обавештајци, комунисти са свим комунистичким обележјима државе, који се сада разумеју у све, а ако се неко разуме у све, постави се питање да ли се разуме у било шта.

Кина се више не чека на путу у пропаст - оружје које је искоришћено 1999.г. је оружје којим је гађана:

*Грчка..............пропала
*Румунија........пропала
*Русија.............на чекању и о њој ће се одлучити 
                         до Нове 2012.г.
*Кина................кренула ка свом крају

Наравно, многи и од вас који сте на неки начин припремани да поверујете и одређен след догађања, ова тврдња ће се учинити претераном, јер Кина се бори да седне на трон онога који пада – на трон Америке! И баш та журба да се седне на тај трон светске велесиле је оно што ће Кину учинити смртно рањеном по основу србске молбе из 1999.г. – све државе пролазе или ће проћи онако како су заслужиле својим односом према Србији, у прошлости, али и садашњости који је такав (став) да на њихову пропаст неће нико зажалити! 


Гледајте Америку и Немачку - гледајте како ће им бити плаћено и узвраћено за пуцање на Крст и Србе, на Крстовдан, на србском Косову!

Кина, безбожничка држава, чини све обрнуто од онога што је Богу мило - она на штету народа и штету појединих људи, који су заслужили да буду мили Богу, јача и велича државу!


Владари Кине би да буду на челу јаке државе – чине да становници Кине у градовима зарађују 2.900 долара/годишње а у селима само 900 долара/годишње. Поделите то са радним сатима од 200 часова месечно, па ћете добити њихову сатницу од 1,2 долара/час, односно у селима је она 0,375 долара/час.
У Кини је инфлација у овој години 5,5% а цене хране су повећане за 11,5%. Све ово можете и сами проверити у врло добром и детаљном аналитичком чланку у руским новинама "РБК daily" под насловом «Кина пред променама».

Може ли Кина заснована на оваквом друштвеном поретку опстати? Ко је кинеским владарима дао право да људе - Божија створења третирају као робове?

Може ли, и треба ли, да Кина опстане и поред онаквог става који је показала после бомбардовања Србије у 1999.г.?

Грчка и Румунија су одстрељене одмах, 1999.г.,  јер се ту није видело никакво њихово колебање ни кајање за исказани став према Србији, нити намера да се на неки начин пред Богом и Србима правдају – Румунија је протествовала што им нисмо одмах омогућили да плове Дунавом, док је Грчка настојала да нешто «докапитализује» у лудилу србске пљачкашке приватизације изведене од стране оних који су оборили Милошевића - Америке и и ЕУ са ослонцима на ДС, ДСС (Ђинђић добио награду од Немаца, а Коштуница од Американаца) и друге сличне странке које су вршиле власт у Србији, свих ових година.

Кина је покушавала да се спаси уским мостићем, планирајући да нешто инвестира у Србији, али се предомислила, па је и она одстрељена, боље речено она се самоодстрелила!

Русија, наша држава настањена нашим народом, чекана, гледало јој се кроз прсте и то чекање се завршава ових месеци, до Нове Године – како ће она проћи зависи од њеног става према Србији.
Буде ли жалила безвредан амерички новац  који је урамила уместо икона, пропада - буде ли уложила/позајмила озбиљну суму од 5 - 10 милијарди долара као потпору Србији док Србија у предстојећој правној процедури не одузме, од оних коју су је  опљачкали,  бар толику суму, биће Русија помилована, јер ће се Србско оружје – молба, скренути на друге путање.
Али, ја сумњам у овај начин руског спасења – попримили су цинцарски и јеврејски менталитет, жао им пара! Све за паре-паре ни за шта!
А волео бих да сам се преварио!
  
Укратко дајем кроки кинеске пропасти:

Кина се такмичи с Америком која је пропала. Пристала је 23.9.2011.г. да, у циљу одржавања Америке на површини чиме с умешала у Божији посао, који је одредио да Америка пропадне, повећа сопствени УВОЗ за 65% - њена економија се заснива на изградњи и промету некретнинама, има неколико десетина милиона празних станова, који се праве на празним лединама или у пољима, које су купили Кинези као облик штедње јер немају поверења у опстанак сопствене валуте - Јуана, на дужи период, за куповину станова дају сву уштеђевину или се кроз кредите задужују у банкама. Банке су државне, општине су се задужиле код тих државних банака за изградњу сопствене инфраструктуру и убирања поена за владајућу Комунистичку партију за 1.500 милијарди долара.
Општине не могу да врате новац банкама и НР Кина је појединим општинама издала одобрење да издају своје - општинске обвезнице, које продају грађанима и привреди – грађани имају проблем са растућом инфлацијом која је ове године до сада стигла до 5,5% а цене хране су скочиле за 11,5 % - долазе у позицију да не могу да отплаћују кредите банкама, банке су државне, држава покрива банке из својих девизних резерви, па или остаје без тих резерви  или почиње да штампа обвезнице, као што то чини Америке и Немачка, или штампа новац као што је то чинио србски комунистички банкарски «експерт» С. Милошевић – мехур кинеског економског напретка преко некретнина пуца, банке постају власници 20-30 милиона станова, који постају власништво државе и она их може користити као социјалне станове за збрињавање толиког броја породица, али се запоседнуте ливаде и њиве не могу вратити нити се могу повратити изгубљене девизне резерве!


Нити се зној кинеских робова који раде за 1,2 или 0,37 долара/час може платити било каквим овоземаљским кинеским државним напретком, јер је та држава противна Богу!

У исто време је Кина извезла свој носач авиона, па га возе по околним, или удаљеним, мрима, све показујућу свој напредак, праве Космичку Станицу која неће имати конкуренцију, испаљују скупе балистичке ракете које погађају циљеве на неколико хиљада километара удаљености, горде се, бивају уважавани због својих девизних резерви, које се убрзано топе.


Кина ће пропасти у само једном дану! Оно оружје из 1999.г. ју је смртно ранило! 


Јер се због пара нагодила са Америком за рушење њене амбасаде у Београду, и увек је била "енергично уздржана" када се гласало о резолуцијама усмерених на штету Србије! Примила плату за дела своја!

И потврђује се мисао нашег Владике Николаја Велимиривића  «да се ниједно друштвено уређење засновано на безбожништву и насиљу не може одржати» - начини пропасти су само технике које се користе, а Бог врши своју вољу и помоћу оних које воли и оних које не воли!
Имајмо то стално на уму!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 02.10.2011.г.

3 comments:

Војислав 3. октобар 2011. 02:14  

Зашто би браћа Раси дали свој новац до нове године овој банди на власти? Да им помогну да тим парама опет победе на изборима па да нас јашу још 4 године? Нема од тога ништа, ова наша кућа се убрзано руши и ускоро ће Србска омладина донети ашове, лопате, крампове и мацоле да је доврши подпуно. А онда ћемо, уз подршку браће Раса и са сопственим ресурсима, да правимо нову кућу. Какву такву, али ипак Нашу - Србијанску. Само још да кажем, улажу браћа Раси овде и више него довољно. Али улажу у народ Србијански да преживи последње месеце ове накарадне власти. Свако добро. Војислав Владимировић

Zlatni bilten 3. октобар 2011. 21:11  

Драгољуб Татомировић-одговор на Војислав Владимировић:

Поштовани г. Владимировићу,
Захваљујем на пажљивом читању наслова који сте коментарисали, али ипак Вам се поткрала грешка у читању, вероватно због љутње која кипти из Вас, што није посебно корисно стање, али НИСТЕ уочили да сам написао да нам позајме/уложе озбиљну суму док се у ПРЕДСТОЈЕЋОЈ ПРАВНОЈ ПРОЦЕДУРИ...... ваљда нисте мислили да се под овом процедуром подразумева поступак коју би ова садашња србска власт враћала новаца-ко би то помислио, али Ви јесте! Не, г. Владимировићу, ово подразумева њихову спремност да помогну да се ооформи нека политичка организација која би се борила за опстанак Србије, која би по преузимању власти започела правну процедуру враћања новца! Наша браћа су стидљиви-Америка се хвали да је са 100 милиона долара променила систем и довела садашњу власт у Србији, због чега неку озбиљнију суму Русија не би уложила у нпр. неку странку као што је Србијача, (постављена на овом блогу), или неку бољег профила? Стојим на становишту да неће и не треба да помажу садашњу власт, али они би требало да се озбиљније огласе, мада ја мислим да они имају својих проблема од којих се Србија скоро и не види. Хвала вам, и будите мало стрпљивији-ето превидели сте шта сам уствари написао, па сте ме критиковали. Поздрав, Д. Татомировић

Војислав 4. октобар 2011. 00:18  

Уважени г. Д. Татомировићу,
захваљујем на додатном појашњењу. Збиља превидех тај део о ПРЕДСТОЈЕЋОЈ правној процедури, сада је много јасније и разложније. Немам неке крупне конкретне чињенице, али сам анализирајући стање на терену дошао до ситнијих конкретних чињеница, на основу којих изводим закључак да Русија улаже овде. Недовољно, али улаже понешто. И чини ми се да још увек лутају и траже јасно профилисане, чврсте људе са ауторитетом којима би могли поверити озбиљнија средства. А, то лутање им поспешују овдашњи припадници система који су веома неискрени тј. још увек су на стазама Титове политике и самим тим антисрбијански и антирасијски настројени. Разумите и Нас, србијанске омладинце, млади смо, жељни реда и рада, а не видимо никакву перспективу у овој садашњој кући (а у бели свет не желимо), па понекад и промашимо суштину. У сваком случају, примите велике поздраве од родољубиве омладине из Футога. Свако добро. В. Владимировић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta