Prethodnica Rasije/Rusije u Rasiji/Raškoj/Srbiji



Претходница Расије у Расији-Рашкој-Србији


Шта Мезјајев замазује?

Веза: Наслови «Извидница Србска» и 
          «Осматрачница» - овде на блогу


Ево, приближава се дан (23.3.2011.г.) када ће се наш драги баћушка, наш брат Владимир Путин, довести специjално преуређеним «Иљушином» са позлаћеним квакама у кукама, после чега ће се специјалним, председничким аутомобилом, из кога може да обавља државна посла, довести до центра Београда, где долази као  «по ватру», на само 5 сати разговора са браћом Србима, потом, како је објављено, иде даље, у Словенију и вероватно и даље, трасом гасовода «Јужни Ток» који треба да се заврши кроз 10-20-30-40 година, а на којем се ради, на којем се у Србији губе и добијају политички поени, мада му-Јужном Току-још није утврђена ни траса, ни капацитет, не рачвање, као ни начин обезбеђења,  ове опасне бомбе пречника 1 метар, дужине 150-300 км, која иде кроз сред Србије.

Како је већ наговештавано у чланцима "Извидница" и "Осматрачница", ова посета је посета која неће оставити никаквог трага, па као да се неће ни десити, а и одобрена је условно.

О активностима и плановима нашег председника Бориса Тадића, у наредним данима, има више контраверзних информација, а једна је и да ће  он бити спречен, да  у време посете брата Владимира, буде у Београду,  друге говоре да ће се и они (два   лидера) "изразговарати", значи и састати се у Београду- но како год да буде, наш Прешједник има оправдање, а и има он, наш друг Прешједник, пуно обавеза по разним европским фабрикама где разговара са пословођама о ономе што би се могло пребацити на производњу у Србији - брат Владимир и није његов ниво, ту је енергични, храбри и стручни Председник Владе Србије, господин Мирко Цветковић - Владимиров колега по рангу, имају целих пет сати за разговор, и у њему ће Мирко, ја сам скоро уверен,  одговорити бар на два питања брата Владимира, имајући у виду његову речитост и брзину мишљења и самосталност у одлучивању у складу са својом државном функцијом.
За брата Владимира не треба да се секирамо. «Глас Русије» нас је већ пре неколико дана упознао са оним  шта би, о Русији, Србија требало да зна у време посете друга Путина, па око тога брат Владимир неће губити време, речено је што је требало.

Неприметно је од 11. до 13. марта 2011.г. у Београду одржан масонски Конгрес «Париз 4»  француске масонске ложе «Велики Оријент Француске», после чега су другови масони отишли из Србије, и као да нису ни били, а пењали се и на Кулу «Небојшу»! Нешто гледали, осматрали, чарали....
Тада су неки од Срба којим се молбе испуњавају, тражили, и усвојило им се, и молили  да се чека да буде сигурно са чим  брат Владимир долази у Србију - са којом дозом искрености, и да од тога све остало у вези те посете зависити.

На дан 20.3.2011.г. са сигурношћу је утврђено да су намере брата Владимира, нејасне, да се ради о доласку по питању послова за које је, углавном, заинтересована Расија - акцизе на бензин, отварање руске банке и осигуравајуће куће, и још што-шта.... у међувремену се догодило оно што је нас Расане-Србе, подсетило на поступање наше браће из Расије/Русије, када су 1999.г. енергично били уздржани при доношењу разних неправедних мера од стране "светске институције праведности", Савета Безбедности Уједињених нација,  у којој наша братска Русија има право «ВЕТА», који нису ставили «како се не би замерили својим западним партнерима», а сада када се седла коњ за брата Владимира, за пут у Србију, Руси поновише «енергичну уздржаност» у оквиру доношења резолуције о Либији, коју бомбардују исти бандити који су се ругали Анђелима Бижијим када су своју геноцидну операцију бомбардовања Србије  назвали «Милосрдни Анђео», и после два дана бомбардовања Либије, у србским Е- новинама «Нови Стандард» 21.3.2011.г. објављен је  чланак нашег брата Александра Мезјајева, професора Казањског Универзитета у Русији, који у последњих 10 година незванично износи ставове Русије о Србији. То је онај чије се речи ослушкују, а исказано чита између редова, у Србији, онај који  је 9.9.2010.г. изјавио да «Руси не могу бити већи Срба од самих Срба», у којем чланку сада опет замазује Србе - гланца пут пред долазак Владимиров - указује како је Русија против овог текућег бандитизма према Либији, не говорећи да је само пре недељу дана у Москви био злослутни Џозеф Бајден, главни оперативац америчке спољне политике, који је разговарао о којечему, у приватној посети Путину, у намери да нам замазујући  очи провуче и учипује у мозак - да нам у посету долази државник чија је земља забринута због оваквог понашања Америке! - искрено говорећи, који паламуди до бесвести, правећи се невешт и ниједном не помињући пропуштену могућност да се Русија томе лако супротстави, бомбардовању Либије, једном руком нашег великог пријатеља, руског амбасадора у УН  Виталија Чуркина, који је и нас увек бранио пред новинарима, заборављајући да то треба да чини у Савету Безбедности који доноси, увек, неповољне одлуке када је Србија у питању.

И Срби реагују кратким реченицама, ироничним, прекоревајућим, осуђујућим реченицама, реченицама којима се Русији ставља на знање да Срби нису дебили, реченицама, које када Руси прочитају, знаће шта су покварили пред долазак Владимиров.

Извидница у лику обезбеђења и припрема за петочасовни боравак Путина у Београду, нашла се у Београду у време масонског Конгреса «Париз 4» на којем су учешће узели и масони из Русије-не знам да ли су то исти Руси или неки други.

Ту се «Писала Историја». Не знам ша су масони одлучили, али Онај који зна, покварио је и план брата Владимира-удесио је да испред Владимира у Србију дође Истина, која се огледа у пристанку  Русије да буде «Тројански коњ» у различитим ситуацијама па и ка Србима - ја поручујем: тужан сам због тога што је одлучено јер је заслужио, и весео сам јер се појединим Србима услишују молбе па кажем и нашем брату Владимиру «да су и масони и он џаба кречили! 
Када неко негде буде а то не остави никаквог трага, добије опомену да пази шта ради.


Пазите се браћо Руси, пазите шта радите када су Срби у питању! 
Народи деле судбину својих владара.

Ми, Срби, јесмо,  сада, малобројан народ, али је ово време када ће велики (бројем) да моле мале, који су уствари велики, иако су малобројни.
Величину народа не чини његова бројност.


Сугегстија за проф. Александра Мезјајева: 
Брате Александре, буди тако добар па о овоме чиме нас Србе учиш, у твом опширном чланку о неправди Америке и о непоштовању Међународног права, поучи руског амбасадора у УН Виталија Чуркина, да зна да гласа како је поштено и праведно и како је записано у законима, нас, брате Александре, остави, сналазимо се некако и без тебе! У томе да знамо шта је поштено и праведно!


*Ово што ће следити ка Србима и Србији, окренуће се на корист Срба и Србије! 

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 21.3.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta