Nišan-Grčka, Cilj-EU, pali!



Нишан-Грчка, Циљ-ЕУ, Пали!

-Србија у фокусу грчког банкрота-


Беси лудују! После туге Палих Анђела који су запосели владаре главних држава у свету, издата је команда за рушење ЕУ. Нишани се Грчка, циљ је ЕУ-ММФ је тај који ће извршити паљбу и то тако што ће Грчкој испоставити неприхватљиве и немогуће услове за давање кредита, а давање кредита од стране ММФ је услов да се ЕУ определи да ли ће са своје стране прискакати у помоћ банкротираној Грчкој, или ће је пустити да пропадне и тако дозволи и почетак, онај видљив почетак, свога краја!

Пре непун месец дана  под смешном инсинуацијом, намере силовања хотелске собарице у Њујорку, смењен је досадашњи Директор ММФ (овде под насловом «Моћ поштења једне собарице), са циљем да Америка преузме непосредну дистрибуцију свог инфлаторног, у суштини лажног, новца, којим снабдева ММФ, ка земљама које се боре за ваздух.

Досадашњи Директор ММФ (онај смењени због собарице) је био склон давању кредита Грчкој, како би јој се продужио живот, мада «на апаратима», чиме би се аутоматски продужио и живот овакве и оволике грађевине од магле - ЕУ. Беси то не дозвољавају.
Њихова туга је прешла у лудовање, у мере које имају за циљ да у целости остваре сценарио пропадајуће Америке који се назива «после мене Потоп!» - Америци је изврсно дошао економски крах Јапана, без обзира да ли је земљотрес стицај природних процеса, или су ти процеси потпомогнути од стране људи - Јапан је уклоњен као сметња и као такмичар за главну економску позицију. Кина је припремљена па ће берзанским манипулацијама или проглашењем банкрота Америке,  пропасти у само једном дану, уз изазивање планетарног хаоса који може да настане паником 1,5 милијарде Кинеза.
Русија је прикочена по више основа, показало се да је она само још «позната марка силе» која се ничему не сме супротставити и коју ће рушити преко тзв. метода помагања људских права и слобода у Русији. Европска Унија је створена да би пропала бар месец дана пре Америке. Америка ју је стварала, обликовала, уздизала, задуживала, ширила на земље које немају ама баш никакве предиспозиције да се изједначе са земљама тзв. «Старе Европе».
Америка је учинила да се Европа прошири на простор од Северног до Средоземног мора – Атина и Берлин су на скоро истој кружници од око 1.000 км. од Београда, као средишта Планете и Европе. Америка је учинила све што је потребно да се Грчка развија у сектору који је у целости завистан од економских збивања у остатку Европе. Развијала је туристичку привреду, задуживала се за изградњу путне мреже и остале инфраструктуре и постигла завидне резултате, била добро опремљени члан НАТО-а - када се то уочило, дошло је до планске економске кризе у Америци, која се лако пренела на Европу, кроз ратове у којима Европа учествује заједно са Америком -   Европа је трошила сопствени, прави, новац, док је Америка штмапала доларе и своју инфлацију, и целу кризу, превалила на плећа Европе и других држава са којим тргује, којим је јасно, и јавно, скренула пажњу да ће цео свет пропасти ако остатак света допусти да Америка банкротира!

Европа је потрошила свој прави новац на ратове у Босни, Србији, Ираку, Авганистану, сада у Либији.... па га (новца) за туризам и проводе више није било. Грчка се нашла на ветрометини дужничких ветрова - нема туриста, нема прихода, нема могућност враћања кредита..... пут у банкрот је отворен. Али испланиран је банкрот Грчке са дугом од око 400 милијарди Евра! Тај дуг ће се делимично намирити из хипотека које се  могу активирати, али је то безначајно, те ће се сума од око 350 милијарди Евра превалити на остале веропске државе, што је поприлични терет и да је она једина земља ЕУ пред банкротом, али би и у тој претпоставњеној бољој ситуацији, свакој чланици припало по 14 милијарди Евра на име «Грчког дуга» - како то многе од њих могу само да сањају, све очи се упиру у Немачку, али су Немачкој поред омогућених ратних авантура, пре тога омогућили да припоји своје Источне Покрајине - некадашњу Источну Немачку, и то припајање је  Немачку коштало 1500 милијарди Евра, које су уливане у тај Источни део ради нивелисања развијености. 
И догодило се то нивелисање, али у непланираном смеру - постао западни део проиближан источном! Тако да ни Немачка нема 400 милијарди евра у некој резерви, којом би могла да спашава Грчку.

Овај сценарио, са грчком територијом која се нишани, на кружници од 800 км јужно од Србије, јесте заправо циљање праве мете – Немачке, као центра ЕУ, која је на северној кружници од 1000 км од Србије.

Беси лудују!
Грчка ће пропасти, ЕУ нема могућности да се на било који начин спасе од овог губитка у износу «Грчког дуга» - тај дуг ће довести до распада ЕУ у монетарном, потом економском, потом царинском, а на крају и политичком смислу – «привременим мерама» ће се свака чланица штитити колико буде могла. Заштите нема - ЕУ у целости и свака чланица посебно, ће банкротирати. Не треба сметну ти са ума ни могућност да Турска од Немачке затражи одређену аутономију за својих неколико милиона грађана на раду у Немачкој.... то ће бити бензин на отворену ватру по основу истих принципа по којима је Немачка лобирала, и излобирала, одвајање Косова и Метохије од Србије. 
Каква сетва-таква жетва! 
То чак ни Беси не могу да избегну!

Ми, Срби, опет смо у средини између топа који пуца у Атини и мете у Берлину. Нас се то у овом тренутку, судећи по непостојању било каквих реакција, планова, упозорења од наших политичара, то и не тиче. Али, да ли је то тако?

Где ће Грци после банкрота?

Да ли се сећате банкрота Пољске пре 30 годна, да ли се сећате поплавног таласа људи који су у стотинама хиљада стигле у Србију, у својим «Фиатима-126», популарним «Пеглицама»? Ако се сећате, размислите шта нам се сада може догодити када неколико милиона Грка крене пут ЕУ, која ће им забранити улазак.

Улазна рампа у ЕУ, за Грке је Суботица. Тада ће се Грци, као пре 30 година Пољаци, расплинути по Србији. Србија може да прихвати 1-2 милиона новопридошлих људи, у села, у приватна домаћинства, али ће проблеми свакакао настати јер тих два милиона Грка треба сместити, хранити, лечити, организовати им све оно што једном народу у страној држави треба.

Истовремено не треба сметнути са ума ни могућност да Србију запљусне и људски поплавни талас са севера, да нам пристигну Немци, Аустријанци, који се сви неће  моћи сместити у Мађарској - то су нова два милиона људи. Пре тога треба рачунати на насилан повратак свих наших држављана из ЕУ, а то је сигурно још један милион!

Такав сценарио је могућ, он је врло вероватан, и ми се за то морамо спремити!

Како се рефлектује банкрот Грчке на Србију?

Грчка има око 10 милиона становника. У Србији ради неколико њених банака - њене су и Војвођанска  и Комерцијална банка - оне су прикупиле од Срба најмање 2 милијарде Евра на име штедних депозита. Када Грчка банкротира, продаће оно што има у Србији, у «Телекому», у банкама, или ће једноставно те банке затворити, без могућности да даље сервисира привреду или штедне депозите.
То значи банкрот тих банака и губитак штедних улога Срба. За штедне улоге у грчким банкама у Србији,  одговара Србија, до износа од 50.000 Евра - штедише траже од гаранта да им иплати улоге, гарант нема новац, пролонгира, избегава, врда, штампа обвезнице, задужује се за још толико на сав постојећи дуг, а штедише других страних банака у Србији, видевши шта се догађа са грчким банкама, покушавају да повуку своје улоге из њих, бивају обавештени да новца нема и  они исто, као и штедише грчких банака, од државе добијају обвезнице - држава се задужује, те са Грчком пропадамо и ми, по плану од пре 10 година када су ликвидиране србске банке, без икаквог разлога, како би се цео банкарски сектор предао у руке странцима.

Значи:
Прича да се нас не дотиче криза у Грчкој, је погрешна, са пропашћу Грчке,
пропада и Европа, и ми у сендвичу између њих!



Беси планирају на тај новчани крах да придодају верски и национални рат - Израел ће самостално напасти Иран и то ће покренути велики рат муслиманских држава против Израела. Израел не може да се одупре војнички, у броју војника, али је Израел у поседу атомског оружја, које ће сигурно употребити.... Беси ликују.

Уз пропаст Америке иду у пропаст и остали.

Косир-бумеранг је замахнут из Ниша, з десна на лево, правцем Јапан, Кина, Русија ЕУ, Америка, а косир као бумеранг ће се вратити у Ниш у мају 2012.г., да спречи оно што се планира за 2013 годину - уједињење две хришћанске цркве, јер се вода и уље не могу помешати, односно да спречи да Беси преузму сву власт на Планети Земљи!  

Србија ће ући у одређене проблеме, она је навикавана, тренирана, од самих Бесија, да будемо спремни за оно што долази.

За детаље: Наслов «Сценарији за довођење Србије у ред», као и други у којима нашег цара упозоравам на оно што долази, наравно, они из окружења цара не смеју да му кажу истину, а знају је, сви су заједно настојали, и поприлично успели, да Србију доведу у безизлаз – то је један од недосањаних снова оних који владају светом - али ће Србија опстати и када држава, у којима столују запоседнути људи, људи Зомбији или Беси, не буде било!
Браћо Срби, уздајмo се, и зовимо, у помоћ Помоћника који никада не издаје!


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права - криминолог и теозоф

Постављено  01.6.2011.г.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta