Petar gradi, vile razvaljuju!



Петар гради, виле разваљују!


*Мој бивши комшија Радомир, у селу на Равној Гори, на подручју општине Мионица прикључио се илегално на електромрежу, био уочен па је надлежни електричар надлежне електродистрибуције дошао да то прикључење елиминише. Појавио се са пењалицама на бандеру и клештима у рукама и обавестио Радомира да мора да га искључи. Када га је овај питао «па зар баш мора?» - речено му је да можда и не мора али да мора да му плати долазак.
Радомир му плати долазак, он напише извештај да је струја искључена, Радомир настави да краде струју, а он када год буде у пролазу сврати и од Радомира, под истим изговором, наплати «долазак».
И тако, стотине и хиљаде Радомира, стотине предузећа и јавних и државних организација, па се Електродистрибуцији Србије дугује око милијарду евра.
Систем не може  да функционише без одређеног новчаног прилива-повећају се цене струје, намакне се нека сума, а број оних као Радомир повећава се  и тако Електродистрибиција пропада.


*Сељаци треба да поседују «Билет» - то је Сточни пасош, за стоку коју возе на пијаце. Тај «Билет» се плаћа, они га не ваде, сачекује их на улазу у варош у којем је пијаца полицајци-контролишу возило, возача и товар. Утврђују да је возило неисправно и да се превози стока без порекла. Требало би да возило искључе из саобраћаја и позову надлежну тржишну, санитарну или ветеринарску инспекцију и предају им стоку без порекла. О том свом морању обавештавају власника стоке и возача камиона. Они су свесни прекршаја, признају га и траже савет како да ту ситуацију превазиђу. Налазе компромис па се уместо законске казне са патролом полиције подели 1000 динара на равне части, 500 динара патроли а 500 власнику камиона и стоке.
На улазу на пијац камион заустављају екипе од ветеринара, санитарног и тржишног инспектора - и oни утврђују да је стока без порекла, требало би да је одузму и прекршиоца пријаве судији за прекршаје - налазе компромис, власник стоке им даје 500 динара и пролази, потом плаћа улазницу за пијац и стигао је где је пошао. Све га кошта 1.500 динара. Сточни пасоши би га коштали толико или и више, посебно ако је у питању препродавац који «ради» са одређеном врстом стоке. Држава је на губитку за износ таксе, опасност од промета стоком без порекла и без потврде о здравственом стању, носи друге опасности, државни чиновници у том пијачном дану остваре добар ванредни приход, јер шта да раде «када су нам плате мале», а политичари и државна грађевина  губе сваки ауторитет. Каква је држава у којој можеш све ово да обавиш за 15 евра?!
Држава пропада-задужује се код комерцијалних банака да би имала за текуће државне потребе.


*Србијанци купе у току једне године око 40.000 нових аутомобила просечне цене од око 12.000 Евра/комад. Увозна возила се плаћају у динарима иако је цена исказана у еврима. Штеде и скупљају динаре и купују евре по продајном курсу банака - он је увек 2-3 динара већи од курса по којем се ти исти еври купују од грађана. Када скупи потребну суму евра иде у банку са фактуром продавца возила у којој је наведена динарска противвредност за нпр. 12.000 Евра по продајном курсу НБ Србије, који је у банкама већи за неколико динара од оног у приватним мењачницама и од курса по којем се еври откупљују од грађана.
Грађанин поступа на следећи начин: Продаје својих 12.000 евра по нпр. 105 динара и добија  1.260.000 динара.
Потом, не узимајући ту суму у руке, на истом шалтеру за тако добијену суму динара купује оне своје евре које је мало пре продао, али сада по продајном курсу банке, који је  тог дана, рецимо, 108 динара. Таква гимнастика му омогућава да је постао спреман да на име фактурисане цене "12.000 Евра у динарима по продајном курсу НБС", плати  11.666 евра. За разлику од  334 евра која је нестала у овој мађионичарској банкарској трансакцији  купљено/продато, мора да понови исту процедуру па је већа сада његов ауто вредан 12.334 Евра.
Купац аутомобила од 12.000 евра, изгубио је на курсној куповној/продајној разлици 334 Евра док је скупљао суму од 12.000 Евра и 334 Евра док је банка извршила ову пљачкашку трансфер трансакцију-укупно 666 евра! Банка је његове евре, два пута  провукла кроз своје папире, узела за то 334 евра и онда их уплатила на рачун продавца возила који је и издао овакву фактуру.
НБС овом трансакцијом омогућава да стране банке од грађана Србије, само у овом примеру, опљачкају: 40.000 возила x 334 Евра = 13.360.000 Евра! Толико приходује и НБС од оног скупљања динара и замењивањем за евре по продајном курсу НБС!
А када нака страна држава или страна банка донира нешто у Србији у износу до 100.000 Евра, то се објави на националној телевизији бар 10 пута дневно и таквог донатора сликају са Тадићем, Дачићем или Динкићем.
Зар није нормално, да овако уштеђених 12.000 Евра грађанин плати продавцу возила, да продавац примљену суму депонује на сопствени рачун у некој од банака? Није, јер би у оквиру овакве процедуре само НБС зарадила својих 334 евра, а она се обавезала да ће омогућити велику зараду и свакој страној банци која се овде појави.
Народна Банка Србије је прописала ову процедуру. Свака страна банка, а у Србији више нема домаћих банака, на сваком просечном возилу заради 334 евра и исто толико заради НБС преко својих мењачница. Братски, по пола!
Грађани Србије плаћају банкама највеће камате у Европи и свету, продају своје девизе по најнижим износима, купују их по највишим и потом, наравно, плаћају и све остале таксе за регистрацију и онда се возе, плаћајући најскупље гориво у Европи и свету.
Просечни трошкови власника возила у Србији у току једног месеца су: 100 Евра ако не вози више од 200 км/месечно, односно 200 Евра ако возило користи за одлазак на посао и оде још негде у току месеца. За шест година онај који је морао да скупи 12.000 Евра за возило, да  на ту суму плати још 2 пута по 334 евра, при самој куповини и потом још 14.400 Евра, тако да Срби ништа друго не могу ни да купе, офарбају, окрече, набаве, пропутују - они морају да раде само за трошкове возила, које би требало да је успутни трошак. 
Ако је просечна плата у Србији око 400 Евра, за набавку и коришћење возила у трајању од 6 година потребна му је сума од  око 27.000 Евра што је једнако  његових 66 месечних плата!
Ово су нам омогућили стручњаци попут легендарног банкарског експерта Слободана Милошевића, којег су силом са власти оборили експерти Тадић,  Ђинђић, Чанак, Коштуница, Динкић и сви они којима је намењен текст који наводим после ових рачуница.


*У Србији су затворена сва производна предузећа, није се тражио партнер који би уложио нека своја жива средства у заједничку производњу, када би се приход делили сходно власничком уделу. То је компликовано! Затворене су све производне фирме и све банке. Доведене су стране банке које послују по исказаном принципу, који је прописала садашња експертска екипа из власти Србије. 
Потом се за сваког новозапосленог радника у фабрици коју отварају стране фирме у Србији којима се поклања земљиште са инфраструктуром, често и пословни простори, даје донација од 5-10.000 Евра по тако запосленом раднику, који је пре тога радио у србијанској фирми која се сада даје странцу.
Странац нашег радника у Ваљеву плаћа 150 Евра/месечно. Ова сума се терети са 73% различитих додатних трошкова па је, трошак стране фирме по једном раднику  259,5 Евар/месечно. Ако странац добије за једног радника 5.000 Евра он је истовремено од Србије добио и 19 месечних плата за њега, а за радника за којег је странцу  плаћено 10.000 Евра дато је 38 плата, односно тако запослен радник намирен је за три наредне године. 
Обично се запошљава око 200 радника  и за то се странац награђује са  2.000.000 Евра, сумом којом би се многе затворене фабрике могле пустити у погон, али шта ће нама наша производња?! Сума од 2 милиона евра једнака је вредности од 400 хектара најбоље земље у Војводини и Мачви, а 200 радника организованих у производњу која би се извозила, са тих 400 хектара постали би богата средња класа, а и држава би зарадила исто колико и они. 
Нама не требају наши шпорети, веш машина је за Србију васионска технологија па ћемо то куповати, као и за време ЈБ Тита, од пријатељских држава као што су Словенија и Хрватска!
Ако се на овај начин руководи једном кућом, она пропада. Држава је скуп појединаца и њихових кућа и ако се овако са њом управља, а управља се, она ће пропасти. Треба ли Србија да пропадне?
*Више о банкама и пљачки која је преко њих изведена  под насловом «Сценарији за довођење Србије у ред».

Одговори на питања која ми све чешће
постављају читаоци сајта «Златни Билтен»:

1. Какве су могућности на успех митинга који организује Томислав Николић и   његова странка?
*Сви могући сценарији су дати у наслову сајта под тим именом.

2. Шта ће бити са Србијом са оволико незапослених грађана?
*Ништа специјално, докле год држава буде у прилици да испомаже оволики број оних који су на социјалном буџету, они ће бити  ту и број ће се повећавати са тенденцијом да се већи део Србије пресели у Београд. Када то више не буде могуће, када ни покушаји исказивања незадовољства демонстрацијама не буду давали резултате, после мањих потреса, сви они који имају где да се врате - а таквих је претежан број - вратиће се, схавтивши да се морају непосредно ангажовати у циљу обезбеђења сопствене егзистенције.

3. Могу ли шта да учине Синдикалне организације у Србији?
*Не могу, нема синдикалних организација у Србији. Све су под контролом државе и по потреби им се може ставити на знање да сви они који раде у државним органима и јавним предузећима, уколико нису задовољни статусом, могу да дају отказ, или ће им он бити понуђен или дат.

4. Може ли се догодити да у Србији штрајкује полиција?
*Не може, полиција Србије никада неће штрајковати, осим да се то догоди у Војводини, као делу намере да се полиција Војводине веже за покрајинску власт.

5. Шта се догађа са масонском организацијом у Србији?
*Та организација је много што шта радила на штету Србије и право је да се она покаже немоћном прво у Србији. Пожурили су да повећају број чланова, изгубили сваки критеријум за учлањење, наплаћивали учлањења, изашли на јавну сцену и свађали се збога пара као и сви други, и изгубили и оно мало ауторитета који је проистицао из извесне тајанствености.

6. Шта се догађа са Турском?
*Погледајте под «Србих-888» у наслову «Шиптари као оружје Немачке и Америке». Турска ће ући у грађанс-
ки рат и потом ће се променити до непрепознатљивос-
ти. За њен повећан утицај у Србији одговоран 
је онај који у Србији држи сву власт (Борис Тадић).
Европска Унија ће се распасти преко распада новчаног јединственог тржишта, а потом ће се дезинтегрисати као бивша СФРЈ,  Америка је у брзом клизању низ стрму раван, Русија је у огромним проблемима неновчане природе и прети јој озбиљна опасност дезинтеграције по верским и етничким шавовима. Кина ће пропасти у само једном месецу - у то ће је увући Америка са којом се ортачи и тргује.
Грчка, Бугарска, Румунија, Мађарска, муслимански део Б и Х, Хрватска, Словенија, Црна Гора, Македонија и Албанија неће више доћи у позицију у којој се биле, неке до распада СФРЈ, а неке ни у позицију до пре неколико година. Јапан ће бити још више упрегнут у амерички јарам и мораће више него до сада да плаћа околност да га Америка од Другог Светског рата држи под контролом. Остале европске државе ће имати проблема идентичним оним кроз које је Србија прошла, неке ће се дезинтегрисати, из неких ће се народи-староседеоци исељавати а у њих ће се усељавати народи из њихових бивших колонија. Све је више оних из Европе који се настањују по србијанским селима.
А навала у Србију тек предстоји!


7. А Косово и Метохија?
*Погледајте под «Смртовница за Шиптаре» у наслову «Шиптари као оружје Немачке и Америке».

8. Шта се ово догађа са Црквом?
*Исус Христ ће бити тужан колико мало «цркава» ће затећи на Земљи и радостан што се све догађа како је и рекао пре 2000 година. Цркве ће бити оно мало људи који га искрено ишчекују и труде се да им не нађе баш много замерки, јер је човек сам по себи «Црква Живог Бога!». Не треба се много узбуђивати око онога што чине свештеници појединих цркава-цркву чини народ, свештеници су зналци ритуала и могу бити од помоћи ако раде тако како би се Богу свидело, а цркве као објекти су светиње у мери у којој се у њима налази Божија Благодат, коју свако ко у такву цркву оде може осетити а да то не помеша ни са чим сличним. Цркве без Божије Благодати, цркве коју воде и у којим служе лоши свештеници треба избегавати! Одлазак у њих и код таквих свештеника је разочарење за покретну цркву-верног човека.
Погледајте  на овом сајту песму под насловом «Обавештење Србији на Богојављање 2011.г.».

Прилог: Писмо које сам половином 2010.г. упутио мом познанику – бизнисмену, овде са промењеним именом, које му је на питања у чему греши да му се стално кола врте у месту, дало анализу стања, објашњење шта му се то догађа и упутство како да се спаси-теолошким језиком, који се као такав може користити од многих из Србији, и шире, а посебно:
*Борис Тадић, екипа експерата из ДС, ДСС, СПС, Г-17 и оних који су куповали фабрике за 1 Евро или имали и имају монополе у трговини, као и они који нас збуњују својим делима и причом-Патријарх СПЦ г. Иринеј Гавриловић, Епископ Амфилохије Радовић, Еписком Иринеј Буловић, Лаврентије, Григорије и други којим се имена не сећам, јер су заборавили и одбили да им узор буде недавно отишли Патријарх СПЦ Павле, човек и свештеник за чијег се трајања нису стекли услови да поглавар Римокатоличке цркве посети Србију, а сада, када нашег Павла Стојчевића нема да држи спуштену рампу за његов долазак, ти услови се стварају!

______________
Аутор ® 06/07 «Проналазаштво» Београд
Програм за ресоцијализацију
«Rarum carum – Ретко и скупо»
16.5.2010.г. 
Планиница на Равној Гори

Предмет: Анализа стања и сугестије за Петра 
                Јанковића из Београда, у складу са 
                могућим Програмом ресоцијализације

Ономе коме се презентира, поштовање!

Ради сaгледавања шта ћете чинити, од 05.10.2009.г. до 05.5.2010.г. имали сте одговарајућу помоћ за успех у пројектима које сте издвојили као посебно интересантне за Вас. Указано Вам је више пута да се помоћ додељује да би сте били посматрани на укупном плану. Нисте прошли тест-хтели сте да успете методима који су, кроз рушења стеченог, означени јасно као неодговарајући. По истеку 7 месеци помоћ је повучена. Сами сагледајте шта се потом догађало.
Теозофским начином изражавања, достављам Вам анализу, пресек и сугестију – радите по Вашој вољи и одабрали сте унапред и резултат. Ја сам само посматрач без вишка емоција, а Ви и Ваши ставови једно од низа потврда схватања која сам тврдо усвојио.
________________

*Петар гради, Виле разваљују!
*Виле су Божије Помоћнице!
*Бог користи и своје непријатеље за испуњење 
својих жеља!
*Бог не допушта разваљивање грађевина које су по   Његовој Вољи!
*Када Бог допусти да нечија грађевина буде разваљена, Он власнику такве грађевине пружа руку помирења, опомиње га и наводи на прави пут!
*Грађевине од магле, Бог руши благим поветарцем!
*Када се почнеш понашати као да си неко, Бог ће обзнанити да си нико!
*Ко мачем сече од мача ће погинути!
*Ко је насиљем стекао, насиљем ће то и изгубити!
*Богу ништа не треба – Њега не можеш поткупити или умилостивити новцем, зидањем цркава, постовима – Он иште највеће, Он иште срце човека да би се у њему настанио или понекада свратио!
*Бог не свраћа у срце човека које није чисто!
*Не жали за изгубљеним – ништа ниси ни имао, почни као нови човек, дај чисто срце Богу и све ћеш стећи!
*Не одмеравај на кашичицу – колико одлијеш толико ти се долије. У пуно се не досипа и оно се убајати и пропадне!
*Нико не зна када ће га Небеска Патрола привести пред Судију!
*Чини добро – то ће код Судије умањити тежину твојих злих дела и мисли!
*Спашавај се, плаћај, враћај дугове, не гомилај – узалуд је, Патрола води само душу, остало остаје овде!
*Помири се са Богом – изађи себи на мегдан и победио си све своје противнике на Земљи и Небу!
*Не оклевај, Небеске Патроле долазе без опомене и позива!
                                                                                 
                                                           Драгољуб Татомировић
16.5.2010.г.
*Почето у 13,00 ч.
*Завршено у 13,20 ч.
                                                             Постављено 28.1.2011. г.
                                                                      

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta