Može li voda uzbrdo?



Може ли вода узбрдо?

-Европа уракљена преко Грчке и Норвешке!



Аматерски снимак догађања везаних за рушења зграда Владе Норвешке-захваљујем читаоцу Златног Билтена који је доставио овај филм!


Ех, моји Норвежани, да ви дођете у Београд па да на лицу места видите шта значи и како изгледа зграда после напада терористичке организације НАТО, која је нама Србима делила лекције о демократији, 1999.г. када су и ваши пилоти показивали Србима шта знају и шта могу!


Ово, ваше: Ха, ха, какво бомбардовање - пуцају вам стакла на прозорима селективно - једно крило разбијено а друго цело, сво стакло пало испред зграде, рагастови поиспадали на спољашњу страну, фасцикле са документима се саме развезале па документа пала сама на тротоар испод прозора, мало ватре на горњем спрату и слободно шетање грађана око зграде "коју су напали терористи", који све снимају телефонским камерама, као посебан догађај којем присуствују. 


Сада, наравно можете да ставите под контролу вештачка ђубрива, али морате и нафту, и шећер и кафу и брашно, и плинске боце за домаћинство и има још много што-шта, чиме се пали и руши!


Слабо сте ово извели!  Није уверљиво, није опасно, не личи на право, али су праве намере да затегнете ваше суграђане још више... ма стежите их до самог пуцања, када су тако метиљиви па вас трпе!


И не надајте се нама Србима да вам се придружимо. Уживајте у свом "Рају-ЕУ!"


Ето, 22.7.2011.г. пас, по имену ТЕРОРИЗАМ, који је одгајала Америка и ЕУ, отргао се и напао свога газду – нападнута најстабилнија и нафтом најбогатија европска држава, Норвешка, која се у неколико ситуација, до сада, јавно показала као мање зависна од Америке, у односу на друге државе – срушене владине зграде у Ослу и то рушење маскирано смрћу више од 100 омладинаца Лабуристичке или Радничке партије који су имали неки недефинисан састанак који је назван «Омладински Рај» - није ми баш најјасније шта су тамо радили, али један такав «Рај» за децу Европе направили су политичари из Војводине, у Новом Саду, организујући дружење, углавном, наркомана из целе Европе, под називом «Егзит»!

О смрти тих 100 омладинаца, које нико није имао право да убије, али се догодило, које је побио  њихов, 32 године стар вршњак, Норвежанин по пореклу и рођењу....говори се толико да је у правом запећку стварни циљани напад «терориста» који се може квалификовати као напад на државу - рушење дела владиних зграда у Ослу!

Када се све сагледа и пореди, не може а да се не закључи да је ова масовна смрт имала за циљ управо оно што се и постигло - да у целости скрене пажњу јавности са главне ствари, са рушења државних зграда!

Краљевина Норвешка је опоменута, све мање богате и мање безбедне европске земље су на врло очигледан начин упозорене шта им се спрема ако у хору дистонирају, ако не певају једногласно са осталима под диригентским вођством Америке.

Сада више ништа није исто као пре 22.7.2011.г.! Сада се ниједна европска држава не може сматрати безбедном-сада је јасно да је, артиљеријским језиком речено, ЕУ уракљена тако што је прва граната испаљена на Грчку била подбачај, друга, испаљена на Норвешку је пребачај и сада ниједан тобџија не може да погреши - трећа граната је погодак и она и не мора бити јавно испаљена, само је све приправно и нишанске справе и даљинар и команада је позната - само се чека да буде изречено «Пали!».
И пада Европска Унија!

Уракљена је ЕУ преко новца који недостаје Грчкој која је свој монетарни суверенитет пренела на Немачку, која се назвала Европском Унијом, али је задржала извесна права која су јој омогућила да се самосталним задуживањем доведе до банкрота који ће на себе морати да прихвати Немачка, или да преко Грчке банкротира цела ЕУ, односно ЕУ је уракљена  преко Норвешке, државе која је оличење европске државе мира, безбедности и благостања, која се, уљуљкана тиме, почела понашати пречесто као суверена држава, а то је у «Компанији НАТО» недопустиво и строго кажњиво! Из тог кола се не излази по својој вољи - у том колу се мора играти све до сопствене смрти, а то је Краљевина Норвешка сметнула са ума.

Може ли вода узбрдо?

По законима физике, не може! Али често се вода «натера» да иде уз брдо – помоћним техничким средствима, пумпама, она се гура или усисава до доласка на позиције не којим је потребна, како би се потом слободним падом спуштала тамо где је људима потребна, било да је у питању пијаћа вода било као покретачка снага за хидро турбине. Друкчије не може!

Норвешке државне зграде су наводно нападнуте експлозивом постављеним са спољне стране,  на одговарајући начин (Ја сам стручњак за Контрадиверзиону заштиту и у то се помало разумем - дипломирао са м са деветком и свих предмета на тој специјалној обуци), који је чинио оно што по физичким  законима није могуће - догодило се да споља постављен експлозив детонира тако као када би вода ишла уз брдо - споља детонирани експлозив почупао рамове прозора на зградама и бацао их на спољашњу страну зграде на којима су се налазили(!!) - ако су тачне објављене  информације и изјаве очевидаца, а то су сада једино доступне информације, догодило се чудо - експлозив није рушио зграду потискујући великом снагом и брзином ваздух који је рушилачка снага експлозива, већ је искоришћен неки «специјални» експлозив - овде се о имплозији карактеристичној за атомске бомбе не говори, јер је сигурно да терористи још нису почели да користе атомско оружје - који ваздух не потискује већ га увлачи и тако чупа рамове прозора и онда их баца на стотине метара око нападнутих зграда!

То није могуће, експлозив руши потискивањем а не увлачењем, и то се тако није десило. Експлозив који би усисавао ствари са нападнутог објекта не постоји! И где и у шта би он то усисавао, нема никаквог централног усисног вртлога при експлозији која усисава па потом побаца то на све стране - ово што је обнародовано јесте  нека прича намењена онима који у размишљањима не користе општа знања и саму логику. Или је коришћено атомско оружје које изазива имплозију! Али се о томе не говори.


Избацивање рамова прозора на спољашњу страну зграде несумњиво говори да је експлозив деловао снагом потискујућег ваздуха изнутра ка споља!

Овако нелогична прича се покрива са на стотине извештаја о убиству омладине Лабуристичке странке, а плаћени новинари могу ако затреба и лично да пусте сузу због тог догађаја!

Напад на државне зграде Краљевине  Норвешке је криминалистички случај. 

Криминалистички случајеви се решавају по редоследу добијања одговора на седам питања - тзв. седам златних питања криминалистике: Шта, где, када, како, са чим, са ким, ко? - Тих одговора као да неће ни бити, још се не говори ни о првом питању, а већ се зна ко је то учинио - наравно, то се покрије «преузимањем одговорности од стране неке групације која се бави тероризмом у име Глобалног Џихада» окриве се остаци војске Осаме Бен Ладена, и затражи се још јача активност на сузбијању оваквих облика насиља, од свих држава света.
_________________

Пре скоро осам година израдио сам целовиту Студију «Албански тероризам-Логистичка подршка и мере за елиминисање» и у њој објаснио какво је ново опасно оружје створено, како функционише, ко командује и каква је улога Шиптара у Србији у датим условима, тада, и у перспективи.

За читаоце чланака на «Златном Билтену» аутор, криминолог и теозоф, даје неколико детаља из те Студије, да би знали суштину и да им се не догоди да прогутају «истине» које се нуде громогласно у битним медијима - јер хоћу да моји читаоци буду информисани истинито:

«Американцима треба монопол на све информације о тероризму – да могу том, плански изазваном, опасношћу да и даље манипулишу и себе представљају јединим истинским борцима против тероризма. Остале државе ћуте, чекају и мисле да ће бити заобиђене америчким манипулацијама! А неће, неће нико бити заобиђен од тренутка када се то Америци покаже корисним. Сада је то Русија која трпи последице напада својих исламиста – Чечена, сутра ће то бити Немачка или Француска, у сваком случају ново оружје новог рата за овладавање светом зове се БОРБА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА!


Он је и фитиљ будућег Светског рата, који је започео распадом СФР Југославије иницираном од Немачке и подржаном од Америке. Тај фитиљ гори на Косову и Метохији са циљем да се преко Балкана у рат увуку сви они којима је Балкан чвориште интереса и преко кога су сви досадашњи сукоби отпочињани и никада завршавани уклањањем узрока због којих су отпочети. Ово је и нормално, јер се увек оставља варница за будући сукоб!» (Из текста Студије, истакао Аутор)

«Кијумчарске организације Шиптара су опасне јер би у неком неконтролисаном дилу између шефова нижег ранга – кријумчара Шиптара и терориста из исламских држава, кријумчарска мрежа Шиптара могла да транспортује оружје за терористе са Блиског Истока до Европе. Ти путеви су уходани и сигурни и њима се може, ако је то потребно, пренети и мања атомска бомба!
Због тога ће се Америка обратити Србији за помоћ!

Америка мора да уклони све терористе који нису под контролом њених служби, како би могла несметано да манипулише овом опасном делатношћу – оружјем 21. века, глобалним терористичким или антитерористичким мерама, које замењује и скраћује путеве ка окупацијама, агресијама, претњама и отвореним сукобима са сваким – са крајњим циљем да се на најлакши могући начин овлада Русијом!» (Из текста Студије, истакао Аутор)

Када се све ово схвати (ово из садржаја Студије), схватиће се и албански тероризам као логистичка подршка Ал Каиди и знаће се методи за елиминисање. Ако се то буде желело. Само, мора се прогутати горка пилула – ово се без Србије неће моћи! Када се схвати да је опаснија Ал Каида и исламски тероризам од постојања државе најстаријег народа на свету - Срба, Србије - наћи ће се начин да се ово зло искорени.

Немачкој је ово тешко да схвати. Она сада покушава да ухвати опасност коју је створила и усмерила на Србију. Хтела је туђом (шиптарском) руком да пали и гаси ватру а да она има улогу ватрогасца.
Заборавила је да се пожари ретко када могу држати под контролом а да се не гасе! Хтела је, и добила, право да са војском изађе мимо граница Немачке. И изашла је, као што је истовремено изашла и из оквира немачког устава који је бранио да се немачка војска користи мимо потреба одбране немачких територија.
Упустила се у такмичење и надмудривање са Америком која ју је подигла из пепела. Спремна да у сукоб са Америком пувуче западноевропске државе са којима је у економској и монетарној унији.
Али, обучени и организовани терористи је више не слушају...
Немачка стрепи, редукује грађанска права, повећава број полицајаца којим проширује овлашћења, смањује социјална права, број запослених и полако улази у инфлацију! Њен неодустајни циљ је да се њен производ – албански тероризам држи под контролом и користи у борби са Америком, која се води за превласт на планети Земљи.
Дотле.... Американци иако из државе-највеће силе света скриваће се у бетонским склоништима на које ће пућкати мали, лоше одевени и лоше храњени и скоро неписмени Албанци, са цигаретом у устима и чкиљавим подсмешљивим погледом и немуштом виком како их се Америка, и сви остали плаше.

Србију неће дирати, они се плаше само њених мера јер знају да њу више не могу преварити. Остали тек треба да прођу пут пакла којим је Србија прошла због тих који су сада у паклу и одакле дозивају Србију у помоћ. А Србија? Она би требало да гледа своја посла!!

Години 2002. је све завршено. Година 2003 је била година техничког дела пропасти Америке која је крајем јуна 2003.г запечатила своју судбину тонући у живи песак Ирака. Али, док се буде отуда чупала за собом ће вући и друге.... Србија јој се неће придружити. Јер је тај пут у пропаст Америка заслужила и запечатила мучећи Србију.

06.12.2003.г. у 15,19 часова
Драгољуб Татомировић





2.                  УЛОГА РЕЛИГИЈЕ


Кур`ан, Али Имран, 3. Поглавље, 169:
«Нипошто не сматрајте мртвима оне који су погинули на Божијем путу. Напротив, они су, код Бога живи и награђени су, Његовим обиљем».

Кур`ан, Ел Енфал, 8. поглавље, део 9.:
«О Посланиче, бодри вернике на борбу! Ако буде међу вама двадесет стрпљивих, победићете две стотине, а ако вас буде стотина, стрпљивих, победићете хиљаду неверника, зато што су они, неверници, људи који не 
схватају»!

(Кур`ан , поглавље Ел-Маиде, 123. ајет, део 9, под 60.)
 «О верници, не узимајте за пријатеље оне који узимају вашу веру за забаву и игру, нити оне којима је дата Божија књига пре вас, нити невернике! И бојте се Бога, ако сте верници!»


------------------------------------------------------------------

«Не спасавај хришћанина који је у смртној опасности».
(Хакот Акум, 1,1.)

«Истребљење хришћана је неопходна жртва.»
 (Зохар II.43a, једна од књига Кабале, што 
значи Књига светлости или Књига сјаја!)

«Наталитет хришћана мора бити знатно смањен».
(Зохар II 64б, једна од књига Кабале).
Ово је у време бољшевичке револуцији у Русији спроведено преко Јудејаца, бољшевичких комесара, којом приликом је у совјетском савезу истребљено преко 100 милиона Руса!!)

Мада остали народи света по спољашности наликују Јеврејима, они су, уствари, само мајмуни у поређењу са људима.
(Шене Лукохот Ха`берит)

Јеврејину је дозвољено да силује, вара и криво се заклиње; али мора да пази да не буде откривен, тако да Израел не пати.
(Шулхан Арух, Јохре Деах)

Ако је нејеврејско дете од три године и један дан погодно за парење, онај који га је силовао, нечист је само до увече, када поново постаје чист, пошто се замочи у воду.
(Хошен Ха`мишпат)
______________________________________________
(Изводи из светих јудејских књига су из књиге др Ратибора М. Ђурђевића, «Тајни рушитељи јеврејства и хришћанства», Београд, Ихтус, 2000.г.)
-----------------------------------------------------------------------

«Све дакле што хоћете да чине вама људи, чините и ви њима: јер је то закон и пророци»
(Исус Христос, Јеванђеље по Матеју, глава 7. под 12 (Нови завјет, по Вуку)

Питање:
ЗЗ   Због чега се Косово и Метохија мора 
       вратити под јурисдикцију државе Србије?

*Да Европа не постане Косово!

Питање:
За које време се Косово и Метохија
може довести у стање контроле од
пре 1990.г. и колико то кошта у новцу?

*За 12 месеци. Цена : 2 милијарде долара.

Завршено 25.12.2003.г. у 18,15 часова

Др Драгољуб Татомировић,
криминалиста

_____________________________

Ето, стигло Грчку и Норвешку оно на шта је указивано – постају Косово, а то чека и Немачку, Турску, Америку и све оне чији су авиони бомбама, на Ускрс 1999.г., и пре Ускрса и после тога засипали Србију, као и оне који су бомбардерима давали логистичку подршку - на моју велику жалост, то чека и Русију, србску државу, јер је стајала и ћутала гледајући шта НАТО злочинац чини Србији,  могла је да помогне, а није јер је имала улогу Тројанског коња, да замајава Србију како се у Русију могу поуздати, а она радила све у договору са Америком!
Нема ни лоших дела ни лоших мисли које неће бити кажњене!

И ви из Норвешке не лијте сада сузе над својих 100 убијених када се нисте нашли позваним да зажалите над смртима на хиљада људи који страдају од Америке и НАТО-а у којем ви имате одређену улогу - ћутали сте, ћутите и сада када примате награде за своје поступке!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф

Постављено 24.7.2011.г.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta