Moć poštenja jedne sobarice!


Моћ поштења једне собарице



-Лажно дело руши лажни поредак-



Пре неколико дана Америка је по ко зна који пут показала своје лицемерје, чувајући претпостављену угроженост части једне њујоршке собарице, које је - тако је процењено у Америци - вредније од стотина хиљада побијених у освајачким ратовима, у Србији, Ираку, Авганистану, Кореји, Вијетнаму и сада у Либији, показала је да може мирно да «да не примети» и "не чује" позиве «У помоћ!» којом приликом се утопило око 1.200 афричких избеглица иако су то њихови сателити и бродови преносили «у живо», показало се да је претпостављени злочин, покушај силовања собарице, у хотелу у Њујорку од стране, очигледно метиљивог, Председника ММФ, иначе Француза, који је вероватно мислио да су све собарице «наивне као француске», те ју је погледао тако како  се то од стане г-ђице собарице може протумачити као покушај силовања, који је она у полицији детаљно описивала, пуштајући својој младалачкој машти на вољу.

Поступком око спашавања части ове собарице изазвано је експресно смењивање тог Француза са места Председника ММФ - лажног фонда који уз велику камату пласира лажни амерички новац, претварајући, на штампарске боје миришљави, шарени папир у власништво над некретнинама - у Железаре Смедерево, у Телекоме, у Хидроелектране, у Шећеране, у огромне комплексе пољопривредног земљишта, у власништво над прелепим Медитеранским острвима, у постављање америчких агената на чела држава које им се нађу на путу или постану по било ком питању интересантне!

И одмах се порадовали Американци, и преко својих «угледних» новина обавестили да су људска права, посебно сексуална, у Америци веома добро заштићена, насупрот непостојању намере да се од стране Америке поштују било која људска права, укључивши у то и право на голи живот, односно да је Евро-зона, у економско погледу, најрањивије подручје у целом свету! 

*Познато је у ветеринарској медицини постојање извесних поремећаја код свиња које доводе до ситуације да крмача-мајка поједе своју децу, зна се за тако нешто и код паса и мачака, када отац-мачак поједе своју децу, а пошто Америком већ дуго година управљају људи-Зомбији, догађа се да они своје дете, ЕУ, сада уништавају - не могу да је поједу, али се унапред веселе Плану њене пропасти!
Људи-Зомбији се хране несрећама, страховима, крвљу и паником обичних људи, јер су Зомбији-људи, они људи које су запосели Пали Анђели који се  називају различитим именима - демонима, ђаволима, рептилима и др.
Зомбија има широм света - Србија није изузета јер су постојали људи који су их призивали да им се предају на управљање, а сада више немају снаге да им откажу гостопримство, а ако  на то и помисле онда им власници њихових душа и тела стављају на знање шта их све може снаћи.

Србским бизнисменима, Зомбији, прете да ће остати без новца, што је за њих равно смрти, па такву смрт стално одлажу вршећи све оно што им се нареди, од стране онога који над њима има власт! 
Ко у ово сумња, нека само мало пажљивије обрати пажњу на комешања у србској «политичкој» и «бизнис елити» - све ће  и сам да види!

Урушава се Евро на свим светским новчаним берзама, без икаквог специјалног разлога, јер су те берзе основане од Америке, која их контролише и које су заправо њене «оружане новчане базе» којим се манипулише остатком света.

ЕУ је по Плану за урушавње, сачињеног од власника свог лажног новца у света, начета преко Грчке и тај План предвиђа банкрот целе Европе, и Европа се креће убрзано ка том догађају. У исто време, а после рушења Јапана, Америка преузима непосредну дистрибуцију свог лажног новца преко ММФ, поставља свог човека за директора тог Фонда за дистрибуцију лажног новца, који ће слушати само њих, а не неку Ангелу Меркел из Немачке, земље која је, правно гледано, и данас под окупацијом Америке, Енглеске, Француске и Русије - и они себи, Америци, не проричу банкрот иако су позјамицом обезбедили живот америчке државе сам до половине Августа - до тог рока ће они урушити све важније монетарне системе и довести до планетарног слома монетарног система, како би Америка, која се за тај тренутак одавно спрема, имала бољу позицију у старту нове трке у стицању новца.
Али, «Грађевине од магле, Бог руши благим поветарцем!»

Неће бити старта нове трке која би личила на ову која се управо окончава!

Моћ поштења америчке собарице је потресла и Србију - уплашили се сви они који су у последњих 20 годна (многи и од раније) продали душу Ђаволу за лажну моћ коју им је Ђаво обезбеђивао, стављајући им у песед огромне количине шареног папира -  Долара, Немачких Марака, Евра...., сада се поново тресу власници ћупова са неправедно стеченим богатствима - Тресу се врло дуго: Прва фаза је било страховање у време стицања новца; Друга је била инвестирање и стицање моћи и угледа који обезбеђује новац; Трећа је била изналажења  могућности да их «Трагачи за новцем», увек из власти, не открију и преузму новац, и последња Четврта: Схватају да је претпостављено угрожавање части једне америчке собарице  вредније од врећа њиховог шареног папира - лажног америчког новца, којем Американци обарају цене, којем мењају цене, чиме су их довели до бесвести од размишљања и тражења одговора на питање «У коју валуту трансферисати оно што имам, да не изгубим?!»

Један од њих - а случајно их знам више,  лично,  који је новац зарадио радећи у своје време недозвољени увоз нафте и цигарета, а свако време је за неког право време за такав бизнис, опојне дроге се подразумевају у свакој кризној ситуацији било где у свету - прво га је крио под патосом, па у замрзивачу, па закопавао испод кућице за псе, па испод свињског ђубрета, које је потом чувано као да се не ради о ђубрету, добио је тешку главобољу од самопитања «У коју валуту претворити?» 
Док сам радио у полицији налазили смо на десетине килограма хероина закопаних у земљу у голубарницима у Приштини, па за мене не постоји место скривања које би ме чудило или изненадило.
Таква питања,  «у коју валуту претворити»  постављају и мени који са тим никада нисам имао проблема, а ја их онда упућујем на одговор једног обичног Србина који је на таква питања рекао: «Ма џаба се секирарш, све ће то пропасти једно за другим, џаба се мучиш!». Одговоре ми иронично са «Баш ти хвала, много си ми помогао» и траже некога паметнијег од мене да га питају за савет!

Овакав одговор и констатације, бацају их у још веће невоље: Како сада, после много година живота испод сваке границе стварне имућности, у циљу одвраћања «Трагача за новцем» за велике суме готовог новца куповати некретнине, и показати да су били у праву они који су говорили да «они новца имају» - ако се овако одједном покаже, узеће му оно што је годинама успешно прикривао, по истом праву и обичају по којем је и сам до тог новца дошао.

И? Шта и? Нема нејасноћа: Ђаво дао-Ђаво узео! Тако Ђаво награђује своје следбенике који када остану без ичега што су уз његову помоћ стекли, чују његов гласан кикот - Ђаволски кикот, који ти, који му служе, врло добро распознају!

Тада су заправо примили награду за службу! Коме и како служиш тако и наплатиш!

Било би сувишно сада набрајати неке Зомби ликове у Србије - гледајте и памтите, не радујте се, то Бог чини, врши Бог своју Вољу и преко Ђавола!

Ето, Вољом Бога, Зомбији чисте Србију!

 Прилог: Пророчанство непознатог немачког монаха које с тиче Србије.
  
Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 18.5.2011.г.


ПРОРОЧАНСТВО НЕПОЗНАТОГ НЕМАЧКОГ

МОНАХА ИЗ 17. ВЕКА

(Из књиге Павла Матића, "Тајне пророка",  1988.г.)

Ипак једно врхунско пророчанство, боље рећи визија, нема аутора, а сматра се да га је изрекао неки непознати немачки монах у 17. веку. У том пророчанству може се наћи следеће:

Двадесети век биће доба страха и велике беде. У том веку догодиће се све што је зло. У већини земаља деца ће се подићи против својих родитеља, грађани против власти, верници против Бога, читаво човечанство бориће се против успостављеног поретка. Доћи ће до великог рата у којем ће смртоносно оружје падати с неба, на начин који још није виђен. Доћи ће до привременог застоја а затим до још жешћег продужетка тог рата када ће се читав свет преокренути наглавачке. Доћи ће до великих новчаних сломова (слом Берзе?) и до уништавања добара. Људи ће бити као без разума и мало поштовања чак и према најближима.
Отровна испарења и зраци који могу да прогоре јаче од екваторијалног сунца; маршираће гвоздене армије, небом ће летети лађе пуне страшних бомби и стрела. Фаталне летеће звезде и сумпорна ватра уништиће многе градове.
Тај век најизопаченији од свих, због тога што ће људи који се буду издигли изнад осталих мислити да су богови али народ ће се дићи против њих у свим земљама. Истовремено, они ће се и међусобно уништавати јер ће желети да сваки од њих буде владар...


Најзначајнији дио пророчанства односи се на земљу која тада, у 17. веку, уопште није постојала нити је ико и помислио да ће таква земља и у том облику икада постојати у Европи!


Једну сјајну земљу, звану Славија, која ће се налазити или на југу Европе или на Блиском истоку, покушаће многи да униште. Та ће земља пред крај времена бити једна од најважнијих и преко ње ће се ломити многа копља.


Због те земље многи народи ће ратовати, а народ који насељава ту земљу биће у неколико наврата пред тоталним уништењем. Створиће се из једног страшног рата а поново ће се родити после још већег рата. 
Кад буде прошао тај рат из ког ће се Славија наново родити, водиће је један краљ који ће прво бити најомраженији човек а после ће га сви толико волети да ће му, кад буде умро, сви краљеви и цареви доћи на поклоњење.
Ту земљу многи неће волети јер се зна да је Бог у њој створио Адама и ту је, у давна времена, био Рајски врт. Ђаво ће покушати да ту земљу уништи на више начина, али никада то неће бити уз помоћ оружја! Увек ће користити злато. 
Људи су тамо јако похлепни и због злата ће много крви бити проливено. 
У тој земљи већ су се догодила два највећа рата у давној прошлости и оба пута ти људи су преживели. Непријатељи који их буду нападали увек ће бити ношени на крилима орлова али увек ће бити уништени од стране крста који штити ту земљу.

Кад дође Последње време, и када сви народи буду ратовали један против другог, у ту земљу спустиће се са неба Божији храм. Од тада ће та земља бити најпоштованија на свету зато што ће у њој живети сам Бог. То ће покушавати да каже Девица али нико је неће слушати јер ће у то време бити окупирани борбом за власт...

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta