Završi se - pretekosmo!




Заврши се – претекосмо!

-Ово што ће се догађати је само техника 
поступања за остварење-


В е з а: Наслови на овом блогу «Група Србих-888» под   «Шиптари као оружје Немачке и Америке» и наслов «Црно јато Ангелино»


Ето, одмах по Преображењу навала информација - разних из разних области, али и једна за коју сам одлучио да вам је ставим на увид: Појавио се неко из Групе Србих-888, јутрос, чим сам устао, сео под Вињагу, био послужен водом и ратлуком и испричао:

«Ево, спрема се Ангела, Немица, да дође у Београд - размишљала је да ову, на велика звона обнародовану, посету и откаже, али није џелат могао да одоли да ужива у славопојкама жртве која је свих ових дана израчунавала колико нам је Немачка дала као накнаду за три бомбардовања у последњих 100 година, за отимање 15% територије на за нас најважнијем месту, славопојке оних који су стидљиво до срама јуче обележили 97. годишњицу Церске епопеје, када је сам Бог спасао Србију, од деде Ангеле Меркел и милиона других немачких дедова!

Знаш, њих чека све оно што су им смислили Енглези - Енглези им праве малу децу а они и не примећују. Они су финансирали стварање Неонацистичких организација у самој Немачкој, уз њихов пристанак, јер воле Немци да их неко подсећа на оно што сваки Немац потајано жели. Они, Енглези, и командују тим неонацистима, они су изазвали нереде прво код себе да би имали изговор како се то догађало и код њих, када се то буде догађало широм Европе!
Гледај како је у Енглеској брзо букнуло и као под команду стало - е, ово у Немачкој ће да траје мало дуже, Јапан је уништен вештачким земљотресом, а Немачка и цела ЕУ ће бити уништена правим нацистима којим се командује са стране!

И кажем ти, није могла да одоли а да не ужива како жртва лиже нож џелата-долази, али, и ја сам дошао - она код ових наших издајника, а ја код тебе, да ако хоћеш напишеш и обавестиш Србе да се не секирају и да не обраћају пажњу на оно што мртваци планирају.

Јутрос је, око 04 часа завршена Србска Армагедонска Битка! Све је планирано до у детаље.

Ово се заврши-претекосмо!

Опстасмо на лепом скровитом споредном, неасфалтираном путу у близини асфалта, чак толико близу да из свог дворишта видимо шта тим асфалтом тутњи, одоше им коњи који су вукли наша, србска, кола у сами  понор, јер се распрегнуше и разуздаше-побегоше од кочијаша наших који су возили за Ангелу. Нестадоше и кочијаши, нестаде и Ангела, остадоше нам кола са свим потрепштинама, на нашој њиви - морамо опет сами и из почетка. 
Пошто смо залутали морамо се вратити до познатог дела пута-уназад, до 1960.г. када је Тито у договору са Немцима испразнио Србију и сву омладину послао да буду радници у немачким фабрикама, морамо направити Србију да личи на ону, мислим да се народ врати у села, да нам њиве и воћњаци буду као дар са Неба, а и јесу дар, велики дар – онда ћемо се организовати, рађати се и нећемо више бринути бриге разних Немаца ни разних Немачки....

Кажем ти, ово што се јутрос оконча је Замисао, и тако ће бити. Ово што ће се догађати само је техника како то што се замислило у Небу, остварити овде на Земљи. Имаће ту посла разни Енглези, Турци, Маџари, биће ту свега и свачега - знаш, Енглези мисле да ће они том ватром нацистичком моћи да управљају, а неће, дунуће ветар из супротног правца па ће и сами изгорети. А за њих су спремљена и друга догађања, јер су они умешани у све злочине у последњих 1000 година.

Напиши, да сада када је ово готово Срби   све гледају као позориште које су већ једном гледали - гледајте наше издајнике како се труде да лижу крвави нож џелата, гледајте џелате како се смеју и нуде руку пријатељства, то је она иста рука из 1914.,1941. и 1999.г.!»

Ето, био, испричао, послужио се рано ујутро и отишао. 


Шта да вам кажем-гледајте и сами па ћете видети. Закључујте и поредите. Не жалите што ће се то са њима тако окончати – тако су тражили!

Слава нашем Живом Богу!
Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 22.8.2011.г.  

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta