Crno jato Angelino!



Црно јато Ангелино!

-Ангела, Црни Анђео, изнуђује опроштај-

Опште је познато да се при спашавању дављенка њему не даје рука, већ се хвата за руку и извлачи из воде – ко погреши ризикује да га дављеник поведе са собом!
А у овом времену дављеник је охола Немачка! 

Библијски Армагедон није у Израелу, нити било где друго - он је у Србији у Београду. Неће се на Армагедонском боју сукобити физичка тела различитих раса и нација - то је погрешно тумаченo у свим протеклим вековима, јер би таква  битка означила, и значила, и крај човека на Земљи – ова Србска Армагедонска Битка ће се одвијати кроз сукоб војски Анђела, прекривених крилима Орлова - Црног Немачког Једноглавог Орла, оличења Зла и злочина које чине непрестано, и Белог Србског Двоглавог Орла, оличења Добра, којег је сам Бог стављао безброј пута на искушења у борби против Зла.
Остали орлови који су учествовали у припремама ове одлучујуће Србске Армагедонске Битке - Једноглави Бели Амерички и Двоглави Црни Шиптарски Орао, чекаће на исход битке и потом примити награду за дела своја, и ништа им неће бити додато ни одузето, осим заслуженог!

Чекаће Једноглави Бели и Двоглави Црни Орао, исход битке Двоглавог Белог и Једоглавог Црног Орла-пресликано и укрштено!

Ова предстојећа Србска Армагедонска Битка, заказана за 22.8.2011.г. у Београду, већ се догодила у тренутку када је Божијом Промишљу испланирана, а тако се догађа и са биткама које планирају људи - битке планиране од људи успевају ако их припомогну војске Анђела, и не успевају ако та помоћ изостане.

Значи: Ова Армагедонска Битка у Србији ће се водити на, за људе, невидљив начин, а резултат ће се знати тек када она буде дала планиране резлтате - Војска испод крила Једноглавог Немачког Црног Орла је потучена - потукла ју је Војска испод крила Двоглавог Србског Орла!

То ће се до 16.9.2011.г. сасвим јасно видети, у тренутку када Црни Орао више не буде хтео ни могао да подржава посрнуле покрајине (бивше државе: Грчка, Румунија, Бугарска, Италија, Шпанија, Португалија итд.) које је на силу и превару ставио у границе Црног Царства - Европску Унију, како се сада зове Немачка!

Изнуђена посета Ангеле - Црног Анђела, на челу јата Црних Анђела, Београду, 22.8.2011.г., иако најављена као намера да се са Србијом «ствар истера на чистину», представља намеру Црног Анђела да од Србије, од Белог Анђела, на превару, на обећање, на претњу силом, за новац, на лажи о стратешком пријатељству, на брижни изглед лица ради преваре,  на причу о могућој сарадњи Црног и Белог Орла - о сарадњи Зла и Добра, добије пристанак да се у гнездо Белог Орла - Србије, усели Црни Орао - Немачка, како би се потом уз помоћ Двоглавог Црног Шиптарског Орла који већ буши основу гнезда Белог Орла, из гнезда избаци Бели Орао, када би било обнародовано да је Зло победило!

На силу се не може задобити или отети Божије - не може се на силу поробити Србија!

И све приче, претње, лажи и обећања имају за циљ да преваре Србе да добровољно одобре усељење Немачке у Србију!

Ниједна одлука тзв. «Међународне заједнице» нема никакво стварно дејство, ни на Небу ни на Земљи, ако то Србија не потврди! Да није тако, зашто би нас притискали, претили, уцењивали, бомбардовали, само у последњих 100 година три пута?!

И изнудиће Црни Орао овај пристанак Србског Цара - али тај пристанак неће произвести оно што је договорено и што је Црном Орлу обећано, то неће одобрити Бог!

Тај пристанак у име Срба и неће дати Бели Орао, већ Црни, онај који једе из кљуна Једноглавог Немачког Орла, који је уцењен, који је примио награде Црних Орлова, који је у јату Двоглавих Србски Белих Орлова али се као мрља црни, и смета - зато су његова обећања и пристанци на уступање гнезда Црном Једноглавом Немачком Орлу, ништавни!

Хоће Црни Анђели које предводи Ангела - Црни Анђео, да учине да Немци  окупирају Нову Нојеву Барку - Духовну Нојеву Барку - Србију, земљу која је обележена и заштићена енергетском заштитом коју је сам Бог поставио, обележавајући оно што се не сме и не може уништити! (Ближе: Под «Књиге» у књизи «Заштити силом читану реч» која се може преузети са овог Блога)


Бежи Зло и покушаће да се сакрије испод крила Добра, да би и испод тог крила наставило да чини Зло!

Косир-Бумеранг је бачен из Србије 31.1.2011.г. и до сада је прошао кроз Јапан, Турску, Кину, Русију, ЕУ (Немачку), Америку и Британију, да би у повратку на место са којег је извршен косилачки замах, покосио јато Црних Анђела предвођено Ангелом - Црним Анђелом, јато које наступа  под окриљем Црног Једноглавог  Немачког Орла - и тиме се Армагедонска Битка окончава.

Добро ће победити!

Ово после ње, период од три недеље, до 16.9.2011.г. је време за показивање да их не треба жалити, нити под било којим условима, накнадно примати у гнездо Белог Србског Двоглавог Орла, које ће бити сачувано, из којег ће бити истеран Двоглави Шиптарски Црни Орао, а потом из њега избачени и остаци угинулог Једноглавог Америчког Белог Орла!

Оно што ми, у окриљу Двоглавог Србског Белог Орла, морамо претрпети, служи само да и ми наше односе са Помоћником који никада не издаје, уредимо тако да Га се више никада не одричемо, и да без Њега више никада и ништа не почињемо!

Слава нашем Живом Богу!
Бог са нама – Пристани Боже!


Драгољуб
 
Постављено 14.8.2011.г.

1 comments:

Metal 15. август 2011. 12:59  
Администратор блога је уклонио коментар.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta