Scenariji za dovodjenje Srbije u red


Прогноза криминолога, др Драгољуба Татомировића, оснивача А.Г.А. Криминалистичке школе Београд, о могућим модалитетима довођења Србије у ред, засноване на криминолошко-економско-теозофском методу анализирања поступања власти, банкарског сектора и модалитета тзв. приватизације у Србији, те предузимања мера да се свакако додворимо Европској Унији (читај Немачкој) да нас приме у ту њихову Унију-Рај, која ће се до 16.9.2011. г. и њима учинити погрешном. 



Сценарији довођења Србије у ред
(10.12.2010.г.)


Овде ће се говорити о више сценарија:

*Пожељни за власт;
*Непожељни за власт; 
*Насилан;
*Ненасилан;
*Изнуђен;
*Наметнут;
*Вероватан
*Упозорење Србима Владарима




Пожељни сценарио:

Подразумева се да свака власт, па и ова, тренутна, србијанска, покушава да сва збивања у држави држи под контролом, односно да управља догађањима.
Такав сценарио довођења у Србије у ред и јесте најпожељнији и за државу и за народ. Али, да би се такав сценарио одвијао државом морају да управљају људи са ауторитетом изграђеним на моралном кредибилитету, поштењу, стручности, знању и патриотизму-садашња Србија нема ни једног припадника власти који испуњава већи део наведеног критеријума, а сасвим је сигурно да се они у комплету не садрже ама баш ни код једног  појединца из било кој области деловања.
Србија нема вођу! Али, он постоји и ми га морамо открити!
Ово указује да се могућности довођења Србије у ред, гледано из угла народа и угла власти не подударају, а та неподударност рађа непостојање подршке народа потезима власти.
Власти у Србији би могле, када би хтеле, боље речено када ми смеле, да заведу ред у Србији применом мера које се подразумевају за државу у којој се криминал сврстава у сам врх проблема и који је главни узрок свих осталих проблема.
Државна власт која би решила питање криминала обезбедила би сопствену позицију вршиоца власти на дуже време, држава би стала на ноге јер би имала подршку народа и сваку врсту разумевања за мере на економском плану, које ће бити неминовне врло брзо. 
У  поднаслову «Може ли се Србија спасити од криминала» дао сам целовит пројект организације и начина рада Бироа за сузбијање криминала у Србији. Он може имати друго име, он се може делимично мењати, али да би дао пројектоване резултате главне ставке предлога морају бити усвојене и реализоване.
И Србија би се спасила, био би то за све поштене становнике Србије пожељан начин и пожељан сценарио и он би обезбедио дуготрајно владање онима који би то реализовали.
Али: Од 1994.г. када су поверљиви људи Слободана Милошевића започели бизнисе у иностранству, са државним парама Србије, и отказали му послушност, овај Пројект је нуђен свима који су били на власти - Милошевићу, Коштуници, Ђинђићу, Шешељу, Николићу, Тадићу, Династији Карић, Вељи Илићу, Ивици Дачићу, српској дијаспори која се једно време као интересовала да се Србија доведе у ред, и никоме то није било прихватљиво!

Имајући у виду да набројани «елитни» клуб који већ 20 година влада Србијом, било да су у позицији власти или опозиција, није имао намеру да овакав или неки сличан, или неки бољи за који ја не знам, али сам сагласан да је постојао и бољи и паметнији план ове врсте, реализује, слободан сам да после свих искустава и труда, поводом овог кључног србијанског проблема, да констатујем или закључим да то од ове «елите» не треба очекивати. 


Значи: Ова србијанска владајућа елита неће доводити Србију у ред на пожељан начин!

Непожељни сценарији довођења Србије у ред:

Сви осим овде описаног као пожељног, за власт су непожељни, она ће их избегавати, али будући да су они могући мимо њиховог учешћа, и свакако мимо њихових жеља, они ће се у неком облику појавити.

Насилни сценарио:

Власт се страшно уплашила када је пре неколико месеци констатовала да је 5-6.000 тзв. «Хулигана» истукло скоро 6.000 садашњих полицајаца  који су обезбеђивали да хомосексуалци, због своје шетње неким главним улицама Београда, затворе саобраћај и поремете сваки нормалан живот у Граду.

За успех у насилним начинима доласка до планираних резултата потребна је маса коју би сачињавали – тзв. «Хулигани», радници, студенти, незапослени или њихова мешавина, коју је лако направити, без средстава принуде-ненаоружани, ако их се скупи 35.000 могу лако да истуку 30.000 србијанских полицајаца, а кажу да их је толико у Србији.
Садашњи министар полиције, свакако сликовити лаик за те послове,  овом потврдом, или изјавом,  признао је да је за елиминисање једног србијанског полицајца довољан један тзв. «Хулиган», наоружан каменицом или оним што успут набави, или голорук, али мотивисан.

Тежи облик насилног сценарија је постојање организације - сличне или боље, као када је садашња власт, 2000.г., насиљем заузела државне институције и јавна предузећа, што ће рећи да се поново окупи 150.000 грађана, да за своје циљеве придобију неке делове српских полицијских организација, да демонстранте наоружа са 10.000 аутоматских пушака.... како би рекао контраверзни вишеструки и вишедржавни тајни полицајац,  Југослав Петрушић –  «да се двема супротстављеним групацијама подели по 5.000 пушака и да се обема командује из истог центра», када се добијају ефекти немира, грађанског рата, идеолошке обојености и у једном тренутку њихове фузије и јединственог наступања ка рушењу ове власти, која је истим методом и дошла на власт.


Насиљем је на власт дошла комунистичка власт 1944, насиљем је отерана 2000.г., насиљем је Демократска странка дошла на власт 2000.г. и нико се не би ни чудио нити би жалио да им се догоди да на исти начин буду са власти најурени.

Поставља се питање ко и како да обезбеди 10.000 пушака - одговор је више пута давао Небојша Човић и остали првоборци насилног доласка на власт 2000.г.- то ће обезбедити исти они који су подржали рушење Милошевића. Сада могу, они или неко други, по истом принципу да снабдеју неке друге првоборце са толико пушака. А у Србији пушака има посвуда, само их треба узети. За ову операцију не треба чак никакав озбиљан новац, потребна је само организација.


Бивши амерички амбасадор у Београду је више пута изјавио да је Америку обарање Милошевића са власти коштало око 100 милиона долара. Сада се то може извести за 5 милиона долара или и са мање. То је као када се тресе незрела (сорта: Милошевић) и зрела (сорта:Тадић) крушка. Зрела отпадне и сама, а ако се мало протресе пада врло лако.

Ненасилан сценарио:

Ово подразумева да је «крушка зрела» и да сама отпадне - у Србији је то невероватно, за власт се бори на живот и смрт, па ако се систем и сам уруши, првенствено из економских разлога, он ће произвести насиље са свим пратећим, нежељеним последицама (разбијање, пљачкање, преки судови, насилно заузимање државних институција, избацивање у врх некога ко буде смео) - «Ко сме тај и може! (Војвода Мишић)». 

Изнуђени сценарио:

До њега може доћи после ломова у великим политичким странкама, притиском из држава које имају утицај на вође странака, исказаним незадовољством грађана у већем обиму, свест да је држава у финансијском колапсу.... и сличним ситуацијама које доводе до страха за голи живот оних који  врше власт, када би они предложили неку заједничку власт «са народом» да би са тим народом делили одговорност и некако се из целе приче извукли.

У Србији није могуће окупљање већег броја њених грађана без обзира на околности њиховог незадовољства, ако те на «одговарајућем месту» не буде процењено као пожељено. 


Ко је тај који то процењује? 


Исти онај који је одабрао Коштуницу и Тадића да седну на челне функције, које су их потом, у договору са стварним управљачима били они са Запада или Истока,  штитили и обавештавали о различитим догађањима, чиме су себе непрекидно чинили битним и незамењивим. 
Нема потребе Србима у 2010.г детаљније указивати на те категорије.

Примера ради:


*Навијачи одређених спортских клубова се окупљају тако што се прво на одређен начин навија њихов шеф. Шеф навијача им издаје упутства која је примио док је навијан. Навијачи са тим немају никакве везе. Они су војници.


Ко може да навија шефове навијача, тај влада навијачима и управља догађајима!

*Србијанска полиција је демотивисана, под командом кадра из Хрватске, Босне и са Косова – у Призрену, на Косову и Метохији, године 1966. рођен је и актуелни министар полиције, портпаролски експерт СПС из времена Слободана Милошевића, Ивица Дачић  - они у глави чак немају, и не труде се да је имају, ни географску карту Србије и сасвим им је свеједно где служе, они морају да се скуће. Ко им то обећа, њихови су. 


Зоран Ђинђић је придобио целокупну Милошевићеву полицију тако што им је, одмах по насилном свргавању Милошевића, дао 30% веће плате и обећање да ће се то догађати два пута годишње (аутор овог текста проверио лично у полицијским јединицама) после чега су се сви дистанцирали од Милошевића којег су, чак и они који га никада уживо нису видели, звали «Тата» и били почашћени што су у деветом прстену његовог обезбеђења у Книћу или Љубовији, рекавши за себе «Ми смо професионалци, а смене власти су ствар политичара».
Е ти и такви професионалци, сада без униформи и чизама, који у патролно возило у Београду сипају по шест литара бензина за смену од 6 сати, са платама од 350 Евра, заборавиће на дан-два да су професионалци, а потом када добију опет од неког 30% већу плату опет ће то постати.


Полицијски штрајк је немогућ у Србији. Где би они иначе? Кадрови са Косова су мајстори у интригарењу и они интригама и лажним давањем наде сваки организован отпор разбијају – то су шиптарски методи: подмићују тако што побуњеницима стављају на знање «да су изненађени и разочарани јер на њих рачунају за напредовање» и у крајњем у полицији је увек приправна «Израда нове систематизације» и «Новог Правилника о платама».


Тај косир сасеца, већ више од 30 година здраворазумско расуђивање полицајаца. Полиција Србије није мотивисана да брани ову власт и није припремљена да подржи неку странку која се спрема да постане власт, јер је и та која се спрема само повратник на власт на којој је већ била. 
Имајући у виду потпуну обавештеност србијанске полиције о свему и свачему, ти који се спремају неће имати никакву подршку полиције  у  њиховој намери за повратак на власт.


Значи: Србијанска полиција је ни хладна ни врућа, она је млака! Ко се од млаког огреје, нека на њу рачуна!


Наравно, делови полиције, мањи њени делови, ако би се адекватно припремили да дају подршку онима који би насиљем да дођу на власт, били би од помоћи, нарочито ако ти делови уживају неки респект у полицији.

Респект старешина полиције са егзотичним надимцима као некада: Шарени, Легија,  Гумар и сл., ваљда довољно говоре о њима и респекту јединица на чијим челима су.
Можете мислити каква је то елитна јединица којој је на челу Вулканизер из Хрватске, кога тамо називају ГумарИли било који други. 
Сада су на челу елитних јединица они који уживају поверење неких, који саветују министра полиције, а ти саветници су по образовању ...е то је тајна, јер неће да кажу.


Некада се УДБА/БИА попуњавала, кадровима са Геолошког, Пољопривредног,Дефектолошког факултета, ДИФ-а и сличних, а сада се команданти елитних полицијских јединица бирају из редова пријатеља Специјалних саветника министра полиције, чије је занимање и искуство велика тајна!


Замислите, министар полиције, аматер који се у све петља, са искуством портпарола СПС из Милошевићевог доба и који и сада наступа у својству портпарола полиције,  кога саветује саветник чије је искуство и школска спрема велика тајна. 
Ја га називам Зидар, неки мисле да је масон..... ја не знам, али ми је та тајанственост нешто мутна као да прикрива неко велико ништа!

Са Синдикатима (свим) је иста ствар, запослени код приватника не демонстрирају они чувају посао, запослени у државним органима се дисциплинују причом од «Новој систематизацији», сељаци немају потребе да протестују, они овако живе од 1944.г., они су полако кувани и сада могу да издрже свашта и они с последњи у које се треба уздати, јер имају сопствену храну и стан.
Пензионери су у редовима у Домовима здравља и апотекама... студенти се умире са 500 хиљада Евра, а видевши како су се понели њихови, студентски, претходници, сада у власти и милости Бориса Тадића, више им народ неће носити ћебад и храну.
Значи: Изнуђени сценарио је мало вероватан.

Наметнут сценарио:

Овде се подразмева реприза техника које су испробане 2000.г. - придобијање делова полиције и руководећег састава у државним органима, организовање масовних демонстрација са тзв. »Хулиганима» на челу, када је могуће дотурање оружја и поступање у складу са планом и развојем ситуације.

Садашња власт би се предала на само сазнање постојања праве организације за њено рушење.

Она би пала од страха шта им се све 
може  ставити на терет!

Америчка Обавештајна служба маскирана у различите организације хуманог имена, из иностранства је руководила демонстрацијама у Србији, 2000. године, када је на власт дошла Демократска странка. Сада ће та командна организација бити у Србији јер се ту и лоцирала за активности како у Србији тако и много шире, и извршне србијанске организације ће од ње примати инструкције, које у целости покривају интересе Америке и њених савезника, односно ова извршна организација ће примати инструкције од  оних држава на које се наслања и за које, фактички, са знањем или у незнању или у заблуди и ради, а даље иде по сценарију који је испробан.


Црква нема никакав битан утицај на своје вернике, она их непрекидно збуњује у чини опрезним и она се не може сматрати моћном да било шта покрене - Владике су постали другови Бориса Тадића, Патријарх је млак и свакако недоречен, делује несигурно и са приличном дозом страха, има сукобе у сопственој организацији и може се догодити да се цркве у још већој мери испразне. 


Црква има виртуелну подршку малог  броја верника и патриота који не би да изађу из топле собе и искључе компјутер. Остали су у стању чекања и поприличног разочарења. Аутор текста припада тој групи и не очекује да се стање у Цркви среди, а да у држави остане овако неуредно и безизгледно.

Читајући описе ових могућих, али у Србији скоро немогућих (уз напомену да они који дају инструкције онима који конкретно навијају шефове навијачких група, могу да се определе и за сваки други сценарио - он се увек може организовати и реализовати и може дати пројектоване резултате), сценарија за довођење Србије у ред, могло би се рећи да се не може знати ни да ли ће се, ни како ће се, све то одвијати, а хоће.

Тзв. «Хулигани» су једина категорија грађана Србије која има петљу,(таксисте треба искључити као опасност јер сви они имају капитал у аутомобилу од бар неколико хиљада евра и добро зарађују за садашње прилике - они се боре за побољшање подношљивог и они се навијају одговарајућим кључем),  али категорија која је и приморана да покуша да се избори за свој део колача који је све  мањи и  немајући шта више да изгуби, иде на реализацију сценарија у којем има шансу да нешто добије.
Ти који су у безизлазу, бориће се. Нису то студенти-студенти се увек прерачунавају и врше притисак да би своје, углавном подношљиво, стање побољшали. И чим се њихово стање побољша они бивају задовољни и мирни. 
Они немају ништа против свих овде изнетих чињеница - они се труде да овде добију знање и диплому и меркају државу у којем би то знање комерцијализовали. Нису студенти опасност, јер не смеју да се упусте у физичку борбу.
То нису студенти из 1968., нису ни из 1988. - они нису чак ни они из 1990-1995.г., они су сада углавном "мамини синови" који у највећем броју воле више да гледају у компјутер или телевизор него у младе девојке
Када год се догоди нека гужва у Београду где се од мушког очекује да се као мушко и покаже, маме их непрекидно зову телефоном, саветују "Да гледају своја посла", да дођу на колаче или по џепарац, истовремено исказујући, пред другим, задовољство "што млади узимају ствар у своје руке".

Тзв. «Хулигане» је посадио, заливао и гајио, режим Слободана Милошевића, Дачићевог «Тате»,  и они су послужили за загревање бивше СФРЈ до саме експлозије која се више није могла контролисати, потом су «Хулигане» искористили Ђинђић и компанија, а неког новог који би им рекао да су му потребни и који би им ставио у изглед неку добит, нема. 
Послови којима се они баве ради пуког преживљавања морају да се надгледају, забрањују, каналишу, и како то само Бог може да удеси, то ради наследник Слободана Милошевића, Ивица Дачић, човек из странке која их је и произвела, те се они окрећу, у самоодбрани ради преживљавања, против оних који су криви за ово њихово, али и укупно, стање. Они поштеније, од студената или таксиста, сагледавају и укупно стање и своје стање у тој укупности.
Нема потребе да се око овога држе Научне трибине, израђују студије-ствар је врло једноставна и зато она и фукционише.

Ако (се) «Хулигани» буду озбиљно организованили, овако изневерени, сиромашни и љути, смена власти неће бити ненасилна и неће бити без људских жртава!


У памет се ви другови неокомунисти из СПС  и 
Демократске странке, у памет! 
Лепо са "Хулиганима» да би и они са вама поступали лепо када дође њихово време. Да не буде да вас баш нико није упозорио.


Не верујте проценама садашње БИЕ, то је она иста УДБА из 1990.г. промена капе не значи промену главе -  они и данас као и 1990.г. морају својим извештајима да оправдају да њихов рад вреди онолико колико им дајете - изгубило се Косово и Метохија 1988-1990.г. ово касније им дође као добро покриће за те године, јер нису имали праве процене због недостатка правих информација, а само су то радили и једини им је задатак и био да скупљају информације, а они се бавили скупљањем аброва за политичке кухиње, и за то били привилегована категорија у сваком погледу!
Преконтролишите да нису они ти код којих је кључ за навијање шефова навијача, ја не верујем, али не знам, ја бих то проверио да сам на вашем месту.

Због тога се ја опредељујем за

Вероватни сценарио:

У Србији не постоји ниједна друга морална, идеолошка, религијска, полна  еснафска, политичка, радна или било која друга припадност одређеној заједничкој норми или интересу која би и који би био тако снажан да би се већи број Србијанаца ујединио у борби против овакве, или било какве, власти у Србији.

Али, постоји један фактор који приморава људе, чак и у оваквој Србији, на уједињење, без обзира на пол, професију, религију - економски фактор!
Ту су  они који су своје вишкове новца, без обзира како су до њих дошли, уложили у банке у Србији које су од сопственог капитала у Србију донеле минимални оснивачки улог од 15 милиона долара, закупиле пословни простор и име изнајмљено у иностранству, не име које им припада по основу што су део тог банкарског механизма, већ које је добијено по основу уговора о сарадњи банке која позајмљује име и банке истог имена у Србији, без да се ради о једној целини, што значи да банка из иностранства не одговара за пословање банке свог имена у Србији!
Потом су те банке, будући да су домаће банке под сумњивим околностима, и свакако непотребно, укинуте, преузеле све вишкове девизних средстава од грађана дајући им камату на годишњем нивоу од око 4% и те исте девизе позајмљивали србијанским грађанима са каматама на годишњем нивоу од око 25-30%. Србија (читај власт ДОС-а) се правила да не зна о чему се ради, те је жмурећи на оба ока пристала на одлив из Србије девизних износа које су те банке приходовале од грађана у износима од око  2,5 милијарде Евра годишње! Рачун је прост.
Грађани Србије су уложили у банке око 7 милијарди Евра, та сума је потом кроз кредите са каматом од 25-30% дата грађанима Србије. 7 милијарди по 30%око 2,1 милијарду евра/годишње(!) и ова сума је увећана по основу давања кредита под још неповољнијим условима на краће рокове, тзв. «кеш позајмице».
7 година рада страних банака у Србији х  2 милијарде евра годишње = 14 милијарди Евра, то је цена наших покушаја уласка у евроатлантске интеграције у које нас нико нити зове нити жели, а нуђењем сами себи обарамо цену. Или друкчије речено-то су наше продате фабрике и природна богатства.
Ко је одговоран за овакав посао? Владари Србије од 2000.г. до данас!

Србија је продала 51% нафтне индустрије за око 550 милиона долара, позајмљивала непрекидно за санацију буџета, значи «јела на влату», распродала своје фабрике, земљиште, зграде и сада се србијански владари ваде на утицај Светске економске кризе - њихових грешака, по обичају, нема.

Србија је, у време док је министар полиције био чувени полицијски експерт и бизнисмен родом из Паштрића код Мионице, Душан Михајловић, од Енглеске купила опрему за израду личних докумената, која је коштала око 110 милиона Евра, платила је неколико милиона Евра словеначком дизајн бироу за израду штампарских плоча за израду пасоша, а експерт портпаролске  струке, сада министар полиције, Ивица Дачић, видевши да је немогуће у кратком времену, како је то он као «мали Перица» мислио да може, заменити неколико милиона пасоша и личних карата, да би спасио образ, на суму коју је потрошио Михајловић, додао и додатне износе за дуплирање броја машина која израђују те пасоше, каквих у Европи још нико нема.
Србија је захваљујући ДОС власти за улазак у безвизни «Шенген режим» платила 120 милиона евра или скоро трећини вредности од продатих 51% Нафтне Индустрије Србије! Наравно, пошто нāс Србе не желе у Европску Унију, а не желе ни да се тамо појављујемо из било ког разлога, поставили су нам као услов за укидање виза израду «Дачићевих пасоша», не верујући да у било којој држави света постоји неко ко ће пристати да уз 15% отете територије Косова и Метохије плати и у кешу још 120 милиона Евра да би ишао у госте у земље које су отеле 15% теритрије. Али, они немају појма, Срби су врло галантни када троше туђе паре.

Ја сам експерт за откривање фалсификата, бавим се графолошким вештачењима, написао сам уџбеник за те намене и одговорно тврдим:

Наш Завод за израду новчаница је апсолутно способан да направи било који документ, са најбољом могућом заштитом, који се доказао правећи новац и лична документа за бившу СФРЈ и за многе несврстане пријатељске земље, ако би му се то ставило у задатак. Наша стара лична карта, дводелна, са лепим кожним корицама, прошивена и вишеструко заштићена, много боље је израђена по питању заштите од могућности фалсификовања од ових нових - и пасош такође.  А читача чипова нема. И ко ће то и од кога да купи?

Сада они који имају личну карту са невидљиво исписаном адресом на чипу морају да уз тако модерну личну карту носе папирић-пријаву стана јер полиција нема читаче а грађани иначе и не требају да их поседују папирић-пријаву, па се уз легитимисање личном картом служе здравственом књижицом, старом повластицом за градски саобраћај и другим документима на којима је и њихова адреса. Ето, Дачић, експерт, то смислио! И мртав хладан, сваки дан преко телевизија нешто обавештава, објашњава, прети, одређује, орочава.... 
Лична карта најмодерније израде валидна је само уз отсечак пријаве стана. Нушићу, врати се!


Евро се сматра добро израђеном новчаницом у смислу фалсификовања али то није важило за наше мајсторе из околине Чачка који су евро новац израђивали и такав производ, као прави новац, пласирали у Србији и иностранству. Тако ће исто бити и са новим личним картама, пасошима, саобраћајним и возачким дозволама а налепнице о регистрацији производиће се као и свака друга слична шарена налепница, као акцизне маркице.... 


Није могуће направити тако добар оригинал који се не може врло добро  имитирати.


Заштита од фалсификата не може да буде само техничка. То се не ради тако. Под контролом треба држати мајсторе који се баве израдом фалсификата. Лакше је, ваљда, држати под контролом оне који преправљају бројеве мотора и шасије у Шапцу, него их откривати у саобраћајним контролама које обављају саобраћајни полицајци који нити имају опрему нити знање за тај посао - а тако се све спрема и плаћа, као да то није новац овог народа, већ новац Ивице Дачића и Бориса Тадића који им пакује Млађан Динкић!

Прошивена документа се не могу успешно раздвајати ради замене листова, фотографија обезбеђена холограмском налепницом, нитнама и отисцима печата и сувог жига, не могу се фалсификовати а да то не буде лако уочљиво. Један наш познати сликар се бавио пружањем услуга те врсте, прилично успешно, али још у време када наша документа нико није пажљиво ни загледао, то је време без скенера, компјутера и сл. техничких средстава, те поново истичем да је замена личних докумената скупа и непотребна операција! 


Операција која је изведена тајно, са могућностима тајног уговарања посредничких провизија и свега онога што носе слободне погодбе у име државе.
А Војводе Путника више нема међу Србима који су се насиљем докопали власти. Ко не зна, да му кажем: Тај Војвода Путник је у предвечерје Првог Светског рата куповао у Аустругарској топове за српску војску. Имајући у виду вредност посла продавци су га обавестили о западњачком обичају да се ономе ко је омогућио тај посао да известан поклон. Војвода је питао «У којој вредности би тај поклон био?» - одговорили су, «па у вредности два топа». Војвода је одмах примио понуђену награду, рекавши: «Дајте још два топа»!


Не знамо шта су говориле Војводе Душан Михајловић,  Драган Јочић и  Ивица Дачић у сличним ситуацијама, а и није добро да то грађани Србије знају.

Е, такво пословање, подупирано уливом огромних сума «кокаиндолара» произвело је Шар(ићеву)ену метлу која ће на крају очистити Србију (види под: Ко је гајио и заливао Шариће на овом сајту), односно такво пословање је створило услове за остварење сценарија за сређивање стања у Србији које се овде налази под «Вероватни сценарио».

Када се ускоро догоди први банкртот било које значајније стране банке у Србији и када држава саопшти да не може, а сигурно је «да неће да  може» (како би рекао господин Шојић, оличење наше политичке  стварности), да исплати гарантоване улоге до 50.000 Евра, (а и зашто би држава гарантовала за стране приватне банке државним резервама или другим државним и народним ресусурсима - моја опаска), када стампедо «јадних улагача» сруши Нову Српску Дафимент банку, оличену у многобројним страним банкама, коју је основала Држава Србија (ову Нову као и ону стару Дафимент банку коју је основала екипа банкарског експерта Слободана Милошевића који нас је о својим успесима и плановима тада обавештавао преко Ивице Дачића), а цела Европа и Америка су копија Дафимент банке, е тада ће се скупити критична маса гневних – а они су много гневни када изгубе свој новац. Овде мислим на оне са већим улозима, никако на оне са 5-10 хиљада евра уштеђених за црне дане. 


Често гледам како они који возе аутомобил од 100 хиљада Евра по иоле лошијем путу, возе веома пажљиво, да их не оштете - ја тада коментаришем са «Па мора, дао старо жито за њега».


Тада ће се по потреби и у потребном броју, према проценама оних који имају кључ за навијање Шефова навијача, тим гневним и оштећеним прикључити тзв. «Хулигани».... и онда све иде како треба. Наравно, постојаће опет проблем легалитета али ће с он премостити прављењем Владе народног спаса, јединства или слично, када ће, под одговарајућим притиском, садашњи/тадашњи  председник државе и владе именовати владу са списка који ће им бити достављен .


Јер, то је сасвим је сигурно, овакав живот се живи само једном а смрт је ноторна чињеница која сваког плаши и они никако неће одбити да слушају тзв. »Хулигане» и њихове шефове, а то значи оне који имају кључ за навијање шефова навијача, односно оне који дају инструкције имаоцу кључа када и колико да  навија шефове навијача!

Блокирање, града, заузимање полицијских станица, државних институција, резерви хране и горива......то зна сваки дипломац полицијских факултета.



Онда ће се догодити:

  1. Власт ће бити предата богатим мафијашима, односно онима са кључем којим се навијају шефови тзв. «Хулигана», што нам се лако може десити, када се спас Србије чини врло неизвесним у сваком погледу. Наравно, мешањем са стране добијамо невидљиву управну окупацију какву сада има Босна и Херцеговина, Бугарска и Косово, што ће многи у Србији, имајући у виду шта раде садашњи владари Србије, поздравити. Када ће Србија поново бити суверена, то се у овом тренутку не може прецизно рећи. Само: Заслужили смо ми то!


Да нам се не догоди ово описано под 1 могло би се урадити, пре пропадања страних банака и потпуног колапса финасија:

 *Спас Србије, ако се спроведе Програм сузбијања криминала, овакав какав ја предлажем или сличан и бољи, што пре, пре него што почне пропадања банака у Србији, после је то касно.
Ако се тај Пројект спроведе, биће враћене српске паре из иностранства на којима је још ознака «YU», сазнаће се ко их је и како изнео, како је продато наслеђе Милошевићеве Србије, како су нови богаташи постали богати, ММФ Србији неће бити потребан, како су радили државни органи од 1990. до данас, каква је улога Америке и Немачке..... и све друго што чини СПАС СРБИЈЕ
А  затвори би добили много угледније личности од ових ситних сецикеса који су сада у њима.

Упозорење Србима који владају Србијом:

"Пазите се ви Срби и ви који се устежете 
да кажете да сте Срби, који би хтели да владате Србијом!

Пазите шта радите!
Није Србија обична земља и није она обична држава. Ко хоће да влада необичним и сам то мора бити. А необичност није оно што се уклапа у западне шаблоне нити у било које друге".
(Страна 74, књиге «Заштити силом читану реч» из  7512.г. (2004.) 
аутора Драгољуба Татомировића) која се може преузети са овог сајта из наслова "Књиге".)

Да бих био јасан, да не буде предуго - ово упозорење је постало тек сада, када је дошло време да се Србија доведе у ред, актуелно. Пазимо како ће и који ће сценарио бити коришћен за тај обимни и неизбежни посао.
Урадимо га сами!
_________________
Шта ће бити после:
*Ускоро....                             
**14.02.2011.постављен одговор у вези овог обећања под
"Тутњава пред завођења реда у Србији" 
      
Др Драгољуб Татомировић

Постављено 10.12.2010.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta