Kako pomoci Evropi

Аутор ® 24/03 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и криминалиста
-Пословно-обавештајна служба
и А.Г.А. Криминалистичка школа Београд-
Нехруова 131, 11070 Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 11 3175-371; Моб.тел. 065-3-175-371
www.krimskola.rs; E-mail: administracija@krimskola.rs
Број 692/08 Дана 26.10.2008. г.
Б е о г р а д


«Serbien muss sterben»
(«Србија мора умрети»)


Омиљена и често изговарана крилатица европских политичара, твораца доктрине Новог Светског поретка, Немаца, Аустријанаца, Француза и других, у времену од 1990., 1999, и данас, све у оквиру довођења Србије у демократске оквире!

Како помоћи Европи?

Европски концепт мондијализма је израз тешког раслојавања свести једног друштва распојасане маште, убогих снова, непремостивих прохтева и апсурдних подухвата. То су потврдили сурови догађаји који су проистекли из тог концепта. Догађаји који су узнемирили и саму Европу и свет. (Др Радивоје Пешић у «Оптужујем ћутање»)

Европа је интелектуално умртвљена и она ништа више не може да понуди са својим полулешевима. Европа је понудила увођење реда кроз катастрофе, остварење своје воље силом, она је у паници због најезде становника из сиромашнијих држава које су неприпремљене на силу увучене у НАТО пакт и ЕУ. (Др Радивоје Пешић у «Оптужујем ћутање»-парафра-зирано).

Европа се издигла изнад Бога, она је умислила да је постала Бог и тера мале народе и државе да јој се клањају као Богу, она је одлучила које народе треба истребити – Србија је по трећи пут од почетка прошлог века била и јесте мета уништења као камен спотицања на путу којим је Европа корачала.

Европа и Америка су осудиле Србију и њен народ на уништење, нестанак и заборав. Оне су се својски у томе трудиле – уништили су и иселили Србе из свих бивших Ју република а када су их сатерали на територију садашње Србије, отимајући јој срце и душу која у срцу станује, откидајући јој Косово и Метохију и засипајући Србију хиљадама тона уранијумских бомби хтела је да испуни жељу европских политичара који су проценили да «Србија мора умрети!!»

Да ли Србија треба да 
помогне Европи?

Ја на ову тему имам свој одговор, као и многи Срби, уосталом, али ја нећу свој одговор овде уметати, ја ћу испричати причу човека са којим сам први пут разговарао од маја до септембра 1997.г. и те разговоре пренео у моју књигу «Ко врти Србе» и који ми се и тада као и у септембру 2008.г. изненада појавио и провео са мном десетак часова у разговору, објашњавајући ми кроз одговоре на питања која сам постављао, али и на она која сам само планирао да поставим.
Хтео је да ме охрабри, да ме развесели и утврди у мојој вери да се ипак ништа неће догодити без да то Бог одобри. Питао сам га и како је најбоље помоћи Србији али и некима који су осуђени на нестанак, добио сам одговоре и стављам вам их на располагање:

Ни сада, као ни 1997.г. нисам добио никакво упутство за ступање у контакт са њим, ни сада као ни тада нисам добио његове податке, а када сам га загледао, насмејао се и рекао: «Хајде добро, зови ме Крстолики» – то по крсту који се јасно видео на челу мог саговорника.

Не знам да ли ћу га опет некада видети, али сада сам убеђен да ће се и то догодити ако буде потребно. Хвала ти Крстолики!

«Девет година је Бог гледао како се Европа спрема да доведе Србију до смрти – девете године (1999.г.) Eвропа је са своjим америчким и другим савезницима 77 дана бомбардовала Србију.

Девет година је Бог гледао и чекао да види хоће ли се Европа и Америка покајати – оне су се само кајале што бомбардовање није трајало до саме смрти Србије.

Девете године од бомбардовања, у тренутку када се сила озваничила стварањем шиптарске државе на српском Косову и Метохији Бог је услишио молбе Срба којим је дозволио да предлажу и чине оно што мисле да је праведно, и да за све одговарају – на дан 17.02.2008.г. Америка, Европске државе, Албанија, Хрватска и још неке државе као и многи из Србије који су покорно извршавали налоге ових држава, кренуле су путем одласка у неповрат и ништавило!

На дан 16.3.2008.г. оне су лансиране са рампе која одваја земаљску и другу димензију и одмах потом истим путем су кренули и Срби који су извршавали налоге Америке и осталих! До 16.9.2011.г. то ће се окончати.
Овај одлазак је непромењива околност коју ове земље осећају!

Одлазак у ништавило се не може зауставити никако друкчије осим молбом онога који је измолио њихов одлазак – а он неће чинити ништа за спас оних који су лансирани док се са сигурношћу не увери да су се покајали у односу на Србију, земљу Јагњетову.
Ове државе се сада кају, али кајање није довољно, чека се њихово јавно покајање!

*Србија је центар Планете Земље!

*Србија је Исток Запада!

*Србија је Запад Истока!

*Србију нико и никада не може покорити јер је она заштићена невидљивом енергетском оградом коју је поставио сам Господ желећи да сачува расадник људи које је створио по Својој Вољи.

Нападом на Србију падају земаљска царства!
Нападом на Србију започињу светски ратови!
Нападом на Србију раздвајају се добро и зло!
Србија је катализатор добра и зла!

Они који покажу посебну упорност у нападима на Божију Земљу Србију, одлазе у ништавило

Које државе су сада уз Србију?
Ниједна. Србија је сама и она се једино узда у Бога, а то је више него довољно за њен опстанак у време када су они који су лансирани у пуној паници одласка.

Србија више никада неће ратовати, али она више неће ни туговати због пропасти других држава и њених народа.
Русија, наводна братска српска земља, истом молбом је онемогућена да уђе у Србију и то ће трајати све док не крене са поштеним намерама – хоће ли, од ње зависи.

Америка и сателити су у одласку.
Шиптари ће нестати у наредних две-три године и то им је казна за нож који су забили у леђа држави и народу који их је хранио и цивилизовао.
У Србију се може ући мирно, у њој се може живети, у њој се може уживати, али она се не сме силом окретати ка злу, што Америке и Европа чине већ више деценија у новијој историји.
Знам за твоју идеју, за твој план, то је старо више од 15 година, и сада је време да се он искористи као искушење за државе које су се приклониле злу и које су умислиле да су Бог – ето пробај, обавести их и гледај како ће им то тешко бити.

Ти си обичан човек, обичан Србин који проводи дане на овој прекрасној Божијој Гори (Равна Гора) - на овом Српском Платоу где су се у последњем братоубилачком рату (1941-1944.г. који су изазвали тзв. српски савезници, Енглези и Американци) раздвајало добро и зло у облику четника-Срба и партизана-Срба, којом приликом је победило зло које је и даље у Србији којом владају потомци Срба окренутих ка злу, сада под новим именима што суштину никако не мења. 
Иди са својим планом, иди са својим предлогом, колико год будеш предложио њима ће бити много а остаће без ичега ако се не убаце у овај последњи вагон последњег воза који ти се даје да би и ти очигледно посматрао шта ће се догађати. Ја сада одох, али гледаћу шта радиш!»

Потом је мој добри, смирени, Крстолики нестао иако сам хтео још што-шта да га питам.
________________________



Европи се може помоћи пројектом у којем ће она показати да се покајала због зала нанетих Србији и тада се њен пут у ништавило може успорити па и зауставити.
Да би Срби којим се испуњавају молбе тражили да се нека (држава) од њих спаси, по мом мишљењу, потребно је да оне учини следеће:


*Признају шта је све фалсификовано у последњих 1000 година када су у питању Срби;
*Покају се за своје грешке према Србима;
*Исправе оно што су поквариле када су у питању Срби и њихове државе;
*Исплате штету која је нанета Србима;
*Повуку подршку Шиптарима и другим мањинама за комадање Србије;
*Оформе финансијску Задужбину покајања због недела према Србима;
*Настоје да се окрену Богу, а не сили која је у власти Ђавола.


Овај пројект је пре две-три године нуђен Русији и она га је одбацила.
Сада се нуди оним државама које су на путу у ништавило.... да им се пружи прилика за покајање.
Пројект је разрађен до у детаље и са истим се може стартовати одмах.


У прилогу је кроки пројекта за будућу Задужбину покајања и пројект организовања борбе против озбиљног криминала који уништава Србију, а који чине људи под заштитом западноевропских држава, јер чине оно што је у интересу тих држава.
(Кроки Пројекта је даван онима којих се тиче-нису реаговали.)

Др Драгољуб Татомировић,
криминалиста

Постављено 15.11.2010.г.   

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta