Darivanje glave poslednje žive legende Srba!



Даривање главе последње живе легендe Срба


-Ко је ово урадио, а ко омогућио?-


Ми смо од 26.5.2011.г. слободни за гажење, ко, како и када хоће!
Ми више немамо живу легенду која нас је чинила бољим и храбријим него што јесмо, која нас је без икаквих стварних разлога уверавала да у Србији ипак постоји једно здраво патриотско језгро, ако не у власти, оно у службама безбедности-надали се ми у чувену Војну службу безбедности - некако нам се чинило да је она неким чудом очувана од гажења и шутирања, од странчарења и негативне партијске кадровске комбинаторике...желели, причали једни другим и на крају у то поверовали!

Од 26. маја ми смо бескућници, чергари, на свом, а имамо третман као да смо на туђем - на нашем се мотају стране службе које нашег брата траже да би га ухапсиле и одвеле у, за Србе оправдано злогласни, Ден Хаг у европској земљи Холандији, која и не крије колико нас не воли, односно колико нас мрзи.
После овог, нама Борис Тадић и они са којим се договара могу да ураде шта год хоће-од овог за нас Србе нема већег понижења, ово је веће него када су нам силом, борбом у којој смо учествовали као добар борац, одузели Косово - наше Косово је пет стотина година живело у легенди, нисмо га ни 1999.г. дали без борбе, већ су нам га отели исто као и Турци, после борбе, и оно је остало и тада и сада наше.

Наша легенда се предала без борбе, нема више легенде, Борис Тадић са два кажипрста прети свима нама за случај да покушамо да му противречимо за овај случај када остадосмо убоги сиромаси - без последње живе ратничке легенде, кога натераше да се преда како би то послужило за све предаје које се сада отварају као могуће и као врло вероватне - Наша легенда се крила! Становала у мраку, у мемљивој кући-блатари! Наша легенда пристала да остатак живота проведе у правом европском затвору!
Борис Тадић  честитао свим анагажованим  службама и тимовима на успеху!

Борис Тадић ће добити неку звучну награду од Америке или и од Немачке - такве награде су добијали Коштуница и Ђинђић, сада је он на реду. Не треба им више, не треба више оним који су стварно убили Ђинђића и још стварније убили Коштуницу који не схвата шта је све пропустио и којих је све лепих прилика имао за мушку погибију. 
Овај, који ће сада као уздарје за главу нашег брата-Србина, сломљене живе, а у ствари мртве, легенде, Младића, добити оно што и добијају Србски владари-оно што ће сада добити Борис Тадић, је плата која се исплаћује онима који владају како он то чини.

Намирисао Борис опасност одбацивања њега као ослонца бандита у Србији, па им послао милошту!
Али.... један је Борис, има нешто око њега и оних који му помагаше да стигне до нашег и свог краја, и сви су они трунке у маси колико нас има.

*Где су Младићеви другови-официри бивше ЈНА, зашто њих 100.000 јуче не изађе пред Бориса Тадића, где су 100.000 Срба из Босне које је тај Младић бранио - зашто не изађоше пред Бориса Тадића са питањем «Како си смео?», где је 100.000 Срба из Книнске Крајине, којим је тај Младић помагао док нису, без борбе, побегли из Хрватске у Србију - где су сви ти непосредни Младићеви дужници, зашто му не изађоше на спровод, јер се Младић више жив овим улицама неће кретати?
Где је и бар још 100.000 становника Београда - укупно је то 400.000 који би акламацијом могли донети многе важне одлуке?

Зашто смо отћутали нестанак последње легенде која нас је чувала на окупу, као истокрвни, неверни и непоштени народ?
Да ли је то да нам не укину плате и пензије сада, уместо у октобру ове године, јер пара више нема, ово је задуживање.... кратко то траје!

Када су ЈНА, преименована у Војска Југославије, и полиција Србије, издале С. Милошевића, пропуштајући да врше своју дужност 2000.г. само је један пуковник војске скинуо униформу под изговором да он не жели да буде на супротној страни у односу на своје синове-студенте. Остали: мењали су капе, ознаке на капама и рукавима, постали уместо другова господа, одрекли се себе, Војске, идеологије, заклетви које су дали, само су пазили да се Правилник о становима, онај из времена Јосипа Броза Тита, свакако очува - по њему сваки пуковник има право поред нормалног стамбеног простора и право на још једну собу за рад-као они нешто раде и код куће!

Из полиције се нико није штрецнуо, нико није скинуо униформу, сви су за обећано повећање плате од 30% изјавили да су они професионалци који извршавају наређења-што су они који су им издавали наређења на ту позицију дошли насиљем, противправно, то нису узимали у обзир.
Потом су рефирмисане војна и државна безбедност - потом је на наше очи распродата држава. Они су само писали, само обавештавали, и стално тражили одобрење да се ухапси неки извршилац кривичног дела, као да немају и право и обавезу да сваког ухапсе и предају надлежним органима.
Е, ти су они који нису јуче ни прекјуче изашли да испрате Младића, да питају нешто Тадића..... па шта ће човеку живот тако проведен?

У кога се ми сада можемо поуздати? Зар се неком чини озбиљном организацијом она група која се назива «Наши 1389» који се за своје потребе сликају испред запрепашћених полицајаца, којим није јасно шта ти, који се пред њима кревеље, заправо хоће-а неће они ништа, они скупљају фотографије и доказе како су политички прогањани, немају никакав ни план ни програм, скупљају се повремено, понеко одe на 15 дана у затвор и онда постаје робијаш, али политички, када очекује да одмах буде министар нечега.

Ко верује издајницима? Наша војска и наша полиција је већ једном издала, сада је то докрајчила ангажујући се да нашег брата Младића пронађе и добије за то увећану плату од 20% на једномесечну суму, можда награду, одликовање.

Шта се хтело овим даривањем нашег брата главе?

Ништа друго до оно што је и Милош Обреновић учинио, по дужности и заклетви онима којима се заклео, те Карађорђеву главу послао у Истанбул, а он наставио да влада, како су, он  и Турци, мислили да треба.

Борис Тадић очекује да му се понови оно из Милошевог времена - али не бива!

Немаш ти, Борисе, војску и полицију која би се због тебе упустила у неку озбиљнију борбу, ту су да појединачно ураде оно што ти тражиш и оно што не могу да избегну-неће Борисе они тебе бранити, упамти ово, ово што ти каже криминолог-полицајац, не што си то ти у питању, ма добар си им, него неће они да бране никога, ко једном изда, он ће стално о томе мислити, пресабирати се и увек се одлучити на обећаних 30% увећану плату од оних који су заузели одговарајуће позиције са којих могу и да повећавају плате, деле чинове, станове.....

Да си Србин, Борисе Тадићу, ја бих ти се обратио са Брате Борисе - ниси, чак и ако то кажеш, ничим не поткрепљујеш,  урадио си што ниси смео, нема ко да те заштити, добро ишчитај наслов на овом Блогу «Сценарији за довођење Србије у ред!» можда ти падне нека паметна идеја.

Слутим, Борисе, велику муку за нас у Србији: Видиш да си у умртвљивању свеукупног народног бића претерао - видиш да нико не рагује на хапшење Младића, неће нико реаговати ни када се и званично преда Косово, проблем ће настати када пропадне прва страна банка у Србији, или када Америка прогласи банкрот.
Тада ће, Борисе, бити могуће да ловачка удружења са пушкама сачмарицама разоружају полицију и војску и преузму власт!
Јеси ли о томе размишљао? Не радујем се томе, плашим се јер се тада неће са вама и сам многим другим, невиним, поступати као што се поступало 2000.г.
Висиће, Борисе, људи по дрвећу! Пази шта радиш! Мада.... када се боље погледа, па шта ти више, уопште, горе или боље, можеш да урадиш? 
Укинуо си оно што ниси смео - ако си хтео да стојиш на челу неког народа онда га ниси смео лишавати елемената који један народ држи на окупу и заправо га чини народом! 
Ти ово ниси умео да смислиш, смислили су ти они којима верујеш колико је и Милошевић веровао Јовици Станишићу. Ех, а како си мога бити мушко! Касно!

*Слободану Милошевићу је његова ћерка Марија при хапшењу викала «П.... уби се !» и није је послушао, није отишао у легенду већ у Хаг, где су га понижавали и на крају га убили, или прогласили мртвим а он нестао из живота, што му дође на исто!

*Легенда Младић, одлучио да живи као робијаш-отишао из легенде!

*Мој познаник, бизнисмен, Циганин, стално ми се жалио на свој недостатaк храбрости речима «Јебем ти овакав живот, али немам петљу да било шта променим!»
И умро пошто су му неки младићи претили шрафцигером уз напомену да је он за њега спреман. Отпало му срце од страха!

*За Бориса Тадића: И знај, Борисе, не може се умрети ни једног секунда пре времена одређеног за смрт, али ни после тог времена!



Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 28.5.2011.г. 

1 comments:

Unknown 19. мај 2013. 21:59  

"Niko nece reagovati ni kada se i zvanicno preda Kosovo"... prorocanske reci.
Legenda, nas djeneral Ratko Mladic, ne gubi nista time sto nije izvrsio samoubistvo.
Pokusavam da povezem to narodno misljenje o samoubistvu, odnosno, nepadanju u ruke dusmanina, kao junackom delu, sa bilo cim sto znam, i ne uspeva mi. Osim sto je krajnje prakticno, i ogromna sreca za one kojima sudbina pruzi takvu priliku, za samoubistvo u takvim trenucima, ne vidim tu herojstvo. Nego srecu u nesreci.
Gledala sam jednu od emisija na "You Tube"-u o selu djenarala Mladica, intervjuisani su njegovi bliski rodjaci. I tu jedna zena rece: "On se nikada ziv nece predati!"
Velika je sudbinska privilegija imati tu mogucnost: poginuti u borbi. Ili se makar, na kraju, dokrajciti metkom. I nema toga ko to ne bi uradio, a da moze.
O generalu postoji misljenje da je uhvacen ko zna kad i ko zna gde i ko zna pod kakvom ucenom. I da je posle mucen, torturisan. Da se zato i razboleo.
Sve sto smo na TV videli, i culi, bilo je puka rezija. I to idiotski spremljena, vec prema nama, idiotima, kako nas smatraju.
Vec su pokusavali da ga psihicki slome, uniste, ubistvom njegove cerke.
Za narod, on je junak, olicenje pravog oficira i coveka - kakvog nije bilo u ovom ratu, niti skoro, covek bez mrlje, i poslednji takav medju Srbima, za sada, a na tako vaznom mestu na kakvom je bio.
O ovima sto ga izdadose, a to je apsolutno svako ko ima bilo kakvu moc u Srbiji i R. Srpskoj, sada, i vec godinama, bar kad bismo sada mogli da to konacno i rascistimo u svojim glavama, ne vredi vise nista ni reci.
Pozdravljam Vas, gospodine Tatomirovicu!
Vrlo osecajno i precizno ste pisali, kao i uvek.
Bog Vam u svemu pomogao, kao i djeneralu Mladicu, u zlu u koje ga gurnuse zlotvori.
Procitah skoro i da je u Rusiji osnovano udruzenje za pomoc generalu, da postoji i deo u Beogradu, koji vodi njegov sin. Dace Bog!!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta