Zastiti silom čitanu rec

Овде можете прочитати издвојене делове из књиге "Заштити силом читану реч" коју је написао Др Драгољуб Татомировић. На крају овог текста испод корица књиге можете преузети целу књигу простим кликом на линк, надамо се да ћете књигу проследити што већем броју људи како би се упознали са вековним фалсификатом историје српског народа.


Аутор
Др Драгољуб Татомировић,
доктор права – криминалиста


Издавач:
Ауторско издање


Штампарија:
«Рубикон» Београд


Припрема 
за штампу:
Горан Боканић,
дипл. електроинжењер


Корице:
Тања Д. Татомировић-Боканић,
дипл. политиколог за међународне односе


Тираж:
1111 примерака 





Београд, 7512. г. (2004.)

Позор-Опасно!
Напомена:
Ова књига се не препоручује за читање представницима тзв. мондијалиста из Србије, Бисерко Соњи, Кандић Наташи, Лихт Соњи, Вучо-Ковачевић Биљани, Луковић Петру, Павићевић Борки, Динкић Млађану, новинарима листа «Време» из Београда, новинарима листа «Данас» из Београда, руководству Политичке странке «Г-17 плус», Коштуница Војиславу и онима из његове странке који стварно мисле као он, руководству Демократске странке и онима који стварно мисле као оно, Чанак Ненаду и његовим кумовима и пријатељима, Јожеф Каси и онима који стварно мисле као он, бившим ватреним члановима Политичке организације «ЈУЛ», свештеницима и верницима Српске Православне Цркве који би да се унијате Православна и Римокатоличка црква, сведоцима који су добровољно одлазили у Хаг да лажно сведоче у поступку, против Срба и Србије, који је у служби прикривања фалсификовања историје цивилизације, свима онима који су се окористили о велику превару преко «Дафимент банке» у којој је за превару оптужена само Дафина Милановић, бившим и многим садашњим припадницима УДБЕ/БИА-е који онемогућаваше да се о српству мисли и говори, полицијским специјалцима који се поломише да ухвате неке које тражи она дивна и праведна дама из Хага што се зове Карла Дел Понте, официрима Гардијског Батаљона који свакоме одају војничку почаст и машу сабљом испред оних који то не заслужују, а ради чинова и положаја, испекторима Криминалистичке полиције који раде само онако како им шефови нареде, припадницима саобраћајне полиције који и даље не смеју да зауставе различита возила са затамњеним стаклима и «Џипове», припадницима правосудних органа који раде онако како мисле да би се свидело онима од којих им зависи каријера, као и свима осталим који би се могли на било који начин стресирати кад дознају да штите ствар која се не може заштити. Не преузимам никакву одговорност за ове наведене нити за друге који би се могли превише узбудити због овог што сам написао – ја ово и не пишем због њих и они ово и не треба да читају.
Ово је написано за оне Расане/Србе који издржаше до сада, у жељи да им припомогнем да издрже до краја!
Аутор
______________________________
Ово је написано и као одговор на питања моје мајке Радојке, која је у својој 82. години живота (2002.г.) читала неке историјске књиге у којима није нашла никаква објашњења која се тичу Срба и Србије пре Немањића, која су гласила:
«А шта се са нама догађало пре тога, мало је ово што пише за цео народ. Па свака наша кућа зна своје порекло уназад за 200 година. Није ли ту опет нека политика умешала прсте?

Јесте, Нано, политика је умешала прсте - и то права ђаволска, преварантска и лажовска! Теби поклањам примерак ове књиге обележен бројем 1.

Хвала Ти што си ме запиткивала – иначе се не бих на ово одлучио. (Драгољуб)



Стране: 85,86,87

  1. КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ПРОДУЖЕНО КРИВИЧНО ДЕЛО ФАЛСИФИКОВАЊА ИСТОРИЈЕ ОВЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ У ПОСЛЕДЊИХ 7500 ГОДИНА, КАО МОЛБА

______________________________________

Ја, Драгољуб Татомировић, настањен у Београду, Србин, доктор права-криминалиста, православни верник, на основу расположивих доказа штампаних у овој књизи уместо класичне Кривичне пријаве за кривично дело Продужено Кривично дело Фалсификовања Историје цивилизације у последњих 7512 година и Кривично дело геноцида, Продужено Кривично дело Геноцида над српским народом, који се звао расански народ, у последњих 7512 година  (7.500 г. се навршило 1992.г.), подносим

Ову Молбу
Творцу Неба и Земље и свега живог и неживог што је у Небу и на Земљи,

Који је све видео, који све гледа и све зна, да на основу онога што су урадили челни људи Римског царства неколико стотина година пре Исуса Христа, што су чинили од времена Исуса Христа до данас и онога што чине данас, у циљу фалсификовања Воље Твоје, Речи Твојих и Жеља Твојих, уништавајући Твој Народ Нове Расе, расански народ, који се сада зове српским народом и Србима, који говори и пише онако како си Га Ти научио одмах после Потопа којим си казнио људски род, и који је био у Мисији просвећивања других народа и стигао до самог краја Земље, који је отуда протериван, убијан, понижаван и на сваки начин уништаван Имена Твога ради, и који истрпе оно што је требао, који претече у броју који си Ти одредио, који учини да се испуне Речи Твоје дате нам кроз Сина Твога Исуса Христа, по делима њиховим наградиш:

*Све цареве Римског царства од постања до данас;
*Све друге цареве који се огрешише о Твој, српски народ;
*Садашњег римског папу;
*Све садашње православне патријархе који ћуташе
  на мучење Срба;
*Све народе и њихове државе који нападоше Твој народ 1999.г.;
*Све народе и државе које се саглашаваше са нападом НАТО пакта и осталих 19 држава које учествоваше у нападу на Твој народ 1999.г.;
*Рускога цара и све руководиоце Русије који се
  1999.г. сагласише са могућношћу да Србија
  нестане и оне који се не оглашавају на зла
  која се чине Србији и српском народу;
*Све Србе који се понашаше као несрби у
  том рату и после њега;
*Све оне који руше Твоје цркве и манастире
и тлаче Твој народ на Косову и Метохији, Босни
и Херцеговини, Хрватској, Албанији, Македонији
и Црној Гори;
*Све друге који помислише да Си заспао и да
не видиш њихова злодела.

Господе Боже мој,

Ти који све знаш и све видиш, сачувај измучени српски народ и Србију од ратова и другога што Си одредио и којим Ћеш наградити оне који раде против Воље Твоје.
Нека ово буде три месеца после времена у којем ћу ову Молбу Теби упутити, или када Ти то одредиш!

Моли Те Роб и Слуга Твој –Драгољуб
11. јануара 7512. г у 23,52час у Београду, 
престоници народа Твојег.
Драгољуб Татомировић)



*Драги Расани/Срби,

*Драги потомци најстаријег народа на свету,
*Драги познаваоци најстаријег писма и језика
на свету, расанског/српског, ЋИРИЛИЦЕ,
(*Драги читаоци који нисте Расани/Срби,
*Раскринкани фалсификатори Историје
ове цивилизације,)

Читајте, упамтите, сачувајте за потомке, препричавајте, поклањајте пријатељима, друговима, родбини, странцима, непријатељима и свима онима који не знају ИСТИНУ – нека тај труд, уз овај мој труд буде допринос раскринкавању оних који су на преваран начин дошли у позицију да владају светом – и који су помислили да ће им то успети. Јер нису мислили на Бога!
И не стидите се свог порекла – оно је од Бога благословено. Он нас је упутио. Он нас гледа, Он нас воли и зато нас и кажњава!

(Ви који нисте Срби и ви који припадате фалсификаторима, размишљајте па у складу са тим мењајте се – ако хоћете.)

Не трчите у друге народе, не трчите за другим језицима и писмима све су то фалсификати нашег језика и писма. Не верујте свим политичарима, јер ко су они? Не верујте ни научницима Србима–Несрбима, а има их пуно и на тај начин се ми стално самопречишћавамо. Не верујте ни свим свештеницима Српске Православне Цркве јер и међу њима има Несрба. Не мрзите непријатеље наше, има ко ће их праведно наградити. Наше нико и никада не може отети а да то постане његово.
Ни Шиптари, ни Немци, ни Американци, ни Грци, ни Римљани, нико.... сила је њихова кратка и на измаку. Али, и не жалимо их кад буду примали награде за дела своја.

Слободно ме и критикујте, и не верујте ми, и мислите о мени шта вам је воља, мене није брига шта о мени људи говоре, читајте погрдне написе о овоме – биће тога, користиће то Срби/Несрби као доказ фашизма у мојом генима и генима српског народа. Биће и оних са титулама научника и незаслуженим ауторитетима. Биће свакаквих међу критичарима.


Знате, како је када некога ухвате у превари, знате како се опире и како пљује по онима који су га ухватили у томе. Знате да и мали преваранти-шибицари у публици која глуми незаинтересоване има оне који за њих навијају и који их правдају за преваре које чине.

Ја сам моју истрагу завршио, она је документована. Кривична пријаве је написано и достављена Ономе на кога нико на Земљи не може да утиче – чекајмо пресуду по њој.

Желим вам свако добро,
Драгољуб Татомировић




1.
Ко су Срби? .....................................................
17
1.1.
Како су се Расани претворили у Србе? ........
20
1.2.
Каква је веза између Срба и Словена? ........
29
1.3.
Одакле су Срби дошли на Балканско полуострво? ....................................................
33
2.
Којим писмом пишу данашњи Срби? ............
35
2.1.
Којим језиком говоре данашњи Срби? .........
39
2.2.
Ко је преузимао обичаје, језик и писмо Срба? ..............................................................
42
3.
Какву је улогу Бог одредио Расима/Србима у обучавању осталих народа? ......................
49
4.
Како су Расани/Срби испуњавали обавезе које им је дао Бог? ..........................................
53
5.
Зашто је Бог кажњавао и кажњава Расане/Србе? .................................................
55
6.
Зашто је Бог вратио Србе на полазну територију Расана? ........................................
57
7.
Како су други народи фалсификовали историју цивилизације а српски научници открили фалсификат? ....................................
59
8.
Како је откривена енергетска заштита Србије? ............................................................
65
9.
Шта ће се догодити са фалсификаторима?..
69
10.
Шта Срби/ја даље треба да чине? ................
71
11.
Резиме .............................................................
73
12.
Кривична пријава за продужено Кривично дело фалсификовања Историје ове цивилизације у последњих 7500 година, као Молба ..............................................................
83



(Енергетска ограда око Србије-погледај задњу корицу и страницу 48 књиге)

Напомена аутора књиге: 
Молим да на страници 22 унесете исправку: 
Први из Династије Немањића - Стефан, владао је Србијом
 као 54. а не као 43. српски владар

.
(Oво је могућност која је блокирана, јер је процењено да је опасна по историју која се сматра итинитом и ту ја не могу ништа да учиним 7.11.2023.г. Аутор књиге и власник блога)


6 comments:

Dragan 28. јануар 2012. 18:13  

Postovani g-dine Dragoljube,
gde mogu da kupim - narucim knjigu? Iskreno receno vise bih voleo da citam stampano nego elektronsko izdanje.

Dragan Gligorijevic

Zlatni bilten 28. јануар 2012. 21:27  

Одговор на Драган Глигоријевић од 28.12.2012.г.: Поштовани, жао ми је, али штампаних примерака ове књиге немам - то сам поделио још пре неколико година, немам намеру да је поново штампам, па Вас ипак морам упутити да сами себи штампате примерак - има и корица па то све повежите и имате књигу. Нисам ту књигу продавао, већ поклањао. видео сам да се појављује у продаји преко Интернет књижара - искуцајте моје име и презиме па Вам изађу и књиге и књижаре које их продају па се интересујте. Свако добро Вам жели Д. Татомировић

Анониман,  9. фебруар 2014. 22:44  

Преузела сам књигу, хвала много!
Верица Стојиљковић, Ниш!

Анониман,  20. октобар 2015. 00:52  

Поштовани господине Татомировић,
покушала сам да скинем књигу али на моју велику жалост пише да је та страна намењена за рекламирање и да је празна... Уколико је тако Вашом одлуком,поштујем,али уколико не,... Волела бих да ми се пружи шанса да је прочитам,на било који начин...
Хвала најлепше!
Саша Марковић,Свилајнац

Zlatni bilten 20. октобар 2015. 10:53  

Драга дамо Саша,
драго и је да сте баш упорни да прочитате моју скромну књигу, указујете на проблем скидања и ја мислим да је у питању неспоразум у техничком смислу. Сада сам проверио, књига се редовно налази на свом месту и могућност преузимања је активна и важећа. Пробајте: Идите на садржај Златног Билтена, потом нађите страницуу књиге, када се отвори страница идите на наслов књига и потом следите упутства па ћете је скинути без проблема.
Желим Вам свако добро, Д. Татомировић

Unknown 20. април 2021. 17:47  

Поштовани, захваљујем се на могућности да се упознам са Вашом књигом у електронском облику, коју као сиромашни пензионер небих никад видео.
Упознат сам делимично са неким деловима наше историје.
Кад прочитам књигу прокоментарисаћу је.
Још једном Вам се захваљујем на Башем доприносу да се сазна ко смо.
Илић Зоран
Бор

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta