Podela Kosova

Др Драгољуб Татомировић
Пословно-обавештајна служба
02.02.2006.г.
Б е о г р а д




ПРЕДМЕТ:    
Могући начин разрешења проблема српске 
покрајине Косова и Метохије, компромисним 
поступањем Срба и Шиптара

Упориште за предлог:                 
Студијa о албанском тероризму-
логистичка подршка и мере за 
елиминисање из 2004/2005.г.
аутора Драгољуба Татомировића


Косово и Метохија је српска територија. Садашње стање је проистекло из мера које је спровео Јосип Броз Тито које су, дугорочно, имале за циљ да ову територију одвоје од Србије и предају је Шиптарима.
Овај циљ је зацртала Римокатоличка црква као основу за сламање српског народа који је имао дух у свему супротан духу европских арапских народа /Италијана-Египћана; Француза-Галилејаца; Немаца и Аустрија-наца-Персијанаца, али и Грка-Етиопљана; Мађара-кинеских Манџура и других мање битних народа другог реда - у антрополошкој подели раса - који су се приклонили Римокатоличкој цркви/.

Јосип Броз  је стварајући 1948.г. раздор са Русијом у вези са Резолуцијом Информбироа тадашњих комунистичких партија, започео са кидањем руско-српских братских осећања. И поприлично је у томе успео.

Његов наследник Слободан Милошевић је био анационално оријентисан, без икакве стратегије владања и управљања државом осим да себе крунише као цара уз помоћ својих америчких ментора /У Србији се јавно говори да су он и његова супруга били стипендисти Фулбрајтовог фонда за стипендирање перспективних студента/ који су га и углавили на место владара Србије и за чије је потребе разбио бившу Југославију, потпирујући и злоупотребљавајаћи најгоре сегменте српског национализма.

Наследници Слободан Милошевића су дошли на власт нескривеном америчком подршком па су им, када су амерички интереси у питању, везане руке па веома личе на квислиншке владе и у свему су лошији и од Слободана Милошевића.
____________

*Ако се Косову и Метохији да независност и потом се оно уступи Шиптарима – Америка је на губитку!  Биће потврђена њена неправична  улога у питањима од интереса за Србе и Србију и никада више неће моћи да заузме своје некадашње место у српским главама – никакве паре то не могу решити. Паре могу нешто да поправе, али се игнорисање оваквог понижавања Срба не може, и неће, опростити Америци  – јер се ради о мишљењу да је у питању најтеже  понижавање једног народа који је до сада увек био савезник Америке! И Србија ће се окренути Русији!;

*Ако Косово и Метохија са тренутним саставом становништва, остане у било којем облику у саставу Србије, јасно је да је циљ Америке да  пропадне Србија. И Србија ће се окренути Русији!;

*Ако се Косово и Метохија поделе тако да Србији припадне само део око Косовске Митровице, озваничиће се награда за тероризам, победа Шиптара и отворено непријатељство Америке према српском народу и Србија ће се окренути Русији!;

*Ако се Косово и Метохија подели по пола уз обезбеђење одговарајуће аутономије за српске значајне верске и историјске објекте, Србија ће бити сачувана, ојачаће и Америка ће направити велики корак ка опросту Срба за ово што јој чини. А Америка чини огроман корак ка месту које је некада имала код Срба! Русија ће стално бити под прекором за понашање у 1999.г. када се сагласила да Србија нестане.
_________________________________

Како треба поделити Косово и Метохију?

*Обезбедити аутономију и безбедност српских верских и историјских споменика и објеката који остану на делу који припадне Шиптарима. Становништво, плански и у државној организацији, преселити у део који припадне њиховом народу;

*Праву међудржавну границу повући правцем: Гранични прелаз Прешево - Пут Гњилане-Приштина-Косово поље-Слатина-Кијево-Пећ-Кућиште-Граница са Албанијом  /Прилог: мапа Косова и Метохије/;

*Косово Поље са спомеником Косовском боју остаје делу који припада Србији док се цела Приштина предаје Шиптарима;

*Манастири Грачаница, Пећка Патријаршија, Високи Дечани и Богородица Љевишка, уживају аутономију у сваком погледу укључујући и територијалну атономију са правом повезивања са Србијом којој и припадају.

О грешкама које се чине у оквиру размишљања о решењу проблеме Косова и Метохије и код добронамерних:

-Нема у овом случају места за примену научних нити других уобичајених принципа. У питању је народ који је као дивљи Србија у току 80 година хранила, лечила, облачила, школовала и цивилизовала умишљајући да га је могуће променити. Само су Турци знали како треба са Шиптарима - ово је и разумљиво јер су потпуности исти и турске методе треба користити у случају да неко хоће тамо да држи било какав ред!
Изградња нафтовода, гасовода, аутопутева, туристичких објеката, да би се они одрекли обичаја да живе сами – представља чист промашај! Они не плаћају струју, телефоне, не региструју кола, копају угаљ где им је то згодно, секу туђе или државне шуме, па би било врло наивно помислити да ће они уважавати чињеницу да је неки аутопут, нафтовод или гасовод који иде преко Косова власништво неког другог! - ближе у Студији о албанском тероризму.

Пример: 
Србија је за исхрану Шиптара на Косову  и Метохији годишње испоручивала, бесплатно, камионски конвој натоварен пшеницом, кукурузом и месом, у дужини пута Приштина-Нови Сад  (око 400 км - прорачуната потребна количина хране са дужином камиона који носи 20 тона/.  Зар мислите да постоји још нека тако нерационална држава и народ  који би у томе заменили Србију? Не постоји, и зато би се Шиптари врло брзо охладили и били расположени за рационални договор и поделу територије која им иначе и не припада, јер као народ имају своју државу Албанију, а Србија би се, ради трајног мира, одрекла доброг парчета своје невелике територије.


Косово и Метохија и статус који ће оно имати, ако добије независност у било којој форми, од Србије чини вечитог америчког непријатеља и гура је у загрљај Русије, која ће то сигурно искористити. У Србији ће свакако ускоро на власт доћи снаге које подржавају становници Србије који су уочили америчку превару и са Америком ће се водити потпуно друкчија политика, уз могућност ступања Србије у савез са Русијом! Не треба заборавити шта Срби могу све да учине у својој ирационалности која се зове инат, емоционално стање које је најприближније јапанском харикирију!


Над Србијом је до сада све испробано, она верује у Бога и чека да Он казни њене непријатеље, а то ће ускоро бити - веровала то бахата Америка или не!

У Београду, 02.02.2006.г.                  
др Драгољуб Татомировић, криминолог
_____________

Напомена 15.12.2010.г.:

Давао сам овај предлог на више адреса и личности, ишло је ка Масонима 33. степена, ка званичницима Русије, показивано одређеним људима у Србији и једноставно, нико није хтео да ову киселу јабуку загризе, гледали су је, она је иструлила и скоро да је неповратно отпала од Србије, у виду отцепљења Косова и Метохије, са могућношћу да истим путем крену још три општине-Бујановац, Прешево и Медвеђа.
Косово је српска земља. Ми морамо платити казну за недржавничке поступке српских владара од Милоша Обреновића, преко Краља Алесандра, Срба-партизана и комуниста до 1990.г., до Слободана Милошевића.  Шиптаре су на Косово и Метохију населили Турци. Требало је исте ослобођењем од Турака вратити у крајеве из којих су дошли. То је пропустио и краљ Александар, комунисти су се са њима побратимили и спремили да подручјем Косова и Метохије увећају братско-комунистичку државу Албанију, као што је то урадио и краљ Петар Карађорђевић, када је Црној Гори поклонио њене садашње северне пределе под изговором «Да не буду тако мали», сада нам ти тако мали однесоше то што су добили на поклон и без «Хвала».
Комунисти су и основани да униште Србију и они су то чинили и чине и сада под новим именима неокомуниста-СПС и Демократска странка који имају намеру да владају Србијом и наредне деценије, а пошто су овако успешни они су убеђени да ће им то народ Србије и омогућити. 
Слободан Милошевић је својим поступцима, недостатком стрпљења, непознавањем менталитета Шиптара, или је можда радио по неком плану који је требао да роди данашње стање, пропустио да се са њима на миру разграничимо, пропустио је да им на име минолог живота на подручју Косова и Метохије одвоји 7,5% територије и остатак спаси, пропустио је да Српској Православној Цркви врати имања на коју има тапије, а то је већи део Косова и Метохије - али коме комунисти шта добровољно враћају? 
Ко је видео да разбојник добровољно врати плен - то се увек чини присилно - па смо сада ту где смо. Наравно, они салонски патриоти, они који не би да изађу из топлог, замераће ми много што шта, али они  нису меродавни, они не познају ситуацију, они само причају.... 
  
Рационално је отсећи прст да се спаси нога! Ако се то сада може извести. 

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и криминалиста              
Постављено 15.12.2010.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta