Okupacija, ali Upravna!



Окупација, али Управна!

-Предаја ради опстанка на власти-


Веза: Наслови на "Златном Билтену" 


Пре више од 10 година код мене је дошао мој некадашњи полицијски колега, начелник ОУП Нови Београд, ради консултације да ли да иде у пензију, пошто сам ја био већ ветеран-пензионер и отишао у исту са 41.г. живота.

Тада ми је објаснио зашто би у пензију...... слушао сам га, поновио му «да се склања» исто оно што сам му рекао и у мају 1990.г. у предвечерје доласка С. Милошевића на власт - тада ме није послушао, хтео је још неки чин, напредовање, привилегију -  рекавши му «да ће Србија доживети да моли Немачку да упути потребан број полицајаца, тужилаца, истражних судија и судија да би успоставили власт у Србији, у складу са њеним, Србијиним, законима, да ћемо сви доживети да начелник ОУП Нови Београд буде Немац, који ће да шаље полицајце да приводе одређена лица, а да ће се они пред тим лицима правдати и извињавати са «Опрости, ми не би, али дошао нам Немац за газду и нема никакве протекције, па те молимо пођи са нама и види са њим шта хоће!» - била је то моја прогноза из времена када сам писао «Роман» под називом «Хеклером бушим повољно» који ми је омогућио да као никада до тада упознам рад криминалних организација у Србији и њихову повезаност са полицијом и политичарима.
Та прогноза се, на моју велику жалост и истовремену на моју велику радост, остварује!

Жао ми је што смо се довели у такво стање да нам је спас у позивању да будемо Управно окупирани, а резултат сваког рата и сваке окупације је та Управна окупација – окупација којом се управља, преко судске и и извршне власти и у којој се строго води рачуна о законодавној власти неке земље.

Радостан сам што нисам омануо у прогнози, што се мој «Роман» потврдио у целости и што је он као такав прихваћен као моја докторска дисертација на Међународном универзитету у Америци, по основу којег сам промовисан у доктора права, и наравно да сам радостан што ће се МОРАТИ радити по неким законима!

Хаос који је започео друг Слободан Милошевић, упропастивши прилично уређену СФРЈ и Србију као њен део и највећу појединачну државу, сада ће да оконча пријатељ Немачке, Америке, Британије и арапских држава, друг Координатор Александар Вучић!

Умишељени и самозвани Србски Народни патријарх, којег сам ја први назвао Зумбул Агом, имаће улогу неког краља – потписиваће Указе о одликовањима и покушавати да нам се прода као мудрац који брине и о нама.

Координатор Александар ће предати финансије странцима, потом ће доћи саветници у полицију и правосуђе – догађа се све оно на шта су пристали пре неколико месеци када је Косово и Метохија у питању...... сада се то исто односи и на остатак Србије.

О слободи се пева под окупацијом и у рату, о здрављу се говори само када је човек болестан, о Богу се мисли само када је суша, неродна година, поплаве, када нам не иде и тада се од Онога којег често, у свом лудилу, кривимо и псујемо, тражи помоћ! 
Тражимо помоћ од Онога којег псујемо на сваком кораку, а када та помоћ изостане добијемо потврду да смо у праву, да је Он лош, па га грдимо још страшније и гадније!

Ето, ја после толико чланака (423) на Златном Билтену, после само три године дочекао остварење свих мојих прогноза...... идемо добровољно под Управну окупацију!
Тако су наши далеки претци молили омање племе Руса из данашње Русије да им дођу за владаре, и потом смо  сви у Русији постали Руси, Срба нема, њихова историја у Русији је избрисана, а они (Руси) рачунају да им је држава настала Крштењем у Кијевској Русији пре само 1025.г. – ево, овако ћемо за неколико генерација под добровољном Управном окупацијом нестати као народ Срба, даће нам Немци неко ново име и ми ћемо бити задовољни!

Али........ у мојим насловима постоји и један под називом «Сценарији за довођење Србије у ред», и то ће се остварити, потом ће настати услови у којима ће власт преузети нека од организација Срба која буде спремна на то – та организација ће успоставити пожељан ред у Србији и позвани окупатор ће тада отићи.

Многи Срби ће престати да се тако називају, пожелеће да су Немци или Енглези, али ће их ипак, остати довољно за чуваре Божијег Имања – Србије
Бог своју Вољу спроводи на нама недокучиве начине, често и преко оних које не воли, и често оно што нам је по свему казна испадне на наше добро! 

Ето, главни од оних који су почетком маја опојани, чини нешто што само такав «ни жив ни мртав» може да учини и Бог ће то окренути на добро.

Организација војника-Заветника се спрема, Духовно крило је формирано, остала крила ће се оформити од оних Срба који неће желети да постану ни Немци ни Енглези, а сада су под командом опојаног Координатора свих служби безбедности!
И они ће у Организацију донети мираз и капитал који им сада стоји на располагању, њима ће се придружити Срби из целе Србије и сви Срби који ће ових дана почети да се исељавају са Косова и Метохије по плану који је Координатор сачинио.... и ето нам и Организације са свим потребним крилима за држање реда и власти у Србији – онда ће странци са Србијом разговарати као са државом, сада то не могу, мада су пробали и очекивали да се то догоди. Детаљи о Организацији: 
Клик на  http://www.komanda-540.blogspot.com/

Браво за Александра Вучића који доводи странце за Управне окупаторе! 

Он то чини ради испуњења обећања које је неком дао, он тврди да је то обећање дао народу,  и испуњења услова да он сам буде и даље нека власт у Србији!


То је почетак краја хаоса друга С. Милошевића, духовног оца опојаног Ивице Дачића!

Али то је и почетак живота Срба у којем се пева о СЛОБОДИ – о СЛОБОДИ не певају сити, дебели и они који је већ имају – Бог ће нас учинити, ради поуке, оним другим, оним који ће певати о СЛОБОДИ! Учиниће нас Он оним који ће знати «Да се без Њега ништа не може учинити!»  

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 31.7.2013.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta