Molitveni doručak kod 'Romog Dabe



Молитвени доручак код 'Ромог Дабе



-Дабин газда на белом хлебу-



У нашој Православној цркви објашњено је да је 'Роми Даба  један од најискуснијих ђавола, да добија сложене задатке, подноси извештаје ђаволском команданту, и уопште представља  личност од његовог пуног поверења.

Данас је дан који претходи граничном дану, 16.9.2011.г., дану када ће све бити јасно, када ће се открити све тајне и све преваре, када ће се показати праве намере до сада приказиване у најлепшем светлу.... и то се, већ,  догодило:

Сутра се састају шефови држава Европске Уније, како би констатовали да немају начина да спасу ЕУ, та грађевина је нанишањена и погођена преко Грчке.

Сутра ће и организација НАТО-а која се назива КФОР и ЕУЛЕКС, показати своје право лице, примењујући силу над преосталим Србима на Косову, који нису сагласни са отцепљењем Косова од Србије и показаће се њихова права намера и према остатку Србије и целокупном србском народу.

Сада ће чак и Борис Тадић видети да је било боље да је био Србин, а не неко каквим се представљао и каквог су га желели. 

Сада ће се и Ивица Дачић кајати што се одрекао политике свог духовног оца, С. Милошевића - јер и такав какав је има исти третман као и Милошевић, с тим што себе не сме ни у огледалу да погледа....

На данашњи датум  почео је Пробој Солунског Фронта у Првом Светском рату - 16.9.1918. године је Пробој завршен...

Данас су руске новине обавестиле да ће 22.9.2011.г. представници држава тзв. Групе БРИКС (Бразил Русија, Индија и Кина) плус Јужна Африка, бити у Вашингтону на Молитвеном доручку који организује лично Роми Даба, по налогу и у интересу свог команданта....

На дан 17.9.2011.г. у Америци почиње њихова «Наранџаста револуција» коју ће извести амерички сиромашни грађани, без посла и игде ичега (има их таквих преко 46 милиона) под геслом «Ми смо нико» - нема вертикалне структуре организовања, само хоризонтално обавештавање и блокада владиних зграда на неодређено време. Америка на ове најаве догађања, каква је она иницирала у више арапских држава, па и у самој Србији 2000.г., одговара «Злокубним ћутањем власти», која се у тајности спрема за погром демонстраната уз коришћење полиције и националне гарде - војска је резерва, мада ће она сигурно бити коришћена и за те сврхе се попуњавају војне базе на домак великих америчких градова, а у некима се уводе посебне мере безбедности и забрањују посете било које врсте -  и тада неће бити слика са лица места, ратних извештача, Интернет веза и свега другог што Америка масовно користи када су њени интереси у питању на другим подручјима Планете Земље.


Ни ми из Србије нећемо од наших у Америци моћи добити било какву информацију, а они ће се кајати што се раније нису вратили у Србију, сада ће то бити врло тешко, биће велика навала на нашим границама....

На дан Молитвеног доручка код Ромог Дабе у Вашингтону земље БРИК + Јужна Африка «договориће се» да све своје новчане капацитете ставе у функцију спасавања сломљеног Међународног Монетарног Система који је креирала, одржавала и на крају испустила испод контроле, Америка и Енглеска са ЕУ, како се сада назива Немачка.
Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка, коцкале се са Америком и њеном филијалом ЕУ, добиле коцкарску партију, али Америка и ЕУ су коцкари без морала - оне своје дугове  ни губитке не признају, отимају оно што су кроз коцку изгубиле, задржавају оно што су кроз коцку добиле, и траже повратак новца које су дале за производе држава БРИКС (гас, нафта, злато, остали производи, роба широке потрошње). Тражи неморални коцкар - губитник, да му се, под претњом силом, врати сав новац којим су плаћали услуге и производе држава БРИК, траже да се подвуче црта и почне све из почетка, да се више стотина година њихове пљачке легализује и одмах потом заборави, како би се спремиле за нове отимачине, покоравања народа, отимања имовине целог света...
А, ко се коцка са Америком, Енглеском и Немачком, па зар може да очекује нешто друго?! 

"Ко с Ђаволом тикве сади о главу му се лупају!" - ех да су знале ово земље БРИКС-а, а зна то сваки србски сељак...

Исти је Газда свих оних који ће на Молитвени доручак код Ромог Дабе!

И зато они морају да оду, морају «да  се договоре» да газди ставе на располагање све оно што имају, кака би се Газда спасао - о њима и њиховим народима и државама нико не води рачуна, јер су и те државе  газдине, а власник има право да са својом имовином ради шта хоће!

Уосталом, војска је то! Зна се ко који чин има и ко командује, а ко извршава.... сада ће се на том Дабином Молитвеном доручку, појавити уштројени државни представници и у име својих надређених примити задатке од Дабиног команданта – примити задатке од Ђавола, лично, те створити услове да у исто време када пропада Америка и ЕУ пропадну и земље БРИКС - Тако Газди одговара!

Несрећа огромног броја људи на Земљи, несрећа милиона људи у Америци, патња и страх, безнађе и паника, јесу оно што је Дабин командант, на крају, желео да се догоди, а Даба, мајстор, нашао начина да му то омогући.

Све је ишло и све је урађено преко НОВЦА, најмоћнијег ђаволског проналаска којим су куповане душе људи.... и код нас, у Србији.

Окрајак тог опасног облака закачиће, делимично, и нас, али, претекли смо, то је важно!

Пала је Нова Кула Вавилонска, Дабин Молитвени доручак је даћа која се даје на седам дана по смрти некога – сада тој даћи присуствују они који су се са умирућим ђаволом коцкали, договарали, трговали, били пријатељи, добијали поклоне од њега.., тако то бива, вазда и тако ће бити и убудуће.

Детаљи под «Прст на чело – време је!»


Драгољуб


Постављено 15.9.2011.г. у 18,10

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta