Stigli smo u njihovu bazu!



Стигли смо у њихову базу!

-Без бриге - раде против себе-


Веза:  Наслов на овом блогу 
           «Прегледано-добро је!» од 17.11.2011.г.

Јуче сам са једним, кога сам по први пут видео, који ми је рекао да је курир Групе «Србих-888» наздравио за успешно стизање чланова групе, који су у «Откоманди», у Центар непријатеља којег ће осматрати, и чинити и друго што се сваком непријатељу, нормално, у сваком рату и чини! Бог са вама војници из Групе «Србих-888»!
Кратко је трајало ово наздрављање. Курир је имао и других обавеза, али сам стигао да чујем да се све оно што измоли и оно за шта Група моли догоди 2-3 месеца после тога, осим ако се тражи нешто под «Хитно!», али се то избегава, јер нема потребе за хитношћу - све се планира на време и за све се оставља довољно времена.

На дан 16.9.2011.г. истекао је рок чекања да се неки предомисле - па је и рок од два месеца за чињење истекао 16.11.2011.г.- и имамо:

*Европу и Америку више нећемо третирати, о онима који су пропали нема потребе губити време;

*О нама овде у Србији:

Имајући у виду шта се све спрема у свету у вези најављеног распада еврозоне и саме Евроуније - у Великој Британији, у Немачкој, Русији и свим другим државама, о чему се код нас не говори, а на основу данашње информације о ограничавању права штедиша у односу на подизање свог новца из банака – негде у некој држави, која је  око подне, као «Кајрон», ишла на Првој српској ТВ (раније Фокс), овом приликом покушавам да упозорим на могуће последице које ће и нас у Србији закачити, па ХИПОТЕТИЧКИ данашњу информацију која више није понављана, користим за израду упозорења, као да се та информација односила на Србију - овај мој чланак је унеколико измењен јер у првој верзији нисам јасно истакао да се ради о ХИПОТЕТИЧКОМ догађању. Остало је непромењено:

«
Данас је преко државне РТС пласирана информација везана за новац улагача, за оних 7,5 милијарди Евра које су Срби, из разлога које сам недавно сликао речју, положили у стране банке које послују у Србији, које је довео садшњи режим Србије уништавајући наше банке које су биле ликвидне, продајући уз банке и све оно што је за њих везано, и та ИНФОРМАЦИЈА  у суштини највљује да ће се ускоро стећи услови за реализацију оног «Вероватног» Сценарија за довођење Србије у ред - РТС је пренео вест да «велики» улагачи више не могу располагати својим депозитима у банкама, да су ти депозити сигурни «јер за њих гарантује држава», а да се мали улагачи за подизање мањих сума морају најављивати па када банка буде имала да им врати оно што су јој улагачи дали на чување,  (не наводи се која је то сума, али из искуства знам да су «мале» суме до 1000 Евра), преко тога су то већи износи, и на њих не рачунајмо, док се ово око евра, банака, криза... не разбистри. 
Исти овакав пропис спрема и Русија -  тамо је то објашњено да се овим мерама избегава паника, хаос и банкрот банака због повлачења великих сума у исто време! И овде је то наведено као разлог: 

Суштина је да држава ограничава право располагања новцем оних који су тај новац дали на чување одређеним банкама. И свака држава ће то чинити!

Грађани хоће да конвертују пропале паре – Евро, у такође пропали Долар, али који има штампарију већег капацитета, или у Швајцарски Франак, који је у маси светских валута учесник са само 2-3%

Швајцарских Франака нема више на продају!

Сада ће наши Шиптари да имају легално трговање страном валутом, проценат зараде је већи и сигурнији од кријумчарења Хероина, који више нема прођу у Немачкој!
До сада су за конверзију узимали 5% од сада ће тржиште одредити однос вредности Динар:Швајцарски Франак, али без бриге, ако НБС не почне да пушта нове количине динара, курс ће се стабилизовати и динар ће постати права валута!

Када сам се шалио говорећи да «Све валуте падају, само динар расте!» сви су ми се смејали, има о томе и посебан наслов под «Све валуте падају, само динар расте» али и у наслову «Златна валута-Кукуруз». Нисам знао, али у шали потрефих, описах и ето догађа се!
А ова збивања са Евром и ЕУ сам описао под «Евродафигејт» јер је то иста пирамидална банка и морала је завршити тако!

Онај «Вероватни» Сценарио за довођења Србије у ред, описао је све и дао упутства, благовремено - сада се то може радити преко Удружења штедиша (које ће бити основано) којем ће банке у Србији и сама Србија као гарант улога, остати дужна 7,5 милијарди долара и оно (Удружење) по том основу може да преузме власт.

Држава без пара и није држава - јер нема чиме да одржава државну власт, силу... па ко има тај постаје држава!»

Моје посебно упозорење за оне којима би се ово и стварно могло десити:

«
Ви који сте остали, опет и сада, кратких рукава, организујте се - поставио сам овде и целокупну организацију под «Организовање Интернет странке....» користите то, тражите моју дозволу, а ако нађем свој интерес могао бих вам бити и нека врста саветника - од сада, и само вама,  за новац у вредности кукуруза у зрну-Прва класа!
Јер нисте веровали!

Не ломимо, не рушимо, не палимо, не убијајмо, не преким судовима - пре таквих помисли и одлука сагледајмо сви прво себе, и онда ћемо знати да се паљењем, рушењем, убијањем ништа не добија.

Србија је једна, ми другу немамо, бићемо 4-5 месеци у страху и ништа нећемо предузимати, а онда ћемо се досетити шта нам је чинити. Бивало је ово већ!

Не бринимо, па ништа нисмо ни имали, тако да уствари ништа и не губимо!
А ово нам се догађа на  данашњи дан - 29. Новембар - дан када је устоличена држава комуниста коју и сада одржавају ДС И СПС, али је и то прошло.
Није им лако – имају и интернационалних обавеза у односу на наше Косово, али шта год ураде ништа им неће вредети – то ће се опозвати чим они сиђу са политичке позорнице, а кренули су! »
                                                                  

Бог са нама – Пристани Боже!

Слава Светом апостолу и јеванђелисти, Матији, којем је посвећен данашњи дан!

Драгољуб

Постављено 29.11.2011.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta