Kakva setva - takva žetva!






Жетва опет под претњом. У овом тренутку - ројевима скакаваца!
9. јуни, 2011 | 11:06
»Ове године, упркос повољним временским условима, Русија ће поново остати без пшенице. Сада нашу будућност (храну) дрско и у сласт једу Азијски  скакавци! Ова прождрљива створења воле пшеницу, мада личе на инсекте и још  увек знају како се лети! Окупљeни у великa јата, ови инсекти прелазе на  стотине миља у потрази за храном. Пољопривредници у Ставропољу,  Регион Дагестан, упозоравају алармантно: Oпасна штеточина за собом оставља само голе стабљике! Поред тога, јужним деловима наше земље (Русије) прети још једна врста страних штеточина - Италијански скакавци! Очигледно не могу да пронађу нешто укусно у својој домовини, они су дошли у Русију, појели пшеницу а нама оставли само голе стабљике. Пољопривредници за инвазију скакаваца криве климатске промене......»  са руског оригинала преуредио, преводом на србски језик, Д. Татомировић.




Каква сетва-таква жетва!


Веза: Наслов "Како се све заслужи казна?"

Док сам прегледао руске сајтове, штампу и друге вести, информишући се о збивањима у
целом даљем и ближем делу Свемирао анализама и пророчанствима ишчезлог народа 
Маја, о томе које саградио Пирамиде у Египту, о упозорењу руског представника у НАТО-
у, Рогозина, који опет упозорава Бугарску због пристанка да се на Старој Планини (граница са Србијом) поставе делови противракетног америчког штита.... док сам се чудио колико се Русија заноси околношћу да сама себе (а и неки други је сматрају) сматра 
неком битном и великом силом, која може да држи лекције, припрети, забрани, уведе Белорусији санкције, подигне цене нафте или гаса, смени челнике служби безбедности, прави нове ракете, носаче бродова, свађа се са Јапаном за Курилска острва, једном речју, да се такмичи са истим таквом «силама» као Кина, Америка, ЕУ и др. и онда ми поглед застане на овом чланку и фотографији, који говори о укупној руској сили, о укупној људској моћи у односу на Бога, од кога се настоји отети што више принадлежности, у чије се атаре без питања и дозволе залази... видео сам да ће Русија имати великих проблема око обезбеђења пшенице за 140 милиона становника Русије - прошле године са сушом и пожарима, сада када су климатски услови добри и када се очекивало довољно пшенице и за извоз, појавила се јата скакаваца која исто тако узвраћају људима - залазе без питања и одобрења у њихове атаре и брсте, једу, остављају за собом голет. А таман се Владимир и Димитрије намерили да од 1. јула 2011.г укину забрану извоза жита-планирано према прогнози приноса и  изгледу пшенице, па рекли «Хоп!» пре него су прескочили, рекли «Да» пре него су пожели!
И опет се наша браћа Раси/Руси осмелили да се мешају у Божије одлуке, хтели да спашавају од глади неке државе и асоцијације држава, иако им је Бог одредио да буду гладни (тим државама и асоцијацијама држава). Осилили се Раси, па и они извукли дебљи крај! 
О овоме има више у наслову «Како се све заслужи казна»  у којем сам описао Ваљево и Чачак и дао ШАБЛОН за оцену збивања у другим областима Србије, сада додајем: тај ШАБЛОН је унверзалан-променљив на целој Планети Земљи.

У више наслова сам јасно истицао да судбина Русије зависи од њеног става према Србији, посебно оног става који се манифестовао почетком ове, 2011. г . од доласка Владимира Путина у Србија и после тога..... указивао сам да је близу, не само близу, већ је оно у току, време када ће велики да моле мале!

На радујмо се проблему којем су изложени наша браћа Раси/Руси, огромна је наша братска Расија/Русија, и имаће она, можда, довољно жита за себе, и радујмо се што се Богу ништа не може подметати или урадити нешто мимо Његове Воље, а да Он то не види! 
И што Он испуњава оно што је обећао неким Србима који су Му упућивали искрене молитве!

Слава нашем живом Богу! У памет се браћо Срби!


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф


Постављено 12.6.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta