Izvidnica na Kuli "Nebojša"


Извидница



На дан 11.3.2011.г.,  дан уочи  осме годишњице убиства Председника Владе Републике Србије, др Зорана Ђинђића, у Београду ће се, "у знак поштовања Србије", одржати Скупштина свих масонских ложа које су под јурисдикцијом Велике Масонске ложе Француске. Присуствоваће Велики Мајстор ове ложе, министар иностраних послова Француске и још 60 високора-нгираних масона из земаља источне Европе. Кажу да је то за Србију догађај, да је то веома значајно, јер ће се ту «писати историја»!
Да ли је овај датум одабран као опомена Србима шта им се све може догодити или је то и одавање почасти Зорану Ђинђићу, не каже се.
Позван сам да присуствујем, од стране познаника, високорангираног масона из Београда.

После 12 дана,  23.3.2011.г. у посету Србији долази и наш брат Путин Владимир, он опет уочи напада НАТО пакта на Србију, којим су 1999.г. управљали Јевреји (Весли Кларк, Медлин Олбрајт, и многи други).

У Србији је видљиво убрзавање догађања. Србске власти се не оглашавају, осим што се улизују државама које су нас бомбардовале и које су при том говориле «Србија мора умрети!» и «Србија мора бити окупана челиком!» (На овом сајту под «Шиптари као оружје Немачке и Америке» - поднаслов «Како помоћи Европи»)

Власт Бориса Тадића и компаније, уводи нашој братској држави Белорусији, и великом пријатељу Србије, нашем брату Александру Лукашенку, САНКЦИЈЕ! Замислите, Србија коју 20 година муче различитим санкцијама, сада некоме, и то коме, уводи Санкције! Ово је знак да се време довођења Србије у ред приближава и убрзава. Србија то чини у име солидарности са Европском Унијом, оном која нас је 1999.г. 77 дана засипала бомбама, у коју Србија никада неће ступити као равноправна чланица, већ само као «Евет Ефендија»- онај који је седео поред турског Султана и на сваку његову реченицу мудро климао главом, одобравајући то, чудећи се толикој султановој памети, дивећи јој се, бечећи очи и служећи се другим глумачким техникама.

*СРБИЈА увела САНКЦИЈЕ  г. Александру 
Лукашенку и Белорусији!

*Онај који је мучен, хтео би некога да мучи!

*Србијооо, куда си се ти то упутила?

                                      _________
«Србија је Живог Престо-
нек не иде куд је зову људи,
они људи којима се суди,
већ нек гледа шта је Богу мило,
да би Срба и по суду било!

(Извод из песме, њен завршетак, примљене на Богојављење, 2011.г.-постављена на овом сајту под «Обавештење Србији на Богојављење 2011.г.)
_____________

Овај луди гест србијанске власти, која је потпуно изгубила компас и достојанство, која не води рачуна шта ће, на то што раде, рећи Срби,  нагнао ме је да сам  већ данас упутио Амбасади братске Белорусије у Београду, писмо-извињење, и молбу за опрост, у моје  име и име моје породице. Да им кажем да ово што су србске власти учиниле према Белорусији неће променити осећања Срба према братском белоруском народу, молећи да нам опросте што смо дозволили да будемо преварени 2000.г.  и изаберемо несрбе да владају Србијом.

Извиднице долазе са запада и са истока - обједињена Извидница масонерије  са многим високим масонима и државним функционерима Источне Европе, сада сви  под јурисдикцијом Француске масонске ложе (и државе) одржавају своју Скупштину у Београду, где ће и да «пише историју», а када се утисци слегну, долази наш брат Путин Владимир.

Србијанска власт ову посету брата Путина не помиње - о њој се прича и пише, али они који управљају Србијом ћуте!

Извидница нашег брата Путина, у Београду је од дана обнародовања његовог доласка у Београд, предвиђеног за 23.март 2011.- и они извиђају.
Обе извиднице су ту, (масонска и брата Владимира) осматраће се међусобно, њушити, дружити, бележити, памтити и потом ће свака за себе обавестити свог команданта о стању на терену. Главни терен у овом тренутку је Србија!
Потом ће вође правити стратегију и када обе војске буду спремне, заказује се битка, па се чека победник. Онај ко победи Србију  стварни је победник! Србија се побеђује, не силом, већ њеним добровољним приступањем једној од војски.
Војске су неважне, важна је Србија!
И важан је командант војски чија је Извидница у Србији.
Приђе ли Србија војсци чији је саветник команданта- човек, пропала је!

Оба команданта војски  личиће на човека, али ће слушати различите саветнике!

Обе војске су послале у Извидницу људе, обема војскама стратегију битке праве људи, војсци чије су извиднице овде у Београду, командоваће људи.

И једни и други се маскирају - једни причом о Богу, не прецизирајући ко је тај њихов Бог, и други који се крсте као и Срби, који одлазе у цркве, причају о Богу, али је то неважно, биће важно да ли Бога узимају у обзир  када «пишу Историју».

Битка мора имати победника!
Победник добија Србију. Премија је Србија! И свет! Опет ће Србија одлучити.

Бог ће бити тужан или весео, зависно од Србије и команданата војски у битци у којој Србија неће ни учествовати, видљиво, а биће главна!
_______________________________
Трудим се да будем пристојан, мада у томе не претерујем, јер се почесто моја пристојност погрешно тумачи или се злоупотребљава - одговорио сам на позив мог познаника масона, уствари хтео сам да га обавестим СМС поруком или Е-писмом, али сам од тога одустао, тај одговор ћу радије поставити овде, на овај сајт, да га прочитају они који буду хтели, а он ће дознати садржину истог:

«Захваљујем на обавештењу и позиву да присуствујем и на неки  начин и учествујем у раду Скупштине Велике масонске Ложе Француске, која ће се у име уважавања Србије, одржати 11.3.2011. г у Београду.
Хоћу да учествујем, али не и да присуствујем, радујем се међусобним испипавањима супротстављених Извидница, јер после тога следи битка, у нади да ће ми бити омогућено да у тим извидничким активностима учествујем, ако затреба, и из непосредне близине, можда да будем и питан за неки овоземаљски савет. Ја, и мој познаник, којег понекада молим за понешто! 
Мој Командант, није масон, ја немам команданта међу људима, а свим срцем ћу подржавати Извидницу која није извидница војске са командантом који има лошег саветника - као и оне који се не поистовећују са онима који држе Скупштину своје организације у Београду. Бићу против Извиднице, Војске и Команданта који се  определио за лошег саветника,  у јакој вери да ће војска чији командант има лошег саветника, бити до ногу потучена!
Биће потучена свака војска која се придружи војсци чији командант има лошег саветника, мада ће то у почетку изгледати као немогуће - да дā Бог да војска чија је извидница у Београду у име брата Путин Владимира, није  прикривена војска команданта са лошим саветником, убачена под другим именом да нас обмане - буде ли, имаће третман противничке војске и биће и она потучена.  


Ова битка ће се водити без крви и мртвих, уосталом човека и не чини крв и вода, тело је одело души - сукобиће се душе војски различитих команданата!
Гледајте и памтите-желим Вам свако добро.
Поздрав, Д. Татомировић»


Др Драгољуб Татомировић,
Криминолог и теозоф


Постављено 05.3.2011.г. у 16,18 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta