Nostradamusova proročanstva za Srbiju



Нострадамусова пророчанства
 -Где је Србија у тим пророчанствима-
шта се односи на Србију?-


(I под  XXIX)
«Лондон и Келти у миру стоје,
а Рим са Шпанцем, ко рог у врећи.
Многи се народи чизме боје
а мали гушени постају већи.»
У време свађа великих и оних који су у лажној љубави из интереса, у време када ће се многи народи прибојавати америчке чизме, мали, гушени – а зар има гушеније државе од Србије - постају већи. Србија ће остати у својим границама и у време када се распадне Европске Унија и почне се делити по многобројним границама арапских европских племена на отетим српским територијама. То ће Европи бити казна што је уз велику радост настојала да нестане Србија.
Искористићемо ми тврде граничне рампе намештене да спрече одлазак Срба у Европску Унију – користићемо их за спречавање оних који су се оградили да уђу у Србију!

Напомена Драгољуба Татомировића:
(постављено 21.12.2010.г.)


На дан 21.12.2010.г.  од господина војног Пуковника, Богосава-Богија Стојменовића, примио сам усмено предање које се очувало у србском народу, а тиче се већ свима добро познатог "Креманског пророчанства" које Прота Захарије Захарић (тајно бележио информације које је добијао од прозорљивих Милоша Тарабића и његовог синовца, Митра Тарабића) није унео у рукописне белешке јер му је саветовано да то не чини, да не би турска окупациона власт поводом те незаписане информације предузела додатне мере репресалија према србском народу. Предање ми је испричано у следећем садржају, оно се по први пут објављује и представља ексклузивну информацију за све оне који нису из ужичког краја којима је то, можда, познато:

"Прота Захарије Захарић видевши кроз какве Голготе пролази србски народ, упитао је једног од својих кумова-Милоша или Митра-"када ће нама Србима бити боље?"

Добио је, уобичајено, кратак и прецизан одговор: 


"Када уђемо у трећу хиљаду година и када
дознамо ко смо, шта смо и одакле смо!"

Имајући у виду да наше, Србске, Голготе и даље трају, да смо зашли у трећу хиљаду година и да се све масовније долази до резултата о нашој Правој Историји Срба, која се скоро 2000 година прикрива, можемо бити спокојни. Нашим мукама долази крај. Истина о Србима ће изаћи на видело. Они који су измислили лажну историју Срба, више не могу у томе да истрајавају па ће се до 16.9.2011.г. створити услови да се о нашој Историји говори на сасвим други начин, јер ће Истина изаћи на видело. 

"Нема ништа тајно, што неће постати јавно!"

Пуковник Стојменовић је настанак овог доба "Када ће Србима бити лакше" сликовито описао тако што је рекао да су све лажи о нама Србима биле у једном балону који је био зачепљен непријатељем Срба - америчким дипломатом - разбојником, Ричардом Холбруком. На дан 13.12.2010.г. тај разбојник је позван на полагање рачуна, а сва садржина из балона којем је био чеп исцуреће, и истина ће се дознати!

Тако да ће се ускоро остварити и пророчанство Милоша и Митра Тарабића.
 С Вером у Бога и имамо Помоћника који никада не издаје!


*Два пророка из два потпуно различита народа, Мишел Нострадамус и Милош/Митар Тарабић, о истој ствари говоре истоветно, наводећи описно и време које се преклопило у целости. Преклопило се гушење мале Србије и успешно налажење сакривених података о Србима. 
Као, а и јесте, да је сам Бог извадио чеп из балона са скривеним тајнама о Србима-Хвала Богу, Помоћнику који никада не касни, никада не издаје и никада не заборавља!
Даље-клик на:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/11/blog-post_6404.html

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta