Šta nam je činiti-4?



Шта нам је чинити-4?


4. Где се налази државно имање које су 
    присвојили и приграбили појединци 
    и интересне групације у времену  
    1944-2000-2011.г.


Опште је позната околност да се учинилац кривичног дела враћа на место злочина - та околност се веома много користи у примени криминалистичких правила при разјашњавању кривичних дела. 
Вршиоци власти било ког нивоа, знајући да су нелегитимни и да се присвојили део државног имања своја осећања често манифестују причом о потреби да се започне права и озбиљна борба против организованог криминала, да ће они радити на формирању стручних тела, група, екипа и сл., што наш народ од давнина мудро разоткрива као дело лопова, да са себе скрене пажњу, виком «Држ те лопова!»

Оно је код оних који заговарају сталну оштру борбу против «девијација» и сваког другог криминала, и оних којима су омогућили да опљачкају државно имање за проценат који им је дат.

Србија треба много да учи од Шиптара. Шиптарима није потребан никакав Интерпол, они могу све сами.

Све сама може и Србија.

Разбојници свој плен закопавају, остављају код познаника, фиктивно га пребацују на туђа имена, стављају га у депозите разних трезора, муте, мрсе, петљају, праве фондове звучних страних имена којим руководе адвокати и онда се ти фондови појављују у Србији као страни ивестициони фондови!

Није Србину важно да он буде богат у Америци - ко би му се тамо дивио? 
Њему је важно да му се диве у Србији! Ако је то тако - а јесте. Државна имовина је ту пред нама. Покупимо је!

Не замарајмо се трагајући за њом. Идентификујмо разбојнике преко њихових веза са влашћу, и потом их упитајмо, знају да држе туђе, лако ће све објаснити. Оловку и папир, па да пишу.

Година дана за овај посао је сасвим довољна. А потом памет у главу.

Следеће:
5. Како се може вратити државно имање 
    које су присвојили појединци и интересне 
    групе легалним, правним средствима

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права - криминолог и теозоф

Постављено 12.7.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta