Inform-biro kao bumerang!


Информ-биро као бумеранг!
-Склоњени бацачи бумеранга-

Веза: Информ-биро против Бошка од 4.12.2017.г. (Кликни овде)

Уплашене незналице, организоване од оних коју штите сваку власт у Србији, себе ради, уплашили се-Бачени бумеранзи направили повратну путању и иду ка њима! Неумитно је то!

Ево сада су ти бацачи бумеранга, као грешници из Светог Писма који су хтели да каменују жену-проститутку, прељубницу илити по данашњем старлету, ћутећи одустају од бацања камења које су скупили да би га бацали на друге!

Нико од бацача бумеранга у овом тренутку не полази од тога да се Србија мора подвргнути уобичајеним мерама пред свештену радњу Причешћа-нико и не помишља да се исповеди том приликом, сви одмеравају даљину на коју треба бацити тај њихов бумеранг, онај који се тиче одузимања отете народне имовине, од времена турског војсковође Марашли Али-паше, од Карађорђа и Милоша до Милошевића, Ђинђића, Тадића, Николића и овог мученика којем је запало да буде последњи из те плејаде бацача бумеранга! 
Јер, сви су сва правдања засновали на кривици оних претходних, на лошем систему или појединцима, све себе тако чинећи несумњиво са правом да ОНИ о Правди говоре.

И тако све ово време.

Од Марашли Али-паше!

Нико од тзв. проруских странака, покрета и појединаца и не помиње да се отето мора вратити! А ако и помињу онда строго воде рачуна да се то не односи на период њиховог богаћења. Сваком у Србији који се неправедно и незаконити обогатио, свако који се обогатио по основу закона које је донела скупштина од поткупљених посланика, има неке своје рокове: Неки би само да се прочешља време од 2012.г., као да је само Вучић, а не систем, тај којег треба сменити, како би они дошли на његово место!

Тајна полиција брине о свему-о времену када неког треба уздићи на власт, преко времена када га пуштају низ воду, а оно између су богаћења оних који су одабрани за то, јер се помоћу њих управља Србијом.

Нико од тзв. проруских покрета не помиње стање у Сарматији, Североисточној Србији која се сада назива Русијом, стање у смислу начина богаћења….

Власт је користећи се опробаним Информ-биро методима основала безброј својих Интернет Телевизија и радио станица, које се утркују у блаћењу ове тренутне власти и строго водећи рачуна да не задиру даље у назад…. Јер им је тако речено!

Мене који имам два најчитанија блога у Србији, који се читају у више од 40 држава и у више од 150 градова широм света, нико никада  нигде није поменуо нити ме је икада било ко са тих многобројних телевизија позвао да кажем било шта о било чему. Јер, мене могу да ухвате само за нешто што Срби нуде када су љути….

Ја немам скривених послова, догађаја у животу, нити било какве нелегалне имовине, а све школе сам морао да завршим ванредно, уз рад, мојом вољом и уз пристанак моје породице! То је алат којим је баратам, овако, без икаквог страха и без каквог уважавања оних које је УДБА прогурала преко факултета до радних места, материјалног богатства и политичких позиција!
Иначе, сви су они мучењаци како би рекли наши Шумадинци!

На политичкој сцени се налазе многи вулгарни и неваспитани буздовани, нешколовани, нестручни и тешким оковима уцена везани дебили, са све машнама и оделима, који препричавају оно што им је дато као задатак да науче.

Има ту свега, али углавном је то: Да макнемо Вучића, да преузмемо тајне полиције и преостале профитабилне државне системе-Колубара, ЕПС, Телеком, Дунав осигурање и још шта је преостало. Јер само новцем који би се из тих фирми узео они би могли да опстају.

Па, то се ради од Тита, и шта је ту ново? И због чега би неко такве разбојнике са Интернет телевизија подржавао?

Нико од њих нема разложан и реалан план-то су планови од 101 тачке, планови без иједне тачке и планови засновани на лудом уверењу дебила да су паметни и богомдани, којим је омогућено да дају безброј интервјуа у којим не износе свој план, јер га и немају, већ апелују на грађане да се самоорганизују, освоје власт на било који начин и тада се сете њих, па да их поставе уместо Вучића!

Рекао сам да ће Србијом овладати Американци по плану Енглеза. Тај план ће спроводити Савез за Србију, у којем има и тајкуна који то више неће бити када буду прочешљани, али су они одабрани да финансирају трошкове.

Међу њима има добрих и поштених, у смислу да се до сада нису компромитовали, да немају резервних домовина ни пасоша, да су основани и ДА СУ ОНИ ОДРЕЂЕНИ да замене Вучића.

Вучићу је време истекло, по свим критеријумима и о њему се већ и размишља као о ономе који је прошлост. Тачно је, батрга се он, али њему је све одређено, од преосталих послова и само окончање његове политичке каријере.

Данас 2.12.2018.г. у 12,30 послата је у маглу идеја о паљењу ватре од изгорелих политичара, јер „Изгорело, нико не упали!“, који не желе да се помире са чињеницом да су угарци и пепео, па их ено по западном делу Србије у кампањи која се ни по чему не разликује од кампање из 1990.г. – УДБА им  није ништа боље осмислила, јер су и они изгорели да се не упале! Они су склоњени.

Прегледан је План Савеза за Србију-то је добар и реалан план, садржи много ставова које сам ја у име Организације Команда-540 износио, на мојим блоговима и ОН, Савез, ће бити подржан! 
За увид у Програм који подржавам Кликни овде

Биће подржан стручно, едукативно и теозофски, у свести да ће од њих толико остати само 2-3 после чешљања којим ће свако у Србији бити подвргнут, од времена Карађорђа и Милоша Обреновића!

Узалуд планови комуниста да ће неки од њихових злочина бити заборављен, узалуд бусање у јуначке груди са руским одликовањима на њима, (они то иначе у Србију доносе на кило као ринфуз, у најлон кесама! ) узалуд бусање у пуне новчанике јер ће се испразнити, узалуд труд да се сачува оно што је украдено! Украдено никада не постаје легално власништво. Узалуд комбинације да се могу избећи обавезе према онима од којих су добили новац и све друго – КРИМИНАЛ СЕ НЕ ИСПЛАТИ! Онај чињењем и онај нечињењем!

Нас обичних грађана се то неће тицати, биће нам мука од свих тих догађања, али то тако мора! Ради се о окончању 612 година-периода којом је Србија мешена, млевена, сатирана, крадена и пљачкана. Од Стефана Лазаревића-Високог.

На дан 11.12.2018.г. Британија ће донети судбоносне одлуке поводом свог изласка из бандитског савеза названог ЕУ-после тога настаје оно што је одређено. Она ступа на снагу 12.12.2018.г.

Највероватније да ће ускоро друг Адолф Хитлер, односно његови наследници на Арктику, добити комшије, који ће се тамо доселити модерним транспортним авионима…. И та припрема је у току.

Двојица који су се супротставили Великој Пљачки, планетарних размера, су пала, пре него што поставе трећег, пашће и овај који их убија у страху да му не осујете планове.

А ако се неки од тих авиона ипак нађе на Арктику, биће затрпани снегом и ледом. До неког другог времена! Амин!

*У славу нашег Живог Бога Срба!
*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације Команда-540, Светог Арханђела Михаила!

*За коментаре(Кликни овде)

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано и запечаћено 2.12.7527/2018.г. у 14,20 ч.
Постављено 2.12.7527/2018.г. у 14,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta