Kako je nepostojeći Etar ovladao svetom?


Како је људско „Ништа“ овладало светом?

-„Ништа“ се показало врло моћним-


Етар је природни елемент који је насилно избачен из Таблица Природних  елемената коју је 1906.г. објавио руски научник Димитриј Иванович Мендељејев, он је 1907.г. изненада и тајанствено преминуо – о њему (Етру) наши ни светски научници не знају ништа, чак се усуђују да кажу да је Етар уствари само ваздух, да је то ништа, да није хемијски елемент и да он не садржи ништа значајно што би званичну хемију заинтересовало.
Тако говоре јер су тако учени и научени – да до бесмисла понављају научене фразе и туђа мишљења, научени да не сумњају, да не истражују, да не размишљају…. Када сам неким од њих рекао да је он (Етар) једно непрегледно Море  које повезује све живо и неживо на Земљи и у Небу, у целој Васиони, да је он заправо ваздух, кисеоник и водоник, омотач и заштитник Земље, да је он елемент у којем се сви ми купамо, напредујемо, назадујемо, по основу којег смо живи, у којем се све бележи, одмахивали су руком неспремни да доказују своје тезе које су званично признате.

Јевреји  сада негирају да је Исус Христ био хришћанин, јер кажу у Христово време хришћанство није постојало, не желећи да прихвате да је он утемељивач, да је он суштина хришћанства и да се Он и не мора крстити у њему, јер је Он крстио у ономе што је проповедао и створио.
Тако и наши доктори природних наука негирају да је  Етар хемијски елемент, а он је саставни део свих хемијских елемената које они познају и признају. Без њега (Етра) не би ништа ни постојало. Етар је Божија Честица стварања, он је основа свим хемијским елементима који постоје, укључујући и људе и животиње, који се разликују од, наизглед, мртвих ствари по томе што и људи и животиње имају душу, а само човек има и Дух!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta