Pokazaše se svi - istovremeno!



Показаше се сви - истовремено!

-Истина  на виделу-


Веза: Наслов «Истина не трпи таму – 
                       она хоће на видело!»


Данас нам Истина изађе на видело! Данас се објави величина братске бриге за муке Срба – оних које ми, и даље и ко зна зашто, гледамо као браћу – Русија «дубоко» проучила правне могућности давања држављанства Србима на Косову и установила да то није у складу са руским законима, али је уместо тога послала два шлепера хране за њих!
Па браћо-разбраћо, Руси, не живи се само о хлебу!

Данас су нам наши хиљадугодишњи, прави и отворени непријатељи - омање персијско, арапско племе Дојчера који се назваше Германима и које ми, због онаквог њиховог језика и начина изговарања, препознасмо као нēме и назвасмо их Немцима – показаше као наши искрени пријатељи, јер нам јасно и гласно рекоше да никаквих разговора о уласку у Четврти Немачки Рајх – који се назива Европском Унијом - неће бити док се тај улазак не плати са 15% србске територије!

Да онолико отетом, на којем изградише своју дојчерску државу, придодају још Косово и Метохију! Хвала непријатељима Срба, поступили сте како  треба да поступа прави пријатељ, да кажете Истину!

Јуче и данас су, случајно су то опет, Црногорци који владају Србијом и Београдом, наговештавали «да се  морају по србски народ ускоро донети тешке  одлуке, у складу са реалношћу на терену» – то понавља и «опозициона» партија Томислава Николићаи они се показаше!
Истина не трпи таму - она хоће на видело! Истина је сам Бог - Хвала Ти Боже, што нам показа оно што је требало, сада је на нама да учинимо што мислимо да је паметно!

Три показивања Истине, па зар нам треба више?!

Потврдила се и Истина да се нечија земља може  сматрати својом ако се:

-Купи уз договор са продавцем

-Добије на поклон добром вољом власника

-Ако се сагласимо да је неко користи у неком дугом периоду, и у то време не показујемо да имамо намеру да то стање вратимо у пређашње

Ако се догоди да неко дође у посед нечије земље по једном, два или по свим овим условима стање се не може мењати!!


Ако се нечија земља:

-Отме

-Окупира

-Ратом добије

То стање је подложно промени. Како је узето тако се може и вратити, и то је легално поступање предходног власника «пушком освојено-пушком изгубљено!» Знају то Дојчери, зато и покушавају да Србе, власнике територије на којој су изградили себи државу, униште, како се једног дана са правом власника, и пушком у руци, не би појавили и посели своју земљу!

Нашим непријатељи - углавном су то они који су директно или индиректно учествовали у бомбардовању Србије, ово знају - они су отели Косово, они су истерали Србе, они су га, њих 87, признали као посебну државу, али.... они знају да је то променљиво, да то не важи!

Због овога што они знају, притискају Црногорца на челу Србије, а подржава га Црногорац на челу Београда, које опет подржава пуно  несрба иако су по крви Срби, да се Косово призна, значи да им се поклони, када се долази у позицију да се то стање више не може мењати ратом, не може се повратити пушком! Зар ћемо то потписати?!   Због чега? Да Борис Тадић остане на власти, да уђемо у грађевину која се урушава... зашто распикуће једне на челу Србије уопште о овоме размишљате?! 
Чије би да поклоните? Имате своју очевину и са њом радите шта хоћете - оставите нас да ми са својим поступамо као власници и домаћини!

Па то нисмо потписали ни Дојчерима пре 1000 година – јесу нас потиснули - удружили се Арапи и Манџури/Маџари, из тих крајева и надјачали, али ми се нисмо одрекли права власништва ни права да ми њих одатле истиснемо....

Због тога уцене Тадићу, лично ваљда, чим се он толико снебива да им каже да се тако нешто не поклања, да нема право, да неће, да не жели, да му је жао.... ништа, он се бечи, преврће усахлим очима и прозуклим и тешко чујним гласом говори ... мораћемо, видећемо, треба, немамо куда, ЕУ или смрт... а потом се његови ортаци огласе са тако јеееееее!

На њихову буку не треба обраћати пажњу – они немају право које присвајају!

Косово је наше - признање Америке и осталих бандитских и сателитских држава не значи ништа, потезање Русије за њеним заслугама код Срба, јер она није признала Косово не значи ништа, па нека га призна, а шта то у суштини мења?!

Русија је признала Абхазију и Јужну Осетију, и шта на то каже Грузија? Грузија  се спрема да, у савезу са Америком, ратом, поврати своје!
И по ком принципу после овог признања Русија може да замери «својим западним партнерима» било шта око Косова? 
И зар би се она њима замерала? 
Не би, не може, неће и не сме, јер им је газда исти!

Наравно, ово не треба имати у виду када три милиона Руса буду тражили спас у Србији, ускоро ће се то догодити! 
Подсетићемо их на србске особине које су код њих закржљале!

Косово је наше док га не признамо!

Косово не може да призна Борис Тадић са ортацима!

Косово је србско и њега може да поклони само србски народ, ако је полудео и ако хоће!

Не узбуђујмо се - Бог нас гледа!

Он је учинио да наши непријатељи, Дојчери, учине пријатељски гест - да нам кажу Истину и открију суштину наших владара.

Он је учинио и да подигнемо ролетну са својих очију када сагледавамо «браћу» Русе!

Чујте, они нама шаљу храну, а прошле године однели одавде и најгори кромпир, ове године носе грожђе и јабуке, имају мањка меса, млека.... имају запарложених 34 милиона хектара обрадиве земље, они који нам нуде кредите за авионе и тенкове, за возове, како би запослили своју индустрију.... они нас повремено користе као улог у некој покерашкој партији са Америком, али их више и не зову, па се они самозову и спремају, док за ту игру нису ни спремни!

Пазите се ви србијански владари шта радите! 
Видите како може да се одговара за нечување територије – ако се бојите, распишите изборе па се склоните - ако смете, наравно?!
Ове припреме за мобилизацију, пописивање возила грађана.... пазите да то не буде оно што ће вам доћи главе!
О томе сам вам детаљно објаснио у наслову «Војници!»

Пазимо ми сви шта радимо – решимо памећу не силом! 

Не подржавајмо оне за које мислимо да раде против Срба и Србије – замолимо их да се склоне на начин који они врло добро разумеју! Оловком! И тога се боје и ако до избора, ипак, дође, они неће признати изборне резултате!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб


Постављено 01.12.2011.г. у 21,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta