Oni znaju!



Они знају!

-Припреме за «Ванредно стање»-


В е з а: Наслов на Златном Билтену - «Туга Зомбија»

Ево, време отпочињања отворене битке се приближава. Навикавају нас на различите видове државне присиле у име држава на чијим челима су официри једног Команданта!

*Америка се ужурбано припрема да обнародује тзв. «Ванземаљце» - те ће свака будућа државна присила бити правдана околношћу потребе борбе против тих «Ванземаљаца» - официри ће вршити наводне припреме за супротстављање свом вољеном Команданту! Као да је то по њиховом међусобном уговору могуће!

Није то одбијање наређења могуће, и њега неће бити, али ће се послови за Команданта одвијати кроз стварање илузије да се чини нешто добро за државу или народ одређене државе, кроз мере проистекле из потреба и наредбе Команданта!


*Председник Владе Русије, Владимир Путин, са састанка врха своје (ово треба овако и схватити) политичке партије «Јединствена Русија» јавно је упозорио да се Русија лако може наћи на/за корак-два до враћања на стање до 2000.г. када се нису давале плате, нису исплаћиване пензије, није било хране, бензина, лекова.... а сада је конкретна претња да се Русија нађе у таквом стању! Разлог: Постојање претње ТЕРОРИЗМОМ!

И у оквиру тог става Русија предузима енергичне мере против различитих народних покрета који себе називају патриотским!

Друг Владимир је такође изјавио да «никада није желео да буде председник», али «и да су се он и садашњи руски председник, Медведев, о садашњој замени места договорили још пре четири године(!)» - ех, брате Владимире, о чему се овде ради, сам себе матираш?!


*Немачка је донела низ уредби којим ће се свим, сада живим,  нацистима (и свим њиховим данашњим симпатизерима) судити – преживелим за за дела од пре 70 година – већина их је сада стара преко 90 година - те је сасвим сигурно да је то параван за суђење садашњим тзв. неонацистима, који себе називају националистима и немачким патриотама!

*Земље групе БРИКС (Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка) непрекидно покушавају да нађу начина да продуже живот замрлој Европи и Америци, мада, економски, политички, идеолошки, историјски и етнички гледано, оне и немају интерес да  оживљавају МРТВАЦЕ!

Да, али је једно стварни интерес, а друго је  интерес проистекао из вршења обавеза проистеклих из наредби, истог им, Команданта
Земље БРИКС немају новчане ни економске капацитете да спасу замрле Америку и Европу јер и саме имају великих финансијских проблема, а те суме које би оне одвојиле нису довољне ни за спас једне Италије, а колико Италија сада има у ЕУ и колика је Италија садашња Америка!?

И већ сам то раније написао, оне (Земље БРИКС-а) биће приморане да помогну замрлим, Америци и Европи – лако их је присилити на то – све оне већи део свог злата, метала који чува илузију о нечијем богатству јер практичних вредности и нема, и девизне резерве  у шареним папирима које се називају «Долар» и «Државна обвезница» чувају у Америци и Европи, те су те вредности и сада у поседу оних којим би, сада као по својој вољи,  требали да им то дају као «зајам» или као поклон - овај део Командантовог Плана има за циљ одлазак у понор свих битних држава у исто време! Као масовна самоубиства у неким сектама, или  масовни харикири (самоубиство сечењем стомака) код Јапанаца, када то Командант нареди!

*Постављањем, боље речено причом о постављању, америчких ракета око граница Русије, представља погодну причу о угрожености одређених држава од других како би се народи привили уз своја руководства, како не би постављали «сувишна» питања, исказивали сумњу или, далеко било, сами предлагали неке друге мере – па су те ракете и својеврсна прашина у очи многим народима и државама, како би се одржавало мишљење да им је Командант различит!

Али, јединство породице, области, државе, народа, види се по каси и распореду новца!

Ако газда свог новца и Командант свих државника може да наређује из којег дела «породице» новац иде у неки други део те исте «породице», зар то није потврда њиховог јединства по каси - најчвршћег јединства, помоћу којег се овај свет и ова Цивилизација гура ка ивици Понора у који ће упасти када то Командант нареди?!

*Где је ту Србија?

Србија је део Командантовог Фронта, мали али важан део, јер је она сāмо Средиште Планете и Света - па се и она спрема за тренутак који нам пристиже како би спремно дочекала нове Командантове наредбе:

-Незнано како, појединци који у Србији немају никакву формално - правну моћ проистекле из функције вршиоца власти, битно утичу, може се рећи одређују, унутрашњу и спољну политику Србије;

-На основу «препорука» неформалних владара Србије, председник Србије јавно наговештава оштру борбу «против улице» - оне исте која је и њих саме устоличила на власт - и сваког облика фашизма и тероризма у Србији!

Дефиниција фашизма је «да он заговара потпуни надзор државе над сваким појединцем, са правом коришћења свих средства према онима који су против таквог устројства».

И има ли фашиста у Србији? Нема, наравно! Срби су доста били у робствима под разним дивљим народима, дошљацима из Азије, као и оних који су се раније доселили из Азије и пробали да се закуће на србским територијама у садашњој Западној Европи, па  ако се гледа шта заговарају они који се боре против тог непостојећег фашизма - свим средствима правне државе, шта се закључује?

Ко је ближи овој дефиницији фашизма - покрети Срба које називају «Фашистичким», или ови који би да их забране и будно прате да се нешто тако не појави. А то што би они да примене веома је блиско опису дефиниције фашизма – «да држава надзире сваког појединца...»

Као у добра стара Титова и Милошевићева времена, 1944-2000.г. - ових дана се у Србији интезивно иновирају Планови за поступање државних органа у ванредним ситуацијама!

Они знају!

Они знају да ће у Србији бити Ванредних ситуација!

Лете шифроване депеше до општина, полицијских испостава, војних јединица, «наших» појединаца који ће као и увек до сада бити помоћне јединице државним органима – команданти Штабова за Ванредне ситуције су председници општина.... спремају се, да остану на власти, не што би је овакву и  желели, мада би многи по сваку цену да буду у власти, из личних интереса, већ да изврше мере које ће проистећи из «Командног ланца»!
Траже се подаци о кретању «хулигана-навијача», о кретању ФАШИСТА из Образа, Наши 1389, о покрету Двери, тражи се обраћање пажње на «штићена возила» која су се успролетала по Србији, као што и доликује предванредном стању о којима су само они обавештени!! 

То што «хулигани» и «Фашисти» из Србије немају посла, новца, одела, хране, перспективе, разумевања, то што се појави млад човек од 26 година и моли за храну, који нема 300 динара за аутобуску карту, па закуца на врата куће на Равној Гори – то није битно - важно је «СТОП УЛИЦИ» и свему што се под то подводи, по схватању оних које смо изабрали за владаре!
И важно је да се мени скрене пажња на понашање,  описано у наслову «Не труј народ, буди миран!»

*Они знају!

Да, они знају, они су на вези, једносмерној - да слушају, извршавају, објашњавају и пруже узвратне информације у Главни Штаб њиховог Команданта!

Ко су ти «Ванземаљци»?

Наравно, сви се понекада, на овакав медијски притисак и отворене припреме да нам их покажу, запитамо  ко су ти «Ванземаљци» за које се врше «артиљеријско-медијске» (некада и буквално артиљеријске) припреме, преко команданата појединих држава, као Јединственог Командног ланца,  како би они, «Ванземаљци», могли да несметано  наступе као пешадија?

Нема на Земљи других «Ванземаљаца» осим Палих Анђела који сво ово време живе на Земљи, и оних људских душа које су пристале да своје тело-одело у неком времену уступе Палом Анђелу («Ванземаљцу) који и јесте доша са Неба на Земљу па је по том основу «Ванземаљац», како би тај Пали Анђео, сада у оделу које му је уступила нека људска душа чинио оно што је чинио/чини!

Људске душе које у пристале да уступе своја тела Палом Анђелу, стављајући себе у други план и радећи по вољи Палог Анђела, по смрти тела које јој је било додељено да обави своју људску мисију, која траје колико траје и то тело, не добијају дозволу повратка у Небо већ остају о Поднебесју ни тамо ни овде - те као и сваки грешник и издајник увек су спремне на нову издају, односно спремне су да се увек ставе у службу Палих Анђела! Пали Анђели имају своје регистре душа које су их било када служиле - то им је резервни кадар, имају људске душе у људским телима које их сада служе и постоје неуспеле копије људских тела које су правили (не стварали, правили) сами Пали Анђели у која су се усељавали, али будући да су се латили Божијег посла у томе нису успевали те су правили праве наказе, неспособне да обављају послове које обављају тела људи које ствара Бог и у којима су људске душе.

Овога ради и због овога, они непрекидно лове људске душе спремне да им уступе своја тела - одела и спремне да поступају по њиховој «Ванземаљској» вољи.

И издајници Творца су рангирани код Палих Анђела – важан је Командант Америке, Русије и Србије – остали су небитни осим што имају силу коју су створили људи, која је ипак безначајна у одмеравању са Силом Божијом.

Ја нећу ништа од онога што сам већ писао понављати, али и сами видите колико је посла за њих («Ванземаљце») око придобијања Србије!

Било да иде ка Америци, било ка Русији - свеједно је, иста им команда! (Видети упозорење од 19.1.2011.г. на Златном Билтену као наслов «Обавештење Србима на Богојављење 2011.г» у којој  нам се сугерише шта да чинимо - ако хоћемо, јер Бог никога ни на шта не присиљава.
Жао Му је сваке људске душе која се преда Палом Анђелу, али је то само мала краста која отпадне са Његовог Тела – а Бог има тело - и зар се и под крастом људи на створи младо лепо ткиво? Зато је Бог увек леп и млад!! Ко верује, добро – ко не верује, његово право!

Пали Анђели – Зли Духови – «Ванземаљци» немају моћ да лично нанесу људима било какво зло! Због те околности они ангажују људе који им уступају команду над својим телом и због тога су пронашли људе за председнике многих држава који су у систему  Јединственог Командног ланца, због тога нас плаше, прогнозирају «Смакове света», катаклизме, због тога гуше проток истинитих информација, због тога крију истину, а Истина је сам Бог, због сталне непокорности Богу, Пали Анђели су и истерани из Неба, а овде су наставили ту борбу против Њега, сада и уз помоћ људи, али «Ванземаљци» су опасни, јер преко нижих команданата могу да чине велика зла појединцима, али и целим народима, посебно оним који не желе никакав угвор са њима.

Шта чинити?

Бежати у пустињу! Одмах, и тамо остати, што дуже, ко може и заувек, али свакако док се ова битка, битка која се припрема, не оконча!

Пустиња је срце човека у којем станује Душа и Дух, као мале Честице самог Бога - срце треба држати отвореним за Бога, а строго затвореним за све оно што ће долазити од Палих Анђела - «Ванземаљаца» у људским телима!

И без бриге, ко га буде имао спремног (срце) за улазак самог Бога имаће и Помоћника који никада не издаје, па ће претећи.

Понављам, окрајци «градоносних облака» које сам поменуо у више наслова јесу окрајци ових великих «Ванземаљских» војски који ће пролазити поред, и око, Србије, мали број њих ће ући у Србију захваљујући њиховим људима који владају Србијом или  битно утичу на то владање – то су њихови «Тројанци» у нашим редовима у оквиру територије која је заштићене Енергетском невидљивом заштитом описаној  и нацртаној у књизи «Заштити силом читану реч» овде као поднаслов у наслову «Књиге» и иста се може слободно преузимати.

Кога занимају детаљи око ових тзв. «Ванземаљаца» и кога уплаше ови «наши» из «Ванземаљског» Јединственог Командног ланца, нека прочита наслов овде под «Туга Зомбија» који су Србији изгубили битку, али се не предају, те покушавају да остваре неке победе уз помоћ Срба - Несрба, Тројанаца.
Ето, сада знамо и ми !


Бог са нама – Пристани Боже!



Драгољуб

Постављено 18.10.2011.г у 13,20

2 comments:

Unknown 20. мај 2013. 00:42  

Dobro pamtimo vanredno stanje pod imenom "Sablja", posle ubistva Djindjica, 2003. godine. Svejedno, mislim da vecini ni tada, a ni sada jos nije jasno sta se tu stvarno izdesavalo i cemu je sve sluzilo. Da li su nesto i postigli? I sta? (Ti Pali andjeli u telima ljudi, na "drzavnoj" vlasti. Pisete vrlo logicno i onda se zapitamo kako i pre nismo i sami shvatili! A osecali smo!! Osecaju ljudi, ali se ne usudjuju da izadju iz "naucnog", materijalistickog gledanja na stvari! I ovako ne veruju svojim ocima sta sve vide, a kamoli da se oslone i na ono sto ne vide, ocima! Trebalo je hrabrosti da ovako pisete, gospodine Tatomirovicu! Vecina nas je nema, da ovako jasno i istovremeno apstraktno, razmislja ni sama sa sobom. Razumljivo je to. Prvo i osnovno pravilo koje smo od rodjenja ucili, bilo je: Pre i posle jela, treba ruke prati! - Cist materijalizam! Kao najvaznije!).
Srbija koja 8 godina "nije bila u ratu" (!), iako je sve oko nje, i u njoj, bukvalno gorelo, tada je usla u visemesecno "vanredno stanje", zbog jednog atentata (pa makar on bio i na predsednika vlade ili zemlje, ne znam sta je Djindjic tacno bio).
Potrebno je mnogo vise znanja, podataka, kako "drzava" stvarno funkcionise, da bi prosecan svet to odmah, i unapred, znao. Da bi umeo da se brani! Makar samo mentalno! A to se, naravno, nigde ne uci.
Napisite jednom prilikom makar Vi malo vise o tome: sta se htelo postici tim vanrednim stanjem tada, i sta su postigli (sigurno je jedino da su posledice po ustrojstvo drzave - buducnost, ostale trajne?).
Secam se i one "pobune crvenih beretki" (ko li im dade ime, i uniformu?!) - i to je u nekoj vezi. Ali trebalo bi znati sta su te "beretke" stvarno bile i kome su sluzile, da bi se sve razumelo.
Pozdravljam Vas!

Unknown 20. мај 2013. 01:08  

P.S. U tekstu ste vec objasnili sustinu - sticanje poslusnosti i kontrole nad gradjanima, cak i privrzenosti, svojim slepackim i kriminalnim "vladama". (To se moze postici i ratom, videli smo za vreme "bombardovanja", 1999. I dalje to tako nazivamo, umesto - ratom, napadom na nas, od tih i tih, borbom na zivot i smrt!).
Proucavanje "Sablje" i (nadovezane?) "Pobune crvenih beretki" bi bio samo slikovit primer, sa svim detaljima.
U Srbiji ne moraju cak ni da izmisljaju Vanzemaljce!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta