Pelikanka!



Пеликанка!

-Жртвовање сопственог живота - вољно и обавезно-


Као помен нашем, србском, пријатељу Моамеру Гадафију!


Веза: Наслов на овом блогу «Зомби напали Либију!»

____________________

«Једва ко умрије за праведника; за  доброга  можда  би  се неко усуди умријети.
Али Бог показује своју љубав к нама што Христос још кад бијасмо грешници умре за нас (Рим,5,7-8).

«А баш у томе је божанска наслада: жртвоватио се за онога ко се не нада жртви од тебе, и умрети за онога ко те мрзи. То само може Бог, или обожен човек, у кога се Бог услелио.

Чудна је тица Пеликан. Она храни своје тиће рибицама из воде докле може наћи рибица. А када није у стању такву храну донети својим младунцима она разгризе своју утробу и крв своју даје деци својој да се исхране и жива остану. ПЕЛИКАН ТИЦА ЈЕ ОДУВЕК БИЛА  СИМВОЛ ХРИСТА.» (Владика Николај Велимировић у «Теодул» страна 177)
___________________

Птица Пеликанка чини ово самоубиство из осећања, својом вољом, јер умирући наставља да живи кроз своје младунце, који се спашавају једући своју мајку.

Нашим, србским,  пријатељем, Моамером Гадафијем, нахранили су се јуче они који бораве у «Пеликанки» која је када су јој јавили да је Гадафи пронађен, опкољен, да се не може удаљити и да моле за даље инструкције «шта са њим?», журно  одговорила «Да Гадафи мора бити ухапшен или убијен!», да се она мора нахранити оним који се супротставио, који се борио, да би се видело како јој се нико не може некажњено противити - потом се брзим специјалним авионом обрела у Сирту, родном месту Гадафија, где се пет сати гостила на начин на који се госте они који су своје тело предали  Палим Анђелима-Ванземаљцима - гостила се Пеликанка која тако храни и онога који јој је запосео тело – обоје Главни Чувари Уговора Палих Анђела и оних који би да уз њихову помоћ «Владају светом» како је јуче изјавио један од званичника земље која је са Палима потписала нерскидиви уговор.

Своју гозбу и своје добро расположење Пеликанка и онај  у њој, показали су њеним веселим Ђаволским кикотом – нељудским смехом,  над телом човека који се није хтео предати, побећи у другу земљу, потписати мировни споразум са Палима.... кикотала се Пеликанка, знајући да је одобровољила онога којем служи!

Али, касно!

Људи су се већ определили - они који су хтели да пристану да приме подстанара који ће им командовати, то су већ учинили, нема довољно људских тела у које би се уселили Пали  и људске душе које су им било када служиле, које су сада, као резерва, позване у рат. Нема довољно одела - људских тела, а они, Пали Анђели-Ванземаљци се хране туђом, људском муком, страхом, тугом, чамотињом и наравно и њиховом крвљу и енергијама... хране им недостаје, али ће се они у последњем тренутку одлучити на једно убиство које је и њихово самоубиство.

Убиће тело које им је позјамљено, и у којем се налазе чинећи сва зла људима, нахраниће се последњи пут и потом ће и они умрети, од глади.

Пеликани-људи нису птице Пеликани – птице умиру што хоће и да би продужиле живот, а људи-Пеликани умиру да би испунили обавезе из Уговора склопљеним «на вечито» са оним који се у њих усељава!

Пријатељу, Моамере!

Нека ти Бог да удобне просторије у Царству Божијем – они који су се тобом нахранили, већ су гладни, долази веме њихових убистава и самоубистава!

Данас  је у Крагујевцу представник земље чија је злочиначка, Ђаволска војска,  1941.г. извршила масовно стрељање србских ђака и њихових професора, у Крагујевцу, са маском туге и озбиљности на лицу, био на месту стрељања – Срби дају помен умрлима, излазе на место њихове погибије да би се сећањем вратили уназад колико је потребно, како би боље видели садашњост и будућност – Немац, са маском туге и жалости на лицу, размишљао је како ће се дефинитивно окончати отимање Србског Косова и Метохије од њеног земаљског власника, од Србије, а под командом немачких официра који и сада носе униформе врло сличне оним које су носили официри немачка војске који су издали команду о стрељању србске младости у Крагујевцу!
Хранио се господин амбасадор, хранио оног који је у њему, потом реферисао оној која је недавно овде била да би нам претила - да би одобровољио њу и онога који је у њој, све се договарајући о «коначном» завршетку посла са Србима!

На страну су гурнули околност да су морали да пристану да одвоје 1-2.000 милијарди евра за посрнуле економије земаља које је Немачка ставила под окриље тзв. ЕУ, како се Немачка назвала, не размишљајући да су на самом путу у пропаст, не могавши да све сагледају, од среће коју задобију на информације шта се Србима све ради и шта је тек у плану!

Са њим је био и «просрпски» председник Србије – а само он и Бог знају какву су дискусију имали - терао га Бог да поручи убицама, Немцима, да се нису променили, да и сада убијају, он се опирао, има он и других којима полаже рачуне.... завршено, уписао Бог сваком  на лист који се за њега води, да би их исплатио како су радили.

Мир душама убијених ђака и њихових професора, убијених, од Ђаволове Војске, у Крагујевцу!

Користимо најјаче оружје које нам је сам Бог дао – реч, која се претаче у молбу, потом се дозволи извршење по молби и изврши се:

Боже, плати Немачкој, Америци, свим државама и народима онако како заслужише својим односом према Србима и Србији! 

Плати исто тако и свим Србима који раде на штету Срба и Србије и који се противе Вољи Твојој! 

Плати Боже, а да то буде веома видљиво и упечатљиво! Сада, када се спремају да оне које си Tи истерао из Неба устоличе да владају Земљом – не дај Гoсподе!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 21.10.2011.г. у 17,40

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta