Uklanjanje smetnji!



Уклањање сметњи!

-Не само молбом, мачем!-


Последњих 17 година се чекало оно што је обећавано приликом уклањања Слободана Милошевића са власти у Србији – обећања нису испуњавана!

Са Милошевићевим периодом то је 28 година свакаквих мука и трпљење Срба и свих других народа који живе у Србији. Власти су остале исте, комунистичке, осим што су комунисти имали тзв. морално-политичку подобност која је подразумевала да се не сме пљачкати и понашати недолично.

Ови после комуниста, тзв. Милошевићеви социјалисти и сви који су изашли из комунистичке боце, названи различити именима, надгледани од оног истог који нам је доводио за владаре личности из редова Шиптара, Србе који су чланови тајних езотеријских организација, до отворених колаборациониста Немачке, Енглеске, Француске и Америке, који су истовремено гледали да имају добре односе и са Русијом.

Ти исти, који надгледају, њуше у ваздуху, као добри ловачки пси, да су промене иза брда-спремају се за њих: Кога, како и када пустити низ воду; Кога поставити на власт; Каквим се новим именима назвати, а да се ништа не промени; Како сачувати оно што су присвојили за последњих 73, односно за последњих 28 година, од Броза до Вучића!

Они који надгледају, заправо и владају, бринући увек највише о својим сопственим интересима!

Вавилонци су за почетак Апокалипсе, оне из Библије, одредили 9.9.2018.г.! Похвалили се, изашло у јавност, нама у Србији се то није свидело и то је одложено на неодређено време.

Они, Вавилонци, се не предају лако-увек имају неколико резервних планова. Овај онемогућени план је подразумевао изазивање монетарног колапса на целој Земљи, који би, као уобичајену пратећу и неизбежну појаву, довео до распада држава, до грађанских ратова и свега онога који је све то осмислио, Антихриста.

Следећи план је проверен неколико пута у последњих 100 година: Потпалити ратом Србију и Балкан, увлачење Европе у те сукобе, као неког ко би могао да ствари држи под контролом, а онда будући да се и сама ЕУ распада, као неминовност се умешавају велике силе….
За нас су то НАТО државе, Русија и Турска.
_______________________

*Како обарамо План „Б“ Вавилонаца?;
*Обарање Турске, Кине и Русије као планирани пут Апокалипсе;
*План „Б“ је паљење Балкана преко Србије у време посете Александра Вучића Косову и Метохији на дан 9.9.2018.г.;
*Блокада плана и поступање Србије у свакој варијанти Вавилонаца.


Цео текст је на
_________________________________


*У славу нашег Живог Бога Срба!
*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михајла!



Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано, запечаћено и постављено 30.8.2018.г. у 16,20 ч.
________________________________

Снимљено 30.8.2018.г. у 16,36 ч. - Застава Русије 


________________________________________
Снимљено 3.9.2018.г. у 22,20 ч. - Застава Русије
-Како год, овај мој блог постаје блог за нашу браћу Русе-

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta