Sabljom, nemilosrdno!



Сабљом, немилосрдно!
-Започето сечење-

Веза:
*
Уклањање сметњи, уводни део
http://zlatnibilten.blogspot.com/2018/08/uklanjanje-smetnji.html

*Цео текст наслова
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=272


После опомене од пре пет дана, данас је претња почела да се остварује: Не мачем-Сабљом! Ракетама по непријатељима Србије, овде и где год се они налазе!

Данас је Србија очишћена од већег броја нискофреквентних генератора којим је у дужем времену (могуће још од 1990.г. од када је на власт у Србији засео Слободан Милошевић и свих година до данас), народ Србије успављиван до мере да не реагује ни на шта друго осим на голо преживљавање.

(Извод из једног поверљивог Извештаја који је недавно сачинила Команда-540 за потребе војника који се баве чишћењима од штетних електронских уређаја на територији Србије:

*„Дефинитивно је утврђено да Србију не могу довести у ред сами њени грађани, превасходно Срби, чија је она матична држава. Незванично се зна и разлог: Срби су у дужем временском периоду, најкраће од 1990-2000.г. па до сада (2018.г.) били подвргнути промени свести преко промене њихових душевних вибрација које треба да су усаглашене са вибрацијама Планете Земље, на територији на којој се сада налази држава Србија.

Оно што је покушавао Никола Тесла у Америци са својим нискофреквентним одашиљачем слабих струја, вероватно је извршено у Србији од стране НН лица која су на овај начин све грађане Србије држали на својеврсном стенд-бај стању како би они, или онај коме полажу рачуне, осмислили шта даље треба чинити. А задатак тих НН лица је био и јесте да информишу, предлажу и делују по основу сопствених процена и по одобрењу оних којима они полажу рачуне. У истом положају су и остали класични агенти,  ако су они зналци техника о којим се овде говори.

*Мајстори који су својим техникама увели становнике Србије у то погубно стање, најсличније стању у које се неко лице доведе применом техника индијских јогина, то посебно стање је било и јесте и даље јаче-Срби су мирно гледали шта им се догађа и реаговали само у случајевима крајње нужде, ради преживљавања, а многи који су уочили да се људским радом ништа у њој не може поправити, одлазили су из Србије, широм света, све бежећи од својих уснулих сродника које је било немогуће пробудити.“

Остављено време за искључивање наведених електронских уређаја није дало резултат, па је специјализовано Одељење за противелектронско ратовање Команде-540 на дан 4.9.2018.г. у 12,40 часова предузело неопходне мере чишћења Србије којим је обухваћена цела Србија, укључивши и пилон на Мосту на Ади у Новом Београду, који је, врло вероватно, коришћен као антена са које се покривао Београд, доњи део Војводине и јужно од Београда, до границе београдског и крагујевачког округа.
_________________________________

*Од сада Сабљом и немилосрдно!;


*Списак Логистичких база напријатеља Србије;


*Бомбардовање Логистичких центара непријатеља;


*Коришћење "Хуманих" Србских ПГ ракета;


*Услов за застанак дејстава;

__________________________________


За читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=273


*У славу нашег Живог Бога Срба!
*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Команде-540

Постављено 4.9.7527/2018.г. у 14,20 ч.
________________________________________
Снимљено 4.9.2018.г. у 14,27 ч. - Застава Русије


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta