Ko je sve gajio i zalivao Šariće i zašto?



Ко је све гајио и заливао Шариће и зашто?




Примери на које се Србија угледала:
(06.12.2010.г.)

У Софији-Бугарска, некада је пословала моћна фирма Кинтекс - она и сада постоји али више не знам колико је моћна и чиме се сада све бави - о чијем пословању сам писао 1983.г. у обавезном раду за колоквијум на Факултету безбедности у Скопљу. Прикупљање материјала за тај писмени испит помагало ми је и у конкретном раду на сузбијању кријумчарења и фалсификата. 
Бугарској приходи стечени радом ове фирме нису били од помоћи и налази се у стању у којем је већ 20 година, а то стање је стање какво не би пожелео ниједној држави света.
(На том факултету су професори давали почетну, шире познату, информацију као тему за писмени рад-испит, а студенти су били обавезни да то сазнање преточе у обимну информацију која је могла да буде од користи полицији у свом делокругу рада. 
Садашњи српски Факултет безбедности школује теоретичаре, а њихови професори су аналитичари у ТВ Дневнику овакве Србије, чије се прогнозе никада не потврђују.
Колико је то корисно знају сви којих се тиче, а када се упореди са задацима судената од пре 30 година, све је врло јасно ).

Они који су дошли на власт у Србији, у времену после Јосипа Броза Тита, организовали су функционисање државе у којој се продавала свака роба која је доносила екстра профит-Србија којом је владао Слободан Милошевић је пропала, а он је своје владање платио сопственом главом, избеглиштвом породице, главама многих блиских сарадника или слободом оних најпоузданијих.

Почетком 1994.г. када су неки Милошевићеви људи одбили послушност а имали прилику да се у иностранству баве бизнисом, уз коришћење новца Србије који им је наменски дат, код мене су долазили неки поуздани људи Милошевићеве власти тражећи савет како да се одбегли врате на прави пут и почну да слушају «Тату». Тражио сам да ме одведу код тог «Тате» да се уверим да он то тражи, да он то тражи од њих и да му и непосредно уручим план за довођење одбеглих у стање послушности, јер сам имао веома богато искуство у раду полиције састављене од Шиптара са Косова и Метохије који одбегле веома ефикасно доводе у ред и у послушност, без икаквих Интерпола, Еуропола или помоћи страних полиција.

После два три дана јавили су ми да идем на састанак код једног од помоћника Јовице Станишића (тада врло утицајни начелник УДБЕ Србије, иначе један јако сујетан човек који се бавио скупљањем аброва, паковањем и пласирањем тих аброва, које је имало за крајњи циљ да му подигне значај у очима «Тате», који је организовао физичко обезбеђење Милошевића тако да је сва пошта упућена на име Милошевића ишла Јовици Станишићу, чиме је обезбедио да Милошевић мимо њега не прими никакву другу информацију из спољног света, а под изговором Контрадиверзионе заштите).


Тај Станишићев помоћник је, по њима, наступао у име «Тате» - нисам отишао уз опаску да је то сувише низак ниво за контакт, и на њихово запрепашћење ту ствар прекинуо. Припремљени материјал о циљевима евентуалног мог ангажмана и начину законитог поступања касније сам предавао представницима ДОС-а док су се спремали да заседну на власт, потом редом како је и наведено.

Давано је и Томиславу Николићу док је замењивао Војислава Шешеља у Радикалној странци Србије-никада није дао одговор нити се занимао за тако нешто!

Ово је давано и једном од министара у Влади Војислава Коштунице који се двоумио да ли да после физичке немогућности Коштуничиног полицијског експерта, Јочића, преузме ресор полиције - наравно ни тада као члан Владе ни сада када је претедент на повратак у Владу Србије, он не сме да каже да по овом плану треба поступати.

Сигурно је да ни Влада коју ће формирати ДС и странка Томислава Николића после наредних пролећних избора 2011.г. неће овај проблем криминала решити – јер им је ово већ нуђено.


Они неће смети да ову метлу користе и ја је презентујем јавности Србије, првенствено због тога што јавност у Србији већ мисли да се више ништа не може ни учинити. Ја скидам ознаке поверљивости и своје ауторско дело чиним свима доступним - доступним и за критике стручњака, јер их у Србији има много и свакако колико је потребно да се разни бандити скину са грбаче опљачканог народа, али и онима, и првенствено њима, из иностранства, који се уздају да ће нека нова странка, коју они подржавају, смети ово да уради –
неће, јер немају страначки прваци 
чисту савест и чисте руке!!

Наследник Милошевића, Зоран Ђинђић, наставио је све оно што је чинио и Милошевић, мало је то усавршио, распродао оно што је наследио - и он је своје владање платио главом, својом и главом многих на које се ослањао.

Наследник Милошевића и Ђинђића, Борис Тадић, наставио је оно што је наследио од Ђинђића и Милошевића – догодило се и учинило се да се дознају везе његових људи и сарадника из власти са онима са којим су сарађивали Милошевић и Ђинђић и сада се чека кога ће и како ће да почисти Шар(ићева)ена метла.

У међувремну се догодио «Шарић»!



Сада ће Србију да чисти та Шар(ићева)ена мeтла 

коју ће у рукама држати америчка Служба за 

дроге-ДЕА,  односно друге америчке службе које су 

задужене за Србију.

Та клопка-метла је урађена врло стручно, 

стрпљиво, и за ДЕА-у потпуно бесплатно.

Боље речено за Америку је та метла 

потпуно бесплатна.

Овде дајем копију метле која је пре три године 

дата Шефовом Изасланику, коју нису смели да 

користе и коју је неопходно искористити да би 

Србија постала озбиљна 

држава (она је доласком на власт у којој 

је министар полиције Дачић, 

преуређена у делу који се тиче датума 

израде, иначе је то иста она која је дата 

Шефовом Изасланику).

Неки ће у овом чишћењу изгубити главу, неки слободу, неки имовину, а сви ће изгубити власт, што је за ову фелу људи равно смрти!

Када и како, објаснићу наредном прилогу који ће говорити о могућим сценаријима догађања за освешћивање Србије.

Пре три године, поуздани Тадићеви људи су тражили и остварили контакт са мном тражећи савет како се стање у Србији може на законит начин у кратком времену довести у ред. 
За детаље кликните на линк: 
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/scenariji-za-dovodjenje-srbije-u-red.html

Слушао сам Изасланика Шефа, пажљиво, у сећању се вратио на своје године када сам мислио да шефови дајући задатке полицији мисле озбиљно, и на крају га упитао да ли је Шеф тражио метлу или грабуље?
Рекао је «Метлу». Тада сам му дао «Метлу» уз напомену да Шеф то неће смети да користи-после две недеље ме је обавестио да је Шеф рекао да то сачека нека боља времена.

Имајући у виду да ја нисам радио у полицији када је истом владао Милошевић, али сам био под командом Милошевићевог човека од поверења који је дошао да му припреми пут за долазак на власт и владање - почетак 1990.г., који се сада покушава да се опере причом како је он знао да Милошевић није дорастао послу који је намеравао да уради - а ја му постављам питање: Зашто то није рекао на време, Милошевићу и нама из полиције, односно зашто је очистио полицију од свих који нису били спремни да беспоговорно послушају његова наређења, која су заправо била у целости Милошевићеве жеље и идеје, и поручујем му да се смири и ућути да не провоцира приче неких других које би га могле довести у врло неугодну ситуацију - сетио сам се како смо ми, тада млади, хтели «да сређујемо», упоредио то са намером Шефовог Изасланика, дао му нека упутства која ће му сачувати главу, и уручио му принципе за градњу метле и њено коришћење.


Поставио 06.12.2010.г.
Др Драгољуб Татомировић











Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta