Nas brat, general Konuzin!



Наш брат, генерал Конузин!

-Погрешно спојено?-


Наш брат, генерал Александар Конузин, Амбасадор Русије у Србији, заменивши свог неприметног предходника г. Алексејева, као да је сметнуо са ума да је тај предходник контактирјући са Томиславом Николићем као политичким ликом који опстајава у Србији већ 20 година, био «по потреби службе» смењен са места које сваки руски дипломата може да пожели - да буде амбасадор и Руса и Срба у самој Србији! 
Али, г. Алексејев ишао и у Земун и у Скупштину, јавно показивао симпатије према Николићу и политици коју Николић, као, заступа...

Наш, србски, брат и пријатељ, Конузин, стиже свуда-Србија му мала, контактира са свим оним структурама са којима би контактирао да је млад и да је непосредни оперативац Руске Обавештајне службе - али Русији у Србији не треба обавештајац, у Србији се не може бити руски шпијун, јер како би неко био шпијун у својој земљи - већина Срба на Русију и дан-данас тако гледа, стално је разумевајући за њихове проблеме и стално очекујући да се и нас, мале Србије, сете - када нас забораве ми им муњевито нађемо оправдање. Ми Срби знамо боље од браће Руса шта су њихови стратешки интереси у свету, а у Србији, па то се подразумева, и ми смо спремни да их чекамо, да им чувамо те стратешке интересе јер ће они једном схватити да су то њихови интереси!

Русија сада када стане на своју западну/југозападну границу нема где, у Европи, да спусти ногу а да је по њој не бију, да је не гађају камењем, да је не пљују, псују, пуштају керове на њу, јављају својим и руским «партнерима» где су Руси кренули.... остала им само мала Србија, држава у којој Руси нису, не могу бити, и не треба да буду странци!

Када се Рус нађе у Србији он није у страној држави, он је у земљи-матици народа којем и сам припада.

Када Рус добије службу у Београду, он је у центру србске културе, значи и своје сопствене, али је он и на централном месту Планете Земље, а код куће.

Сада се на нашег брата Конузина бацају камењем припадници Петих колона Србије (Детаљно у наслову на овом блогу под «Пете колоне-Збор!»), из власти и опозиције која је такође у тој Петој колони – наш велики мудрац - Председник Србије - који је на то место дошао давањем лажних обећања од стране оних са којим је у коалицији искључиво власти ради, изјављује да се јежи на помисао да неко може да наговара Србе да не изађу на следеће изборе-читај: И не омогуће њему и ортацима му, да започне још један, по Србију последњи, манадат, али се о брату Конузину не изјашњава!

«Слобин Мали од Палубе» пустио неколико изјава у јавност у намери да држава брата Конузина то уочи, те отишао на специјалистичке студије у Америку, где је са њом договорио одлучне  мере државе Србије против «радикалног Вехабизма» којом приликом ће се, вероватно и америчке полиције непосредно ангажовати на обради оваквих сумњивих личности - држављана Србије!
Колико је Србија пред Први Светски рат била назадна држава када није дозволила аустроугарској полицији да истражује атентат на Престолонаследника Фердинанда,  у Сарајеву - а то је оно што се сада од стране Дачића и Тадића, вероватно као на тањиру, нуди америчким полицијама!

Колико су они, њих двојица, већи патриоте од оних који су били на челу државе Србије кључних година пред Први Светски рат!

И успели петоколонаши из власти и опозиције да се у страним новинама  које излазе у Србији громогласно каже шта петоколонаши мисле о брату Конузину.

А, он, стално у самоклопци!

Говори оно што би га сутра препоручило за Србског Цара - и био би изабран, у било којој процедури, на то место, али: Баћушка, брате, генерале Александре!

Кога имаш на располагању у Амбасади у Београду, мислим на ове који би требали да те чувају од погрешних потеза, корака, изјава?

Зашто генерале, брате Александре, шеташ по Србији са ликовима из србске политике за које 90% Срба мисли да је права штета што нису на неком другом месту - не због идеологије, брате Александре? 

Знаш ли, брате Александре ко су ти људи чијим речима верујеш, када те упућују на ове са којим се састајеш и шеташ по Србији - јеси ли се распитао који су њихови лични интереси у тим сугестијама? Да ли ту има србских и руских интереса?!

Брате Александре!

Прикочи, док је још мала брзина, док се може безбедно зауставити и променити правац - после ће бити касно! Наравно, ако је циљ Русије оно што ти говориш!
А, ако није, онда само настави тако! Русија, када је Србија у питању, има још времена до Нове 2012. године.... пази брате Александре, није то неки дуг период, пази какве ти приче причају, пази кога прихваташ као онога који каналише србске жеље и ставове..... није то то што су ти рекли.

Шта је то што те вуче, нпр., ка Томиславу Николићу и Велимиру Илићу, али и неким другим? 
Молим те, задужи некога да ти штампа оно што сам написао на овом блогу под  «Павле, Савле или неверне Томе?» тамо је оно што се мора рећи и учинити у Србији - за сада то у Србији нико не сме и неће да каже! Ти то говориш, али ти немаш странку, мада је лако можеш направити.

Без тога, брате Александре, нестаје Србија и нестаје и оно мало место на које још можете да спустите ногу - пази брате, глупо је по ко зна који пут посрнути због истог камена.

Да ли си погрешно спојен или си тако спајање желео, ти и наша Русија? 
У сваком случају, брате Александре, молим те схвати ово само као добронамерну сугестију онога који воли више Русију него ЕУ и Америку, али и онога који највише воли Србију!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 02.11.2011.г. у 17,30 часова

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta