Kiseli osmeh brata Vladimira!



Кисели осмех брата Владимира!

-Све се плаћа, брате Владимире-





Веза: Наслов на Зл. Билтену
          «Плава светла пропасти-
           претња поретку Русије»

 Брате Владимире,

Ја, овако мали и незнатан, сáм, трудим се више од годину дана, а трудио сам се и раније, и на мени доступне начине, слао ти што-шта што би се тицало и Русије и Србије – не читају и не обавештавају те! А ту ја нисам никако крив.

Наш некадашњи председник Слободан Милошевић је пао и изгубио власт, а потом нам је и држава у сталној опасности да нестане, јер су га његови «из Службе» лажно информисали - а морали су, плашили се реакције, по себе и друге, ако би му рекли истину. Брате, Владимире, Истина лечи она не повређује и не убија, али је то горак лек, а сви лекови који се стављају на гадне ране су од горких биљки - «на Љуту рану-љута травка!»

Ни тебе твоји нису информисали - плашили су те се Владимире, или су, исто као и ти, престали да обраћају пажњу на оно што мали, обични људи мисле и причају.

Знаш брате  Владимире, ми Срби, још у већини, која се круни, сматрамо да смо ми род, да смо исте крви, али ви се двоумите, у својој потсвести знате да је то истина, али се не изјашњавате, испада вам боље да се придружите оним који нас нападају и мрзе - па нас су се одрекли Срби који су се назвали Пољаци, Чеси, Словаци, Словенци, Хрвати, Црногорци, па то можете и ви учинити – нисте, а као да јесте, ћутите, мерите размеравате... ми смо вас разумевали и разумемо, рачунамо имате ви, који сте велики, и великих проблема, па су Срби којима се молбе услишавају молили и задржавали Бумеранг-Рушилац оваквог света, орочили то задржавање до Нове 2012.г., а ви онда показали да је то грешка - на молбу Срба са Косова да им помогнете давањем руског држављанства одговорили сте да то правни прописи не омогућавају, као  и да би то довело до проблема у односу са вашим «Западним партнерима» - тада је кочница која је задржавала Бумеранг-Рушилац отпуштена и ти се, брате Владимире, Царе Русије, јуче изгубио царске прерогативе...Нико не може олако уништити цара којег воли његов народ, јер ту љубав увек подржи и сам Бог! 

Твог предходника, Цара Николаја Романова народ је волео, и њега је морао да уклања лично Црвени Ђаво! Ти си, Царе-Наследниче, вратио сва обележја тог Црвеног Ђавола, под изговором да се под њима Русија спасила од Немачке. 
То је она иста Немачка којој сада трчиш у загрљај да би им могао продавати руску нафту и гас - али Царе Владимире, ти се ниси спасио главног непријатеља, ниси се спасио Црвеног Ђавола!

Вратио си га у живот и настанио у највећој држави света - у Русији, у којој си цар!

Брате Владимире, свако од нас је стално на искушењу!

То што си јуче изгубио је део казне, има још.... није то завршено.

Ја сам графолог-профилиста - на основу рукописа, фотографије, гласа или и личног виђења сачињавам описе психолошких профила. Не љути се, ја ћу и овом приликом то да урадим, јавна си личност, цар који губи, па ово ишчитај може да ти буде од користи:



Тужно отпоздрављање нашег брата Владимира!

Тужан је наш брат Владимир, жао му због онога што га је снашло, пропушта непрекидно целокупни сопствени животни филм кроз пројектор-мозак, види да се рупе које је он сам направио у том филму, исецајући делове који му се не свиђају, опет попуне - види оно што би да заборави, али то је оно што није сагледавао излазећи себи на мегдан, већ оно што је мислио да је могуће ставити у доњу фиоку и не дирати - не може, то је увек у активи, све док се не сагледа праведно и поштено, не штедећи ни себе!
Значи: Наш брат Владимир зна шта је чинио, зна дела своја, али не верује да су и мисли дела, те се помало и чуди како му се то све догодило.... због чега га народ више не воли. 
Па брате Владимире, ти си имао Велику Мисију - дата ти највећа држава света да ти у њој будеш цар!

И шта си урадио - да ли си се сећао својих дечачких дана, дана сиромаштва, дана када си као мали и слабашан био шиканиран од других, јачих и већих, јеси ли се сетио свог укупног живота, јеси ли усвојио Принцип Довољности у свом животу?

Јеси ли некада читао оно што су нам, свима, оставили велики руски свеци - Свети Јован Кронштатски и Серафим Саровски.... сећаш ли се шта су причали, или то никада ниси ни читао, али си и поред тога пред сваки Божић пред црквом љубио свештеникову руку - убирајући поене.

Али, брате, како си показао да се са твојим начином царевања слажу твоји најближи - где ти је жена, деца, родбина, имаш ли ти родбине, другова, познаника, ко си ти брате Владимире?

Брате Владимире, ништа ниси јуче изгубио, јер ништа и немаш, а да је твоје – царевање је од Бога, глас је од народа, душа  није твоја већ Божија, смештена у твоје тело - одело како би се надгледало шта чиниш и како бележиш - дупликат те књиге је у Небу  и када се оде - тамо он важи!

Да ли си се Владимире некада суочио и сукобио са собом?

Ако ниси, мораш - ако хоћеш да победиш: Док не победиш себе нема никаквих победа!

Ко победи себе победио је и Небо и Земљу и онда ће радити или, ако му буде дато, владати - придржавајући се Принципа Довољности.
И онда не треба возити мотоцикле, авионе, ронити, пецати, имати дворце.... народ ће препознати онога који је по Вољи Божијој, волеће га и све њих ће Бог помагати.

Брате Владимире, пошаљи неког од ових твојих из Амбасаде у Београду, ових од којих ниједан не вози руски ауто, да дођу до мене да ти по њима пошаљем Приручник за излазак себи на мегдан - да победиш себе и будеш по Вољи Божијој, на неком другом послу који ће ти, можда, поверити - не предаји се, исплачи се, покај се искрено, није довољно само кајање. Окупај дела своја сузама и Бог ће те сматрати чистим!

Не сили се, мали си и слаб и јадан, и не можеш да спаваш, и под казном си, и живиш сам, и кријеш се од људи и живиш горе од свих твојих поданика.... јер се супротстављаш Богу!

И изгубио си због тога!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 05.12.2012.г. у 15,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta