Jedna Imperija manje - idemo dalje!



Једна Империја мање, идемо даље!
-Новац врти где бургија неће-

Сваки ученик моје Криминалистичке школе (www.krimskola.rs), у овиру полагања испита мора да прави хипотезе (претпоставке) о неком извршеном кривичном делу, које кроз дипломски рад он разрешава. У оквиру тога морају да праве Извештаје, Службене белешке, да прислушкују и прате лица која су својим хипотезама довели у везу са кривичним делом које разрешавају, морају да опишу како су коју информацију прибавили, и да чине и све оно што ће у пракси морати да чине. Ја сам ту да их томе научим, објасним, покажем примером. Овог пута сам им ја испричао шта сам све предузео да у једнм ресторану дођем до података који су садржани у разговору два озбиљна човека, начин одабира људи које треба обрадити, у ресторану у којем је доста других лица, конобара и уопште где је укупна комуникација жива, да се прилагодим условима, да се снађем  да добијем сто у близини одабраног стола за којим се води извесни разговор, који онда треба да се документује, завршим свој ручак, дам напојницу и напустим ресторан у пратњи љубазних конобара - а да све буде потпуно неприметно!
Примера ради, ја сам им испричао причу коју сам «на тај начин» прибавио.

Учинило ми се да би тај измишљени садржај могао бити интересантан читаоцима «Златног Билтена» па га овде у главним цртама преносим:

Моја напомена:

Јапан је задесила велика несрећа, о томе смо били редовно обавештавани, али је све било као на брзину режирана позоришна представа коју су глумци напустили још док су гледаоци аплаудирали - нису се вратили на бину ради додатног отпоздрава публици, чим се завеса спустила, они се спаковали и отишли пут Туниса, Египта, Либије, Сирије, круже и око Ирана, успутно прете Србији, али се о Јапану више ништа нити говори нити пише. Необично, после онаквог информативног «Цунамија»!

Разговор-парафразирано:

*Ето, коначно се састадосмо, да на миру поразговарамо, да пробам да ти помогнем да разумеш боље то твоје предосећање које ти не да мира.
Јасно ми је да си рекао да имаш «гадан» недефинисан осећај да ће се у септембру ове године догодити нешто битно, битно на планетарном нивоу, да ће настрадати много оних који нису криви...
Па пријатељу, где је танко ту се кида, увек и настрадају највише они који не сносе никакву кривицу.

*Ти знаш и сви ми знамо да ништа није случајно, ниједан догађај није стицај случајности. Све је у узрочно-последичној вези, па и када падне фасада са градске зграде некоме на кола или на главу, то није случајно, зграда није одржавана како треба, а онај који је претрпео штету или био повређен, само је због одговарајућег, нама, људима, непознатог Плана, наведен да се у том тренутку нађе баш ту где се руши део фасаде.

*Знам, пријатељу, занима те ово око Јапана, посебно шта се ово догоди, са главних страница и ударних вести изгуби се као да се ништа није ни догодило - и мене је то занимало, па сам се мало распитивао код оних који знају више од мене, оно што ми нису хтели рећи, ја сам допунио сопственим анализама и поређењима са оним што се у свету догађа од памтивека, посебно од Исуса Хроста па на овамо.

*Јапанци су у подморским лабораторијама производили нешто што нико није смео знати-нешто што је опасно и забрањено, нешто што су хтели да прикрију а дођу у посед тог опасног. Знам, говорило се о тајној производњи Плутонијума, па да су пукле цеви на уређајима за хлађење у нуклеарном реактору за производњу електричне енергије.... али није ми се ту много што-шта уклапало. Видео си снимке вртлога «Цунамија» и сам си приметио да су апсолутно атипични за природни «Цунами»!

*Они су одбили било какву и било чију помоћ, чак и држава које имају богато искуство са санацијама инцидената у нуклеарним електричним централама - говорило се да они имају и средства и људе, да ће они са тим изаћи на крај, а објавили су да су у «Цунамију» оштећена постројења за хлађење нуклеарног реактора-тај квар се догађа и догађао се, има нуклеарних електрана на хиљаде у свету и то се успешно санира... то објављивање, тих података о квару расхладног система,  у целости је пребацило интересовање на нуклеарне централе, њихове конструкторе, експерте и сл., а Јапанци су у тишини нешто стварно санирали - видело се да су забринути, па и уплашени... питао сам се због чега?

*Моја размишљања и моје информације су се поклопиле - али тек када сам све сместио на глобални ниво, када сам сагледавао хиљадугодишње сукобе тзв. Владара Света  - а Владари Света су две линије јеврејског народа, које се боре за примат у том владању.
Једна јеврејска линија су Сефарди а друга Ашкенази/Хазари.

*Јапан је у подморским  лабораторијама, производио нешто много тајно и много опасно-у организацији једне од јеврејских линија које се боре да овладају светом, а и сам је са империјалном историјом и плановима за будућност која би га као економску силу поново уврстила у земље-Империје. То није никакво, чудо, власт је то. Ево погледај Турску - Ердоган је све карте ставио на обнову Турске Империје, народ му живи јако тешко и у великом сиромаштву, изненадио сам се када сам недавно боравио  у Истанбулу и видео да им је бензин већ достигао 2 евра/литар, да им је све јако скупо, да су порези и кирије велики и да, нећеш веровати, већина Турака стрепи од сценарија по којем се распала СФРЈ - стрепе од инфлације и грађанско-верског рата у којем би се њихове империјалне амбиције претвориле у пусту жељу - ако то Хазарима буде одговарало, они ће Турску икористити за своје циљеве у Европи, за њену деградацију и разградњу, а потом ће и саму Турску, кроз опробан сценарио звани «Југославија» лако разбити.

*Јапан са Америком још није склопио Мировни споразум после Другог Светског рата, већ функционише по основу Изјаве о безусловној капитуалацији! Та Изјава, Јапан ограничава на многим пољима, посебно у развоју и производњи средстава војне природе - Америка у Јапану, и око Јапана, држи своје снаге у својству Победника, третирајући, вазда, Јапан као земљу која је потписала капитулацију. Али, Јапан се осилио, ојачао, има велике резерве у новцу и индустрисјким капацитетима, али хоће да експлодира од пренасељености.

Јапан се бори са својим жутим  кинеским сабратом за место које ће скорим сломом Америке и ЕУ бити слободно - наравно, Кинези су већи, али су Јапанци упорнији и свакако на вишем техничком нивоу. Америка је у току свега - не може се под контролом држати земља која је капитулирала,  а да се не поседује довољна обавештајна инфраструктура у тој земљи. Без издајника, нема окупације!

*И догодио се «Цунами», онај са оним  атипичним вртлозима, део постројења за тајну производњу је уништен - део је остао неоштећен - требало је скренути пажњу са њих па је за то искоришћена прича о квару на реакторима за производњу електричне енергије - то се примило, Америка је имала свој интерес да у службу скретања пажње са онога што би Америку могло и интересовати - са тајне производње нечега - па је Јапану ставила на услугу и све светске медије, који су амерички медији, или још боље који су јеврејски, због националности њихових власника! Русија је имала интерес да само преноси оно што се «добром» суседу догодило. А сусед је већ започео да тражи ревизију резултата Другог Светског рата - тражио је да му Русија врати нека острва, што Русији не пада на памет, али је те аспирације Јапана примила  к  знању, па јој је овај «Цунама» добро дошао, било да је унапред обавештена о њему или не.

*Неке моје информације говоре да су Јапанци производили смртоносне вирусе способне дс се шире са човека на човека, ваздухом, да се од њих умире врло брзо, да лека нема, те се може само помислити какав би се помор Кинеза могао остварити у надметању Јапана и Кине. Али, Кина није само супаник Јапану, она је у трговачком смислу постала сметња осталим великим силама, па су све те велике силе, можда, могле бити сагласне да се «Цунами» догоди - да једна од тих сила или више њих испробају и методу стварања вештачких «Цунамија», да искористе гужву и панику која се створила да известан број епрувета са вирусима - они се увек у таквим стакленим еппруветама и држе - нестане, и да буде у поседу неке од њих која ће те вирусе у неком тренутку искористити. Молимо се Богу да се то не деси, јер је питање да ли то било ко више може ставити под контролу - надајмо се да се то лудило неће реализовати. А ако се  реализује, сва кривица ће, ипак,  пасти на Јапан који их је и произвео.

*Ево, пријатељу, нпр. нестало 100 епрувета, свака може да зарази по 10 породица  то се прогресивно шири, па да имајући у виду бројност Кине, онај који би хтео да сада елиминише и Кину као реметилачки фактор, могао да је преполови по броју становника!

*Јапан је, наравно, на дуже, можда и трајно, искључен као такмац Америке  и осталих великих сила.

*Кина се озбиљно понаша као империја - показује мишиће, шаље васионске бродове, метеоролошке, извиђачке, војне и комуникацине сателите у Космос, купује грчка острва, откупљује обвезнице пропалих држава и као хипотеку за исте узима некретнине - острва, целе покрајине.... гради мостове, шири утицај, примећује се више него што је подношљиво, и истовремено је на стотине хиљада милијарди долара претворила у капитал у америчким државним обвезницама.... постала власник доброг дела Америке.

*Кину треба онеспобити да ремети планове великих! Како? Зар ти информација - хипотеза, о несталим ампулама са смртоносним вирусима не личи на могућу припрему  да се Кина сведе на прихватљивију меру?  Мени се то уклапа. А ту је и тај твој осећај да ће се нешто планетарно догодити у септембру - кажеш да се ти твоји предосећаји често потврде у пракси.
Па можда то буде више иницираних једновремених догађања - све се то планира, прави се сценарио, одређује се динамика... Знамо да се Америка задужила са неколико додатних хиљада милијарди и да са њима може да фукционише до половине августа 2011.г. и замисли шта би се догодило у августу када Америка прогласи банкрот а појаве се жуте силе - Јапан и Кина, и освоје свет, а нису под контролом оне две јеврејске линије Владара Света, из остатка Света, значи света ван Кине, иако су и они Хазари, мислим на владајуће породице Кине! Да ли би се то дозволило?
Не, то се не сме и неће догодити и зато се Јапану догодио «Цунами» и зато је врло могуће да је нестало нпр. 100 ампула којим се Кина може свести на пожељну меру, односно и њих у једном тренутку, у оквиру новог светског поретка могу покуповати ове две јеврејске линије по основу вредности у власништву енергетских ресурса широм света па и у Русији.

*Пре 300 година Кина је донела закон по којем је сваки Кинез поред једног свог имена могао да користи још десет имена. Неки из реда привилеговани то су искорисили те је сада могуће да 10 људи - са сто имена влада Кином. И то се Кини и догађа. Она је уређена на начин најближи робовласничком, али је остатак капитала за државу, односно за тих 10 породица, огроман и Кина напредује. Те породице су познате. Анализом њихових, сада кинеских, презимена, јер сви Јевреји увек узимају имена земље у којој живе и раде јер се тако лако утапају у остатак становништва да могу несметано да делују, несумњиво је утврђено да се ради у јеврејској линији Ашкенеза/Хазара, значи Јевреја трговаца, и кроз ту околност треба сагледавати овакав муњевит успон Кине у трговачком смислу - ових 10 породица Хазара имала је помоћ свих битних Хазара широм света.

*Барак Хусеин Обама је Сефард,  Димитриј Медведев је Хазар, он је прешао у Православну веру, али је Хазар, Никола Саркози је Хазар - Обама подржава Путина, али Хазари подржавају Медведева! Па није сада ни тешко закључити ко ће победити на председничким изборима у Русији 2012.г.! 
Ово се провлачило кроз коментаре на неким руским сајтовима, као и у неким књигама које су објављене у Србији, а валидни закључци се могу донети и по основу анализе о националности оних који су после совјетске револуције, 1917.г. заузели челне позиције - од стотина битних, само је њих неколико било руске националности! А шта се по том питању променило у Русији од тада?

*Никола Саркози је покушао пре пар година да формира «Медитеранску Унију» - Гадафи му се супротставио и то је један од главних разлога напада на Либију и Гадафија лично!

*Значи, пријатељу: Цео свет се тресе због сукоба две јеврејске линије - Сефарда и Ашкеназа/Хазара. Оне се разликују по по вери, раси, језику, темпераменту, обичајима и самом начину живота.

*Сефарди су потомци Јевреја који су 1492.г истерани из Шпаније и њих називају и «Шпанцима» - они с на вишем културном и образовном нивоу од Ашкеназа/Хазара.
Црномањасти су, дугуљасте главе, дугуљастог и коштуњавог  лица,  нос дугачак повијен, коса арменоидна и оријенталоидна.


*Хазари су потомци Јевреја који су се после бекства из Израела настанили у Авганистану, у којем су живели Хазари, преокренули су Хазаре у Јевреје, наравно по вери и обичајима, па су сви потомци и Јевреја и Хазара за себе говорили да су Јевреји/Ашкенази. Хазари са правим Јеврејима скоро да и немају ништа заједничко у биолошком смислу, али ментално: Они су прави Јевреји!

*Ашкенази/Хазари су здепасти, грубог лика, глава им је округла, лице широко, нос широк и меснат, углавном су црнпурасти, али се нађе и понеки да је плав (бео) или светло смеђ. Имају лапоноидно и монголидних карактеристика у свом  изгледу, са примесама азијатског и источноевропског расног типа.

*Ашкенази/Хазари су постали власници свог светског новца, они управљају падањима и дизањима вредности валута, енергената, злата, успону држава и народа, падовима држава и народа, они кроје царства, померају границе царстава, он  кроје тзв. «Геостратешке» планове, заправо су то хазарски планови, ако им се неко нађе на путу, одређује се најповољнији начин уклањања, користи се "новац који врти где бургија неће", и то уклањају.

*Сада се укупно време блиских догађања убрзава, они више немају стрпљења за ситан вез,  за дуге дипломатске предигре, сада иду са отвореном силом уважавајући само законе који њима иду у прилог.

*Једна Империја - Јапан је спречена да ремети планове власника новца, Хазара, остали се пажљиво осматрају, ЕУ се сагледава као целина, Русију држе на кратком повоцу, Кина се везала за Америку и када пропадне Америка пропашће и оваква Кина коју ће Хазари дићи из пепела као Немачку после Другог светског рата, и опет ће Кина трајати докле то буде одговарало Хазарима.
Ово наравно, да се успе да се оних 100 ампула држи под контролом - у противном нема Кине, али можда ни људи на Планети земљи!

*Шта има овде ново? Шта ради Борис Тадић, има ли вам он довољно јеврејске крви - или је на инфузијама, замениће га Хазари без размишљања ако не буде имао снаге да изврши оно на шта се обавезао. То чине широм света-Србија није изузетак! Имате ли ви овде неког другог Хазара, или имате а да и не знате - ех, Срби, када би проверавали ко им  долази на чело државе.....

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог

Постављено 9.5.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta