Razmrsiti ne možeš, seći ne smeš!



Размрсити не можеш, сећи не смеш!

-Како отићи са власти у Србији?-

Србија, овако смањена, притиснута од бандита из Америке и Европске Уније, на многе начине, уствари има само једну муку - она се у претворила у огромно, опасно "Змијско Клупко" - у којем су власти, криминалци, "бизнис групе" и сви они којима су доступни србски ресурси.
Србија има државу која кошта око милијарду евра/месечно!
Она више не може да одржава своје пипке власти којим се ово «Змијско Клупко» одржава, издржава, увећава, плаши околину и гуши се, од много оних који су се у то Клупко уплели!

Администрација Србије је прегломазна, неефикасна, неопремљена за сопствену делатност, само због тога што «Змијски Цар» не верује осталим змијама у Клупку, те непрекидно смишља како би све држао под контролом.

Знам полицијску станицу у којем криминалистички инспектори годинама возе «Југо» одавно зрео за отпад, у којем је од волана остала само гвоздена основа, они возе ауто са гвозденим воланом, знам финансијског инспектора који вози службени «Југо» који на 100 пређених км, троши мин. 1 литар уља - то му се не признаје и господин инспектор купује уље из свог џепа, тај мањак, за који он није крив, мора да надокнади неко - то су обично они које он контролише!

Хало, Нојеви, Србски Нојеви!

Не завлачите главу у песак, хало "Змијски Царе"!

Упамти: Змијско Клупко се не може размрсити, а да те нека од змија не уједе, а ако сечеш не знаш коју ћеш исећи - обично се исеку све!

Смеш ли, Царе, да сечеш?

Да ли си ти умешан у користи које се имају ако си у Клупку - да ти је топло, да те се сви плаше, да будеш уважаван? Ако јеси, не покушавај ни излажење из Клупка, јер је то размрсивање - бићеш нападнут као непријатељ, а непријатељ се убија - а ако си упетљан, а хоћеш да сечеш, опет си непријатељ! Њихов непријатељ  и издајник, хоћеш да себе спасаваш не водећи рачуна кога ћеш исећи - не дају ти!

Делиш њихову судбину, а она је: Гушење у Клупку, или оштра змијска борба за размрсивање и излазак из Клупка, често праћена смрћу многих, ти си најкривљи јер си ти командант Клупка, ти си у средини, око тебе су се свиле оне прве, па друге око њих и тако редом, што веће Клупко већи си Цар, али се све теже од таквих склонити!

Ако ниси умешан, ако ниси ти тај око кога се Клупко свило, одвоји пар сличних себи и:

Сеци, уништи цело легло, остани жив, они који то са стране буду гледали, радоваће се нестанку Клупка, теби ће то сечење рачунати у минус јер си дозволио да се оно свије, али ће плус надвладати, смогао си снаге да га исечеш и показао да да то не желиш да гледаш у свом Царству.

 Шта хоће «Србски Змијски Цар?»

  1. Да буде угушен у Клупку;
  1. Да чека да се нека периферна змија извуче и удружи с са неким другим и  нападне вас, остале,  у Клупку, који сте неспособни за одбрану, и победи вас у и исече вас и сада она задобије позитивне поене код онх које никада нису ни биле у Клупку - шта хоћеш Царе, Србски Змијски Царе?
  1. Србски «Змијски Цар» се од 1990-2000.г. лепо грејао у центру Клупка, баш био прави Цар! Периферне змије му радиле о глави, сарађивале са страним државама, одабрале стране државе једног који није био главни, али је о свему обавештавао Цара, и Цар му веровао, а тај са многим другим, са периферије, издао га, ухапсио и послао у Хаг, са рукама везаним на леђа и србским специјалитетом «Пластичном кесом на глави!»
  1. Нови Цар се ослонио на оне који су претходног везали и предали суду у страној земљи, платио ту грешку својим животом!
  1. Садашњи Цар је схватио све ово, (мада је то прилично касно схватио) што сам истакао - мери, планира, тражи излаз, али излаза мимо овог што сам невео нема!
      Опет се периферне змије удружују са оним које нису у клупку, опет се тражи кишобран/сунцобран од стране земље, опет се по систему по којем је на власт дошао и садашњи цар, праве сценарији за рушење овог цара и довођење другог.

У Србији постоји проблем изласка /силаска са власти!

Срби, народ који би све без размишљања да уради,  па се тако и њихов Цар определио за силу за долазак на власт! По природи ствари и по Божијој Одлуци која нема ограничења у трајању, тим доласком се, тако дошавши Цар, сагласио и са таквим одласком са Престола!

Одмах, по устоличењу, они који су му силом омогућили да буде «Змијски Цар» планирају да они лично буду што ближе средини Клупка, када се планира и уклањање Цара из центра Клупка ради заузимања његовог места!

Садам Хусеин, Ирачки Цар, поручивао је Зомбијима, Зомби-Људима који владају Америком, да пазе: «Да ће лако ући у Ирак, али како ће изаћи?!

И Америка нема никакву излазну стратегију изласка из Ирака, а да не буде понижена, а то је и заслужила!

Србија-шта јој се догађа:

1.  Долазак на власт - насилно и на превару!

2.  Одржавање на власти - без поштовања 
     Земаљских и  Небеских закона!

3.  Одлазак са власти - насилно, уз понижења 
     каква су заслужили понижавајући друге   
     из свог Царства!

4.  Ко смењује на насилан начин србске цареве - Срби, 
     уз подршку великих сила на чијим челима су 
     Зомби- Људи.

Размрсити не можеш - сећи не смеш!

Шта чинити, Царе, «Србски Змијски Царе»?
Спреми се за пут без повратка,  време као да се убрзава.

*Дизање акциза на нафтне деривате, пиво, цигарете, поскупљења путарине, такси..... све јо то безначајно. Вама треба једна милијарда месечно само за одржавање Клупка. Нема те потребне милијарде, змије се извлаче, Цар ће бити нападнут, брзо, каса је празна!

Тако треба и мора, и тако ће бити све док се змије не буду удруживале НЕ само ради себе - долази то време, многи су се декуражирали, предали би се некоме, али немају коме, не би да се лично ангажују, али мораће!

Слава Живом Богу нашем, који нас трпи овакве какви смо, и Који ће нас натерати да будемо онакви каквим нас Он жели - Његове могућности су неограничене.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 21.5.2011.г. у 13,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta