Preuzimanje srca i tela ljudi



Преузимање срца и тела људи

-Методи људи и методи Палих Анђела-

Веза: Мачем уста своијех! (Кликни овде)

(Намењено превасходно члановима Команде-540)

У Васиони постоји безброј живих бића, са различитим облицима тела, који су невидљиви или видљиви, зависно од потребе и места вршења службе у коју су одређени, без потребе за храном, који се не замарају, који не старе, који обављају низ улога која им се додељује, и само једно биће са слободном вољом,које је ликом и поседовањем своје слободне воље најсличније самом Творцу свега материјалног и нематеријалног у тој Васиони.

Заправо, сваки човек је у својој суштини и људолики Богић, по основу Његове Честице која се налази у души сваког човека, осим оних који је одбаце, или која им буде украдена на један од више начина.
Од првог доласка Ванземаљаца на Земљу, а то је тренутак када су одбачени, и са Неба бачени, Пали Анђели са својим предводником Деницом или Даницом, сврстаних у 19 легија, пронашли Земљу и људе, после дугог трагања, људи су суочени са крађом њихових срца, и тела, које врше ти ПА, или Зли Духови како се чешће називају.

ПА су успели да свој долазак на Земљу пласирају код људи као долазак на Земљу на којој није било људи до тада, те да су њихове генетске манипулације везане за људе заправо и стварање тих првих људи.
Имајући у виду проток времена и средства којим се служе, као и знања којим располажу, они себе намештају на место творца људи.

Они(ПА) немају знања да себе усаврше до мере савршености човека којем је због потреба обнављања врсте и замене оних којим је истекао век трајања, омогућена сопствена репродукција.

_______________________________

*Како Пали Анђели преузимају срца и тела људи?

*Како људи преузимају срца и тела људи?

*Шта је и како се врши брисање памћења код људи?

*Како се утискују нова памћења код људи?

*Шта су људи са брисаним памћењем?

_______________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:  (Кликни овде)


*За коментаре-(Кликни овде)


У славу нашег Живог Бога Срба!
Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано и постављено 2.12.7527/2018.г. у 24,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta