Nedelja Četvrta....


Недеља четврта….

-Докле смо стигли?-


Веза:
 Сукоб је почео (Кликни овде) 


Повод:
 Инспекција поводом предузетих мера на дан 8.11.7527/2018.г.

*За председника Америке Доналда Трампа:

Ето, ниси водио довољно рачуна да се примире Шиптари и Црногорци, стављен си на вагу око власти, опоменут си, заштита под којом си је условљена твојим односом према Србима и Србији. Ово сматрај хитним!  Рок  ти је само недеља дана, после чега се са тебе скида заштита Команде-540. А ти, како хоћеш!
Пре два дана су предузете мере да вам се тај злочиначки војни савез НАТО, којим сте нас бомбардовали уранијумским бомбама дезинтегрише у року од месец дана. Дезинтеграција је стављена  на„Ручни мод“ што ће рећи да се може зауставити до 6.12.2018.г. ако  будемо хтели, а хтећемо ако будете сарађивали. Нама је свеједно шта ћете одлучити.

*Докле смо стигли? Ето вам казни за неслушање и негледање шта се ради око Србије и посебно у самој Србији.

*За председника Белорусије, Александра Лукашенка:

Брате Александре, ти пропусти рок да оно што си нам обећао на поклон и на повољну продају, вратиш у претходно стање и ево ми пуштамо низ воду тебе и саму Белорусију, којој смо држали стално пружену руку. Сам(и) си(те) криви. Збогом!

*Докле смо стигли? Ниси брате Александре вратио у претходно стање твоја обећања која се тичу Србије, продао си те твоје ракетне системе и старе авионе негде друго. Ако, за сада си остао без  новца, издао си државних меница за две милијарде долара…. Како мислиш да ћеш то моћи вратити? Ето ти тајкуна у државу, а ти види где ћеш сада. Сам си крив. За наш братски белоруски народ код куће (у Србији) увек има места, стиснућемо се и преживећемо.

*За Енглезе:
 

Стрпљења, знамо да сте истурили белу заставу, не кварите даље, долазимо и по вас.

*Докле смо стигли?  Да, стрпљиви смо са вама, истакли сте белу заставу, објавили је Велике масонске ложе Енглеске „Да је Косово Србија!“ – порадите у међувремену на томе. Држимо вас на оку, пазите шта радите.


*За Ангелу Меркел Канцелара Немачке:

Ево ти што си тражила-имаш Косово у својој држави!Спремајте се.

*Докле смо стигли? Ех, пречесто си се виђала са нашим председником Вучићем, он је пре неколико година жив опојан у центру Београда, са ким се он поздрави тај одлази у један други свет. У тешком сте пијанству, споро се трезните, иде ти Косово у Немачку-Немачка ће постати Косово!


*За Ердогана, председника Турске:

Ето ти твојих Шиптара-Курда! Ако, убрзаћемо ти силазак са власти и дезинтеграцију државе. Ниси отишао у Ниш да се поклониш костима лобања Срба којим сте зидали Ћеле-Кулу…. То је прелило чашу!
Правимо ти Косово у држави. Збогом!

*Докле смо стигли? На добром си путу баца (Чика) Таипе, стиже ти прво финансијска, а потом и друге олује. Ти их призиваш и убрзаваш твојим односом према некадашњој турској Провинцији 81 (Србија). Турска је на аутоматском моду кажњавања.


*За председника Русије Путина:

Их, брате Владимире, шта то чиниш?! Према нама. Нудили смо вам ИЗЛАЗ, ниси се јавио, затварамо га, и допуштамо да се од Пољске, Белорусије и Украјине направи ново Пољско царство. Пољаци су Срби Пољани, Пољску је пре само 250 година поделила Катарина Велика, половину је дала Марији Терезији и тако је нестала Германска Србија-ништа ниси на томе радио, ћутао си, ми чекали, и сада те више овде нико не чека.

*Докле смо стигли?
 Брате Владимире, овде те сада више нико не чека. Твоји овде рекоше да немате механизме сарадње са недржавним организацијама, па ето вам опојаног Вучића, позивајте га и даље у госте и договарајте се са њим, а оних шест авио-олупина које сте нам поклонили, скупо ћете платити, о томе сам вам већ објашњавао. Ово се не односи на наш братски србски народ који се назвао Русима. Они увек могу да се врате кући, у Србију.


*За Кинезе:

Стављамо вам рампу на ваш замишљени Пут свиле. Због ценкања и шкртости.


*Докле смо стигли? Па, ето, рампу је започела да гради ЕУ која се и сама чуди шта јој се догађа. Колико сте принципијелни толико ћете, још, и трајати. Посматрамо вас, предузећемо и додатне мере које буду потребне.


____________________________
*За Команданте Батаљона Команде-540:
Пратите резултате предузетих мера у оквиру своје одговорности и по потреби предузимајте додатне мере или корекције. За Метео-Батаљон: Прегледајте шта је урађено и по потреби модификујте.
___________________________________

*За коментаре (Кликни овде)

* У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 6.12.7527/2018.г. у 12,40 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta